Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-19, 11:31   #241
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
dzięki.. ale mi pomoze chyba kilka dni samotności.. musze pzremyśleć kilka rzeczy..
Stary 2009-05-19, 11:32   #242
freddy296
Wtajemniczenie

magic glowa do gory!

Moj Szef zawiesil mi na scianie 40 calową plazme Chce tam puszczac reklamy dot, naszej firmy i oferty. Ale puki nie mamy jeszcze slajdów reklamowych puszczam sobie filmy

Echh... zyc nie umierac w takiej pracy

Chcoiaz chcialabym zmienic

Aha...
Listonosz przyniosl mi moją Ziaje Pro.

tajla pytałas o tę maseczke, to maseczka oczyszczajaca z glinka zielona + mikrodermabrazja

Złuszcza komorki naskorka, oczyszcza pory i zmiejsza je. Opinie na KWC ma rewelacyjne wiec sie skusilam

Dzisiaj bede sie maseczkowac
Stary 2009-05-19, 11:43   #243
tajlaa
Wtajemniczenie

freddy czy to któraś z tych?
https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty

oo to masz tyeraz w pracy rarytas z taką plazmą;p

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rmabrazja.html to ona. ale tu pisze ze nie dla skory z wykwitami....;/

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

magic jeśli czujesz ze samotnośc Ci pomoże to pewnie jak najabrdziej;*
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:46   #244
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
Magic;*

Copy faktycznie nie ma obowiązku ale w ogóle szkól nie powinno być heh nie no plete bo całkiem byśmy głupi byli;p ale narzekać jest mus;pp
Wiesz co, ja mam wrazenie ze po maturze bylam znacznie madrzejsza niz teraz, po 3 latach studiow czuje sie jakby cofnieta w rozwoju ;] to chyba praca mnie troche odmozdzyla

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:53   #245
tajlaa
Wtajemniczenie

Copy ja także uważam, że w liceum dużo wiećej sie uczyłam i w ogóle a teraz takie lenistwo i wszystko wisi 3 czy 4 a cot to za różnica;p
Stary 2009-05-19, 11:54   #246
freddy296
Wtajemniczenie

tajla no czytalam, ze nie na wykwity, ale ja wlasnie raczej nie mam krost, tylko blizny po krostach, zaczerwienienia i brudne zapchane pory i tłuszcze sie szybko. Wiec mam nadzieje, ze mi pomoze cos...

Na pory ciut ciut pomogla mi maseczka Planet SPA z Avonu
Stary 2009-05-19, 11:59   #247
tajlaa
Wtajemniczenie

Freddy aaa rozumie to moze ja jakos ina powinnam hehe a Ty próbuj próbuj może akurat ci sie tsan skóry polepszy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 12:03   #248
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Kurcze też bym chciała sobie robić maseczki żeby sobie poprawiać stan skóry a nie walczyć z pryszczami
Stary 2009-05-19, 12:10   #249
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Kurcze też bym chciała sobie robić maseczki żeby sobie poprawiać stan skóry a nie walczyć z pryszczami
a czego aktualnie używasz do twarzy?

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 12:58   #250
monika7891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość
Monika widze że Ty lim doganiasz w wielościach postów
A co ściągnęłaś??
hehe:p jesli bedzie was meczyc ile pisze to krzyczcie na mnie
Sciagnelo mi sie juz Weronika postanawia umrzec,Brida i jakis zbior 16 ksiazek Chmielewskiej-ale jeszcze nie odpakowalam pliku zaraz sprawdze co tam jest. No i coraz blizej jestem odwiedzenia biblioteki osiedlowej:P Dojrzewam do tej decyzjiBo na niecie nie wszystko jest do pobrania.

Freddy dobrze,ze Kubus przespal cala noc Znaczy sie pomoglo mu psikadlo

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
hej hej)
juz rano i koljeny dzień maja achh ten czas leci.

monia oki w takim razie już więcej nie wypytuje o Twoja sytacje z tzetem ale bede trzymać kciuki by wszytsko sie polepszyło i wróciło na dobra droge
a co do wycinków to ja mam 1 segregator w takich koszulkach i w kazdej co innego:P
ale Ty juz 4 posiadasz łooo matko.gdzie to trzymasz??:p a ile to papieru tusz. hihi ja tez mam pare kartek wydrukowanych ale to mało.
i dziekuej ze tak miło o mnie napisałaś spokojna to nie jestem za bradzo bo na tyłk usiedzieć nie mogę. leżec bezczynnie też nie bardzo tylko coś robić.
a cztanie ksiązek jakos mnie nie pociągało nio chyba, że jakieś tam wybrane jak dziecii z bullerbyn co pare rzy pzreczytałam i dzieci z dworca zoo także ze 3 czy 4:P
a ja sie zbieram bo dziś mam na celu wyspzrątanie całej lazienki ale niewiem czy dam rade pdoołać temu zadaniu....najpierw przyjemności czyli kawka:PP
dziekijak bede gotowa to jak juz pisalam...wszystko Wam napisze.
nie ma za co-naprawde tak mysle
no 4 sie nazbieraly,ale ja tlyko drukuje z neta,z roznych stron. z gazet jedynie tylko czytam i nie zbieram ich,bo sklad makulatury mialabym:Pa segregatorki stoja na polce sobie-chodz wielkiego pokoju nie mam jakos sie mieszcze,ale na moj metraz mam duzo tu...nawet nie wiem jakim sposobem,ale w sumie po co mi wolne miejsce,zreszta lubie miec wszystko blisko,przytulnie w zasiegu reki:P
a wlasnie kiedys tu wstawialysmy fotki pokoi -w II czesci watku.kilka osob wstawilo,a co z reszta?? dziewczynki?? Wasza kolej

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Tak, stosunki no mi moje też.. zważywszy że mam rok na którym brak integracji tak więc imprezy w gronie ludzi z roku odpadają bo każdy ma swoje towarzystwo... czyli moje studia to tylko kolejne sesje... dlatego myślę o czymś nowym nasunęła mi się turystyka... lepszej integracji niż na takim kierunku chyba się nie znajdzie
Asiaczku moj TZ studiuje turystyke...jakos szczegolnym zgraniem i integracja to nie porywaja...maja raz na jakis semestr przyplyw,no moze 2...ale to w porywach...

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Wstałam nie wyspana.. zła smutna bez humoru echh..
nie wiem co się dzieje normalnie chce mi się płakać cały dzień..
Magic slonce nie smuc sie!!! Pamietaj,ze juz coraz blizej konca kuracji niz dalej Dasz rade silna babka jestes!!! Ale w sumie jak hce ci sie plakac ,to sie wyplacz -moze ulzy,pomoze!
Wtedy przeszlo ,wiec i teraz tez poradzisz sobie z tym stanemCo zrobil Twoj ex?
jeszcze troche i wszystko sbie odbijesz

Freddy no tlyko pozazdroscic...Tv w pracy -fajna praca o jak sprawdzisz zieje to napisz jak sie spisala

A ja niedawno wrocilam z rossmana ...kumpela nie miala dzis zajec,byla na kawie rano i wyciagnela mnie do rossmana na zakupy:P Nie zebym sie szczegolnie opierala:P Zakupy udane
Kupila balsam do ust ziaji kokosowy...chyba go zjem...slicznie pachnie...
Maseczki do twarzy sobie sprawilam i mleczko nivea baby...mam powazny problem ze skora na nogach i licze ze ona pomoze,bo czesto ratuja mnie w takich sytuacjach kosmetyki dla dzieci...a padlo na nivea,bo...ufam tej firmie i to moja ulubiona

Tajlaa jak tam lazienka posprzatana?

Jutro ide na bierzmowanie do kuzynki...w srodku tygodnia na 18...tez wymyslili:/ Ale juz o 15 ide cioci pomoc,bo beda 24 osoby...najblizsza rodzina...ale od tej taty 10 osob no i od nas tzn ze strony jej mamy reszta...ale wygrywamy nas wiecej
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 13:26   #251
tajlaa
Wtajemniczenie

Monia ohoho ja juz ciekawa jestem zawartosci tych twoich segregatorów i kolorowych rzeczy w nich zawartcyh:P a ja także lubie miec wszystko swoje w zasiegu wzroku hihi
a ja jestem w trakcie spzratania lazienki może tak 35% udało mi sie poki co ogarnąc troszki mało ale dam rade i jutro pewnie skoncze.
a pokoik tez sprztam jak tylko bedzie wszystko cacy to wrzuce fotki:PP
a to ci sie jutro impreza szykuije ale rzczywiście dziwne, że tak w środku tygodnia ja z tego co pamietam mialam w sobote ale tylko na swoim bierzmowaniu bylam tazke jak jest ogólnie to niewiem
a dziś jakie masz plany na wiczor?
ja mialam z tZ wyjsc na dwor na piechote o tak o ale już się tak zaczyna chmurzyc ze pewnie burza będzie a po deszcu to łazić się nie chce;*

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 13:42   #252
freddy296
Wtajemniczenie

Wiecie co... chyba polubie moja prace...

Najpierw Plazma na scianie a teraz przyjechał kurier i przywiozl mi 2 ogromne kartony z jednej firmy, z którą współpracujemy.

Otwieram i patrze a tam... caly karton krówek i żelkow ( czy żelek ? )

W drugim kartonie gadżety, jakies breloczki, dlugopisy, zegarki

Fajnie I jak ja mam sie odchudzic jak mam pod nosem cały karton krowek.

ale porządna firma, bo co roku cos przysylaja, a na świeta wielgachne kosze z jedzeniem

Edytowane przez freddy296
Czas edycji: 2009-05-19 o 13:47
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 14:05   #253
tajlaa
Wtajemniczenie

Freddy o matko !!! jak Ja bym zjadła krówke!!!! ja taka głodna jestem do sklepu mi sie nie ce iśc po pieczywo ale niestety jestem zmuszona bo nic nie mam
Stary 2009-05-19, 14:06   #254
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Wiecie co... chyba polubie moja prace...

Najpierw Plazma na scianie a teraz przyjechał kurier i przywiozl mi 2 ogromne kartony z jednej firmy, z którą współpracujemy.

Otwieram i patrze a tam... caly karton krówek i żelkow ( czy żelek ? )

W drugim kartonie gadżety, jakies breloczki, dlugopisy, zegarki

ale porządna firma, bo co roku cos przysylaja, a na świeta wielgachne kosze z jedzeniem
Nie pogniewałabym się gdyby takie cuda pojawiły się u mnie w pracy

a tak z ciekawości zapytam- czym się zajmujesz w pracy?

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 14:23   #255
Limonka1987
Zakorzenienie

Mav- raczej filmy oparte są na książkach Generalnie tak, chociaż reżyserzy znacznie odbiegli od oryginału. Moim skromnym zdaniem książki są o niebo lepsze.
A co Kisnelli czytałaś? Bo ja całą serię o Zakupoholiczce, z resztą też w oryginale. Może mogłabyś polecić mi jakieś inne fajne jej tytuły?

Monika- dzięki za pomysły Oczywiście knkursy z nagrodami obowiązkowo muszą być. Dopracowuję jeszcze szczegóły, ale generalnie wstępny scenariusz mam już opracowany. Ciekawa jestem co powie Mr Szef i ilu współpracowników uda mi się namówić do pomocy.
A fotki pokoju wstawię jak wybrnę w końcu z remontu, który zaczęłam 2 miesiące temu i skończyć nie mogę

Freddy- za dobrze Ci w tej pracy

Copy- ooooo taaak, zebranie się do nauki ciężko mi przychodzi

Magic- trzymaj się dzielnie

Wpadłam tylko na sekundkę i zmykam popracować
Stary 2009-05-19, 14:27   #256
freddy296
Wtajemniczenie

nov ja pracuje w takim miejscu Wszystko w jednym

- udzielam pozyczek
- przyjmuje oplaty, wklepuje je do komputera
- realizuje przekazy Western Union - to wlansie ta firma sprawila mi prezent
- prowadzę Agencje pocztowa, przyjmuje paczki listy, sprzedaje znaczki
- papierkowa robota dla szefa, wystawiam faktury do ksiegowej, szukam jakis firm do wspolpracy

Procz tego moj szef dzieli lokal z moim bratem, ktory ma serwis komorkowy plus akcesoria komorkowe.

Czasami, wiec jak brata nie ma, sprzedaje obudowy, ładowarki, baterie

Roboty duzo, a płaca... no coz... raz lepiej raz gorzej, zalezy ile pozyczek sprzedam.

Edytowane przez freddy296
Czas edycji: 2009-05-19 o 14:34
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 14:48   #257
monika7891
Raczkowanie

tajlaa no ja to co wyczaje ciekawego od razu drukujew segregatorach kolorowo nie jest-wszystko czarno biale-mam drukarke tlyko taka,na szczescie laserowka wiec toner stracza na bardzo dłuuugoale duzo fajnych informacji pielegnacyjnych,o kosmetykach itp
ja dzis spedze wieczor pewnie w domku,tzn taki jak narazie jest plan.
no ja swoje bierzmowanie tez w sobote mialam.
no po deszczu tez nie chcialoby mi sie lazicu mnie tez jak wracalam z kumpela z miasta chwile popadalo tak lekko ale teraz slonce swieci
No to czekamy na fotki pokoiku
ja jutro posprzatam w domku wiecej bo mama dzis bedzie jeszcze piekla ciasta na jutro dla kuzynki na to bierzmowanie,wiec pewnie kuchnia bedzie zawalona dzis jeszcze

freddy jak kiedys pracowalam w jednej firmie tez przyslali krowki i zelki...hmmm czyzby to ta sama firma??alez sie najadlam wtedy tegodokladnie po kartonie i karton jakis gadzetow

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Monika- dzięki za pomysły Oczywiście knkursy z nagrodami obowiązkowo muszą być. Dopracowuję jeszcze szczegóły, ale generalnie wstępny scenariusz mam już opracowany. Ciekawa jestem co powie Mr Szef i ilu współpracowników uda mi się namówić do pomocy.
A fotki pokoju wstawię jak wybrnę w końcu z remontu, który zaczęłam 2 miesiące temu i skończyć nie mogę
Lim na fotki twojego pokoju rowniez czekam
Nie no na pewno szef doceni twoje zaangazowanie-pewnie jestes najaktywniejszym pracowinikiem O wlasnie slyszalam,ze te wyznania zakupoholiczki to fajna ksiazka-tytul jak o mnieswietnie zdaje sobie sprawde z tego,ze duzo za duzo kupuje:Pale co tam raz sie zyje

Lece obiad robic,tzn...nie myslcie sobie...pyzy ziemniaczane mrozone gotuje...cebulka do nich smazona
Ale ja czesto takie szybkie obiadki mam -bo takie to ja moge i robic,poza tym jestem sama z mama to wygodnie nam tak:pAlez glodna jestem juz

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

teraz zauwazylam...Freddy hehe no to ta sama struktura...nie wiem pod jaka nazwa firma u Ciebie funkcjinuje,ale nie wiem czy mozna nam to pisac na forum tez. A krowki i zelki byly wlasnie z western unionkrowki w zoltych papierkach tlyko z czarnym napisem plus caly karton malych paczuszek zelkow? u mnie tak to wygladalopracowalam tez w takim miejscu 1,5 roku temu przez ponad rok jakos,ale zrezygnowalam bo znalazlam ciekawsze cos,tzn przynajmniej lepiej platne .

Edytowane przez monika7891
Czas edycji: 2009-05-19 o 14:49
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 14:56   #258
freddy296
Wtajemniczenie

monia no widzisz... świat mały... ja tez szukam czegos ciekawszego, bo mnie nudzi ta praca juz... po za tym i kasa coraz mniejsza bo ludzie nie przychodza po kredyty Kryzys... A z tego najwiecej kasy mam.
No ale zawsze wiecej niz minimalne mam takze tragicznie nie jest. Nie wiele ale zawsze cos.

a co do Western Union - dokladnie tak, zelki w paczuszkach i krowki w zoltych papierkach.

Ale mnie sen znuzył... obejrzelismy juz Shreka II i tteraz konczy sie Lilo i Stich. Same bajki brat tylko znalazł

Ok sprzatne zakładzik, pozmywam, podlicze kase i do banku polece.

Buzki!
Stary 2009-05-19, 15:01   #259
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość

ja mam ten sam problem, w domu pelno slodyczy ostatnio jak nie ma w domu to sama nie pojde kupic, ale jak juz sa to jem

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 15:44   #260
Sabcia87
Zadomowienie

Cop i jak Ci idzie nauka??

Tajlaa pisałam swego czasu że pewien wieloletni kolega chciałaby ze mna być ale jedzie za granice, nie odzywał sie aż do wczorajszej nocy, tzn puszczal sygnałki po kilka dziennie ale wczoraj dostałam smsa " zadzwonie w weekend "
Odpisałam mu "na drugi dzień wyjazdu miałeś już zadzwonić i nie zrobiłeś tego, obiecanki cacanki..."

Monika ja teraz czytam Weronike Podoba mi sie Jeśli tylko możesz ściąg sobie Być jak płynąca rzeka i własnie jak pisała Nov Alhemika. Boskie są

Freddy ale Ci zazdroszcze tych słodyczy... Ja staram sie nie jeść a tak mnie ciągnie do słodkiego że szok... Dobrze że z Kubusiem lepiej

Ja po pracy zjadłam obiad i poszłam spać, taka dobita byłam jak diabli, taka zmęczona ludzmi zdenerwowana zła i wszytstko na nie. Padało przemokły mi buty teraz mnie kostki bolą..Szłam spać świeciło słońce teraz chyba coś z burzy będzie, tzn juz pada...
Ja chce juz jutro
Dla poprawienia humoru kupiłam sobie bluzke elegancką w paski tzn wzięłam a jak bedzie dobra to zapłace jutro.. Są zalety takich jarmarków

ide na kawe bo padne..

Edytowane przez Sabcia87
Czas edycji: 2009-05-19 o 15:45
Sabcia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 16:15   #261
4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4
Konto usunięte

Treść usunięta
4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 16:18   #262
Sabcia87
Zadomowienie

[1=4832b41e8290910197f9e27 08b6071e8198c523e_655bf3b c8fce4;12374584]Treść usunięta[/QUOTE]

Czasem pije
Ale to własnie wtedy kiedy padam już na twarz

A napisałabyś w końcu coś więcej a nie zdawkowe posty...
Stary 2009-05-19, 16:27   #263
tajlaa
Wtajemniczenie

Monia to dobrze wiedziec ze nie tylko ja sie zajmuje takimi paierkami kosmetycznymi hihi
tak patrzyłam dzis na ten zbior swoj i mamy heh i doszłam do wniosku, że balsamów to ja nie mam w ogóle bo co po żelach umujesz sie i już go nie ma włącznie z zapachem.
a u mnie ze spacru też nici bo deszcz leje i Tz ma przyjsc od razu do domu do mnie i zajme mego laptopa i mi zostanie gazetka lub sprzątanie w kosmetykach hihi choc porządek jest ale kurze przetrzeć trezba i woreczki na półce zmienić:P

i jak Copy pisanie??

Sabcia i co kolega odpisał na twojego smska??
no to w takiej sytuacji ciekawe czy się odezwie....
a czemu tak ludzie Cię wkurzają?? nie denerwuj się;p
pisałaś, że u Ciebie padało i u mnie już też leje

Kalduś cemu tak mało piszesz cio;>>> jak po rocznicy z Tzetem??
Stary 2009-05-19, 16:39   #264
Sabcia87
Zadomowienie

Tajlaa puścił tylko sygnałka...
A co do ludzi, w pracy mnie wkurzają, poprostu sa beznadziejni Ci ludzie, okropni wręcz, jak można wogóle sie kimś takim urodzić, jeszcze dostałam ochrzan od szefa że mam sie zawsze ładnie uśmiechać, a ja mu na to "a co jak kur** nie mam ku temu usmiechowi powodów" A on "musisz i już" (dobrze że szefem jest mąż kuzynki to sobie moge pozwolić na takie rozmowy)
Akurat, jak ludzie sa tak chamscy ordynarni i wogóle to ja już po kilku takich osobach mam dość...
Ehhh Sabciu jeszcze tylko troszke ponad 4 miesiące...
Pozniej chyba bede musiała coś innego wykombinować z praca bo chyba nerwowo tam nie wytrzymam, tzn taki dzień jak dziś trafia sie raz w tyg i to przeważnie we wtorki no ale... Ale w sumie do wszytskiego można sie przyzwyczaić
Pożyjemy zobaczymy
Stary 2009-05-19, 17:25   #265
Copykat
Zakorzenienie

Jakos tam idzie... to jest pierwsza praca, ktora robie razem z kolezanka, a jeszcze mam do napisania druga

Stary 2009-05-19, 18:30   #266
tajlaa
Wtajemniczenie

Sabcia a faktycznie napisałaś ze sygnalka puscil. nio to się kolega wysilil ale jak z zagranicy to za duzo go sms pewnie by kosztowal nie nie absolutnie go nie usprawiedliwiam jak zalezy to kasa jest nie wazna
wlasnie tak czytam ze Ty tu klniesz do szefa....ale dalej ze to maz kuzynki to luz) ale jak we wtorki zawsze tak jest to sie nie przejmuj głowa do góry.
Copy oooo dwie prace musisz napisac w sumie ojjj wpołczuje ci....;*

A propo pracy w sklepie moja koleżanka dzią miala rozmowe i ma facet sie doniej jutro odezwac i w tesco sa jakies sklepy i w takim wlasnie i za 900zł. plus jej akurat dojazdy dochodza....

A ja po przejazdzce i odwiedzeniu rossmana ale tylko jeden zakup masełko farmona
Stary 2009-05-19, 18:41   #267
Sabcia87
Zadomowienie

Tajlaa ja własnie sama nie chce sobie go tłumaczyć, pozyjemy zobaczymy czy zadzwoni
Ochłonęłam jak przyszłam do domu, mam ochote i pewnie tak zrobie, odreagować w weekend, chyba pójde na jakieś balety ze znajomymi...
Wiecie co?? Mój Rafałek jest w domu Tzn przyjaciel. Martwiłam sie że nie odpisywał na smsy a on poprostu ich nie dostał, długo nie miał zasięgu i smsmy przepadły, dziś na szybko sie z nim na mieście widziałam, pewno jutro na spacer pójdziemy o ile ciepło bedzie, bo mam obiecany
Była moja koleżanka teraz u mnie chwile pogadałyśmy...
Zaraz kąpiel i wyrko bo jutro 3.50 wstaje...
Stary 2009-05-19, 20:09   #268
tajlaa
Wtajemniczenie

Sabcia dokładnie nie ma co na niego tak bardzo liczyć, żeby się przypadkiem nie przeliczyć tyko zadzwoni to luz nie to nie. bo szkoda nerwów i rozpamietywania;*
o widzisz rafał sie odezwał nie jest tak źle
a ty juz spaciu i znowu tak rano pobudka jej bidulaaa( ale już tyle czasu wstajesz to pewnie troszki się przyzwyczaiłaś

A ja tymczasem Tzeta pożegnałam poszedł spać
a ja pewnie za godzinke jutro mam znowu wolny dzionek, dokończe spzratać łazienke i wykapać mam się zamiar.
a po południu śmigam z Tzetem do jego babci p ciotke i bede prowadzić ;]
a dziś tu tak spokojnie:P
Stary 2009-05-19, 20:10   #269
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
ide po kawe

ale chcesz rzucic, czy zaczac drugi kierunek?
drugi zacząć.. bo stosunki mnie interesują

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 20:19   #270
tajlaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
drugi zacząć.. bo stosunki mnie interesują
a pierwszy to juz na 3 roku jestes?;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości