Ostatnio obejrzane filmy cz. III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-30, 13:09   #241
lourlinny
Raczkowanie

Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. III

Apartament (Wicker Park) -9,5/10 naprawdę świetny film ;P
wciągająca fabuła, świetna gra aktorska, wspaniała, romantyczna historia o wielkiej miłości i.. równie wielkiej zazdrości ;] długi, ale nie nudzi, napewno do niego wrócę.
cudowna scena końcowa, polecam!

Lustra- jak dla mnie nudny, krwawy i przewidywalny horror 3/10

Nie zadzieraj z fryzjerem- 6/10 nieszczególnie mi się spodobał, słaby humor, ledwo dotrwałam do końca.

Odlotowy duet (Night at the Roxbury) -9/10! stara, kultowa komedia ;]
świetnie zagrana, po oglądnięciu przez kilka dni cały czas miałam w głowie "what is looove baby don't hurt me.." polecam, poprawia humor

lourlinny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 13:09   #242
dream7
Zakorzenienie

GG do dream7

Ja niedawno ogladalam ,,Facet pelen uroku" swietna komedia O takim facecie co ma taki dar ze kazda kobieta ktora sie z nim przespi znajduje swoja milosc zycia
Stary 2009-06-30, 13:47   #243
lm77
Raczkowanie

GG do lm77

Cytat:
Napisane przez lourlinny Pokaż wiadomość
Apartament (Wicker Park) -9,5/10 naprawdę świetny film ;P
wciągająca fabuła, świetna gra aktorska, wspaniała, romantyczna historia o wielkiej miłości i.. równie wielkiej zazdrości ;] długi, ale nie nudzi, napewno do niego wrócę.
cudowna scena końcowa, polecam!

Lustra- jak dla mnie nudny, krwawy i przewidywalny horror 3/10

Nie zadzieraj z fryzjerem- 6/10 nieszczególnie mi się spodobał, słaby humor, ledwo dotrwałam do końca.

Odlotowy duet (Night at the Roxbury) -9/10! stara, kultowa komedia ;]
świetnie zagrana, po oglądnięciu przez kilka dni cały czas miałam w głowie "what is looove baby don't hurt me.." polecam, poprawia humor
uwielbiam ten film! jedna z lepszych komedii, na prawdę się pośmiałam

a co do tematu:

Coco Chanel Mam mieszane uczucia.. Moim zdaniem Audrey Tatou świetnie wcieliła się w swoją rolę. Ogólnie cała obsada była niczego sobie. Przyjemnie się oglądało, jednak troche przy długi ( a trwał około 100 minut ), niektóre sceny się przeciągały itp.. Myślę, że polscy dystrybutorzy polegali z tłumaczeniem tytułu ;p dlaczego? Wydaje się głupie, ale tytuł oryginalny brzmi "Coco avant Chanel" czyli coco przed chanel, więc tytuł sam za siebie mówi, że będzie to historia jej życia przed zyskaniem rozgłosu, jednak ja widząc w tytule samo jej imie i nazwisko spodziewałam się, że pokarzą coś więcej, po tym jak stała sie rozpoznawalna. Taki mały szczegół, ale potrafi zmylić widza ;p jak dla mnie 6,5/10

Wstręt - moja przygoda z Polańskim vol. 3. Po raz kolejny mieszane uczucia.. Świetne zdjęcia - to trzeba przyznać. Przeczytałam wiele zachwytów nad tym filmem, rozumiem je w zupełności, jednak na mnie nie zrobił tak ogromnego wrażenia. Historia przedstawiona w filmie jest z pewnością ciekawa - studium schizofrenii głównej bohaterki i jej tytułowy wstręt tak na prawdę nie wiadomo czym wywołany. Świetnie pokazany jest rozpad jej osobowości, kruchość jej psychiki, do tego świetna muzyka. Jednak dla mnie sceny były zbyt długie, w filmie dominuje cisza, nie sprzyjało to dla mnie budowaniu suspensu.. Dlatego, nie mogłam już się doczekać końca, ponieważ film mnie dosłownie 'umęczył'. Ogólnie wart polecenia, na pewno ważne dzieło w historii kina, jednak jak widać, nie każdy musi się nim zachwycać. 6,5/10
lm77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 14:05   #244
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Kochanice króla - z braku czasu długo zbierałam się żeby go obejrzeć. Wczoraj znalazłam na to chwilkę. Brawa dla Natalie Portman świetnie zagrała Annę, pokazała pazurki Scarlett też się spisała. Przeważnie gra kusicielki a w filmie była taka cnotliwa. Znając te aktorki i część ich dorobku przed obejrzeniem filmu mogłabym pomyśleć, że to Scarlett zagra Annę, a Natalie Marie. Trochę mnie to zaskoczyło, ale dziewczyny nie zawiodły Daję 8/10.
Bardzo dobry film Zdecydowanie mi sie podobal, po Natalie Portman sie spodziewalem takiej gdy, Eric Bana wypadl bardzo dobrze. Milym zaskoczeniem bylo dla mnie to, ze Scarlett Jo po raz kolejny udowodnila, ze umie grac roznorodne role

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Film fajny, pomijając, że ktoś nie zna historii i starszą uczynił Annę.
Wizaz uczy

Edyta: Czy tylko mnie dziwi wysyp 8/10, 9/10 i o zgrozo 10/10? Subiektywna sprawa, ale dla mnie film na 9/10 musi byc naprawde swietny, a tu jakby co drugi-trzeci film lapie bardzo wysokie oceny

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2009-06-30 o 14:06
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 14:26   #245
tyska85
Raczkowanie

Wczoraj obejrzany Mad Money z Katie Holmes, Diana Keaton oraz Queen Latifah. Bardzo fajny film o tym jak trzy kobitki przypadkowo poznają się w Banku Rezerw Federalnych i wpadają na pomysł dorobienia się reszty nie będę pisać ;-) dodam tylko,że zakończenie jest zaskakujące.
7/10
tyska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 17:05   #246
ankasz
Zakorzenienie

Angus, stringi i przytulanki - historia młodej dziewczyny, która wchodzi w okres dojrzewania, poznawania "świata dorosłych" - mimo wszystko jeszcze naiwną, ponieważ ostatnim etapem do którego można dojść z facetem do "dotykanie".
Był śmiech, był śmiech przez łzy, były łzy
Film wg mnie trochę różni sie od pozostałych amerykańskich komedyjek romantycznych

10/10

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 20:43   #247
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Narzeczony mimo woli.
Uśmiałam się do łez.
A ostatnia akcja buni dostała oklaski z sali kinowej.

Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Czas edycji: 2009-07-01 o 20:46
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-02, 09:16   #248
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Epoka lodowcowa 3 Osobiście uważam, że trzecia część jest lepsza od drugiej. Mnie się podobało 9/10

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 09:30   #249
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Ostatnio obejrzane:

Noc w muzeum 2 - komedia z Adamem Sandlerem, całkiem śmieszna, ale jedynka była zdecydowanie lepsza. 6/10

Vicky Christina Barcelona - boski Kocham ten film Co za klimat !!!!!! Przepiękna muzyka - hiszpańskie gitary, przepiękna sceneria - klimatyczne uliczki Barcelony, romantyczne i nastrojowe restauracje, ulice tętniące życiem, no prawdziwa, typowa Barcelona. Dodatkowo fajnie było obejrzeć miejsca, w których się kiedyś było no i zatęskniło mi się. Przypomniało mi to, jak bardzo kochałam Hiszpanię i całą jej otoczkę... Mogłabym tam żyć
A Penelope Cruz genialna w swojej roli! Prawdziwa, temperamentna hiszpanka (chociaż postać filmowa trochę stuknięta ). Ona jest w realu z pochodzenia hiszpanką, więc może to dodało jej realizmu
Sam film jest z jednej strony taki zwykły i prosty, ale z drugiej po prostu cudowny! I nakręcony był w takich ciepłych "kolorach" jakby w zachodzącym słońcu. Strasznie mi się podobał i na pewno do niego jeszcze kiedyś wrócę
9,5/10
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 10:05   #250
Ignessa
Raczkowanie

Wczoraj zostałam zaciągnięta do kina na kolejną część Transformersów nazwana tym razem dość pokrętnie "Zemstą upadłego". Mimo, że nie jestem wielbicielką tego typu produkcji, to jednak specjalnie na tą okazję obejrzałam dzień wcześniej część pierwszą i zrobiła na mnie całkiem dobre wrażenie (szczególnie efekty specjalnie). Niestety, bardzo się rozczarowałam myśląc, że kolejna odsłona będzie równie ciekawa. Film jest tak bogaty w efekty specjalne, że przysłaniają one całkowicie ten 'realny' świat. W dodatku to straasznie długi film, który po jakimś czasie robi się nudny i monotematyczny.
Polecam fanom science-fiction i Megan Fox.
I tylko im niestety.
4/10

Ignessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 11:07   #251
ma_linka
Zadomowienie

Transformers - film ma dużo świetnych efektów specjalnych, parę razy się zaśmiałam, ogólnie podobał mi się jednak parę razy mnie nudził, ponieważ w fabule nie działo się nic specjalnego. Ale ogólnie fajnie się oglądało 7/10

teraz planuję obejrzeć drugą część

ma_linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 13:54   #252
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ignessa Pokaż wiadomość
Wczoraj zostałam zaciągnięta do kina na kolejną część Transformersów nazwana tym razem dość pokrętnie "Zemstą upadłego". Mimo, że nie jestem wielbicielką tego typu produkcji, to jednak specjalnie na tą okazję obejrzałam dzień wcześniej część pierwszą i zrobiła na mnie całkiem dobre wrażenie (szczególnie efekty specjalnie). Niestety, bardzo się rozczarowałam myśląc, że kolejna odsłona będzie równie ciekawa. Film jest tak bogaty w efekty specjalne, że przysłaniają one całkowicie ten 'realny' świat. W dodatku to straasznie długi film, który po jakimś czasie robi się nudny i monotematyczny.
Polecam fanom science-fiction i Megan Fox.
I tylko im niestety.
4/10
Powiedzialbym, ze powinno byc "Zemsta Upadlych" a nie "Upadlego". Fallen moze sie jak najbardziej do liczby mnogiej odnosic i tak jest raczej w tym przypadku, wiec dziwne tlumaczenie...

To samo slyszalem - Megan Fox biega***, w pyte efektow specjalnych, ale tresci za duzo to nie niesie...

Jakos coraz mniejsza mam ochote na obejrzenie tego. Dzieki za recenzje

*** - jak to bylo opisane w wiecznie bialych spodniach

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2009-07-02 o 13:57
Stary 2009-07-02, 17:39   #253
wesna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Powiedzialbym, ze powinno byc "Zemsta Upadlych" a nie "Upadlego". Fallen moze sie jak najbardziej do liczby mnogiej odnosic i tak jest raczej w tym przypadku, wiec dziwne tlumaczenie...
Bo polski tytuł to "Transformers: Zemsta upadłych" . Koleżanka chyba coś przeinaczyła.
Cytat:
Jakos coraz mniejsza mam ochote na obejrzenie tego. Dzieki za recenzje
Bo to chyba zależy czego tak naprawde oczekujemy od filmu. Wczoraj obejrzałam jedynkę (do połowy, bo zasnęłam) i byłam wprost znudzona tymi efektami specjalnymi, wystrzałami i wybuchami. Czytam recenzje i widzę, że dwójka to znowu wystrzały i wybuchy, ale jakoś tak 10x więcej. Mimo że nakręcone zgrabnie, mistrzowsko i och ach to już wiem, że to film nie dla mnie - no chyba, że pójde z nastawieniem na ocenę efektów specjalnych .
wesna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 18:10   #254
zetka89
Zakorzenienie

Just dance - nic szczególnego, oklepana historia, na szczęście po opiniach nie spodziewałam się niczego więcej 4/10

Idealny facet dla mojej dziewczyny - tu się zdziwiłam bo spodziewałam się kolejnej nudnej polskiej komedii. film może mnie nie zachwycił ale nie zerkałam co chwilę na zegarek a zdarzyły się fragmenty na których można się pośmiać 7/10

Twilight - zaciekawiona szałem wokół tego filmu i książek postanowiłam w końcu obejrzeć, film przyjemny, nie podzielam wielkiego zachwytu nad nim ale podobał mi się. 8/10

New in town - przyjemny film, według mnie gorszy niż Bridget Jones ale można obejrzeć 7/10

Genova - lubię głównego aktora (colin firth) i urzekły mnie uliczki miasta i wszystkie widoki, myślałam, że zakończenie będzie trochę inne, jednak film mi się spodobał 8/10

Marley and me - bardzo przyjemny film, można i pośmiać się i uronić łzę 8/10

33 sceny z życia - polsko-niemiecki film, ciężko tutaj powiedzieć podobał mi się, nie podobał mi się, na pewno przejmujący, ukazujący wpływ choroby i śmierci bliskiej osoby na członków rodziny. 7/10

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 18:17   #255
moniska
Zakorzenienie

GG do moniska

Wild Child 2008
Taki na deszczowe popołudnie. Przewidywalny i nic rewelacyjnego, ale może być. Plus za niektóre teksty bo były nawet śmieszne. 6/10

Konopielka 1981
Polecam bo niezły ubaw. Pieczka rewelacyjny. Film stary więc obecny obraz wsi się jest zupełnie inny, ale z tego co zobaczymy na ekranie jak najbardziej możemy się pośmiać. 9/10

To,
jak ja widzę świat
i jak go opisuję,
niekoniecznie pokrywa się z tym,
jak go widzą inni

Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie

Edytowane przez moniska
Czas edycji: 2009-07-02 o 18:19
moniska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 18:19   #256
lm77
Raczkowanie

GG do lm77

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
Just dance - nic szczególnego, oklepana historia, na szczęście po opiniach nie spodziewałam się niczego więcej 4/10

Idealny facet dla mojej dziewczyny - tu się zdziwiłam bo spodziewałam się kolejnej nudnej polskiej komedii. film może mnie nie zachwycił ale nie zerkałam co chwilę na zegarek a zdarzyły się fragmenty na których można się pośmiać 7/10

Twilight - zaciekawiona szałem wokół tego filmu i książek postanowiłam w końcu obejrzeć, film przyjemny, nie podzielam wielkiego zachwytu nad nim ale podobał mi się. 8/10

New in town - przyjemny film, według mnie gorszy niż Bridget Jones ale można obejrzeć 7/10

Genova - lubię głównego aktora (colin firth) i urzekły mnie uliczki miasta i wszystkie widoki, myślałam, że zakończenie będzie trochę inne, jednak film mi się spodobał 8/10

Marley and me - bardzo przyjemny film, można i pośmiać się i uronić łzę 8/10

33 sceny z życia - polsko-niemiecki film, ciężko tutaj powiedzieć podobał mi się, nie podobał mi się, na pewno przejmujący, ukazujący wpływ choroby i śmierci bliskiej osoby na członków rodziny. 7/10
a nie polsko-holenderski? Ale mogę się mylić Jak dla mnie to jeden z najlepszych polskich filmów ostatnich lat.. wart uwagi, wart zobaczenia. Historia jest przejmująca.. sama reakcja ludzi w kinie - wstali, wyszli, nikt z nikim nie wymieniał spostrzerzeń, kompletna cisza. Irytował mnie tylko dubbing tych zagranicznych aktorów, był nieznośny. Dla mnie 8/10.

Edytowane przez lm77
Czas edycji: 2009-07-02 o 18:20
lm77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 19:30   #257
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Bo polski tytuł to "Transformers: Zemsta upadłych" . Koleżanka chyba coś przeinaczyła.
Aha Po Milosci w Czasach Cholery juz wole tego z gory nie zakladac

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Bo to chyba zależy czego tak naprawde oczekujemy od filmu. Wczoraj obejrzałam jedynkę (do połowy, bo zasnęłam) i byłam wprost znudzona tymi efektami specjalnymi, wystrzałami i wybuchami. Czytam recenzje i widzę, że dwójka to znowu wystrzały i wybuchy, ale jakoś tak 10x więcej. Mimo że nakręcone zgrabnie, mistrzowsko i och ach to już wiem, że to film nie dla mnie - no chyba, że pójde z nastawieniem na ocenę efektów specjalnych .
Jak dla mnie to bylo ok na jeden raz, drugi raz to samo ogladac - nie, dziekuje

Stary 2009-07-02, 20:06   #258
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
Genova - lubię głównego aktora (colin firth) i urzekły mnie uliczki miasta i wszystkie widoki, myślałam, że zakończenie będzie trochę inne, jednak
A jakie miało być zakończenie wg Twojego pomysłu? Tak z ciekawości się pytam, bo ja się na żadne nie nastawiałam. Mnie się ten film kompletnie nie podobał. Firth ma niezwykłe nieszczęście do słabych produkcji. Albo chociaż przeciętnych. Tutaj pomysł może i był, ale wykonanie słabe. Ciemne uliczki ze zdechłymi szczurami i podejrzanymi typami jakoś mnie nie urzekły. No i córki: postać młodszej dobrze wykreowana, ale starsza, drewniana od początku do końca.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 20:10   #259
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
A jakie miało być zakończenie wg Twojego pomysłu? Tak z ciekawości się pytam, bo ja się na żadne nie nastawiałam. Mnie się ten film kompletnie nie podobał. Firth ma niezwykłe nieszczęście do słabych produkcji. Albo chociaż przeciętnych. Tutaj pomysł może i był, ale wykonanie słabe. Ciemne uliczki ze zdechłymi szczurami i podejrzanymi typami jakoś mnie nie urzekły. No i córki: postać młodszej dobrze wykreowana, ale starsza, drewniana od początku do końca.
widocznie zwróciłaś większą uwagę na brzydsze widoki miasta.
a co do zakończenia, to myślałam, że jeszcze dalej coś będzie, a w pewnym momencie nagle mi się skończył ; )

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-02, 22:09   #260
maja090
Rozeznanie

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Piękna i poruszająca historia. To jeden z tych filmów, które warto obejrzeć.

maja090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 22:17   #261
szmaragdowa noc
Przyczajenie

Transformers 2 - zostałam wyciągnięta do kina przez mojego chłopaka.
On był zachwycony efektami specjalnymi...jak dla mnie "zemsta klocków lego" Polecam ścieżkę dźwiękową z filmu, znajdzie się parę dobrych kawałków.
szmaragdowa noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 00:24   #262
Hazel Eyes
Rozeznanie

Zapomniany Lot - słaby, nudny, na poczatku kopia Pearl Harbor, jedyne co mi sie w tym filmie podobalo to glowny aktro - 4/10

Gran Torino - dobry, bardzo dobry film. Przejmujący. Jeden z tych z których można wynieść jakiś morał, nie nudzi - 8/10
Stary 2009-07-03, 08:57   #263
zabawka
Raczkowanie

GG do zabawka

Statek widmo - bardzooo fajny i straszny (jak dla mnie ) efekty specjalne swietne, trzyma w napięciu. W dodatku strasznie obrzydliwy... 8/10

Epoka Lodowcowa 3 w 3d- fabuła... słaba, pare śmiesznych tekstów było... (najfajniejszy było jak ogladajacy wzdychali jak mały mamut sie urodził ) Strasznie mało efektów 3d, w sumie gdyby nie to ze miałm na nosie okulary to bym zapomniała ze to w 3d jest.... 4/10
dr. House

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przyj...1-a6199064503a

Studentka
zabawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 09:14   #264
owieczka_34
Wtajemniczenie

GG do owieczka_34

Galerianki,
Blokersi . )

`Ukryj mnie w sobie,
Ukryj mnie nawet jeśli pustkę w sercu masz..
i noś mnie jak amulet który szczęście może przynieść.`

owieczka_34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 13:22   #265
Ignessa
Raczkowanie

"Bo polski tytuł to "Transformers: Zemsta upadłych" . Koleżanka chyba coś przeinaczyła."

Tak, taaaak, przyznaję się, przeinaczyłam, przepraszam : )

A co do ostatnio obejrzanego filmu... Dzisiaj w nocy wreszcie zebrałam się w sobie, rozsiadłam w ulubionym fotelu i połknęłam "Lektora".
Piękny, dramatyczny, zmuszający do myślenia. Głęboko mnie poruszył zarówno wątkiem zakazanej miłości, jak i procesów hitlerowskich strażniczek.
To jeden z tych filmów, o których trudno zapomnieć.
Polecam każdemu. 10/10

Ignessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:21   #266
śnieżka_
Zakorzenienie

Ostatnio - Narzeczony mimo woli Bardzo przyjemna komedia
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 20:06   #267
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9
Konto usunięte

coco chanel-też nie wiem co myśleć. aktorzy ok, scenariusz też i ta francuska nonszalancja. oglądało się nie najgorzej, ale... spodziewałam się czegoś zupełnie innego. myślałam że to będzie historia jej kariery, paryż i tak dalej. tymczasem zostało to zepchnięte na końcówkę, bo w filmie chodziło zupełnie o co innego...

narzeczony mimo woli-śmichy chichy, film łatwy lekki i przyjemny, akurat żeby się nie wysilać i odstresować

stan gry-niezgorszy, ale już pod koniec lekko przesadzili z tą gmatwaniną, odwracaniem kota ogonem i intrygami...

czekam z utęsknieniem na wrogów publicznych...
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-03, 23:23   #268
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Droga do szczęścia (Revolutionary Road) - nie zachwycił mnie... Po tych wszystkich pozytywnych recenzjach spodziewałam się czegoś lepszego, bardziej porywającego. Tym czasem 3 godziny to trochę za długo, jak na taki typ filmu. Smutna historia, smutne zakończenie, ale za bardzo rozwleczone.
Kate Winslet i Leonardo DiCaprio - oboje świetni
6/10
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 02:05   #269
Samanthaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szmaragdowa noc Pokaż wiadomość
Transformers 2 - zostałam wyciągnięta do kina przez mojego chłopaka.
On był zachwycony efektami specjalnymi...jak dla mnie "zemsta klocków lego" Polecam ścieżkę dźwiękową z filmu, znajdzie się parę dobrych kawałków.
zemsta klocków lego?! dziewczyno, żeby aż tak zbeszcześcić Transformery! o ludzie... n.c.

ja osobiście byłam z moim Tż dwa razy na Transformers Zemsta Upadłych, ze względu na to iż obydwoje jesteśmy fanami od dziecka słynnych Transformerów
co powiecie o Epoce Lodowcowej 3 i o Coco Chanel? jak tam po seansie? jakie opinie?

Samanthaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 11:42   #270
Wertka
Raczkowanie

Lustra- bez sensu film, nie polecam
Narzeczony mimo woli- świetna komedia, uśmiałam się nieziemsko
Wertka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości