![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różne prace Arletasy
Dziękuję kochane dziewczynki za miłe komentarze.Dzisiaj karteczka na ślub.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
![]()
Genialna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Jest piękna, taka delikatna, jak piórko, cudna po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
śliczna i delikatna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Karteczka przepiękna, delikatna i gustowna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
CraftMod
|
Supcio!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
co za cudo, a motylek jak z koronki...
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
cudowna jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję kochane dziewczynki za miłe komentarze.Dzisiaj znowu karteczka na ślub i nawet podobna do ostatniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
CraftMod
|
Baardzo mi się podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Karteczka delikatniusia. Super wygląda.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
super prace
a karteczka z motylkiem jest genialna ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
cudowna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
śliczna
![]() |
#255 |
Osiołek z zakątka :)
|
Piękna kartka
![]() Super wyglądają te kwiaty pozwijane z organzowej wstążki, ślicznie Ci to wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
świetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładna, delikatna karteczka
![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
To ja pierwsza zgłaszam się na ciacho
![]() Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego Arletko ![]()
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczynki za komentarze moich prac.
![]() ![]() A z okazji moich urodzin zapraszam na torta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Chętnie skorzystam, bo lubię kremiki. Wszystkiego najlepszego w Dniu Twojego Święta radości, pogody ducha, wiele życzliwości i rozwijającej się pasji tworzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Chciałbym życzyć Ci szczęścia w życiu osobistym, , dobrego zdrowia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji ze szkoły, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego, miłego życia, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, pociechy z dzieci i wnuków, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, suto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w
historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Tobą, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, sprawnych hamulców, miękkiego lądowania, dużo nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, wyjazdu do Brukseli, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie, stabilnej waluty, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi i czterolistnej koniczyny. Mawiają, że od przybytku głowa nie boli... Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. William Szekspir tort przewalony taki? ale sie poczestuje,a co ![]()
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2010-07-23 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Agata - no toś zaszalała z życzeniami
![]()
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Przyłącze się do życzeń Agaty
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego Arletko ![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
100 lat - niech żyje Arletka nam
![]() ![]() Torcik przypomina krzywą wieżę w Pizie, mam nadzieję, że się nie przewróci ![]()
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
![]()
Sto lat sto lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. dziękuję za ciacho ![]()
preferencje post 225 ![]() książka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438760 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444624 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=iwona1981 decu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24279056 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
CraftMod
|
Wszystkiego najlepszego Kochana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Sto lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Arla jeszcze raz wszystkiego naj naj....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Przyszła twego święta pora,
bądź wesoła, nigdy chora. Gra muzyka,wszystko w normie, zawsze bądź dziewczyno w formie.
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Osiołek z zakątka :)
|
No naszej Pagatki to nikt nie prześcignie w życzeniach, chyba już nic nie da się dodać więc Arletko ja też pod życzeniami Pagaty się podpisuję i 100 lat Ci życzę, jeszcze 100 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.