|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Cytat:
własnie od ok 30tyg jest najwieksze zagrozenie cholestaza. A co zrobimy jak wyniki bedą dobre a swiąd bez zmian? jedna babka na o2 napisala ze najlepszym rozwiazaniem jest...wydanie dziecka na swiat bo po tym jej przeszlo jak reka odjął ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mocno ![]() Ide troche poczytac w ogrodku, pogoda piekna, napilabym sie piwka ![]() Chodzi za mna ta piosenka od kilku dni ![]() http://www.youtube.com/watch?v=x-UhyVQWobE Buziaki ![]()
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() 30 sztuk mamy Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) --------------------------- t.p. 01.07.09 - Zuzia megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ------------------------------- t.p. 01.07.09 - Amelka aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) -------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon / Michał eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz ....................... Vers Connect p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------------------------------- t.p. 02.07.09 - Tomek / Michaś ............ Mutsy Urban Rider Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------------------- t.p. 03.07.09 - Kubuś ......................... .. Tako Jumper marica5 (Marika, 23l, Chełmn) ----------------------------------- t.p. 04.07.09 - Martynka annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid / Sebastian musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ------------------------------ t.p. 08.07.09 - Bianka ainka11111 (???, ?? l, ...) ------------------------------------------- t.p. 11.07.09 - Weronika skierka (Teresa, 27l, Olsztyn) ------------------------------------- t.p. 12.07.09 - Amelka Truheart (Ola, 27l, Łódź) ------------------------------------------ t.p. 13.07.09 - Adaś ..................... X-lander w. limitowana jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) ----------------------------- t.p. 13.07.09 - Joachim Łukasz erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------ t.p. 15.07.09 - Igor / Wiktor Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) ------------------------------------ t.p. 18.07.09 - Marcel Ania0104 (Ania, 26l, podkarpacie) ------------------------------- t.p. 19.07.09 - Dawid / Bartek miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Nina arinitti (???, 37l, Warszawa) --------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Marysia ................ Mikado Milano Finka09 (???, ?? l, ...) --------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ??? bibi23 (???, ?? l, ...) ------------------------------------------------- t.p. 22.07.09 - ??? lub ??? katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) ---------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) -------------------------- t.p. 24.07.09 - Filip magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ------------------------------ t.p. 24.07.09 - Maciek majka versace (Beata, 31l, Manchester) ---------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek ................. Mamas&Papas Skate chrupcio (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 25.07.09 - Jagódka mirika (Magda, 28l, Warszawa) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Jaśmina Wojtusia (Ania, 25l, lubelskie) ------------------------------------ t.p. 27.07.09 - Oliwia kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ----------------------------- t.p. 27.07.09 - Andrzej evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Emilia nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) ------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ??? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() 27 sztuk mamy czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika frida110 (Aśka, ?? l, ...) -------------------------------------------- t.p. 01.08.09 - Agatka ................... Roan Kortina Miramej (Jola, 33l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - Kuba anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? ...................... Mutsy Urban Rider elita343 (Ela, 29l, Wrocław) --------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja czarnolaska(???, ?? l, ???) --------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ??? ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ------------------------------ t.p. 10.08.09 - ??? UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ---------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ----------------------------------- t.p. 12.08.09 - ??? AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ---------------------------------- t.p. 13.08.09 - Kalinka lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria viki_22_83 (Ania, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16 .08.09 - Gabriel Ulcia2512 (Ula, 27l, UK) ------------------------------------------ t.p. 17.08.09 - ??? .................... Graco Tour Elite IwonkaAnna83(Iwona, ?? l, podkarpacie) ------------------ t.p. 18.08.09 - ??? lub ??? Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Maja Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ---------------------------------- t.p. 19.08.09 - Bartuś iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) ---------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? Tulipfever (Maja, 29 l, Holandia) ------------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? lub ??? .......... Bugaboo Cameleon zioła (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? WrednaAfrodyta (Irmina, 21l, Warszawa/Ostrołęka) ---- t.p. 25.08.09 - Adaś ............... Mikado Boston marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ---------------------------------- t.p. 25.08.09 - Maja .................. Baby Merc groszkolino(???, ?? l, ...) ---------------------------------------- t.p. 26.08.09 - ??? lub Jakub/Mikołaj Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) --------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ??? cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) --------------------------- t.p. 28.08.09 - Dawid aromatyzowana(???, ?? l, ???) ------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon Anielka_ (???, 25 l, ???) ----------------------------------------- t.p. 30.08.09 - ??? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) ----------------- 10.04.09 - (24 tc) CC - Leo (712 g, 31 cm)
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ---------------------- 26.05.09 - (32 tc) CC - Nataniel (1950 g, 46 cm) mariolasl (Mariola, 34l, UK) ------------------------- 29.05.09 - (32 tc) CC Antonio (1650 g, ?? cm) |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
czesc Mamusie!
Gizmiatko Twoj synek jest sliczny i duzy jak na wczesniaczka ![]() Katarzynko i Majka wspolczuje wam tego swedzenia , mnie tez czasem swedzi skora i juz to mi przeszkadza, a co dopiero jak tak swedzi caly czas brrrr Dzisiaj niestety mam duzo nauki, a mysli mi odplywaja i nie moge sie na niczym skupic ehhhh jak ja juz bym chciala miec sesje za soba.. Mialam dzis smieszny sen , snilo mi sie ze Maly sie urodzil i kupywalismy tak na szybkiego przewijak w KIOSKU i dziwne ale Pani miala tam ogromny wybor i pokazywala nam przez okienko hehehe
#247 |
Wtajemniczenie
|
Witam mamusie
![]() Gizmiątko Twój synek jest prześliczny ![]() ![]() ![]() Współczuję Wam dziewczyny tego swędzenia skóry ![]() Trzymajcie proszę jutro kciuki za naszą ostatnią wizytę, oby wszystko było ok. Od kilku dni mam spory ból podbrzusza, taki ciągły jak na okres ![]() ![]()
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Właśnie pierze się ostatnia pralka ubranek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
hej Mamusie i Dzidziusie,
podczytuję Was cały czas, ale nie mam siły pisać, wątek - poprzedni i ten obecny - żyje swoim życiem i to tak szybko, że jak czytam go raz na dobę to już nawet nie ma sensu niczego pisać, bo myśl, która mnie interesuje została obgadana dawno temu. I dlatego nie piszę. Ale bardzo się cieszę, że 3 dzieciaczków jest już na świecie i mają się dobrze. U nas na razie wszystko dobrze, kupiona całą wyprawka dla Małej, w tym wózek mutsy 4 rider i fotelik maxi cosi, choć nie mam na nic siły i chodzę jak słoń. Poza tym szyjka mi się skraca i mam "polegiwać" a od tego polegiwania jestem jeszcze słabsza i wszystko mnie boli. No i zaczęłam obawiać się tej cholestazy. Mam pytanko do dziewczyn, które też się drapią, Ja jestem alergikiem i mam taką mini-wysypkę na rękach, trochę nogach i trochę na brzuchu, Nie wiem czy Wy też tak macie, czy ja mam po prostu alergię na pyłki teraz czy powinnam się bać że to cholestaza? Byłam parę dni temu u lekarza i zapomniałam mu o tym powiedzieć, bo te świąd nie jest taki straszny, chwilę mnie coś poswędzi i przestaje. Nie chcę panikować i sama już nie wiem co to znaczy. Poza tym zdecydowaliśmy ostatecznie, że robimy cc w prywatnym szpitalu i muszę się trzymać conajmniej do 15 czerwca, bo wtedy dopiero przyjmą mnie w razie czego do szpitala (przyjmują tylko ciąże donoszone i niepowikłane , po 36-37 tygodniu) |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ola-Unhola
|
Cześc Kochane
![]() Widzę, że nowy dzien nie przyniósł żadnych zmian - ulgi w Waszych cierpieniach. Tego swędzenia to Wam serdecznie współczuję ![]() Ja w końcu zasnęłam. nie wiem o której, chyba koło 4. Włączyłam suszarkę w pokoju Bartka i razem z nim leżałam. Szum mnie uśpił - Nie ma to jak sposoby na niemowlaka - działają tez na Mamusię ![]() Mam krem Mama Perfecta, ale ulgę przynosi na 5 min. Musze zaopatrzyc się w co lepszego ![]() Ide zjeśc zupkę i się położyc, bo u nas znowu burza i deszcz. pogoda działa usypiająco. A no i jeszcze się wkurzyłam, bo dzisiaj Zielone Świątki i sklepy pozamykane. Nie wiem kiedy my po ten garnitur pojedziemy. Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę .... Do później ![]()
#251 |
Raczkowanie
|
hej wszystkim
![]() tez sie melduje na nowym wątku i odrazu na początku duze ![]() ![]() Megi b widze ze to juz niedlugo trzymam kciuki za Ciebie i maluszka ![]() i tak krotko co u mnie oczka bolą wiec z czytania poprzednich stron nici do tego leje sie z noska ![]() ![]() Nogi nadal puchnął ale to z mojej głupoty- naduzywanie soli i brak leżenia wiem tylko w ![]() Dzidziuś za to gimnastyke robi ze hej ![]() ![]() Niemoge się doczekac jutra bo ma fotelik zjechac i chyba sie wkoncu u nas ruszy bo trzeba wziąść sie w garsc i pokupywac troche rzeczy dla maluszka. Wózek od rodziny juz mamy. Uprany czeka tylko na tuning męza i malowanko dolnych parti bo troche pozardzewiałe hehe. Jutro wkleje wam foki fotelika oraz opisze co po wizycie dzis ledwo zyje przez ten nosek chyba sie drzemne to moze i oczka przestanął piec. Pozdrawiam Was wszystkie i życze Wam duuuuuuzo zdrowka oraz zdrówka mieszkancom brzuszków.
#252 |
Ola-Unhola
|
A i jeszcze dwie sprawy:
Aniu, może już umieszczac mamy rozpakowane na samym początku listy? jak myślisz? Co do "od pierwszego miesiąca" To są rózne szkoły. Niektórzy uważają to, że tak jak z naszymi tygodniami ciążowymi: kończymy np. 29 i mamy 29t 1dz ciązy, czyli jesteśmy w 30 tyg. I tak samo podchodzą niektóre firmy do miesięcy. Jeżeli dziecko ma 5 dni to jest to jego pierwszy miesiąc życia. Zauważcie, ze czasami na kosmetykach jest napisane po pierwszym miesiącu życia... Pamiętam jak Bartuś był mały i też miałam dylemat, bo różnie firmy sie określały, czy w słoiczkach, czy w kosmetykach, czy w literaturze tematu o tym pisano. Także chyba bezpieczniej patrzec na "od chwili narodzin", "od 1 dnia życia"
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-05-31 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
BUZIAKI
![]() Choć nie jestem z Wami za często to melduję się ![]() Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusią ![]() ja jutro na 8.00 rano mam wizytę w prywatnej klinice w Bielsku w której chcemy rodzić. Gadałam z jedną majową mamusią która tam rodzila i była zachwycona - zobaczymy ![]() jak umawiałam się telefonicznie na wizytę ( tę jutrzejszą) to pani zaraz powidziała cenę konsultacji 410 zl ale później już się podobno nic nie płaci bo mają podpisaną umowę z NFZ
#254 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Po pierwsze mnóstwo uścisków dla Gizmatko i dużo siły i zdrówka dla małego Nataniela!! Zauroczyło mnie zdjęcie, któe wstawiłaś, jest ślicznym chłopcem ![]() ![]() My na weselu wytrwaliśmy do 2 , ale tylko dlatego, że ciągle przesuwały się oczepiny, a chcieliśmy doczekać do życzeń i prezentów po oczepinach -nie dawać go wcześniej nowożeńcom przy stole. Poza tym w sami było mega duszno, a na dworze zimno i coś czuję, że się przeziębiłam...także dziś cały dzień leżenie, ciepła herbatka, mleko z miodem i może się jakoś wymigam jak mi się do tej pory udawało ![]() Kupiliśmy wczoraj płatki mydlane i Jelpa więc jutro naczynam wielkie pranie. W płatkach ubranka, a w proszku kołyskę, ręczniki i kocyki. Co do żelu do mycia od pierwszych dni to ja kupiłam wash gel z Hipp'a, jest jeszcze płyn do kąpieli i tego zgarnęłam bardziej z ciekawości, sama chętnie się w nim zanużę ![]() Czuję się taka rozbita, senna i słaba, że nawet nie mam weny na siedzenie przed kompem, przepraszam ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj nawet nie miałam czasu zajżec na wizaż ![]() ![]() Wieczorkiem bylismy na grillu u znajomych ... wstałam o 11 - zrobiłam obiadek i zaraz lecimy do teściów na kawe ![]() Gizmiatko cieszę się ze juz jesteś w domku! ![]() ![]() Twój Natanielek jest boski!!! Taki słodziak! ![]() Trzymam kciuki za Cass bo doczytałam, ze w szpitalu została! ![]() UnholyOne, masz rację ![]() ![]() Chciałam jeszcze coś napisać i zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Na brzuchu i reszcie mam plamki czerwone, takie zaognione i to tez od drapania... No i w odrozneniu od ciebie mnie swedzi 24h, a wyniki niby dobre.Dlatego jutro jade jeszcze raz je powtórzyc. Gdyby wspolczucia o pocieszenia przynosiły mi ulge choc w 1/10 bylabym happy ![]() Cytat:
Sklepy pozamykane a co.... pewnie jeszcze lody chcialas kupic hm... przyznaj sie ![]() ![]() Ciekawe co u Cass... co z jej obrzekami zaradzili.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli na kosmetyku jest napisane że jest bezpieczny od chwili narodzin...a niżej że używać powyżej 1 miesiąca życia? Dzień dobry dziewczyny... Ja dzisiaj też jakaś przybita jestem...pada cały czas, grzmi...Tż poszedł szukać sklepu otwartego...a mi jakoś źle... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Zaraz napiszę do Marioli i Cass...ciekawe co u nich?
![]() |
#259 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Oczywiście poucinało mi cytaty, wrr...
eleeri, współczuję ciężkiej nocy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A w jakim płynie się wykąpałaś, w Balneum? Strasznie jestem ciekawa tych Twoich wyników, bo od czegoś Cię swędzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trochę Ci zazdroszczę cc, bo strasznie boję się porodu, ale u mnie nie ma wskazań, a bez wskazań się raczej nie zdecyduję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też kupię Jelpa, płatki sobie daruję ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, pomózcie!!! jest jakas stronka w necie gdzie mogłabym dorwac ulotkę z Dopegytu?
Wczoraj nowe opakowanie zaczęłam i wyrzuciłam wszystko, a jestem właśnie po rozmowie z polożna i powiedziała zeby wyczytac czy Dopegyt nie ma takiego działania ubocznego, bo sporą dawkę juz dłuższy czas łykam i może od tego moj świąd.Help
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie pogoda ładna, a też jestem przybita ![]() Daj znać, jak się czegoś dowiesz ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-05-31 o 14:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kapiel w oilatum ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
A wiesz, że Oilatum podobno może uczulać? Lepiej pod tym względem może zachowywać się Emolium. A może zrób sobie kąpiel w krochmalu, czasami podobno pomaga małym brzdącom na uczulenie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos by mozna pode mnie podciagnac: -Pokrzywka może być również objawem reakcji alergicznej. Należy wtedy natychmiast przerwać stosowanie preparatu i zgłosić się do lekarza po poradę odnośnie dalszego leczenia. Jeśli więc pokrzywka jest bardzo nasilona i występuje na całym ciele należy natychmiast zgłosić się do lekarza, aby uniknąć istotnych powikłań. Ponadto mogą wystąpić inne objawy niepożądane wymienione poniżej...i lista jest mega długa a wsrod tego "cholestaza" ![]() Jutro znowu pędze do ginka... ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Jest swiatelko w tunelu.Chyba nie bede juz wiecej łykac dopegytu, przynajmniej do jutra.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-05-31 o 15:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Cass odpisała...
"Hej Dziewuszki. Właśnie leżę pod ktg, mam dwa razy dziennie. Skurczy żadnych, tętno Maluszka ok. Rano pobrali mi krew, oddałam mocz, ale jeszcze wyników nie znam. Obrzęki troszkę się zmniejszyły ale to dlatego, że cały czas leżę. Kochane jesteście że tak się martwicie. Jak coś sie będzie działo napiszę. Pozdrawiam wszystkie Mamuśki. A co tam na wątku? Nic się nie urodziło? Wszystko ok?" Najważniejsze że nic się nie pogarsza i spokojnie leży sobie na obserwacji...sprawdzą wszystko dokładnie i Cass będzie mogła być spokojna...trzymamy kciuki Cass ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-05-31 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jest ktos jeszcze oprócz mnie kto krewke bada w Luxmedzie?bo chcialam zapytac czy wyniki macie tego samego dnia? Mysle nad skutkami ubocznymi maleństwa czy ją to w jakis sposob dotknęło. A w szpitalu zapisywali w tym protokole wszystko co łykam ,w jakiej ilosci i od kiedy i szkoda ze nie wpadli na to i nie zasugerowali zeby odstawic ktorys z leków...
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do probek kosmetykow - to az tak duzo ich nie daja , jest male miniaturowe opakowanie sudokremu dwie male wody mineralne, jakies herbatki, saszetka płunu lowela do prania, golarka gilette DLA FACETA I zel do golenia, z 4-5 saszetki z herbatka, potem jeden mala probka kremu na roztepy, i dwie saszetki z oliwka , i parafina , lyzeczka do kamrienia dziecka i jedna para skarpetek cocdrillo i tyle acha 12 sztuk chustekek nasaczanych i 1 pampers !!!!! 2 gazet moje dziecko i jedna oliwia ![]() no i w 3 pupy ulotek jak kamric jak tryzmac dziecko, ksiazeczka zdrowia , z miejscem na dokumenty czy recepty itd mnustwo reczy ulotek z hipp i bobwita. sysa - pieluche tetrowe i flanelowe sie przydadza bo sluza do przykrycia , dziecka latem no w wozku cyz lozeczku wczasie drzemek, jako podkladka do rpzewiajania jak sie znajdziesz w miejscu gdzie trzeba dziecko przewinac anie ma do tego rpzesijaka, jako podklada na wage jak idziesz do lekarza itd .no i oczywscie do wytarcia ulanego mleka dziekuje za dalsze trzymanie kicukow ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- mariolasl MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE , oczywiscie trzymam kciuki za synusia abys szybko mogla go zabrac do domku i sie nim cieszyc czego i sobie zycze ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-05-31 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ola-Unhola
|
Kasiu, przeczytałam tą ulotkę i jest kilka rzeczy, które mogą byc przyczyną swędzenia, a cholestaza
![]() Dobrze, ze u Cass wszystko w porządku ![]() Eleeri, znalazłam takie kosmetyki po: http://www.tomi.pl/szczegoly/9485/dz...zycia_warszawa http://www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27534303__PZTA_1.html http://www.e-commerce.pl/Bella-Baby-...mpon,4040.html A tu jeszcze link o kosmetykach: https://mamotoja.pl/niemowle_noworod...ykul,2284.html https://mamotoja.pl/niemowle_noworod...ykul,5985.html Ja chyba zaopatrzę się w olivkę hippa i mydełko nivea. I tak nie mam zamiaru używac szamponu i płynku do kąpieli i myci ciałka. Kasiu, ja w LuxMedzie zawsze odbierałm następnego dnia - mimo najdroższego abonamentu ![]() A suszarkę to Małż wyłączył ![]() Miramej, a dlaczego przybita jesteś? ![]() A ja mam ochotę na ryż z jbłkami i cynamonem. Tylko moi mężczyźni nie lubią. Tak sama dla siebie mam robic??? Wiecie, że ja dzisiaj 8 razy w nocy w kibelku byłam. Pobiłam rekord ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Jeszcze nad mustelą się zastanawiałam http://allegro.pl/search.php?string=...on=1&country=1
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w najzwyklejszym labie NFZ popołudniu mozna odebrac a oni co? Jak wyjatku ze mna nie zrobią to mimo to bede musiala czekac do nastepnego dnia, bo komplet badan kosztowal mnie 40zł a jak mam w Luxie za free to wole z tego skorzystac, bo niestety pieniążki...potrzebne na inne rzeczy Albo poprosze zeby zadzwonili do mnie z wynikami, bo wiem ze jak ja zadzwonie to tez nie podadza wyników bo nie maja pewnosci czy ja to ja.Bezsens i tak bo skad wiedza czy moj tel napewno ja odbiore jak zadzwonia do mnie. Z reszta tajemnica jak z wynikiem AIDSA ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.