Michaelowa Nibylandia - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-26, 19:07   #241
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Michael Jackson nie zyje!!

Cytat:
Napisane przez Muesli Pokaż wiadomość
pfff to w tej chwili nie jest istotne, chodziło o to, że mimo, iż nie padło słowo 'pedofilia' nie trudno się domyśleć, że właśnie o to chodziło osobom, które pisały o zapraszaniu dzieci, czyż nie?
Wcale mi nie o to chodzilo To nie moj problem, ze masz takie skojarzenia i dopatrujesz sie czegos czego tam nie ma.

"pfff to nie jest w tej chwilii istotne". Akurat - to jest bardzo istotne, bo mozna pytlowac, ze to bylo ok, bo zmarly idol to robil, ale jakby co do czego przyszlo, to kto by tak swoje dzieci puscil, kto by uwazal, ze to jest w porzadku? Hipokryzja i tyle - on byl cacy, wiec to bylo cacy, dopoki nie dotyczy zycia danej osoby

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
Wiecie czego bym chciała??? Żeby media dały spokój Michaelowi , ale to jest nierealne. Porównywanie śmierci tego ze śmiercią tamtego to tylko podjudzanie do sporów, kłótni, szumu i to jest dla mnie koszmarne, karygodne, żałosne....
Potem się zacznie- kim był, czy był dobry czy zły, czy molestował czy nie...

W mediach nie szanuje się ludzi, nawet zmarłych. ...
Dadza spokoj i to niedlugo. Jakies 3-4 dni, do tygodnia dwoch maks.

Jesli chodzi o szacunek do zmarlych i mowienie o dobrych ich stronach - nie rozumiem tego "o zmarlych dobrze albo w ogole" - dla mnie to, ze ktos umarl, nie zmienia faktu, ze mam taka czy inna ocene danej osoby.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:07   #242
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie czego bym chciała??? Żeby media dały spokój Michaelowi , ale to jest nierealne. Porównywanie śmierci tego ze śmiercią tamtego to tylko podjudzanie do sporów, kłótni, szumu i to jest dla mnie koszmarne, karygodne, żałosne....
Potem się zacznie- kim był, czy był dobry czy zły, czy molestował czy nie...

W mediach nie szanuje się ludzi, nawet zmarłych. ...
Zgadzam się.
Media mają temat, tylko teraz kwestia : która stacja da więcej.

A o tym jaki był- nie mnie sądzić.Sędzią nie jestem.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:09   #243
BrigitteBardot
Zadomowienie

Hmm, prawdę powiedziawszy - jestem zniesmaczona reakcją niektórych. Jest wielki żal, bo umarł jeden z symboli pewnej ery, szkoda człowieka i tyle.

Ale kiedy widzę w tv łkające do kamery dziewczynki bredzące o tym, że Michael Jackson był jedną z najważniejszych osób w ich życiu(?!) i połowa znajomych na NK dodaje jego zdjęcia do galerii, to mam takie deja vu z czasów, kiedy zmarł Jan Paweł II.

Niesmak nie mniejszy.

Sama Jacksona ceniłam i słuchać lubiłam, ale cyrków nie robię, bo to normalna kolej rzeczy, że coś się kończy, a coś zaczyna i każdy kiedyś umiera.

I proszę mnie tu nie oskarżać o znieczulicę, bo też jestem w szoku mając świadomość, że on już nigdy nic nie stworzy.
BrigitteBardot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:12   #244
Muesli
Raczkowanie

GG do Muesli

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Wcale mi nie o to chodzilo To nie moj problem, ze masz takie skojarzenia i dopatrujesz sie czegos czego tam nie ma.

a moim problemem tym bardziej nie jest to, że nie potrafisz się tak wypowiedzieć, żeby było jasne o co ci chodzi

QUOTE=Wyrak;12965791]
"pfff to nie jest w tej chwilii istotne". Akurat - to jest bardzo istotne, bo mozna pytlowac, ze to bylo ok, bo zmarly idol to robil, ale jakby co do czego przyszlo, to kto by tak swoje dzieci puscil, kto by uwazal, ze to jest w porzadku? Hipokryzja i tyle - on byl cacy, wiec to bylo cacy, dopoki nie dotyczy zycia danej osoby [/QUOTE]

Muesli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:19   #245
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
a moim problemem tym bardziej nie jest to, że nie potrafisz się tak wypowiedzieć, żeby było jasne o co ci chodzi

Ja sie wypowiedzialem zupelnie jasno, o zapraszaniu dzieci do Neverlandu. To Ty sobie domowilas nie wiadomo co i jeszcze idziesz w zaparte teraz.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-06-26, 19:21   #246
Muesli
Raczkowanie

GG do Muesli

Cytat:

Ja sie wypowiedzialem zupelnie jasno, o zapraszaniu dzieci do Neverlandu. To Ty sobie domowilas nie wiadomo co i jeszcze idziesz w zaparte teraz.
ale w jakim celu to napisałeś? nie próbuj mi wmówić, że nie chodziło o pedofilie...

Edytowane przez Muesli
Czas edycji: 2009-06-26 o 19:22
Muesli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:32   #247
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
ale w jakim celu to napisałeś? nie próbuj mi wmówić, że nie chodziło o pedofilie...
Nawet nie wiesz z czym polemizujesz Idz przeczytaj post #145 w temacie, gdzie pierwszy raz wspomnialem o tym jako o przyczynie nadmiernego zainteresowania sie nim mediow, co pozniej sie pewnie nad nim odbilo. Dopiero pozniej Ty i inne osoby rownie dzielnie co bezpodstawnie rozprawialyscie sie z zarzutami o pedofilie, o ktorych nikt nie wspomnial Jedyna osoba, ktora tu cos wmawia jestes Ty

PS. To, ze Tobie sie z ta sytuacja tylko pedofilia kojarzy pozwala wysnuwac ciekawe spekulacje jak podswiadomie to widzisz.
PPS. Malo ze sobie cos bezpodstawnie dowpowiedzialas, to jeszcze okreslalilas inne osoby 'tepymi'; a jakie sa osoby, ktore dopisuja sobie cos czego gdzies nie ma, bo im wygodnie? Pewnie szalenie 'ostre'

Stary 2009-06-26, 19:32   #248
201710120930
Konto usunięte

Nie wiem co mam powiedziec. O wiele łatwiej mówic o kimś kto żyje.
Niestety nawet jakbyśmy bardzo bardzo owijali w bawełnę nie da się ukryć że MJ był dziwakiem czy jak kto woli ekscentrykiem.
Mało w jego zyciu było normalności w potocznym tego słowa rozumieniu-
małżeństwo które prawdopodobnie nigdy nie zostało skonsumowane,jego (???)dzieci które pojawiały się w zaskakujący sposób i ich matka(-i),operacje które go zdeformowały a miały upodobnic do..Liz itp itd
Ta fortuna też mu nie słuzyła.Moim zdaniem to był bardzo slaby psychicznie człowiek z talentem.Ja wierzę że mial pociąg do dzieci.On ludzi doroslych chyba sie bał.
Podziwiam za dokonania muzyczne.Rispekt
Jego muzyka-mimo koszmarnie kiczowatych teledysków-to krok milowy w muzyce pop.
Ciekawe ilu ludzi bedzie chciało na jego śmierci zarobic?!

Edytowane przez 201710120930
Czas edycji: 2009-06-26 o 19:47
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:46   #249
Monii07
Wtajemniczenie

GG do Monii07

Bla bla bla, przestaliby już o tym w mediach gadac bo to się robi chore.
Jakieś wyliczanki kto ile na tym zarobił, ilu psychicznych fanów opłakuje i całuje jego zdjęcia itd. - koszmar. Przeczytałam dziś mnóstwo komentarzy w stylu:"piszmy do prezydenta'' , ''żałoba narodowa'' itd. i jestem zniesmaczona ;/ MJ umarł. Nie byłam jego fanką, nie podobała mi się jego muzyka, nie uważam go za ''króla popu'', nie rozumiem dlaczego niby powinna byc ''żałoba narodowa'', może był pedofilem, może nie, nie wiem i nie dbam o to, ale dali by już sobie wszyscy spokój i pozwolili mu spoczywac w pokoju.
Umarł i należy mu się szacunek jak każdemu innemu człowiekowi.
Swoją drogą lepiej żeby wszystkie media zajeły się żyjącymi cierpiącymi ludźmi,a nie próbowały zarobic kasę na każdej ludzkiej tragedii.

if that is tragic… then give me tragedy.

Edytowane przez Monii07
Czas edycji: 2009-06-26 o 19:47
Monii07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:53   #250
garfieldek
Zakorzenienie

Media przesadzaja... .Caly czas jego muzyka w radiu leci, non stop jakies wzmianki o nim... przegiecie ;/

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:58   #251
sylwiusia89
Raczkowanie

strasznie mi smutno ze MJ nie żyję

Nie znałam go osobiście, nie widziałam go nigdy na żywo, nie zamieniałm z nim nigdy słowa - a czuje się jakby mi ktoś bliski odszedł....jakiś taki dziwny smutek i wielki żal

Jak sobie teraz oglądam jego teledyski to wciąż ciężko mi uwierzyć że on już nie żuje

Był taki kochany. Czuł muzykę całym sobą !! Prawdziwa dusza artysty !! Niezastąpiony.........

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Media przesadzaja... .Caly czas jego muzyka w radiu leci, non stop jakies wzmianki o nim... przegiecie ;/

nie uważam tego za przegięcie ale za pewnego rodzaju hołd - ale to moje zdanie

Zreszta moim zdaniem i tak za rzadko puszczali go w radiu - za jego życia. Może się to teraz zmieni.
sylwiusia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-26, 20:01   #252
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Nie wiem co mam powiedziec. O wiele łatwiej mówic o kimś kto żyje.
Niestety nawet jakbyśmy bardzo bardzo owijali w bawełnę nie da się ukryć że MJ był dziwakiem czy jak kto woli ekscentrykiem.
Mało w jego zyciu było normalności w potocznym tego słowa rozumieniu-
małżeństwo które prawdopodobnie nigdy nie zostało skonsumowane,jego (???)dzieci które pojawiały się w zaskakujący sposób i ich matka(-i),operacje które go zdeformowały a miały upodobnic do..Liz itp itd
Ta fortuna też mu nie słuzyła.Moim zdaniem to był bardzo slaby psychicznie człowiek z talentem.Ja wierzę że mial pociąg do dzieci.On ludzi doroslych chyba sie bał.
Podziwiam za dokonania muzyczne.Rispekt
Jego muzyka-mimo koszmarnie kiczowatych teledysków-to krok milowy w muzyce pop.
Jak już to do Diany Ross ...

Eeeee koszmarne teledyski??? Te teledyski są mistrzostwem w porównaniu do tych które emituje teraz MTV czy Viva ... Thriller to byl przełom w klipach muzyków i w muzyce POP.

Owszem był dziwny,ale jakbyś Ty się zachowywała gdyby Tobie odebrano dzieciństwo? Tylko pchano na scenę? Mi osobiście jakoś nie chce się wierzyć, że on molestowalte dzieciaki ... Był słaby psychicznie i to ludzie mogli wykorzystać porzeciwko niemu ...
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:01   #253
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
To jest zupełnie normalna reakcja mediów i ludzi, gdy odchodzi ktoś taki..
Nie uważam, żeby to była przesada. Być może dla ludzi, którzy go nie cenili jest, ale nie dla mnie.

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:02   #254
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, jak papież umarł to było to samo masakra ,ale muzykę MJ lubię więc chętnie słucham ...
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Stary 2009-06-26, 20:07   #255
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Ja myślę, że można by było powiedzieć o przesadzie jakby tak sie rozwodzili nad tym i w kółko puszczali jego piosenki przez tydzień, ale naprawdę przez jeden dzień można wyłączyć tv albo radio i puścić sobie muzykę z cd albo mp3. Nie minęły nawet 24 godziny od jego śmierci, więc wydaje mi się, że to nie jest żadna przesada tylko po prostu oddanie hołdu, przypomnienie jego osoby i jego dokonań. Nic w tym z przesady.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:10   #256
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że całe mnóstwo, tak samo jak zarabiają na JPII czy Elvisie.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:14   #257
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Juz zarabiają. Sprzedają znicze, koszulki z podobizna MJ albo kwiaty. Nie ma w tym może nawet nic złego, bo ludzie sami chcą kupic takie rzeczy żeby złożyc hołd piosenkarzowi, ale to się raczej tylko rozwinie, będą kubki, koszulki, gadżety itd. Niestety... kasa misiu, kasa.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:15   #258
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Ee kiczowate teledyski? Wszystko bym o nich powiedziałą, ale nie to, że są kiczowate. Prędzej takowe są dla mnie teledyski z klaskającymi dupami.

A co do oburzenia, że o niczym innym się nie mówi, to chyba zawsze tak było jak ktoś sławny umarł prawda? Chyba normalne że nie zacznie się po godzinie udawać że nic się nie wydarzyło
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:17   #259
LyraPotter
Zadomowienie

GG do LyraPotter

Jak większość pewnie jestem w wielkim szoku. Nie byłam jego fanką, chociaż niekóre piosenki są fajne. Oddać mu trzeba,że zmienił muzykę pop i to w wielkim stylu. Szkoda tylko,że to gdzieś umknęło wśród tych wszystkich afer i skandali. Kwestię pedofilii przmilczę, nie mnie oceniać. Wkurzająca jest tylko ludzka hipokryzja, bo kiedy żył, wszyscy obrzucali go błotem i traktowali jak pośmiewisko, a teraz współczują i cierpią. Nie znoszę takiego zachowania
LyraPotter jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-26, 20:19   #260
garfieldek
Zakorzenienie

No tak, ale raczej juz kazdy wie, ze MJ umarl, wiec po co non stop drazyc ten temat.

Za zycia byl krytykowany, za wyglad, operacje itd... A jak odszedl to wszyscy go nagle kochaja....

Skoro był takim krolem popu to dlaczego jego muzyka czesciej nie gościła w rozgłosniach radiowych... ?? Dopiero dzis po jego smierci nagle swiat sobie o nim przypomnial ?

Wymianka
Stary 2009-06-26, 20:21   #261
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale raczej juz kazdy wie, ze MJ umarl, wiec po co non stop drazyc ten temat.

Za zycia byl krytykowany, za wyglad, operacje itd... A jak odszedl to wszyscy go nagle kochaja....

Skoro był takim krolem popu to dlaczego jego muzyka czesciej nie gościła w rozgłosniach radiowych... ?? Dopiero dzis po jego smierci nagle swiat sobie o nim przypomnial ?
Bo teraz głównie stawia się na komercję i kicz?

Stary 2009-06-26, 20:23   #262
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monii07 Pokaż wiadomość
Bla bla bla, przestaliby już o tym w mediach gadac bo to się robi chore.
Jakieś wyliczanki kto ile na tym zarobił, ilu psychicznych fanów opłakuje i całuje jego zdjęcia itd. - koszmar. Przeczytałam dziś mnóstwo komentarzy w stylu:"piszmy do prezydenta'' , ''żałoba narodowa'' itd. i jestem zniesmaczona ;/ MJ umarł. Nie byłam jego fanką, nie podobała mi się jego muzyka, nie uważam go za ''króla popu'', nie rozumiem dlaczego niby powinna byc ''żałoba narodowa'', może był pedofilem, może nie, nie wiem i nie dbam o to, ale dali by już sobie wszyscy spokój i pozwolili mu spoczywac w pokoju.
Umarł i należy mu się szacunek jak każdemu innemu człowiekowi.
Swoją drogą lepiej żeby wszystkie media zajeły się żyjącymi cierpiącymi ludźmi,a nie próbowały zarobic kasę na każdej ludzkiej tragedii.
chyba nie zrozumiałaś sarkazmu w tych wypowiedziach ;D

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:41   #263
madie
Zakorzenienie

Cytat:

Dadza spokoj i to niedlugo. Jakies 3-4 dni, do tygodnia dwoch maks.

Jesli chodzi o szacunek do zmarlych i mowienie o dobrych ich stronach - nie rozumiem tego "o zmarlych dobrze albo w ogole" - dla mnie to, ze ktos umarl, nie zmienia faktu, ze mam taka czy inna ocene danej osoby.
Owszem, każdy ma prawo lubić czy nie lubić, mieć takie i owakie poglądy.
Tylko że osoba publiczna, popularna dla większości ludzi jest tylko postacią z gazety, internetu, dobrym tematem do rozmowy, kimś ze zdjęcia, twarzą z gazety... a przede wszystkim był zwykłym człowiekiem, prawdziwym, realnym. Teraz go nie ma, nie może już nic powiedzieć na swoją obronę, a ludzie robią sobie pogadanki "a mi go nie żal,bo..." "a mam go gdzieś,bo..." "pedofil" itp itd.
Dlatego może lepiej mówić "albo dobrze, albo w ogóle", z szacunku dla tego kto odszedł, z szacunku dla tych, dla których był ważny . Myślę, że każdy kto ma trochę kultury, oleju w glowie i uczuć jest w stanie pojąć, że czasem lepiej pomilczeć.
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:47   #264
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem, każdy ma prawo lubić czy nie lubić, mieć takie i owakie poglądy.
Tylko że osoba publiczna, popularna dla większości ludzi jest tylko postacią z gazety, internetu, dobrym tematem do rozmowy, kimś ze zdjęcia, twarzą z gazety... a przede wszystkim był zwykłym człowiekiem, prawdziwym, realnym. Teraz go nie ma, nie może już nic powiedzieć na swoją obronę, a ludzie robią sobie pogadanki "a mi go nie żal" "a mam go gdzieś" "pedofil" itp itd.
Dlatego może lepiej mówić "albo dobrze, albo w ogóle", z szacunku dla tego kto odszedł, z szacunku dla tych, dla których był ważny . Myślę, że każdy kto ma trochę kultury, oleju w glowie i uczuć jest w stanie pojąć, że czasem lepiej pomilczeć.
zgadzam się i bardzo mi przykro wchodzić już na ten temat.
nieobecnego łatwo jest oskarżyć,bo nie ma szansy się obronić,a ludzie i media potrafią wynieść na wyżyny,jak i szybko zniszczyć.
odsubskrybuję wątek.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:

poniewaz prawdziwa miłość nie potrzebuje widowni i oklasków.miał mnustwo fanów na całym świecie.
żal i żałoba po stracie jest bardziej emocjonalna i widoczna.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:47   #265
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Idac tym tropem myslenia, o Hitlerze, Stalinie, Pol Pocie i innych scierwach tez mamy mowic dobrze albo w ogole z szacunku dla nazistow, komunistow itd?

Stary 2009-06-26, 20:50   #266
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Idac tym tropem myslenia, o Hitlerze, Stalinie, Pol Pocie i innych scierwach tez mamy mowic dobrze albo w ogole z szacunku dla nazistow, komunistow itd?
trochę przesadzasz i szukasz dziury w całym.
porównujesz hitlera do michaela?
mordercę do "dziwaka",ktory nikogo nie skrzywdził?

wyrak -wypalasz się
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:52   #267
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
Myślę, że każdy kto ma trochę kultury, oleju w glowie i uczuć jest w stanie pojąć, że czasem lepiej pomilczeć.

Cytat:
co za porównanie
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:52   #268
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Wczytaj się w to co napisałam i przyjmij wprost. Szacunek dla człowieka, który starał się być dobrym.
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:55   #269
Ewakuacja69
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
wiem , ze to będzie okrutne co powiem ale zaryzukuje. Owszem doceniam dorobek artystyczny Michela i bardzo lubie jego piosenki, są energiczne , można się przy nich dobrze bawić. Ale śmierć artysty nieszczególnie mną wstrząsnęła. Michel sprawiał wrażenie chorego psychicznie. Te operacje twarzy niezliczone, wystawianie niemowlaka za balkon, posądzanie go o molestowanie eee Czasami wyglądał przerażająco. Trzeba umiec zejsc ze sceny niepokonanym a on dał sie pokonac i to dawno.Także podziwiam jego muzykę ale osobowości raczej nie. Nie chce wywołać fali krytyki tym postem ,nie napisałam tego złośliwie. Rozumiem że dla wielu z Was jest on legedną popu
podpisuje sie pod tym obiema rekami.
nie potrafie zrozumiec, dlaczego ludzie tak reaguja na wiesc o smierci slawnych osob, czasami nawet nie interesujac sie nimi.

-15kg!
Ewakuacja69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:58   #270
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewakuacja69 Pokaż wiadomość
podpisuje sie pod tym obiema rekami.
nie potrafie zrozumiec, dlaczego ludzie tak reaguja na wiesc o smierci slawnych osob, czasami nawet nie interesujac sie nimi.
Moze dlatego, ze przeraza ich fakt, ze takze i ludzi slawnych dosiega smierc?

Wymianka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości