|
|
#242 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chętnie się pozbędę ;-) ZAPRASZAM !!!
Cytat:
Może się załapię? ![]()
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Coś za kredkę emily lub grubą kredkę z sephory?
To pilne :P |
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
esterie, pmega20 - niestety nic dla siebie nie znalazłam
Itako droga wpadł mi w oko pędzel do podkładu Sephora, ale to za mało... Chyba, że masz jakiś fajny jasny korektor pod oczy poza wątkiem
|
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
może u mnie coś za:
- La Roche-Posay HYDRAPHASE - kojąca maseczka nawilżająca (2x6ml) w formie saszetkowej L'oreal professionnel -volume extreme - odżywka w sprayu bez spłukiwania, 125 ml, raz użyta jak NOWA
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic...
|
|
|
|
#248 | |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za któreś z:
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie maska Rubialine i filtry biodermy, znajdziesz cos za nie?
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
- AVENE Hydrance optimale legere - lekki krem nawilżający. Niewielkie zuzycie z 40 ml. Świeżutki. Jest grubo ponad pół tuby. Data: 06.2011. Przestał mi służyć...
- L'oreal professionnel -volume extreme - odżywka w sprayu bez spłukiwania, 125 ml, raz użyta jak NOWA Kod: BE178 - YR Arnica Essentiel - żel oczyszczający do rąk-30 ml-NOWY nie otwierany. Data waż: 05.2011 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4459,arnica-essentiel-zel-antybakteryjny-do-rak.html (ja mam inne opakowanie, żółte, tubka). - Masaki Suu..., 1 ml, bez atomizera, - Bvlgari Aqua marine (męski) , atomizer - aplikator - gąbeczka Lancrone- nieużywana, DORZUCĘ - Vichy lipometric, 7 ml (x3) coś u mnie za któreś z powyższych? ![]() |
|
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
A moze interesuje Cie pedzel long handled kabuki z EDM?
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w moich obu watkach za Avene Hydrance Legere?
|
|
|
|
#256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W kosmetycznym widzę dla siebie tylko Masło Ziaja (zapas się przyda ).Ale wypatrzyłam w ksiązkowym Zahira ![]() No i może jeszcze coś bym poczytała z Twoich zbiorów... Za masełko i dwie ksiązki oddałabym odżywkę i żel + gąbeczkę i próbki ?---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Lorane za pędzel podziękuję - sprawiłam sobie ostatnio "torebkowy" Sephory - drugi więc nie jest mi potrzebny. Zielona - zaintrygował mnie peeling Kanebo... Chętnie bym wypróbowała - oczywiście to za dużo za mój krem - więc może zrobisz odsypkę lub coś dobierzesz? Ach i najwazniejsze - jak jest data peelingu? Mam wrażliwą cerę... |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie by Ci wpadło w oko? podoba mi się L'oreal Double Extension , maska borghese i chyba szminka clinique (ale nie wiem jaka to)
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Peeling wolałabym wymienić jednak w całosci a nic za niego nie znalazłam u Ciebie.Pozdrawiam.
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
a jaką jeszcze książkę prócz Zahira byś wypatrzyła?
|
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym było wiele momentów, w których się uśmiechałam,a nawet śmiałam na głos - ale to już kwestia poczucia humoru - nie każdy ma ten sam
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy pasuje Ci taka wymiana? Ja dla Ciebie: - L'oreal professionnel -volume extreme - odżywka w sprayu bez spłukiwania, 125 ml, raz użyta jak NOWA Kod: BE178 - YR Arnica Essentiel - żel oczyszczający do rąk-30 ml-NOWY nie otwierany. Data waż: 05.2011 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4459,arnica-essentiel-zel-antybakteryjny-do-rak.html (ja mam inne opakowanie, żółte, tubka). - Masaki Suu..., 1 ml, bez atomizera, - Bvlgari Aqua marine (męski) , atomizer - aplikator - gąbeczka Lancrone- nieużywana, DORZUCĘ - Vichy lipometric, 7 ml (x3) A od Ciebie: dwie książki i masło Ziaja Jeśli tak to zapraszam na PW |
|
|
|
|
#264 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
Witaj, czy znjadziesz coś w moim wątku? ![]()
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Odżywka jest prawie że na wylocie, ale reszta do wzięcia ![]() Chętnie przygarnęłabym od Ciebie jakiś róż - któryś z Clinique lub mineralny... Ale mam dylemat z odcieniem. Może coś doradzisz? Mam dosyć jasną cerę i naczynka - więc nie chcę ich "podsycać". Obecnie mam na wykończeniu Pupa Luminys najjaśniejszy (delikatnie różowy, nr się wytarł...). |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
- ROC - tonik do suchej wrażliwej skóry, poj wyjściowa 200 ml. Ubytek widoczny na zdjęci SVR rubialine masque - maseczka do skóry naczyniowej. Użyłam 3razy - jest prawie cała tuba. SVR rubialine creme - krem do cery naczynkowej, 2x5ml= 10 ml, data waż:09.2011 - eye shadow 12 colours - paletka 12 cieni, zużycie minimalne - Estee Lauder - Stay in Place - baza na powieki zapraszam do obu wątków!
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, pasuje
moje książeczki sa w stanie bardzo dobrym oczywiście późnym wieczorem naskrobię pw
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

).