![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
zapomniałam sie pochwalić
![]() wujek mi dał kilogramową paczkę żelków (żelek? ![]() ![]() i od rana wybieram czerwone miśki o smaku wiśniowym ![]()
#242 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze, że udało Ci się tak trafić ![]() teraz minerały, a to już inna bajka. Podnioslaś łapki w górę oczywiście ![]() Cytat:
![]() no ciekawy ciekawy, ale jakoś mnie mega nie wciągnął ![]() ![]() ej no, ja nie zawsze się lenie ![]() uporządkowałam notatki i testy z biologii ![]() zaraz się za nie zabiorę ![]() Cytat:
![]() ja sobie posłuchaam A pan R i P, to co to za panowie ![]() ![]() a piosenki właśnie przesłuchuję ![]() Dutty Wine mi się podoba ![]() no i Amy Winehouse ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak mam, dawno już zostało to zauważone ![]() ![]() no właśnie -.- ![]() Cytat:
![]() ![]() a ten w białych portkach był zarąbisty ![]() w ogóle wczoraj dużo było jakichś przypałów ![]() ten jodłujący chłopaczek taki słodziak ![]() łucz się łucz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pewnie mówisz sobie teraz więcej nie piję... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jakie horrory ![]() ja wczoraj na discovery world ogladałam haunting ![]() ![]() mi też własnie ![]() zaczełas juz ![]() --- czuje sie ostatnio źle ![]() budzę sie z bólem głowy... a dziś mi jeszcze niedobrze. i śniła mi się jazda eLką ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ale bolą mnie zeby jak jem żelki ![]() nie zacytowało mi jak karolnina pisała o owcach ![]() gołebie możesz pozdrowić jak najbardziej ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Dobrze. Napawam się moim domem <3 ;d Nie byłam w domku 3 tygodnie prawie ;O
A u Was jak leci? ;> Widzę, że jakieś koncerty, imprezy i ogólne lenistwooo się szerzy... ;d Ja też ogólnie się lenię, mimo że powinnam zacząć może coś się uczyć. Próbna z biologii za pasem, a ja w polu. Ni słowa na temat nie powiem ;p
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Macie to jak w banku ![]() Justyna, a czemu mielone jest be? Coś mnie ominęło - Tyś wegetarianką? ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a dwie za kilogram kwaśnych żelków ![]() Mi kolezanka przyniosła niedawno orzechy włoskie bo jakiś tam jej znajomy hoduje sobie orzechy i jej oddał dwie reklamówki ![]() Ale nie chciała mi dać więcej, bo rozłupywałam je przy niej zębami ![]() co się będę męczyła z dziadkiem do orzechów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oglądałam ostatnio Oszukać Przeznaczenie 4 - 3D Oglądała któraś może? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() nie będę oglądać, co by nie zmienić zdania na temat reszty części tego filmu ![]() ja lubie horrory, ale nie takie krwawe, bez masakry jakiejś. bo mnie to obrzydza, a nie straszy.
![]() |
#249 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łee, ja tez się lenie ![]() ![]() a ja mam tylko próbną z matmy ![]() Cytat:
![]() ja Oszukać przeznacznie nie zdązyłam obejrzeć ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale i tak sa straszniejsze niż wybuchający mózg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |||
Zakorzenienie
|
no coś ty
![]() ![]() ja się bałam, że leżę i kwiczę z chemii, ale na szczęście nie jest tak źle.. ufff ![]() Cytat:
![]() jak się cieszę, że już nie mam geo D: Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie ojciec wrócił od dziadków, bo szukali psa.. uciekła, bo ktoś nie zamknął bramy tam gdzie ona siedziała i uciekła gdzieś ![]() ![]()
![]() |
#252 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko tyle wiem, co z tych wszystkich artykułów, for ![]() One missed call, Rec i Inni Spadaj, zaraz zacznę ![]() Cytat:
![]() Ja też, ale mam wszystkich znajomych, którzy uwielbiają horrory i bardziej dla towarzystwa ![]() Cytat:
Prawie ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-18 o 13:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
hej;*
grzech nie lubić gołąbków ![]() żelki tak samo ubóstwiam. i ostatnio mam jazdę na snickersa. Prawie codziennie jem. Kurcze, nie no koniec z tym. Dobra idę. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce. ![]()
#254 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie leci do mnie pełnowymiarowe opakowanie ![]() ![]() ojej ![]() ![]() Cytat:
![]() inni są fajni ![]() ja tak samo jeśli chodzi o mięso ![]() choć zdarza mi się zjeść coś czego zazwyczaj nie jem, jeśli jest dobrze przyrządzone ![]() ja zaczęłam... system 2-godzinny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1 i 2 część była najlepsza, a co do 4 to w sumie nic specjalnego tylko że w 3D to zawsze inaczej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam ochotę na snickersa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry Żbiki
![]() Cytat:
![]() A co do piosenki to co prawda nie moje klimaty, ale tempo ma koleś nieziemskie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też, mniam ![]() -- U mnie dalej taka beznadziejna pogoda, zimno i pada, tym bardziej nic mi się nie chce. Przydałoby się 'Przedwiośnie' poczytać, a poza tym to robię sobie wolne, bo mój mózg dzisiaj pracuje na bardzo niskich obrotach i jakikolwiek wysiłek mnie przerasta ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też nachodzi ochota na minerały, ale kurczę przez internet boję się zamawiać, czy dobry odcień wybiorę i takie tam ;]] a na te "minerały" maybelline czy rimmel to szkoda mi pieniędzy :P no mam nadzieję, chociaż ona już stara jest i chora ![]()
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() mogę dołączyć do Waszego grona ? przyjmiecie mnie ? ![]() ![]() Chociaż tak bardzo się rozpisałam, mam nadzieje, że przyjmiecie mnie ![]() P.S. aaa, zapomniałam, jak idą u Was przygotowania na 1o0dniówkę?
![]() |
#260 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak byłam młodsza jadłam kasztany na surowo ![]() takie same, ale straszne ;p Cytat:
![]() ja od ekonomii uciekam jak najdalej ;p u mnie przygotowania do studniówki idą baaardzo powoli. Wysłałam niedawno chłopaka do galerii w jego mieście, by poszukał mi jakiejś sukienki, ale podobno żadnych nie było (ciekawe czy w ogóle szukał ![]() Jutro wpłacam pierwszą ratę za studniówkę ![]() Miejsce podobno jest świetne, będziemy mieć fontannę z czekolady, pokaz sztucznych ogni i walki rycerskie. W tamtym roku maturzyści mieli nawet jakiegoś prosiaka, ale nie wiem czy w tym roku też będzie ;D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, ale ciężko jest zarobić bez wykształcenia tyle pieniędzy,zeby Cię było stać na te studia zaoczne ![]() podlicz to sobie : 500zł /m-c za studia (bo okolo 5000zł za rok), 500zł mieszkanie, 300zł jedzenie, a ksiązki też musisz kupić, musisz w czymś chodzic ubrana, musisz wychodzić gdzies ze znajomymi. wbrew pozorom nie jest łatwo na to zarobić... pomyśl nad dziennymi.. pracę mozesz w McD wcisnac między zajecia, zawsze to 500zł/m-c, na weekendy na jakieś promocje, albo rozkładać towar w sklepach 100zl/nockę. a i mysle, ze z dziennych studiów można wiecej wynieśc ![]() jak masz na imię?;> ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Baśka, gdzie masz studniówkę?;] z jakiego województwa jesteś?;> bo też się nie chwaliłaś !
![]() |
#262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
województwo: dolnośląskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() tak was czytam od jakiegoś czasu i się zastanawiam czy mogę do was dołączyć ? ![]() Oczywiście maturzystka 2010.. Polski PP Matematyka PP Angielski PR no i biologia tylko nie wiem czy rozszerzona czy podstawowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z EDM nie byłam, ale myślę że stamtąd warto zamówić jako pierwsze, bo chyba wychodzą najtaniej a widać, że wielu pasują. no i stamtąd mam pędzle ![]() wiesz, wszystko metodą prób i błędów... ja dużo oglądałam zdjęc zanim wybrałam kolor, a ten który mi pasuje, to taki który wziełam z braku laku ![]() dobra w ocenie koloru jak widać nie jestem ![]() a na te pseudo minerały to też sądzę, że szkoda pieniędzy, bo to praktycznie to samo, co zwykłe podkłady, a cenowo wiadomo... no zimno, ale może ktoś jej pomoże, a może wróci ![]() Cytat:
![]() może najpierw napiszmy maturę, a potem zastanawiajmy się nad kierunkiem studiów ![]() ja na dzień dzisiejszy mam wiele pomysłów, a ostatecznie zdecyduję mając w ręku wynik ![]() u mnie za studniówkę 2 raty zapłacone. a co do reszty to nic jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co potem planujesz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dlaczego uciekasz od ekonomii? Cytat:
![]() hmmm, Twój post dał mi do myślenia, jeszcze mam czas podjąć decyzje dzienne czy zaoczne, dziękuję ![]() Cytat:
![]() sukienkę będę szyła chyba u znajomej krawcowej, bo nie mogę znaleźć mojej wymarzonej ![]() macie już ustalone ostateczne terminy 100dniówek? ja miałam mieć 16 na 23.01., ale zmienili ze względu na kamerzystę (no niee ![]() ![]()
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 22.01 :P i tak myślę (trudna rzecz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
ja chyba mam w ostatnia sobote stycznia 100dniwoke. kiecki nie mam, a co gorsze nie mam z kim isc..
#269 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
teraz wiem, że ekonomia nie jest dla mnie, wręcz przeciwnie, dla mnie to czarna magia ![]() jaką szyjesz sobie sukienkę? Masz już jakiś pomysł? Materiał? Kolor? Długość? ;> w mojej szkole termin był już ustalony w tamtym roku, kiedy dyrektorka rozliczała się ze studniówki 2009. Będę miała 29 lub 30 stycznia, prawdę mówiąc nie wiem, bo myślałam, że będzie w piątek, ale obiło mi się o uszy, że to sobota ![]() Cytat:
![]() Ale pewnie już wpłaciłaś zaliczkę ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-10-18 o 15:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |||||||
Zakorzenienie
|
O nie, napisałaś do mnie żalową minkę.
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż dziś nie za wiele zrobiłam, za to wczoraj i przedwczoraj tak. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja o tym nie myślę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chciałam, ale 1. fizyka na pr (o niee) 2. testy sprawnościowe (mam zwolnienie z wuefu, więc pewnie odpadłabym na starcie. bardziej utrzymuję się na powierzchni niż pływam, biegać nie mogę, więc lipa.) ---- nie zacytowało mi połowy i jestem wkurzona. ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- A ten, nie pochwaliłam się Wam. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.