Mam na wymianę - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 09:06   #241
KGr
Rozeznanie

Przekupka: 8 pkt / 90% pozyt.
Dot.: Mam na wymianę

hej, widze ze nie ma Cie pare dni, jak bedziesz to daj znac co z wymianą, bo zalezy mi na meteorytach inneov oczywiscie jest dla Ciebie zarezerwowany

pozdrawiam
KGr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 17:25   #242
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez KGr Pokaż wiadomość
hej, widze ze nie ma Cie pare dni, jak bedziesz to daj znac co z wymianą, bo zalezy mi na meteorytach inneov oczywiscie jest dla Ciebie zarezerwowany

pozdrawiam
hej, już jestem A co do wymianki, to wystarczy mi tabletek i innych suplementów diety, bo ostatnio zauważyłam, że mi nie służą, bo nie pamiętam, aby je regularnie brać więc podziękuję, ale będę zaglądać

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Co do serum to tak z pamięci mam Precision Chanel, Super Aqua Serum i Orchidee Imperiale z Guerlain, wspomniane EL oraz coś z Sisley ale aby dokładnie opisać muszę je pomacać w domu.
Widzaiłam ,że szukasz pores no more - mogłabym odstąpić też ze dwie saszetki i tego odkurzacza porów podobnie.
hej , masz jeszcze te sera, o których pisałyśmy? Mam nadzieję, że nie poleciały gdzieś w Polskę pod moją nieobecność

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
szczerze powiedziawszy nigdy nie miałam meteorytów Widzę ,że masz 2 warianty kolorystyczne. Jakie odcienie dają na skórze [ciepły/zimny, żółtawy/neutralny/różowawy, ciemny/średni/jasny]? Na ile wystarczy np 8 kulek?
Jasny odcień dają. Ja mam jasną karnację z zaróżowionymi polikami i mythic trochę zaróżowia, co mi nie leży, a BP ociepla.
Kulki BP są 2-2,5 razy większe niż normalne. Ja jeszcze nie skończyłam żadnego z opakowań pełnowymiarowych. Oddałam mojej siostrze Winter Radiance (bez 6 kulek, co sobie zastawiłam) i ona jeszcze je ma A to było w 2006 roku. Tak więc ciężko mi powiedzieć na ile Ci starczy 8 kulek-stawiam, że na rok, może więcej, zależy od używania. Ja chcę się części pozbyć, bo nie jestem fanką używania pudrów aż tak długo. Poczytaj może na forum coś jest napisane o nich więcej. Najlepiej pójść do perfumerii i się pomiziać i zobaczyć, które najlepiej pasują.
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 17:51   #243
KGr
Rozeznanie

eh zalezy mi na tych meteorytach, prosze zajrzyj jeszcze do mnie, moze cos wpadnie Ci w oko...

co do inneov nie trzeba go brac regularnie ani tym bardziej nie powinno sie go brac 3 mies. jak jest na opakowaniu. Mi dermatolog polecił brac przez pierwszy tydzien po 1 tabletce i 200 ml napoju energetycznego typu red bull czy tiger (ale o innej porze niz tabletka!) po tygodniu przestac stosowac - bo inaczej efekt jest odwrotny, i nowe rosnące wlosy wypychaja te zdrowe - i rzeczywiscie efekt u mnie byl natychmiast po przerwaniu, z dnia na dzien wlosy przestały wypadac, a wczesniej przez 8 miesiecy meczylam sie z tym problemem (brałam wówczas skrzypovite+ dercos aminexil, potem bellissę i nic, nawet lekkiej poprawy).

Dermatolog powiedzial mi rowniez, ze jezeli chce sie zagescic wlosy, to on proponuje 2 - 3 tabletki tygodniowo, nie czesciej i nie dluzej niz 2 cykle odnowy włosów, czyli ok poltora miesiaca. a włosy beda pojawiac sie stopniowo nawet pol roku po zakonczeniu kuracji, efekt mozna wzmocnic jakims napojem energetycznym, ale nie nalezy przesadzic, rowniez nie czesciej niz 2 razy w tyg.

Tych rzeczy nie przeczytach na stronie inneov ani na ulotce, dermatolog powiedzial mi, ze to czysty marketing, a w skad inneov wchodzi tauryna ktora znajduje sie tez w tym energydrinku, pijac go mozna brac 1 tabl. zamiast 2ch dziennie bo i tak 1 tabl. zaspokaja dziennie zapotrzebowanie na cynk.

mam nadzieje, ze jakos pomogłam - bo lepszy jest efekt jesli wlasnie nie stosuje sie ich codziennie, wazne jest jeszcze to ze mozna łaczyc z innymi suplementami, gdyz nie zawieraja witamin.

gdybys sie jednak zdecydowała, to usatysfakcjonuje mnie chociaz troche tych meteorytów,

ale sie rozpisalam
Stary 2009-11-27, 18:02   #244
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alphala Pokaż wiadomość
witaj, interesuje mnie podkład toleriane
hej połowa serum Oriflame mimo że bardzo przeze mnie pożądana nie opłaca mi się za LRP Toleriane, za który zapłaciłam ponad 70zł a przejrzałam wątek nie znalazłam nic już dla siebie. pozdrawiam!
Stary 2009-11-27, 18:03   #245
Hisoka
Zakorzenienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
GG do Hisoka

oj, to bardziej pasowałyby mi BP. Mam brzoskwiniową karnację i Mythic pewnie będzie się gryzł. 'w razie czego' podoba mi się jeszcze balsam brązujący.

A co za te dwie rzeczy chciałabyś u mnie?
Stary 2009-11-27, 18:35   #246
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brazylijka Pokaż wiadomość
hej! podoba mi się:
- maseczka rozgrzewająca z cynkiem Garnier Czysta Skóra, opak. 2x6ml, data ważności 04/12/2011
- maseczka odżywcza Garnier Odżywienie i Komfort, opak. 2x6ml, data ważności 11/12/2010
- 1 chusteczka samoopalająca do stosowania do twarzy i ciała Dax Cosmetics, data ważności 11/2010
- peeling enzymatyczny do skóry bardzo suchej, wrażliwej i naczynkowej Perfecta Dax Cosmetics, NOWY, nieużywany, dopiero w domu się zorientowałam, że go się nie zmywa po paru minutach tylko zostawia na noc, opak. 60ml, data ważności 02/2012
- skrub do stóp Avon z serii zielona herbata i mięta, data produkcji 05/05/09
hej , a jakiej firmy są to bibulki matujące? zgarnęlabym chetnie wszystkie u mnie zostala jedna maseczka z cynkiem, a tak to wszystko co Ci wpadło w oko jeszcze jest. Mi się poza bibułkami podoba neutrogena do stóp i wax. jakie są daty ważności? pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez sentient Pokaż wiadomość
Z dokładki bardzo podoba mi się krem Clinique

- krem-żel Clinique Moistrure Surege Extended Thirst Relief, opak. 75ml, zostało ok. 50-55ml, kod E48, kupiony w Bloomie's w grudniu, otwarty latem

... ale nie wiem czy opłacałaby Ci się taka wymianka, może coś jeszcze być u mnie znalazła?
hej, niestety nic nie znalazłam poza cieniami ID. pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez nadeo Pokaż wiadomość
Interesowałby mnie jeszcze - krem Dramatically Different Moisturizing GEL Clinique, opak. 125ml, niewiele mniej niż połowa, na zdjęciu widać jakby było mniej, ale jest robione z góry, kod P68, kupiony w grudniu w Bloomie's
hej , niestety nic nie znalazłam więcej za DDMG Clinique. a różami nadal byłabyś zainteresowana? pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
Hej sprawdziłam daty i tak:
plastry Eveline 2szt, zapakowane w foliowe saszetki, nie otwierane data do 03.2010
pasty Parodontax, ziołowe, 4szt po 20ml, nie otwierane, 12 mies od otworzenia, data produkcji 05.01.08 (zwykle pasty mają 3 lata wg poprzedniego typu oznaczania dat przydatności czyli do stycznia 2011)
Lancome krem High Resolution 15g kod 7D088
Lancome serum Primordiale Cell Defense 10ml kod 7D116
Lancomy też są nieużywane, serum jest w tubie, która od początku była tylko częściowo wypełniona
Kupione były niedawno na Truskawie w zafoliowanym zestawie
hej , mi się podobają tylko pasty do zębów i plastry Evelinę, bo Lancome ma daty produkcji z 2007 wg kalkulatorka z Wizażu, a boję się zaryzykować z moją reaktywną skórą

a taka wymianka chyba nam się nie opłaci.

pozdrawiam!

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

KGr, to bardzo ciekawe qrczę, ale ja nie zaryzykuję tak 'w ciemno' popatrzę jeszcze jutro czy coś jest co mogłoby mi się przydać. Pozdrawiam cieplutko
Stary 2009-11-27, 18:35   #247
nadeo
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

W sumie nawet byłabym, ale już oliwki Hipp nie mam...

P.S. Błagam, dodaj sobie do podpisu link z twoim wątkiem wymiankowym, bo potem trzeba siedzieć i szukać ;D

Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2009-11-27 o 18:37
nadeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 18:44   #248
paradiso perduto
Zakorzenienie

Basiulek , napisz co zostało u Ciebie i co chcesz. Nie odzywałam się, bo przez tydzień byłam na kompletnym pustkowiu Mam nadzieję, że coś zostało z tego co chciałam. Pzdr
Stary 2009-11-27, 18:50   #249
Basiulek
Zakorzenienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do Basiulek

Jasne Balsam i odżywka TBS w trakcie negocjacji, dlatego raczej jako wymienione, ale cement jest zarezerwowany dla Ciebie , kompres Joanny również Może coś Ci się jeszcze spodoba jednak : )

Edit: I jeszcze krem na dzień Garniera

Edytowane przez Basiulek
Czas edycji: 2009-11-27 o 19:50
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 19:38   #250
KGr
Rozeznanie

KGr, to bardzo ciekawe qrczę, ale ja nie zaryzykuję tak 'w ciemno' popatrzę jeszcze jutro czy coś jest co mogłoby mi się przydać. Pozdrawiam cieplutko [/QUOTE]
eh...
poza watkiem mam bibułki matujace inglota, nowe zafoliowane.
albo napisz mi jeszcze co by Cie interesowało, moze poza watiem sie znajdzie...
Stary 2009-11-28, 14:26   #251
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadeo Pokaż wiadomość
W sumie nawet byłabym, ale już oliwki Hipp nie mam...

P.S. Błagam, dodaj sobie do podpisu link z twoim wątkiem wymiankowym, bo potem trzeba siedzieć i szukać ;D
hej, mi sie u Ciebie poza glorią podoba odsypka pudru jedwabnego poza glorią.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez KGr Pokaż wiadomość
KGr, to bardzo ciekawe qrczę, ale ja nie zaryzykuję tak 'w ciemno' popatrzę jeszcze jutro czy coś jest co mogłoby mi się przydać. Pozdrawiam cieplutko
eh...
poza watkiem mam bibułki matujace inglota, nowe zafoliowane.
albo napisz mi jeszcze co by Cie interesowało, moze poza watiem sie znajdzie...[/QUOTE]

hej, tak naprawde to już uzupelnilam braki kosmetyczne juz w pocztakowych wymiankach. brakuje mi w sumie tylko bibulek i toniku Clinique z 3 kroków.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Jasne Balsam i odżywka TBS w trakcie negocjacji, dlatego raczej jako wymienione, ale cement jest zarezerwowany dla Ciebie , kompres Joanny również Może coś Ci się jeszcze spodoba jednak : )

Edit: I jeszcze krem na dzień Garniera
hej jedynie byłam zainteresowana połówką cementu, resztką kompresu i kremem Garniera

Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977
Stary 2009-11-28, 14:39   #252
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

W takim razie powiedz proszę, co byś była skłonna za to oddać Najbardziej zależy mi na zestawie Iwostin, peelingu enzymatycznym i maseczce odżywczej Garnier
Stary 2009-11-28, 14:46   #253
ragutka
Zakorzenienie

Przekupka: 255 pkt / 100% pozyt.

Zmobilizowałaś mnie

Chanel Precision Sublimage serum 4ml
Lancome Renergie Refill 5X 10 ml
z Shiseido mam: Benefiance revitalizing creme 4ml, Bio-performance i Future Solution pod oczy i okolice ust po 2 ml
EL Advanced NIght Repair 7 ml
Dior Capture Totale radiance Enhancer 3 ml

mam jeszcze z Sisley - cudną maseczkę nawilżającą pod oczy w szszetkowych próbkach, można ja stosować na noc jako krem - mi taka starcza na ok tydzień i maseczkę z ekstraktami kwiatowymi , krem All Day All Year i coś jeszcze ..
Stary 2009-11-28, 15:08   #254
little.b.blue
Zakorzenienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

dziękuję ale nic.

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-28, 15:20   #255
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Zmobilizowałaś mnie

Chanel Precision Sublimage serum 4ml
Lancome Renergie Refill 5X 10 ml
z Shiseido mam: Benefiance revitalizing creme 4ml, Bio-performance i Future Solution pod oczy i okolice ust po 2 ml
EL Advanced NIght Repair 7 ml
Dior Capture Totale radiance Enhancer 3 ml

mam jeszcze z Sisley - cudną maseczkę nawilżającą pod oczy w szszetkowych próbkach, można ja stosować na noc jako krem - mi taka starcza na ok tydzień i maseczkę z ekstraktami kwiatowymi , krem All Day All Year i coś jeszcze ..
hej bardzo bym chciała:
- serum EL Advanced Night Reapir,
- serum Lancome Renergie Refill
- maseczka Sisley pod oczęta
- krem pod oczy shiseido Benefiance

ile byłabyś skłonna wymienić?
pozdrawiam!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-28, 16:06   #256
ragutka
Zakorzenienie

To może zróbmy tak, że ten zestaw który wymieniłaś mogę oddać w wersji : EL lub Lancome do wyboru i pozostałe.
Ew. wymiennie z kremem pod oczy mogę zproponować 3x 1,5 ml pores no more ( też wydajne jak nie wiem co)
Stary 2009-11-28, 16:20   #257
paradiso perduto
Zakorzenienie

Ok. Pasuje mi taki zestaw: serum Lancome, maseczką Sisley pod oczy i Pores no more.
A nie znalazłabyś coś jeszcze za serum EL? Potrzebujesz czegoś konkretnego, bo mam sporo rzeczy jeszcze poza wątkiem?
pozdrawiam

Stary 2009-11-28, 17:06   #258
nadeo
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Chyba nie opłaca nam się robić wymiany... Może innym razem
nadeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-28, 18:03   #259
ragutka
Zakorzenienie

Przeskanowałam jeszcze zawartość Twego wątku ale niestety juz nic nie znajdę za EL.
Mam nadmiar pielęgnacji, ciągle coś testuję nowego, a kolorówki też niewiele zużywam, głównie minerały i tusze do rzęs.
Ale z Twoich do wymiany, też nic nie wybiorę.

A i dopatrzyłam się ,że szukasz pędzla do korektora z EDM, a ja mam takie pędzlowe doświadczenia: aktualnie używam pędzli z Bare Minerals, m.in do korektora.
A wcześniej kilka razy użyłam do tego celu pędzla do podkładu z Revlon jaki mam w swoim wątku i powiem szczerze efekt był zadowalający.
Stary 2009-11-29, 12:06   #260
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Przeskanowałam jeszcze zawartość Twego wątku ale niestety juz nic nie znajdę za EL.
Mam nadmiar pielęgnacji, ciągle coś testuję nowego, a kolorówki też niewiele zużywam, głównie minerały i tusze do rzęs.
Ale z Twoich do wymiany, też nic nie wybiorę.

A i dopatrzyłam się ,że szukasz pędzla do korektora z EDM, a ja mam takie pędzlowe doświadczenia: aktualnie używam pędzli z Bare Minerals, m.in do korektora.
A wcześniej kilka razy użyłam do tego celu pędzla do podkładu z Revlon jaki mam w swoim wątku i powiem szczerze efekt był zadowalający.
hej, to napisz mi jeszcze jakie sa daty waznosci/kody i mozemy sie wymieniac adresami. chyba ze wolisz sie spotkac. pozdrawiam!

Stary 2009-11-29, 13:15   #261
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

A jak byś widziała naszą wymiankę ?
Stary 2009-11-29, 14:37   #262
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ! Zestaw Iwostin jest pod znakiem zapytania, bo znalazłam to co bardzo potrzebuję. Czekam na daty ważności od Wizażanki i będę wtedy wiedziała czy zestaw idzie do Ciebie czy nie. Tak więc znów czekamy ;/ pozdrawiam cieplutko!

Stary 2009-11-29, 15:30   #263
iwona200
Zakorzenienie

Przekupka: 211 pkt / 100% pozyt.

niestety nic
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-29, 18:23   #264
ragutka
Zakorzenienie

To co udało mi się wypatrzeć to:
na maseczce Sisley : 136320 A
Lancome : 40E300
dr bradndt : 3178

dat ważności niestetety nie ma, ale wszystkie te rzeczy trafiły do mnie w ciągu ostatnich dwóch miesięcy.

Jeśli Ci odpowiadają te rzeczy to czekam na PW i chętnie sie wymienię.
Co do spotkania ew. to też możemy omówić na PW.
Stary 2009-11-29, 20:18   #265
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
To co udało mi się wypatrzeć to:
na maseczce Sisley : 136320 A
Lancome : 40E300
dr bradndt : 3178

dat ważności niestetety nie ma, ale wszystkie te rzeczy trafiły do mnie w ciągu ostatnich dwóch miesięcy.

Jeśli Ci odpowiadają te rzeczy to czekam na PW i chętnie sie wymienię.
Co do spotkania ew. to też możemy omówić na PW.
odpowiada mi!

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

tyska300,
napisałas mi
Cytat:
Mnie by interesowały miniaturki tuszy Estee Lauder i Max Factor i dowolny krem do depilacji
, a ja mam duży EL i duży Revlon i miniaturkę Clinique trochę inaczej ;> tuszy chętnie się pozbędę i chciałabym je za jakieś fajne próbeczki. Widziałam, że masz ich sporo i troszkę z nich wpadło mi w oko

w każdym razie ja blisko mam do ZT czy do ronda ONZ, więc możemy się spotkać. Zaproponuj termin i konkretne miejsce.

Ta pasta rzeczywiście jest paskunda, ale muszę nią myć zęby :/

pozdrawiam!

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
hej, zestawu iwostinu juz nie ma dalej chcesz się wymieniać? pozdrawiam cieplutko!

Stary 2009-11-29, 20:27   #266
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

W takim razie ja jednak podziękuję Pozdrawiam i życzę udanych wymianek
Stary 2009-11-30, 07:37   #267
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
- krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini, Eveline Cosmetics, świetne opinie na KWC!!, NOWA, nieużywana, do 05/2010, w kartoniku

- krem do rąk Milk&Honey Oriflame, opak. 150ml, zostało bardzo dużo kremu, zużyłam do napisu Orfilame na opakowaniu, data ważności 04/2012

- kofeinowy roll on pod oczy Garnier NutriDermist, opak. 15ml, zostało 4,5 cm (na 10cm) od dołu-najszersze miejsce, więc około 6ml, piekielnie wydajny!!, do 07/2011

- EDM korektory w woreczkach strunowych dorzucę do wymianek za jakieś próbki i pierdółki
Aussie Perk Me Up i róż Theme Park

- tusz wodoodporny podkręcający Illusionist Estee Lauder, czarny, nie mam pojęcia ile zostało, jest jeszcze wilgotny, mi on całkowicie nie pasuje, myślę, że na porządne przetesowanie starczy, opak. 7ml,

- tusz czarny Revlon Fabulash Mascara, opak. 7,9ml, kod 07059, jak wyżej,

- zestaw Iwostin Capillin (płyn micelarny oczyszczający 200ml i krem na naczynka spf 20 40ml), NOWY, nie otwierany, data ważności 11/2010

- sztyft La Roche Posay na miejsca wrażliwe (Anthelios XL 50+), opak. 9 g, zużycie niewielkie (po zakręceniu maksymalnie ok 4mm poniżej metalowego opakowania, kupiony w kwietniu br.), data ważności 03/2011

- krem do depilacji Veet (do skóry suchej), opak. 400 ml, użyty dwa razy na dwie łydki - mój TŻ się pomylił i kupił nie tę wersję co trzeba, z łopatką, data ważności 04/2011

- Guerlain Meteorites Butterfly Pearls 4 duże kulki (po 1 kolorze), sąone większe 2-2,5 razy niż standardowe, wyjęte z pełnowymiarowego opakowania, kulki są świeże i pachnące, NIEUŻYWANE, z pyłkiem, przełożone do opakowania po kremie Vichy - najchętniej za inne Meteoryty

- Guerlain Meteorites Mythic: PODZIELĘ SIĘ: 58 kulkami w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ja ich sama nie zużyję, a to już moje 5 meteorki, więc mam czym się miziać, opakowanie najchętniej zatrzymam, ale można negocjować

- kosmetyczka Clinique na szminki czy jakieś drobiazgi (długość 9cm, średnica 5cm), czysta, suwak działa bez zarzutu, trzymałam w niej własnie te szminki Clinique

kosmetyczka Ralph Lauren szare logowane, zdjęcie na życzenie
wiesz co wymieniłam wszystko co mi się podoba, a ty zadecyduj co z tego chcesz oddać za 4szt pasty parodontax, 2szt plastry Eveline, zestaw próbek do wyboru (mogę zrobic jakiś duży), odsypkę pudru jedwabnego Haushka 1ml w strunie, mam też prawie nowy płyn do płukania do zębów wrażliwych Elgydium i jakieś próbki ziołowych past do zębów. Mogę Ci też zrobić rewelacyjne serum łagodzące podrażnienia 10ml (m.in. na bazie oleju ryżowego, masła karite, kwasu hialuronowego). Spotkać mogę się praktycznie w każdy dzień roboczy o 16 w ZT lub do 15:30 przy ONZ. Po ustaleniu na co się wymieniamy możemy na PW dogadac szczegóły dot. spotkania.
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 20:28   #268
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
wiesz co wymieniłam wszystko co mi się podoba, a ty zadecyduj co z tego chcesz oddać za 4szt pasty parodontax, 2szt plastry Eveline, zestaw próbek do wyboru (mogę zrobic jakiś duży), odsypkę pudru jedwabnego Haushka 1ml w strunie, mam też prawie nowy płyn do płukania do zębów wrażliwych Elgydium i jakieś próbki ziołowych past do zębów. Mogę Ci też zrobić rewelacyjne serum łagodzące podrażnienia 10ml (m.in. na bazie oleju ryżowego, masła karite, kwasu hialuronowego). Spotkać mogę się praktycznie w każdy dzień roboczy o 16 w ZT lub do 15:30 przy ONZ. Po ustaleniu na co się wymieniamy możemy na PW dogadac szczegóły dot. spotkania.
super! to ja jutro pomyślę i napiszę dokładnie co bym chciała. Pozdrawiam!

Stary 2009-11-30, 22:16   #269
Brazylijka
Zakorzenienie

Przekupka: 167 pkt / 100% pozyt.

niestety to za dużo jak za te rzeczy

wish
Brazylijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-01, 19:10   #270
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brazylijka Pokaż wiadomość
niestety to za dużo jak za te rzeczy
hej, a z czego byś chciała zrezygnowac? pozdrawiam

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
super! to ja jutro pomyślę i napiszę dokładnie co bym chciała. Pozdrawiam!
hej , ja chętnie wezme te 4 pasty, 2 plasterki, płyn do płukania, puder jedwabny 1ml. Z próbek napaliłam się bardzo na to serum Avon Reversalist, balsam z drobinkami złota, balsam z kompleksem roślinnym, miód do ciała Bielenda, figi i daktyle Farmona.

Oddam za to: 3 tusze, krem do depilacji Eveline, krem do rąk Oriflame, roll-on garnier, róż Theme Park i korektor Aussie Perk me up (ok. 1ml jest z tego co kojarze).

Pisz co o tym myślisz Pozdrawiam!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości