![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fanki ,,Supernatural"- zapraszamy! :D
Witam szanowne fanki Supernatural!
Bardzo zaintrygował mnie ostatni odcinek. Gdy na samym początku usłyszałam piosenkę Kansas - Carry on my waryward son pomyślałam "ocho, no to się będzie działo i rzeczywiście" akcja się toczyła bardzo szybko tu Sam się zgadza, tu już Lucek jest Detroit, pach pach telefon cmentarz, za chwileczkę koniec. Te 40 minut śmignęło jak 5 . Co do Chucka mam kilka teorii. 1. Na pewno nie jest on Bogiem, może być Chrustusem, według niektórych religii Jezus był prorokiem. Może także być Trójcą. 2. Moim zdaniem symbolizuje on samego autora Supernatural - pisarza, proroka, który wykreował Deana, Sama ich przyjaciół i przygody. Na końcu Chuck wystukuje na klawiaturze "THE END". Jest to odnośnik do oficjalnego zakończenia serialu. Miało właściwie powstać 5 edycji. Oczywiście teraz wiemy, że powstanie kolejna, lecz jakby się nie spodobała odcinek 22 może być zakończeniem. (ciekawe komu mógłby się nie spodobać xD ). Kripke utożsamia się ze znikającym Chukiem ponieważ to nie on będzie pisał dalsze losy wspaniałych braci. Podzielcie się które odcinki są waszymi ulubionymi. Tak najbardziej, najbardziej mają w sobie to coś: * 4xo1 - "Lazarus Rising" kiedy Dean zostaje wyciągnięty z piekła przez Cassa * 4xo6 - "Yellow Fever" o chorobie duchów * 4x18 - "The Monster At The End Of This Book" gdy dowiadują się o swoich przygodach i Chucku * oraz wiele, wiele innych, których tytułów nie pamiętam. Każdy odcinek ma w sobie to coś: humor, dramat i fantasy. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Nie depcze krokusów
|
http://www.pudelek.pl/artykul/24924/...ciala_przytyc/
kogo my tu mamy... ;]
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
na początku jej nie poznałam
![]() P.S. kieeeeeedyyyyyy 6 sezon? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Katie Cassidy będzie grała teraz w II sezonie Vampire Diaries
![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Zaczynając - Supernatural to jeden z mojego top 3
Uwielbiam historie o duchach, potworach, zjawach idealnie wpasował się w mój gust, poza tym muzycznie jest przednio - klasyka rocka króluje, +przystojni chłopcy ![]() ![]() Z tego co wymyślam z kumpelą teorie spiskowe co będzie w następnej serii: urywki z życia normalnego jak to Dean mieszka ze swoja laską i jej synem, potem pojawia się Sam który czegoś tak chce i się czepia, w końcu zabija laske. Dean jest wściekły na Sama, którego teraz będzie ścigał żeby się zemścić(poza tym że chciałby powstrzymać apokalipse) zaangażuje w to małego Bena i będzie go szkolił na łowcę jak go szkolił jego ojciec. I tak historia Winchesterów zatacza koło ![]() Z tego co słyszałam aktorzy podpisali kontrakt na 7 sezonów. Moje ulubione były 2 pierwsze - czyli co odcinek nowa, dziwna sprawa z potworami a w tle żółtooki demon i szukanie ojca ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Łaaaaaaaaaaa 7? Ojeeeeej, to oni mają jeszcze co ciągnąć przez kolejne 40 odcinków?
![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Wygrzebuje wątek bo mnie naszło na Supernatural i od jakiś 3-4 dni ( nudy w domu) obejrzałam 2 sezony i właśnie zaczęłam 3
![]() ![]() A co do braci , Dean jest bossski , poprostu ten jego charakterek i te oczy ![]() ![]() I jak Dean jeździ swoją Impalą i słucha muzyki ( z resztą świetnej muzyki) w ogóle wszystko jest boskie ( no może bardziej demoniczne) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
up, up!
![]() oglądała już któraś? bo ja tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Nie depcze krokusów
|
a ja nie - i jak?
![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
ja właśnie ściągnęłam napisy i zaraz będę oglądać
![]() i cieszę się jak głupia, bo już się doczekać nie mogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Fanką nie jestem, ale obejrzałam. Z sezonu na sezon coraz gorszy, mam wrazenie jakbym oglądała bajkę. Co do nowej bohaterki - nie pamiętam imienia - ta pyskata brunetka - porażka porazka porażka.
Ale żeby nie narzekać za wiele - chłopaki są i najważniejsze, Bobby chodzi - nie pamiętam już jak do tego doszło? Dean bardzo nam spoważniał... Zobaczymy co dalej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
że też dopiero teraz znalazłam ten wątek
![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Pakt z bardzo seksownym demonem Crowley'em
Co do nowego odcinka - trochę jestem rozczarowana. Dean jest taki poważny i rodzinny. Zupełnie stracił swój charakter. Mam nadzieję, że się jeszcze rozkręci. W ogóle odcinek był dziwny. Nowi bohaterowie zamiast mojego ulubieńca Cas'a i paru innych. A Lisa jest taka jakaś bezpłciowa, nieciekawa. Edytowane przez azure Czas edycji: 2010-09-26 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Tesknię za Cas'em
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Pamiętacie odcinek z pierwszej/drugiej serii, no nie pamiętam, kiedy mieli do zabicia Bloody Mary z lustra? Do tej pory nie moge patrzec w nocy w lustra, schiz normalnie xD Btw. jestem rozczarowana pierwszym odcinkiem. Spodziewałam się jakiejś większej akcji, bo to że Sam będzie znowu żywy można było się domyślić (tylko, czemu od razu w pierwszym odcinku ożył :/). Więcej demonów proszę. Aaaa... I jeszcze jedno Szkoda, że uśmiercili Trickstera. Jedna z moich ulubionych postaci .
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2010-09-26 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Nie depcze krokusów
|
To był konkretny gość
![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Jestem fanką serialu od 1 odcinka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
też jestem trochę rozczarowana pierwszym odcinkiem, przede wszystkim za mało humoru. Wiadomo, nie zawsze można się było turlać po podłodze ze śmiechu, ale w tym odcinku nie było nic ze starego humoru Supernatural
![]() ale i tak ich kocham i będę oglądać ![]() i też tęsknię za Tricksterem/ Gabrielem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Tęsknie za Casem!
![]() Poza tym także jestemt roszkę zawiedziona... No bez furory. I skoro już ożywili Sama i Samuela, to mogliby też podnieść z grobu Johna i Jo... To były dopiero kreacje ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się nic ciekawego nie wydarzy w nastepnym odcinku to się załamie... Mam nadzieję, że chociaż fajnego potworka beda mieli do unicestwienia ![]() Tego mi brakuje, akcji, strzałów nabojami z soli, noży, ran kłutych, demonów podających się za przyjaciół : Brakuje mi strasznie Meg i jej intryg... Wyganiania demonów z ciał. W zamian za to pierwszy odcinek serii był mdły, kto mi powie co miały znaczyc te marne przywidzenia Deana... :/ Daliby coś mocniejszego... ![]() Chcę odcinka typu Scarecrow, Playthings, Bloody Mary... Błągam o trochę akcji ![]() I odzywek Sama i Deana: -Jerk! -Bitch! ![]()
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2010-09-27 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
Od razu zaznaczę, że nie czytałam spoilerów dotyczących szóstego sezonu, nie oglądałam trailerów itp, więc nastawiłam się na jakąś "bombę"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
O tak, John! I Jo przy okazji! To była dopiero postać... A jak już mówimy o kobietach, to wciąż mam nadzieję na powrót Sary z Provenance- to była babka, a nie, takie rozlazłe, wystraszone stworzenie jak Lisa
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja tam nie ufam Samuelowi, wzięli go nie wiadomo skąd ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Rozeznanie
|
Mnie się odcinek nie podobał!!
![]() Impala nieużywana w garażu ? ![]() ![]() Bobby bez sarkastycznego poczucia humoru?! wtf? Oby w następnbym odcinku wszystko wróciło do normy, niespokojna dusza, albo mściwy demon, bracia w akcji, dużo sarkazmu, poczucia humoru !!! No i stara więź pomiędzy braćmi. Żadnej Lisy, dzieciaka czy dziadka! O! Aaaaaa zapomniałabym, poproszę też o Casa! Jego najbardziej mi brak ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Dorotka... Czas edycji: 2010-09-28 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Pozostaje nam czekac na nastepny odcinek
![]() Obstawiam, że ten Samuel coś szpąci i mąci :P
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
drugi odcinek zdecydowanie lepszy, chociaż to jeszcze nie "to"
![]() fajnie, że pojawił się motyw shiftera, mam tylko nadzieję, że cały sezon nie będą na niego polować ![]() ![]() aha, i za bardzo idealizują Lisę... serio, która babka by na to poszła? nawet dla Deana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Obejrzalam drugi odcinek i nadal jestem srednio zadowolona.
Tyle dobrego, że do łask Deana powróciła Impala- to sygnalizuje same ciekawe rzeczy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Fakt, drugi odcinek trochę lepszy, ale ja nadal mam nadzieję, że akcja się rozkręci. W ogóle to całe wskrzeszenie dziadziusia jest dla mnie naciągane i jakieś takie niefajne. Kuzyni też jacyś tacy niesympatyczni. Gdzie jest Cas? Gdzie jest Bobby z jego złośliwymi tekstami? Zastanawiam się czy nie byłoby lepiej zakończyć serial zamiast tak kombinować z fabułą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.