|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
![]() A jaki film oglądaliście? ![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszka, gratuluję! ![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Koszka ijeee gratuluję
![]() ![]() m a d e i r a a czmu się kłócicie?Ja czasem wpadam w złość,gdy są tam fajne laski itp. a on się gapiiiii taaaakk " ![]() ![]() ![]() ![]() A ja kupiłam Tżtowi fajny szalik i czapeczkę ![]() ![]()
#244 |
Wtajemniczenie
|
Bo lubimy inne gatunki filmów
![]() Wiem, wiem, czasem trzeba iść na kompromis, raz oglądamy to co on chce, raz to co ja zaproponuje... Szkoda tylko że to co ja bym chciała oglądać on krytykuje, kiedy jest np jakiś bohater i coś tam głupio robi czy coś (wiadomo jak to w filmach) on odrazu komentuje że to kretyn i idiota, i kończy na tym że on stwierdza że jakiś 'dziwny ten film...' ![]() Echh no i tak to jest ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hm, już myślałam, że tylko mój Tż czapki nosić nie chce, a przecież jak jest minus pińcet to bez czapki nie można chodzić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale zbieg okoliczności ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zakładaj mini ledwo za pupę, tylko kulturalną spódniczkę przed kolano ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() sama o tym myślałam, ale spodobał mi się sweterek więc kupiłam. też mu się przyda. a teraz tak mi wpadło do głowy, że mogłam mu kupić rękawiczki, bo ostatnio taki mróz, a on bez rękawiczek szedł. i zawsze mu muszę grzać ręce, bo ma takie zimne. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oglądaliśmy, tzn. w sumie ja oglądałam ![]() ![]() ![]() Scenariusz filmu do przewidzenia, ale fajne sceny były, polecam ![]() A Wy polecicie mi jakieś filmy? coś bym ściągnęła, ale już mi pomysłów brak ![]() Najlepiej jakiś śmieszny ![]() Dziękuję ![]() My się na filmach nigdy nie kłóciliśmy, jak TŻ nie chciał oglądać to przeważnie szedł spać, jak mnie film nudził to też lubiłam sobie pospać ![]() ![]() Po co się jeszcze o filmy kłócić ![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe jeszcze nie miałam takiej sytuacji, żeby TŻ przy mnie z wywalonym jęzorem na jakąś laske patrzył ![]() ![]() No, ale mój jest na tyle specyficzny, że najpierw zwraca uwagę na dziewczyny, które mają coś w głowie niż na wygląd. Choćby nie wiadomo jaka laska była, ale jak pustke w głowie ma- to automatycznie robi się w jego oczach brzydka. Dziewczyny czy jest tu jakaś, która też ma problem, że jej TŻ robi wszystko w ostatniej chwili? I nie da się z nim wcześniej umówić? Zastanawiam się jak to zrobić, żeby zaczął coś planować... A myślicie, że jak on taki jest, to jak będę się go pytać wcześniej kiedy się spotkamy to to będzie tak, jakbym wymuszała na nim spotkanie? Bo ja nie chcę mu się narzucać, ale też nie chcę się w ostatniej chwili dowiadywać o spotkaniu. A z drugiej strony chciałabym, żeby on też inicjował te spotkania, ale nie w ostatniej chwili ![]() I się koło zamyka...
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Hah ja też nienawidzę takich filmów typu ściganki,zabijanki,a do tego jakieś fikcyjne to juz dopiero
![]() ![]() Jak widze jakiś film gdzie ufoludki są, albo jakieś takie pierdoły to normalnie ziewam... wolę rzeczywistość. Romantyczne filmy,albo na prawdziwych historiach w stylu Szkoła uczuć ![]() ![]() Tak sobie myślę czy by jeszcze rękawiczki mu dokupić,bo ma ale takie już wiecie...zdarte i w ogóle ![]() Ciekawe czy faceci wybierając prezenty też tak sobie myślą hahahaah ![]() ![]() KOSZKA co do tego planowania i braku organizacji..ja wczoraj Tżtowi dałam kalendarz taki wiecie z napisem 2010 hahaha. Ucieszył się ![]() ![]() Miłego dzionka, pisze bez sensu hahahaa głupia jestem dzisiaj hah.Zakręcona jakaś ![]()
Edytowane przez mijjenka Czas edycji: 2009-12-19 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubię z TŻtem thrillery oglądać, bo się tak tuli do mnie i udaje że się baaardzo boi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- też o tym myślałam, ale nie wiem za bardzo jakie. zwykłe czy skórzane? i nie wiem gdzie znajdę jakieś dobrej jakości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my na szczęście lubimy ten sam gatunek filmów, czyli komedie ![]() ![]() ![]() jak tam świąteczne porządki dziewczyny?? ja jeszcze trochę i kończę ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Cześć drogie Panie
![]() ![]() Trochę mnie nie było, bo wczoraj psozłam wieczorem na zajęcia a później przyjechał tż i siedział do 1 w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mandy, kochana, Twój po prostu przegina ![]() ![]() Co do prezentów, to ja mojemu w tym roku podaruję perfumy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja raczej materiałowe, bo Tż nosi takie kurtki w stylu House,a nie płaszcze itd. By raczej nie pasowały skórzane do takiej kurtki normalnej
![]() ![]() Ja polecam film "To nie tak jak myślisz kotku" Naprawdę! Myślałam,że to będzie coś w stylu przyłapała go itd. a to jest baaardziej zagmatwane. Naprawde mnie i Tż się podobało ![]() ![]()
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam wszystkie części Wiecznego Studenta, polewka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
w takim razie może zajrzę do H&M jak mi funduszy wystarczy.
mamy zresztą jechać przed świętami na wspólne zakupy, także nie wiem czy sam sobie nie kupi ![]() Red, faktycznie chyba go sumienie ruszyło przez tamtą akcję na gg ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że znów się stara ten Twój TŻ. Chyba jeszcze bardziej niż ostatnio, co? ![]() ![]() a mojemu się husky znalazł jednak ![]()
![]() |
#257 | |
Rozeznanie
|
Co do filmów to "To nie tak jak myślisz, kotku" wcale mi się nie spodobało. Rzecz gustu. "Wieczny student" i inne komedie tego typu uwielbiam. "2012" właśnie ściągam i będziemy dziś z Tż oglądać. A ostatnio oglądaliśmy z jego bratem i kumplem "American Pie VII"
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Mój perfumy dostał na urodziny i teraz wiem, że takie prezenty wolałby dostawać np. od rodziny. Ale bardzo mu się podobają i często ich używa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Dziendoberek ja noc spedzilam poza domem pilam z kolezanka piwka z okazji jej urodzinek fajnie bylo
![]() Mandy znalazl sie ten jego pies??
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ufff..jeden problem mniej ![]() chyba by mnie zabili za tego psa. :/
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak tam z Tż rozmawiacie normalnie?? czytalam troche ,ze juz niby troche lepiej cos ale jak to teraz wyglada?? wybacz moze pisalas ale jeszcze nie nadrobilam do konca;P
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Noo chyba go ruszyło
![]() ![]() ![]() ![]() koszko, widzisz, twój facet się zmienia! ![]() ![]() ![]() ![]() Mandy, całe szczęście z tym husky! ![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-19 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś mnie po prostu olewa. ![]()
![]() |
#263 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
tak, ale znów nie pojadę, niestety. tym razem ja jadę z rodziną na mszę za dziadka.
#265 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
|
Kropla ma racje
![]() Hugo Boss Bottled ![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-19 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
pojade i na pewno sprawdze jego nauke
![]()
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nie wiem jak to zmienic. Wiem ze u mojego TŻ naprawde byloby trudno bo czasami konczy prace o 16 czasami o 20 i nigdy nie wie jak to bedzie. Chociaz wedlug mnie dla chcacego nic trudnego i jakby chcial sie spotkac to przyechal by codziennie nawet na chwilke.. No ale to juz inna sprawa.. Wczoraj sie z Nim widziałam. Bylo fajnie. Zapytałam Go co by zrobil gdyby ktos na nk napisał mi jakas wiadomośc i mnie skomplementował (chcialam jeszcze podpytac o ta panne) to powiedzial ze to zalezy jakbym sie zachowala i jakbym odpowiedziala. I podpytywalam czy jakby On do kogos cos takiego napisal, lub powiedzial jak ja tego nie slyszalam to czy to by cos znaczylo. Powiedzial zdziwiony ze nie.. Przeciez to tylko komplement. I nic nie znaczy. Ale wprost mi nie powiedzial ze cos takiego do kogos napisał.. Ale juz sobie nic nie wkrecam bo wiem ze to bezsensu. Widze ze narazie idziemy powoli do przodu wiec nie chce zapeszac ![]() Dzisiaj probuje Go wyciagnac na swiateczne zakupy ale nie wiem czy da sie namowic bo pacuje i oczywiscie nie wiadomo do ktorej, nie wiadoo czy nie bedzie zmeczony itp.. Datego narazie sobie czekam. I nawet juz mnie nie kusi tak jak kiedys zeby pisac do niego co chwile i pytac czy sie spotkamy czy nie. Nie stresuje sie i jest OK ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Twoim miejscu poszłabym z koleżanka na zakupy i sie troche wyluzowała.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.