Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-07, 20:43   #241
olakola
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

aniaa22 - dzięki za słowa otuchy , modlę się, żeby tak było; na dobrego lekarza trafiłaś, ja się do dobrego dopiero teraz przeniosłam (mam nadzieję, że jest dobry);
mi też lekarz powiedział, że teraz już się nie da zmierzyć długości

Alguien - fajne ciuszki, będzie mała gwiazda

Siala_Bala - cytomegalia ma skrót CMV
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:48   #242
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

iii tak..
nad ranem w sob mezus dowiedzial sie ze bedzie mial synka.. Chyba sie ucieszyl, tzn oczy mu sie smialy, usmiechal sie, choc nie wypowiedzial ustnie radosci, tylko ze musi miec jakies zastepce (jako mechanika).

Noc byla udana.. choc wlasciwie o 3 nad ranem ciezko bylo chciec jeszcze czegos innego niz spania..

W sobote kino - w ramach Dnia Kobiet (dowiedzialam sie przypadkiem).

Ok 22 wlaczylismy Zmierzch.. Emm chyba mnie rozczarowal.. Po przeczytaniu ksiazki nie wiem czy nie wszystkie czesci beda wymiękać..
Ogolnie szybki mi sie wydal Zmierzch, porownujac z ksiazka.. No cos musieli dac jak najwiecej waznych rzeczy.. A opisy zostaja w ksiazce..
Nawet nie zauwazylam zeby Bella jakos strasznie emocjonalnie reagowala na widok Edwarda, a przeciez normalnie prawie mdlala, a te jego usmiechy,tez jakos nie zauwazylam. No nic.. ale i tak po obejrzeniu nie czulam sie najlepiej. Bo nadal moja mania i przesladowanie trwa.. Oj niełatwo..

Potem mezus dotykal brzucha.. poczul.. choc lekko bo mały mial chyba czkawke tylko..ale poczuł.. A i sam przylozyl ucho do brzucha by "posłuchac". To bylo naprawde bardzo mile..

A dzis wyszlo ze imie jest ustalone.. Bedzie Gabriel. Tak jak mi sie wymarzylo.. Mezus nie mial swoich "typów".Najpierw wypytywalam jakie mu sie podobaja, nic nie mowil, jakos tak dziwnie jakby nie slyszal pytan. Raz potem stwierdzil ze przeciez wybralam "Grabriel". Ja na to ze tylko powiedzialam jakie mi sie poodoba.. I dalej nic. Ale dzis dla pewnosci (bo faceci sa jednak troche dziwni i niezrozumiali) pytam " wogole podoba Ci sie imie Gabriel", stwierdzil ze tak, ze dlaczego mialoby sie nie podobac, ja znow stwierdzenie dodatkowe "Gabriel, dla Twojego syna".
A nie wiem. No ale wyszlo ze chyba mu sie podoba. A napewno pasuje. A zreszta sadze ze gdyby mu sie nie podobalo to napewno nie wyrazil by zgody tylko by oponowal.. Ale juz dosc sporo razy slyszal imie Gabriel wiec pewnie wział to juz za pewnik..

No i 1,5 godz temu pojechal znow do pracy.. Dni sa zbyt krotkie i noce tez..
Cięzko jak cholera.. Częsciej udaje mi sie nie płakać, albo uronie łze w pokoju, ale dzis przy pozegnaniu sie popłakałam.. Wiem ze jemu tez bylo smutno.. Ehh jestem juz zmeczona.. mam tego cholernie dosc..
Znow czekania 2 tygodnie.. ale co z tego? Dwa dni pobytu nie dają ukojenia..
Mezus mnie pociesza, ze jeszcze rok.. (no wiecej chyba gdzies marzec/maj, miejmy nadzieje ze nie dluzej). I ze jak splacimy to bedzie miec spokoj, bedzie normalnie.. Oj wiem ze jemu tez nie jest lekko.. Ale chociaz jak mowi dni mu lecą szybko bo praca od rana do nocy i spac i tak wkolko.. Mi sie o wiele bardziej dluzy..
A najbardziej to jednak ze wszystkich smutnow najbardziej sie boje.. By nic mu sie nie stalo, by nie mial wypadku, by byl caly i zdrowy, bezpieczny..To najbardziej mnie przeraza te mysli.... Choc staram sie o tym nie myslec ale czasem nie sposob.. Jak jedzie tam albo przyjezdza tu.. To caly czas cierpne w obawie..

Dobra ja znow paplam duzo i szeroko.. A niektore z was biedactwa pewnie przeczytaja wszystko co napisalam . Wiem ze męczące ale dziekuje wam..

Teraz lece po małą.. do lozka ją i uspac.. a sama nie wiem gdzie sie wsadze.. moze jeszcze tu wroce by sie troche odciagnac o smutnow i lęków.. Albo tv-tez by nie myslec..
Nawet jesc mi sie nie chce..
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:18   #243
aniaa22
Zakorzenienie

idealnecialo fajnie ze sie ucieszyl (chociaz nie powiedzial) no i to ze sluchal brzusia to juz tez swoje znaczy
rozumie twoje obawy zeby mezowi nic sie nie stalo. chyba kazda z nas tak ma...
A Gabriel wlasnie dzis trafil na nasza liste potencjalnych imion

teraz mamy: Filip, Fabian, Daniel, Gabriel, Kryspin

Siala fajnie ze lekarzowi sie chcialo tak mierzyc. ja bym chciala wiedziec ile cm ma nasz szkrab

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
aniaa22 - dzięki za słowa otuchy , modlę się, żeby tak było; na dobrego lekarza trafiłaś, ja się do dobrego dopiero teraz przeniosłam (mam nadzieję, że jest dobry);
mi też lekarz powiedział, że teraz już się nie da zmierzyć długości
nie ma za co mnie tez w pierwszej czesci dziewczyny uspokajaly bo oczywiscie sie w necie glupot naczytalam. po to tu jestesmy zeby sie dzielic doswiadczeniami
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:32   #244
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
Ja w lutym zmieniłam lekarza, chodzę do tego, który będzie robił cesarkę (ordynatora sobie wybrałam) i zlecił mi zrobienie paru badań,
wczoraj odebrałam wyniki, wszystko ok, tylko ... cytomegalia IgG - poryczałam się - mam 50.50 a norma jest 0 - 1
Wczoraj jeszcze robiłam cytomegalie IgM, ale wynik będzie dopiero we wtorek. Ryczałam pół dnia, nawet nie chcę wam pisać co grozi dziecku w razie choroby...
Te badania trzeba robić przede wszystkim przed i na początku ciąży - tak mi gin powiedział przez telefon wczoraj.
Mojej pierwszej gince mówiłam, że planujemy ciążę, potem że chcę listę wszystkich badań (płatnych) i że zrobię wszystkie. Jak ona mogła mi o tym nie powiedzieć!!!
Zobacz ile osob przechodzilo ta cytomegalie i nic sie nie stalo http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=316 ja tego badania nie mialam, ale poprosze i nie na nastepnej wizycie.

Idealne szybko zleci rok i maz wroci na stale zobaczysz ani sie obejzysz

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:38   #245
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
idealnecialo fajnie ze sie ucieszyl (chociaz nie powiedzial) no i to ze sluchal brzusia to juz tez swoje znaczy
rozumie twoje obawy zeby mezowi nic sie nie stalo. chyba kazda z nas tak ma...
A Gabriel wlasnie dzis trafil na nasza liste potencjalnych imion

teraz mamy: Filip, Fabian, Daniel, Gabriel, Kryspin
dzieki za zrozumienie
A to jestem ciekawa jakie imie wybierzecie moze beda dwa Gabrielki na forum
Wogole widze 3 oryginalne imiona, tzn nie takie czeste. Fabian(chociaz on coraz czesciej), Gabriel, Kryspin..

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Idealne szybko zleci rok i maz wroci na stale zobaczysz ani sie obejzysz
Chcialabym by rzeczywiscie zlecial, ale oprócz tego by udalo nam sie wszystko spłacic+by czas szybko zlecial i kochany wrocil..

Jak narazie to zadne mi to zycie.. Nic mi sie nie chce i cale dnie sie pałętam czekajac az bedzie znow noc, znow dzien i znow weekend z mezem.. Ale zycie.. Oby potem bylo juz normalnie i rodzina w komplecie zdrowa kochająca... ajjj

Edytowane przez idealnecialo
Czas edycji: 2010-03-07 o 22:19
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 22:17   #246
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Dorzucam jeszcze fotke z wczorajszego usg, ale równie niewyraźne, ale co tam ....

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Witam.... całą sobotę zapraszaliśmy gości na ślub... dzisiaj to samo....

proszę o głosy
Głos oddany

wiolek gratuluję synka

Ja "już" jutro o 16 idę na pierwsze usg Mam nadzieję, że uda się podejrzeć, kto tam w środku siedzi Może się na wątku zacznie "czas dziewczynek"- tak dla równowagi W końcu dzień kobiet
Stary 2010-03-07, 23:38   #247
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość

Ja "już" jutro o 16 idę na pierwsze usg Mam nadzieję, że uda się podejrzeć, kto tam w środku siedzi Może się na wątku zacznie "czas dziewczynek"- tak dla równowagi W końcu dzień kobiet
Nie, nie jeszcze moj synek musi prezent sisiolem zrobic mamie jutro

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 00:23   #248
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Chcialabym by rzeczywiscie zlecial, ale oprócz tego by udalo nam sie wszystko spłacic+by czas szybko zlecial i kochany wrocil..

Jak narazie to zadne mi to zycie.. Nic mi sie nie chce i cale dnie sie pałętam czekajac az bedzie znow noc, znow dzien i znow weekend z mezem.. Ale zycie.. Oby potem bylo juz normalnie i rodzina w komplecie zdrowa kochająca... ajjj
Napewno juz niedlugo doczekasz tej chwili

Cytat:

Trzymam kciuki

U mnie dzisiaj dzien minal leniwie na odpoczywaniu i spacerkach po parku, przy okazji wklejam moj brzuszek, wreszcie mamy pogode typowa wiosenna i przez nastepne dwa tygodnie tez taka ma byc

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 06:36   #249
papeteria
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za miłe słowa odnośnie fotki małego
wiolek
gratulacje super, że wszystko dobrze.
olakola nie martw się napewno będzie dobrze.Kurcze ja też nie miałam robionej tej cytomelagii chyba
alguien urocze ciuszki
kasandra no jaki słodki brzuszek i jak ciepło tam masz

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet nam życzę

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-08 o 07:13
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 07:24   #250
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dziękuję
I również życzę wszystkiego co najlepsze

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 07:26   #251
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry dziewczynki!!!
WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE Z OKAZJI DNIA KOBIET!!: roza:

Niech się te nasze chłopy wykażą i sprawią nam radość

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 07:40   #252
agravka
Wtajemniczenie

witam dziewuszki!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET i ode mnie
czuje juz ruchy i moja Ada Was pozdrawia!!!
u nas w Warszawie piękna pogoda i zastanawiam sie co zrobic z dzisiejszym dniem w zwiazku z tym
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 07:43   #253
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

dziękuje i wzajemnie laseczki a te co nosza chloapkow niech wyczowaja kopniaczki z okazji dnia Kobiet
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 07:47   #254
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
dziękuje i wzajemnie laseczki a te co nosza chloapkow niech wyczowaja kopniaczki z okazji dnia Kobiet
Hehe to mój mały chyba myślał, że czoraj był dzień kobiet bo taki aktywny był cały dzień(z małymi przerwami na krótkie drzemki chyba).
A dziś rano się tylko przywitał i narazie chyba odsypia wczorajsze harce

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 07:52   #255
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Napewno juz niedlugo doczekasz tej chwili

Trzymam kciuki

U mnie dzisiaj dzien minal leniwie na odpoczywaniu i spacerkach po parku, przy okazji wklejam moj brzuszek, wreszcie mamy pogode typowa wiosenna i przez nastepne dwa tygodnie tez taka ma byc
jaki ladny brzuszek no i zazdroszcze wiosny

Cytat:

Głos oddany

wiolek gratuluję synka

no to trzymam kciuki za wymarzona dziewczynke

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witam dziewuszki!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET i ode mnie
u nas w Warszawie piękna pogoda i zastanawiam sie co zrobic z dzisiejszym dniem w zwiazku z tym
gratuluje ruchow i dziekuje za pozdrowienia

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-03-08 o 07:54

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 08:00   #256
kashha
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki!

Ode mnie też wszystkiego naj najlpszego z okazji dnia kobiet!!
Ja wracam dziś do pracy po dwu tygodniowym L4. Czuje się już lepiej
zwłaszcza psychicznie, bo z tym chyba miałam największy problem.
Od siedzenia w domu można zwariować...
Czy Wam też czas tak szybko leci? Bo mnie strasznie. Już jutro spotkanie z "teściem" muszę się zapytać o której godzinie bo nie wiem... Pozdrawiam Was serdecznie. Odezwę się po pracy. Dobrego, ciepłego, pełnego kwiatuszków dnia

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:05   #257
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Dzień Dobry Mamuśki
Wszystkiego co najpiękniejsze i najcudowniejsze z okazji Dnia Kobiet .
Kasandra82 jaki piękny brzuszek

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:08   #258
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
No i 1,5 godz temu pojechal znow do pracy.. Dni sa zbyt krotkie i noce tez..
Cięzko jak cholera.. Częsciej udaje mi sie nie płakać, albo uronie łze w pokoju, ale dzis przy pozegnaniu sie popłakałam.. Wiem ze jemu tez bylo smutno.. Ehh jestem juz zmeczona.. mam tego cholernie dosc..
Znow czekania 2 tygodnie.. ale co z tego? Dwa dni pobytu nie dają ukojenia..
Mezus mnie pociesza, ze jeszcze rok.. (no wiecej chyba gdzies marzec/maj, miejmy nadzieje ze nie dluzej). I ze jak splacimy to bedzie miec spokoj, bedzie normalnie.. Oj wiem ze jemu tez nie jest lekko.. Ale chociaz jak mowi dni mu lecą szybko bo praca od rana do nocy i spac i tak wkolko.. Mi sie o wiele bardziej dluzy..
A najbardziej to jednak ze wszystkich smutnow najbardziej sie boje.. By nic mu sie nie stalo, by nie mial wypadku, by byl caly i zdrowy, bezpieczny..To najbardziej mnie przeraza te mysli.... Choc staram sie o tym nie myslec ale czasem nie sposob.. Jak jedzie tam albo przyjezdza tu.. To caly czas cierpne w obawie..

Dobra ja znow paplam duzo i szeroko.. A niektore z was biedactwa pewnie przeczytaja wszystko co napisalam . Wiem ze męczące ale dziekuje wam..

Teraz lece po małą.. do lozka ją i uspac.. a sama nie wiem gdzie sie wsadze.. moze jeszcze tu wroce by sie troche odciagnac o smutnow i lęków.. Albo tv-tez by nie myslec..
Nawet jesc mi sie nie chce..
na poczatek gratulacje z powodu wybrania imienia - zbamy jednego Gabrysia i bardzo fajny, spokojny z niego chlopak
my dla chlopca mamy imie od poczatku a dla dziewczynki zero kompromisu echh
ostatnio maz wymyslil Zuzie - a ja nie bardzo chce bo to teraz takie oklepane imie i na kazdym rogu Zuzia
ale lepsze to niz Maryla.. bo ostatnio mial faze na takie imie hehe

Idealnecialo a macie ze soba jakis kontakt poza telefonami? np GG czy Skype??
dobrze ze widac juz koniec tych jego wyjazdow

Cytat:

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Nie, nie jeszcze moj synek musi prezent sisiolem zrobic mamie jutro
hehe parka chlopak i dziewuszka na Dzien Kobiet! Trzymam kciuki za Wasze wymarzone plcie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
ale fajny brzusio

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
pozdrawiamy Ade

wiolek gratuluję synka

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla nas!!

A ja wreszcie czuje ze dochodze do siebie i grypsko mija..
Ale 3 dni wyjete z zyciorysu spalam i lezalam w lozku a maz donosil tylko herbatke z malinami i od czasu do czasu lapa - czytalam Was ale nie mialam sily odpisac
Chorowanie w ciazy to porazka echh
do konca tygodnia mam jeszcze zwolnienie wiec bede juz bardziej aktywna hehe
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:18   #259
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
A ja wreszcie czuje ze dochodze do siebie i grypsko mija..
Ale 3 dni wyjete z zyciorysu spalam i lezalam w lozku a maz donosil tylko herbatke z malinami i od czasu do czasu lapa - czytalam Was ale nie mialam sily odpisac
Chorowanie w ciazy to porazka echh
do konca tygodnia mam jeszcze zwolnienie wiec bede juz bardziej aktywna hehe
dobrze ze juz lepiej sie czujesz a do konca tygodnia jeszcze mozesz poleniuchowac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 08:45   #260
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
dobrze ze juz lepiej sie czujesz a do konca tygodnia jeszcze mozesz poleniuchowac
no wlasnie tylko leniuchowanie mi pozostalo.. a mialam taaakie plany, ze okna umyje i firanki popiore... buu
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:56   #261
caprica6
Wtajemniczenie

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla wszystkich mamus lipcowo-sierpniowych !!!

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:56   #262
bajka1807
Zakorzenienie

rowniez zycze wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!

wiolek gratuluje chlopca

olakola wszystko bedzie dobrze napewno. ja tez nie mialam robionej cytomegalii.... szczerze to jestem troche podlamana, bo wiem co to za wirus i wiem do czego doprowadzil mojego brata... ale on to inna bajka bo byl po przeszczepie i mial zero odpornosci. mam tylko nadzieje ze zarazilam sie od niego te 3 lata temu i jestem juz na to cholerstwo uodporniona... w sumie mam do siebie pretensje ze nie zrobilam tego badania na poczatku ciazy, ale jeszcze nic straconego. glowa do gory
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:02   #263
itakasia
Zakorzenienie

witajcie
widze tyle radosnych wiesci z usg, bardzo sie ciesze. wielkie gratulacje

najlepsze zyczenia dla wszystkich kobietek

u nas sloneczko przebija sie przez chmury i mam nadzieje na mily dzionek
Stary 2010-03-08, 09:04   #264
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość

u nas sloneczko przebija sie przez chmury i mam nadzieje na mily dzionek
U mnie czyste niebo i slonce

Stary 2010-03-08, 09:09   #265
aniaa22
Zakorzenienie

nie gniewajcie sie ale musze sie pochwalic jakich mam kochanych mezczyzn

malutki po lewej od synka a dwa duze od meza
Stary 2010-03-08, 09:12   #266
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Piekne
A moj TŻ narysowal kwiatka na kartce i powiedzial ze jak wroci z pracy to da mi cos prawdziwego

Stary 2010-03-08, 09:18   #267
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:

Pieknne
Ja poprosilam o tunikę, a w pracy dostałyśmy bombonierki....
Nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty

Stary 2010-03-08, 09:18   #268
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

Cześć dziewczyny
przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET DLA WSZYSTKICH MAM I DZIEWCZYNEK SIEDZĄCYCH W BRZUSZKACH
oj juz 3część?? melduję się dawno mnie bylo najpierw sie rozchorowałam okropny katar kaszel zapalenie zatok potem zaczely schodzic same-okropnosc do tego remont w domu- market urzedy albo pilnowanie i tlumaczenie co i jak ma byc no i poprawki bo zawsze robia cos nie tak albo samo tak wychodzi no i doszly problemy w malzenstwie nie chcialam powiedziec o co mi chodzi bo nie potrafie wpsokojny sposob wiec milczalam przez pierwszy wieczor a potem przez 7dni chodzilam po prostu smutna w koncu jakas stara baba poiedziala ze mam wspanialego meza on wielce sie usmiechnal i jak odeszla to powiedzialam: tylko sie tak wydaje wiec w tym momencie musialam juz powiedziec o co poszlo-obiecal ze nie przerwie nawet w pol slowa ale oczywiscie nie potrafil wiec powiedzialam nic juz nie powiem przeprosil i dokonczylam.teraz jest juz lepiej w tej sferze, do tego jeszcze doszly mnie zle mysli na temat dzidzi bo wasze juz sie ruszaly kopaly laskotaly a u mnie cisza wiec poszlam do innego gina na konsultacje 22lutego bo po malu mialam problemy ze snem bo nie moglam przestac myslec czy wszytsko jest oki i tego dnia moja maluda sie przewinela w brzuchu jak ryba niesamowite uczucie wielka ulga psychiczna teraz czuje jakby mi albo ryba albo bąbel powietrza w brzuchu siedzial.w piatek bylam na badaniu krwi i jakos tak ponizej norm wszytsko mam w czwartek ide na wizyte i moja gin pewnie sama sie wypowie na ich temat wole o tym juz nie myslec bo ostatnio wszystkim sie stresuje.musze wam wkleic foto brzucha bo sie spory zrobil w nic nie wchodze albo wszytsko sie podciaga :/

szkoda ze juz nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci:/ i dziekuje za pamiec o nas czy wszystko oki

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 09:21   #269
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hexa84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET DLA WSZYSTKICH MAM I DZIEWCZYNEK SIEDZĄCYCH W BRZUSZKACH
oj juz 3część?? melduję się dawno mnie bylo najpierw sie rozchorowałam okropny katar kaszel zapalenie zatok potem zaczely schodzic same-okropnosc do tego remont w domu- market urzedy albo pilnowanie i tlumaczenie co i jak ma byc no i poprawki bo zawsze robia cos nie tak albo samo tak wychodzi no i doszly problemy w malzenstwie nie chcialam powiedziec o co mi chodzi bo nie potrafie wpsokojny sposob wiec milczalam przez pierwszy wieczor a potem przez 7dni chodzilam po prostu smutna w koncu jakas stara baba poiedziala ze mam wspanialego meza on wielce sie usmiechnal i jak odeszla to powiedzialam: tylko sie tak wydaje wiec w tym momencie musialam juz powiedziec o co poszlo-obiecal ze nie przerwie nawet w pol slowa ale oczywiscie nie potrafil wiec powiedzialam nic juz nie powiem przeprosil i dokonczylam.teraz jest juz lepiej w tej sferze, do tego jeszcze doszly mnie zle mysli na temat dzidzi bo wasze juz sie ruszaly kopaly laskotaly a u mnie cisza wiec poszlam do innego gina na konsultacje 22lutego bo po malu mialam problemy ze snem bo nie moglam przestac myslec czy wszytsko jest oki i tego dnia moja maluda sie przewinela w brzuchu jak ryba niesamowite uczucie wielka ulga psychiczna teraz czuje jakby mi albo ryba albo bąbel powietrza w brzuchu siedzial.w piatek bylam na badaniu krwi i jakos tak ponizej norm wszytsko mam w czwartek ide na wizyte i moja gin pewnie sama sie wypowie na ich temat wole o tym juz nie myslec bo ostatnio wszystkim sie stresuje.musze wam wkleic foto brzucha bo sie spory zrobil w nic nie wchodze albo wszytsko sie podciaga :/

szkoda ze juz nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci:/ i dziekuje za pamiec o nas czy wszystko oki
Nie stresuj sie, choc wiem ze to trudne, musisz myslec o swojim skabie teraz ono i ty jestescie najwazniejsze oby wszystko ukladalo sie teraz jak najlepiej

Stary 2010-03-08, 09:22   #270
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Piekne
A moj TŻ narysowal kwiatka na kartce i powiedzial ze jak wroci z pracy to da mi cos prawdziwego
fajnie grunt to dobry pomysl
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości