![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Moja R:
Ś: owsianka na mleku 2% z orzechami, wkrojonym kiwi, pomarańczą, jabłkiem [dość spora porcja] IIŚ: Kanapka z grahamką, szynką z indyka i ogórkiem, jabłko O: warzywa na patelnię, takie gotowane pulpeciki z chudego mięska P. potreningowy: znowu nieszczęsna połówka grahamki z łyżką miodu :| [ten miód powoli staje się jakimś uzależnieniem;/] K: wieśniak z pomidorem. |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Utrzymanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Moje R
śniadanie: musli tropikalne z mlekiem 0,0% garstka otrębów, siemienia lnianego, pestek dyni, migdałów, parę suszonych moreli 2 śniadanie: wafel ryżowy i znowu trochę pestek dyni, migdałów, suszonych moreli i bananów obiad: filet z kurczaka z żółtą fasolką podwieczorek po treningu: 2 krokiety mięsne kolacja (będzie): jajecznica z 2 jaj |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]() nie, aktualnie nic nie ćwiczę. lenistwo wygrywa i praktykuję tylko codzienne godzinne spacery ![]() ale planuję znów zacząć siłowo...
#246 |
Raczkowanie
|
U :
Sn: jejcznica z 3 jajek na szyneczce i cebulce , dwie kromki razowca z masełkiem : szyneczka pomidorkiem , szczypiorkiem , ogorkiem , papryka pomaranczka , herbatka malinowa 2sn: grahamka z masełkiem i dzemem truskawkowym , serduszko do picia waniliowe O: (niestety tylko zupa) caly talerz po same brzegi kapusniaku P: 2 banany , 3 kiwi , pokrojone zalane jogurtem naturalnym 150g , garsc nerkowcow , garsc mieszanki studenckiej ![]() K: grahamka z maselkiem : serkiem zoltym i szyneczka , i warzywkami j.w na filmie wpadnie ;d 2 jabluszka , pomaranczka , gratka truskawkowa 120 g i jak ?
#247 |
Wtajemniczenie
|
sub
![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
BAN stały
|
Cytat:
mało białka nnkt nie ma w ogóle mało nabiału NIE MA OWOCÓW. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Up.? ![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nadal chorobowe U... -> w stronę wyzdrowienia
śniadanie: (8.15) granola truskawkowa z mlekiem (taka miseczka 0,5l), banan, zielona herbata z miodem i cytryną. przekąska: (10.00) jogurt pomarańczowy 0,5l obiad: (12.00) sporo makaronu razowego, ryżu paraboiled, kawałki kurczaka, fasolka zielona - wszystko wcześniej ugotowane, a teraz podsmażone na 3 łyżeczkach masła orzechowego, stosy przypraw, i polane keczupem. podwieczorek: chlebek posmarowany cienko masłem orzechowym i dżemem truskawkowym kolacja: serek wiejski + rzodkiewki + ogórek, herbata zielona malinowa z miodem i cytryną jutrzejrze: śniadanie: omlet z 2 jaj, 6 łyżek płatków górskich, 1 łyżka otrębów pszennych, zrobionym ala pizza z pomidorem, przyprawami, odrobina majonezu, zielona herbata z miodem i cytryną 2 śniadanie: kanapka z serkiem homo, rzodkiewkami i ogórkiem obiad: pierś z kurczaka, pół woreczka ryżu, ogórki kiszone, zielona herbata podwieczorek: serek wiejski z rzodkiewkami, kilka łyżeczek masła orzechowego kolacja: 2 kromki chlebka z masłem i miodem, a na godzinkę przed snem 2 jajka na twardo, herbata zielona.
#252 |
Rozeznanie
|
UTRZYMANIE
p.s. oczywiście proszę o ocenkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
Dzisiejsze P (staram się choć głowa mówi stanowczo nie...)
śniadanie standardowo (tego wychodzi na prawdę sporo - duże łyżki mamy w domu, a mama też sobie nie żałuje): 3 łychy owsianych, pół activii naturalnej, garść suszonej żurawiny, suszonych bananów, dwie garści musli lubelli, suszona morela, gruszka, posypane cynamonem IIśniadanie: dwie grube, ciężkie kromy domowego chleba na zakwasie z słonecznikiem i dynią, sklapnięte ( bo w szkole ) - z masłem sałatą, szynką drobiową, ogórkiem konserwowym - z masłem sałatą, almette naturalnym, rzodkiewką, kiełkami obiad: (zostało z wczoraj) pół woreczka ryżu z koncentratem pomidorowym i bazylią, brokuły z wody, drobiowa roladka (zraz) pieczona w piekarniku, w środku z pieczarkami i marchewką podwieczorek: danio waniliowy 240g, z wkrojoną meeeeega ( jeszcze takiej dużej nie widziałam ![]() zielone jabłko kolacja: bułka ciemna musli (60g) -połowa z masłem, makrelą w sosie pomidorowym i cebulką -połowa z masłem, szynką drobiową, almette naturalnym posypane szczypiorkiem cały serek wiejski z probiotykiem I jak dziś?
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Na środę
![]() ![]() R Śniadanie: Miska płatków owsianych z otrębami (4 łyżki - płatki, a łyżkę otręb), dwie suszone morele, mała garstka słonecznika. II śniadanie: mała kanapka z ciemnego chleba (serek biały, sałata, pomidorek) + połówka grejpfruta (wrzucić całość? ![]() Obiad: (czyli ten mój podwieczorek, niestety) 3/4 małej torebki płatków fitness (zwykłych) + dwie suszone morele, mała garść słonecznika, trochę orzechów włoskich + sok. Podwieczorek (czyli obiad ![]() Kolacja: 2x jajka sadzone z papryką, pomidorkiem, żółtym serem, przyprawy, herbata (nie co mniej słodsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
We are young So let’s set the world on fire We can burn brighter than the sun Edytowane przez liquefy Czas edycji: 2010-03-15 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
U:
I: owsianka-wieśniak 200g , 5 łych płatków owsianych i po łyżce rodzynek, skórki pomarańczowej i wiórków kokosowych + herbata zielona II: bułka żytnia z masłęm, szynką gotowaną, pomidorem, sałatą, natką pietruszki + jabłko III: grahamka z masłem, serem żółtym, ogórkiem, natką i sałatą IV: jogobella truskawkowa 150g z łychą pestek słonecznika V: makaron z pszenicy durum, gulasz z piesi indyka, surówka z marchwii i chrzanu + herbata zielona proszę o ocenę ![]() ps. boję się, bo ostatnio wypadło mi spoooro włośów ![]() ![]()
![]() |
#257 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2010-03-15 o 19:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze R
![]() ŚnI - owsianka (100 ml mleka, 200 ml. wody, 5 łyzek płatków owsianych, 1 łyżka otrąb), jabłko 170g ŚnII - grahamka z wędliną 38g, papryką 25g, jogurt naturalny 150g O- udko z kurczaka gotowane 100g, ryż brązowy 50 g., warzywa na patelnię 150g P - udko z kurczaka gotowane 54g, orzechy włoskie 9g. K- serek wiejski 75g, papryka czerwona 100g wyszło mi ok. 1275 kcl. proszę o ocenę ![]()
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
R, ale kompletnie nie mam apetytu
![]() I: jajecznica z 2 jajek + solidna kromka do przegryzienia chleba pełnoziarnistego II: kanapka z chleba jak wyżej z serkiem wiejskim i ogórkiem III: tortilla (z przepisu Dukana) IV: serek wiejski
#262 |
Zadomowienie
|
Moje U
I. Mała grahamka z twarogiem, talerzyk ryzu z suszonymi owocami, jabłko II. Duży jogurt naturalny III. Noga z kurczaka, warzywa z pary IV. Trzy kromki, jedna z serem wiejskim, dwie z serem żołtym i musztarda (bez masła), jeszcze pare łyżeczek wiejskiego dodatkowo ![]() V. Przed chwilą własnie kawałeczek pstrąga wędzonego i jabłko W ciagu dnia jeszcze cappucino. Wydaje mi się sporo, nie wiem czy na tym trzymam wage, staram się nie myśleć o wadze i jedzeniu. Jeśli przytyje to dołoże ruchu, na razie staram się min. 30 minut dziennie skakać na skakance lub kręcić hula hopem + zaczełam a6w. Prosiłabym bardzo o ocene. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
UTRZYMANIE
p.s. oczywiście proszę o ocenkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze U/R:
ś: 2 kromki razowca, jedna z 2 plastrami szynki, a druga sucha maczana w jogoboelli ananasowej ![]() 2ś: pół bułki grahamki z szynką i serem żółtym, jabłko o: gołąbek ze słoika k: drugie pół bułki co zostało z śniadania II, activia jagodowa, jabłko, cAppucino i jak?
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Witam! R
1. 2 kanapki z pełnoziarnistego chleba z szynką, świeżym ogórkiem i papryka (bez masła) 2. Serek wiejski, jabłko, garść migdałów 3. Kasza gryczana, pierś z kurczaka w kawałkach z ziołami smażona na łyżce oliwy z oliwek, papryka, ogorek (zostały ze sniadania ![]() 4. zupa domowa (woda z warzywami ![]() 5. Jogurt naturalny Jeśli mogę to poproszę o opinie i poprawienie błedów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
To może wkleje moje P:
Śniadanie:
-Owsianka "cafe banana" (mleko, inka, 6łyżek płatków owsianych, 3łyżki lnu mielonego, 3łyżki otrębów, banan, 2łyżki miodu, garść BF) *kakao i jabłko II Śniadanie: -bułka serowa z żółtym serem i ketchupem -danio bananowy z fitelą bananową i bananem ![]() Deser: cappuccino + princessa kokosowa maxi ![]() pomarańcz Obiad: -pierogi z truskawkami i serem, polane bułką tartą z masełkiem i cukrem(z 8 ![]() -2 małe naleśniki z nutellą, bananem i wórkami kokosowymi ![]() przesycenie ![]() Podwieczorek: -budyń malinowy z fitellą kokosową i białą czekoladą Kolacja: -2 kromki zapiekane z serem żółtym, szynką, pieczarkami i ketchupem -pomidory z cebulką i śmietaną -serek waniliowy z granolą orzechową Po: Kakao i orzeszki w miodzie amen Uśmiecham się o ocenę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.