|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: *** Kosmetyków jak mrófków ***
hej
Mogłabym oddać Aquoliny za odlewkę Farmona, Tutti Frutti, masło do ciała Karmel & Cynamon - 50ml Cacharel ANais Anais 10 ml w atomizerze bez 1 psika Demeter Cinnamon Bun ok. 1,2 ml robiona chętnie oddam za: Lancome, Aroma Calm (10ml) + Kenzo, Jungle Elephant (1ml) Daj znać, czy Ci to odpowiada w moim wątku
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
hej paczke wysle po niedzieli bo dopiero dorwe wtedy bokserke w sowy. Wlasnie zobaczylam ze masz podkladzik rimmela a moze jeszcze cos bys znalazla za niego ?
Błagam
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi sie takie drobiazgi jak ozdoby d paznokci i elementy do bizuterii
|
|
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Może być L'or zamiast Anais, nie ma problemu
Pure Posion testowałam jeszcze w międzyczasie, więc w tej chwili jest jakieś 3 ml - niestety niewiele mnie już interesuje w Twoim watku, ewentualnie: Yves Rocher, Peche EDT - zapach brzoskwiniowy, ok.8/20m - ale nie wiem, czy taka wymiana by Ci odpwowiadała
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Chce, chce!
![]() Napisze jeszcze jutro wieczorem, bo jestem dzis bardzo zabiegana i weszlam tylko napisac ze chce sie wymienic, jesli jeszcze sa te rzeczy poza tuszem. |
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
Avon, Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający - zostało ok 4/5 z 100ml
za 6. AVON Róż w kulkach (na zdjęciu kulki wyglądają jak brązowe, w rzeczywistości są bardziej różowe) ? Edytowane przez ewelinusia001 Czas edycji: 2010-04-07 o 20:36 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
Aaaj, jaka szkoda ze nie ma pierscionka ;( To co powiesz na Avene, Clean-Ac, Krem nawilżający i lagodzący podrażnienia do skóry trądzikowej - tubka 5ml, nieużywana (i ewentualnie roz Vipera) za wodę cedrową i szminke inglota?
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie, przejrzałam wszystkie wątki
|
|
|
|
|
#254 |
|
Wpisz tu zomzing
|
za:
Avene, Clean-Ac, Krem nawilżający i łagodzący podrażnienia do skóry trądzikowej - tubka 5ml, nieużywana Brevoxyl, 1/3 tubki Oriflame, Saga - ok. 0,3ml Masumi złote (5ml) mogę zaproponować: *Bare Kiss (teraz: Dream Skin), Amber, sample/struna, testowany, pozostało trochę więcej niż ma nowa próbka z Meow *Everyday Minerals, Ivory intensive, sample/słoiczek z sitkiem, testowana, pozostało ok. 1/2 słoiczka Everyday Minerals, Ivory matte, sample/słoiczek z sitkiem, testowana, pozostało ok. 1/3 słoiczka *Meow Cosmetics, Sleek Bengal (1), Flawless Feline, sample/struna (raz testowana) Meow Cosmetics, Sleek Chartreux (1), Pampered Puss, sample/struna (raz testowana) *Meow Cosmetics, Sleek Siamese (1), Flawless Feline, sample/struna (raz testowana) Issey Miyake, L'Eau d'Issey, próbka producenta, atomek, ok. 0,6/1,2 ml, plastik jeśli ok, zapraszam na PW mogę dorzucić (poza "masą wymiankową") puste, niemyte i nieodwaniane fiolki po próbkach perfum (ok. 5 sztuk) Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-04-08 o 09:34 Powód: dodatek próbki perfum |
|
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma sprawy, jak znajdziesz pierscionek dawaj znac
Ale rownolegle bede juz negocjowac te rzeczy z inna wizazystka wiec nie moge dac 100% gwarancji, ze nie "zejda." Mam nadzieje, ze to nie problem ![]() Ojej nie doczytalam wczesniej, ze mialam wode potrzymac :/ Szykuje mi sie z nia wieksza wymianka z ktorej chetnie bym skorzystala ale jakby pierscionek sie znalazl to moze interesowalaby Cie woda z tej samej serii: Verveine (Lippia citriodora) - pachnie bardzo ciekawie - cytrynowo-sandalowo, z podobnym ubytkiem jak cedrowa i mam do niej jeszcze roll-on z kulka (90%). Sorry za zamieszanie. Edytowane przez Tak_To_Ona Czas edycji: 2010-04-08 o 12:16 |
|
|
|
|
#257 | |
|
Zadomowienie
|
Hej! U Ciebie interesuje mnie Calvin Klein CK Free, po 1 ml Farouche, Capricci Niny Ricci i 2 ml Bvlgari BLV
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
Edytowane przez Lili99 Czas edycji: 2010-04-08 o 14:30 |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, mleczko jest na razie w nogocjacjach wiec wieczorem bede wiedziala czy jst wolne,a tak wogole to blyszczyk o ktory pytasz mam od ciebie:P
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- rozumiem ze sie za nim stesknilas
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
mam kubek w sowy, wrzucam najpierw do oceny, czy jesteś zainteresowana
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam zuchwale o
Coty, Vanilla Fields, ok. 7/11 ml i mikro odleweczkach Lolit dla poznania zapachu... ![]() ale jeśli to zbyt zuchwałe, to mogę się sprowadzić na ziemię ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- a może Vanillę i coś jeszcze? Dopiero dojrzałam, że to faktycznie 7ml. Odlewek nie mogę zrobić, brak atomizerków/fiolek.. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- a nic, zmotałam się ![]() jak dla mnie - już jest ok. Kubek za Vanilkę ![]() zapraszam na pw
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
hej , mleczko wolne
![]() tylko ze chcialabym za nie najbardziej jakis dobry roz lub fajny krem do twarzy blyszczyk nadal chcesz?
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej
u Ciebie podoba mi się: La Roche Posay, Hydreane Teinte, #02, krem tonujący do cery wrażliwej - raz użyty Tylko jest mały problem z tą Aguilerą Wczoraj stwierdziłam że może jednak zacznę jej używać i ok 6,5 ml przelałam do szklanego atomizerka, żeby móc nosic ze sobą. W sumie jest tego 6,5 ml w atomku + 30ml w oryginalnej butelce. Mogę wysłać całość w zamian za ten krem tonujący
|
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() widze dla siebie : *Vipera - róż #40- tylko nie widze dokladnie jaki to kolor ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- na zdieciu widze ![]() tylko chodzi mo o to ze dokaldnie nie wiem jaki to odcien- i tu prosba bys mi go troche opisala cieply? chlodny? ma jakies drobinki? rozowy? ceglasty? brazowy? koralowy? :P ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ja bym sie na niego skusila ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- no nie jeste ![]() a za blyszczyk go nie oddasz ?---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- oki
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.