| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-23, 22:28 | #241 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Sunset No to super, że go widziałaś. A najlepsze to, że się patrzył  Pewnie już na Twój widok się cały obślinił     Gała A co Ty tak malutko jesz?!  I jeszcze marudzisz, że dużo!    Mi też się chce miziańska, ale nie ma z kim    Lecę spać, bo jutro do szkoły  Dobranoc    
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     | 
|  2010-05-23, 22:32 | #242 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Wszędzie za daleko 
				 | 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat: 
  wypiłam koper może on cos pomoże  jakie głupie?! xczyste mądfrosci tutaj wygłaszamy   :  dobranoc,kamasutre to ja wolę ptrzerobić niż wyśnic  ale z brak laku   ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat: 
  dobranoc    
				__________________ oj tam,oj tam...   | ||
|     | 
|  2010-05-24, 07:55 | #243 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Ja też wolałabym przerobić , ale tak jak piszesz - czego się nie robi z braku laku    Ale niestety sny o Kamasutrze nie były mi pisane tym razem- śniła mi się tragedia pod Smoleńskiem i powódź , że mojej koleżance zalało dom ... Czyli dzisiaj bardzo społeczne sny  Na śniadanie zjadłam jedną białą kiełbaskę z musztardą i ketchupem i kromkę chleba z twarożkiem. Teraz powoli będę się zbierać i lecę na miasto, bo muszę pojechać do urzędu pracy podpisać się na liście  I chyba zajrzę do lumpa, bo dzisiaj jest 50% zniżki  No i na siłownię muszę skoczyć rzecz jasna  A na 15:30 jadę do dentysty, będzie mi robił ten kanał , który ostatnim razem tak cholernie bolał :/ Mam nadzieję, że pomógł ten opatrunek, który założył tam ostatnim razem , no i że nawali mi tyle znieczulenia, że nic nie będę dzisiaj czuła   A później chyba będę siedzieć w domu i robić projekty, bo większość jest do końca maja, a ja jak zawsze dowiedziałam się na końcu  Aaa i pogoda się zrypała  Niebo zachmurzone i pada, tzn. tak kropi pomaleńku, ale i tak mnie wkurza  Na szczęście jutro ma być już bez deszczu  No to miłego dnia robaczki  BYm zapomniała !! Nadziejko trzymam kciuki !!  Na stopach również  I daj nam znać jak tylko wrócisz  !!     Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-24 o 08:09 | ||
|     | 
|  2010-05-24, 10:32 | #244 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

witam  u mnie na śniadanie dzisiaj kaszka manna i spory kawałek sernika  teraz piję kawkę i zaraz biorę się za sprzątanie u mnie pogoda beznadziejna, szaro buro i ponuro i od rana pada deszcz  Nadziejka trzymam kciuki    | 
|     | 
|  2010-05-24, 12:08 | #245 | 
				 | 

heja  mam wkację  ale słabo zdałam  tylko 12  wszytsko przez to ,że na sale wbiegłam zaryczana i roztrzesiona.Okazało się,że się godziny poprzesuwały no i na szybcika musiałam jechac do szkoły,a w mieście korek! stałam ponad godzinę w korku i ryczałam,że nie zdałam matury!gdybym wiedziała,że tyle to bedzie mnie kosztowało,to bym od wczoraj koczowałam w szkole!  pogoda slina,ale jakoś mnie nie cieszy:Rolleyes: sunset-buziak zeby u dentysty nie bolało   
				__________________ oj tam,oj tam...   | 
|     | 
|  2010-05-24, 13:18 | #246 | |
				 | 

Cytat: 
  ale dobrze Ci poszło  na ustne i tak nie zwracają uwagi przy naborze na studia, no chyba że chciałabyś iść na filologię  ja już posprzątałam  teraz robię obiad  mam to co wczoraj  przestało u mnie padać ale jest ponuro na dworzu...ogólnie beznadziejna ta pogoda, niby ciepło jest ale jak słońca nie ma to nie jest za fajnie,.. | |
|     | 
|  2010-05-24, 13:54 | #247 | ||
				 | 

Cytat: 
  Tak bym zjadła , a  u mnie się już skończył  Cytat: 
 Faktycznie trochę pech z tymi korkami , ale najważniejsze, że zdałaś  Tak jak mówi Anastazja , na ustne i tak nigdzie nie patrzą , za wyjątkiem filologii, a tego chyba nie masz w planie  Więc ja mimo wszystko GRATULUJĘ !  I życzę udanych wakacji ! Należą Ci się    Oby ten buziak pomógł, bo trochę mam stresa szczerze mówiąc  Właśnie wróciłam do domku  Byłam w lumpie i wygrzebałam koturny New Look , japonki Gap i golfik z krótkim rękawkiem River Island  Za całość 9.50  Zdjęcia powstawiam później  Na siłowni dzisiaj ładnie, na orbitreku spaliłam około 650 kcal, a później robiłam jeszcze przysiady ze sztangą i inne takie ćwiczenia na nogi, siedziałam prawie dwie godziny  Teraz jem w ramach obiadu końcówkę sałatki z brokułem z kromką chlebka i talerz zupy , ale niestety nie wiem, co to za zupa  Jakaś z koperkiem i z ryżem  U mnie pogoda się wyklarowała. Tzn. przelotnie popada co jakiś czas, ale to raptem przez kilka minut i przestaje. Aktualnie świeci słonko   | ||
|     | 
|  2010-05-24, 14:16 | #248 | ||
				 | 

Cytat: 
  ale już dobrze,ze to koniec! no bez słonca to taka byle jaka pogoda  Cytat: 
  jeszcze pod sama szkołę nie dało się podjechać,bo zalane to na nogach bszłam a raczej biegłam i jestem przy szkole patrze,most zamkniety! to to kurna jszcze na około musiałam leciec  no teraz mi się ywjatkowo należa  bedzie dobrze,walniejsz znieczulenie i szybko pojdzie  no to slicznie pocwiczyłąś!   ach Ty kopaczu!  czekam hna zdjecia  zjadłam teraz słatakę i musze się znowu szykowac,bo na terię jadę  a tak mi się chce ze zaraz sie z tej radości porzygam   
|     | 
|  2010-05-24, 14:27 | #249 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale rozumiem Cię, będąc w takiej sytuacji pewnie zachowałabym się podobnie. No ale masz już za sobą, jest zdane, więc to najważniejsze    Ostatnio też miałam znieczulenie, a mimo to bolało jak skur... :/ No ale miejmy nadzieję, że teraz będzie inaczej   Kopaczu   Hehe no to miłych zajęć teoretycznych  Ja jeszcze odkurzę pokój, ogarnę się i pryskam   | |
|     | 
|  2010-05-24, 15:06 | #250 | |
				 | 

Cytat: 
  tp ładnie spaliłaś, brawo  ale będziesz miała nóżki niedługo po tych ćwiczeniach  no i jak zwykle coś wyszperałaś  oczywiście czekam na fotki  ja już po obiedzie  teraz odkurzę i umyję podłogi bo oczywiście jest czarno od sierści   | |
|     | 
|  2010-05-24, 15:17 | #251 | |
				 | 

Cytat: 
  Oj biedulko , co Ty się osprzątasz, to szok    Ja już zmykam do dentysty , więc proszę módlcie się za mnie , żeby nie bolało  Buziaki i do później   | |
|     | 
|  2010-05-24, 15:44 | #252 | |
				 | 

Cytat: 
  masz rację potrzeba czasu żeby zobaczyć efekty, niestety nie ma nic od razu.. no zwariuję z tym psem  gdyby nie ona to byłoby czysto praktycznie cały czas, a tak odkurzę i umyję podłogi i zaraz znowu czarno  powodzenia u dentysty  trzymam kciuki żeby nie bolało  ja już sprzątnęłam  teraz idę z psem na dwór a zaraz potem idę biegać póki deszcz nie pada  do wieczorka   | |
|     | 
|  2010-05-24, 15:52 | #253 | 
				 | 

Witam   Byłam na 6 minutek na solarium. Jutro idę znowu  Trzeba troszkę opalić białą dupę  Ogólnie to jestem w****iona dzisiaj na maksa   Pamiętacie, mówiłam Wam o zmianie szkoły. I ostatnio gadałam z kumpelą z klasy i ona też by się przepisała do tej samej szkoły. I nie byłabym sama. I mieszkanie byśmy tylko znalazły i od września startujemy w nowej szkole. A największym plusem byłoby to, że jest tam szkoła językowa. I mogłabym wieczorami śmigać na lekcje z francuskiego i angielskiego. Bo są tam native speakerzy i z nimi jest połowa lekcji, a połowa z normalnymi nauczycielami. I można się tam naprawdę dobrze przygotować do matury z języków, a tym bardziej, że ja chce rozszerzoną z franc. i być może z ang. też rozszerzoną. I wszystko pięknie, planujemy już z kumpelą a tu ... masz babo placek. Mój ojciec znowu ma jakieś ALE. Jak ostatnio z nim gadałam to było wszystko w porządku. A dzisiaj coś nie tak i mówi, że chcę iść tylko dlatego, żeby się wyrwać spod ich opieki i zacząć imprezować tam  I że popadnę w dragi i inne świństwa.  I normalnie już nie wytrzymałam i się poryczałam.  Bo mam dość jego zakazów i ciągłych zmian decyzji. I to chyba nie dziwne, że chce się wyrwać  . Ale oczywiście nie to jest najważniejsze. Chodzi mi o to, że u mnie w szkole poziom jest... łagodnie mówiąc niski. Szczególnie na moim profilu. Nauczycieli z najważniejszych przedmiotów, tj. mat. pol. ang. mam takich do bani, że szok! Nic nie uczą!  Nic na tych lekcjach nie robimy  I liczę się z tym, że w Opolu będzie mi trudniej i dużo więcej nauki i prawie zero wolnego czasu, ale jestem na to przygotowana i poświęcę te 2 lata na wkuwanie, żeby potem dostać się na studia dobre. Ale moi rodzice tego nie rozumieją.  I myślą, że mam 17 lat i pstro w głowie. Ale zdaję sobie sprawę z tego, że w Opolu będę sama decydować za siebie i na pewno nie raz będzie mnie ktoś namawiał do głupot, ale trochę rozumu mam w głowie... Poza tym do głupot to tutaj już mnie namawiają  A do Opola idę z kumpelą, która ma ambitne plany na przyszłość i jest naprawdę porządna. Alkoholu prawie zero, papierosów nigdy, narkotyki to wgl odległy temat tak jak i seks. Taka jest po prostu pilna uczennica    Więc nawzajem byśmy się "pilnowały" . Nie wiem jeszcze jak, ale zrobię wszystko, żeby pójść do tej szkoły! Będę tyle przekonywać rodziców, aż się zgodzą.  Sorry za ten monolog  Nie mam się komu wyżalić   
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-05-24 o 15:56 | 
|     | 
|  2010-05-24, 18:13 | #254 | 
				 | 

Sunset-trzymam kciuki zeby nie bolało i trzymam Cie tam telepatycznie za łapkę  Anastazja-ja przy Tobie czuję się jak...najgorszy flejtok  ale rozumiem,ze piesek brudzi  jak wszystko ma swoje wady i zalewty niestety  ale przynajmniej masz zajęcie  Aga-nie wiem co Ci powiedzieć,dla mnie to jednak nie jest najlepszy pomysł.Miedzy klasami ok,miedzy nawet szkołami ale w jednym miescie ok,ale mniedzy miastami to już niebardzo  w kazdym bądź razie zrobisz jak uważasz,a ja tak szy siak życzę Ci zadowowlenia i szczęścia  wróciłam  kupiłam mamię czekoladi juz na srode bo nie wiem czy do tego czasu bede w miescie  dostałam podszkodowanie za złamany palec-100 zł  ale kit tam z tym,nowe buty będa  właśnie zjadłam 2 kanapki z ciemnego z jajkiem  pozniej zjem cos jeszcze bo nie przekroczyłam jeszcze 1000  a miałam jadać 1500   
|     | 
|  2010-05-24, 18:20 | #255 | 
				 | 

Aguś ja też nie wiem , co Ci powiedzieć...  Nie ma się co dziwić rodzicom , że nie chcą Cię puścić, w końcu jesteś jeszcze młodziutka  Moja mama też nie pozwoliłaby mi na mieszkanie poza domem ,gdy miałam 17 lat  Jeśli uważasz, że to dobry pomysł , to pozostaje trzymać kciuki  Nadziejko no proste, dobra i stówka !  Piechotką nie chodzi, a nowe butki na pewno się przydadzą   Ja mojej mamie też muszę kupić jakiś drobiazg na środę  Ciekawe, co ona mi kupi, bo w końcu w środę ja również mam swoje święto i to podwójne   I maszeruj do kuchni ! Za mało tego jedzenia  U mnie na kolację kilka łyżek wieśniaka i kromka z wędlinką. I na dzisiaj już chyba tyle , no chyba, że zgłodnieję później, to zjem sobie jeszcze wieśniaczka. Zaraz się zbieram i skoczę na chwilę do koleżanki , będę mierzyć te sukienki na sobotę i ma mi doradzić co i jak wygląda   | 
|     | 
|  2010-05-24, 18:32 | #256 | |
				 | 

Cytat: 
  od przybytu głowa nie boli  no własnie! a se mama prezent zrobiła   a spoko loko nadrobie  to za wczorajszą wyżerę  ale my tez chcemy zobaczyć   
				__________________ oj tam,oj tam...   | |
|     | 
|  2010-05-24, 18:38 | #257 | 
| Zakorzenienie | 

anastazja- jak tz i jego tata? nadziejka jeeej....ale bylas zestresowana...wspolczuje ...  ale dobrze ze juz po wszystkim  sunsett haha na bank jechal specjalnie za toba!! moze myslal ze sie zatrzymasz i podbije pogadac   aga przedstaw tacie te same argumenty, ze studia i w ogole...znaja ta kolezanke? moze pozwola... za duzo czasu ci sie zostalo wiec truj im  a ja sie dzisiaj nie wyspalam, niedawno wrocilam z angola, teraz zrobie niemiecki i chyba ide pobiegac  tak co 2dzien to chyba dobrze? bo miesni nie chce poprzepalac   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-24, 20:13 | #258 | ||||
				 | 

Cytat: 
  trochę ciężka sytuacja, rozumiem Twojego tatę, ja jakbym miała dziecko też bym go nie puściła z domu w tym wieku, nie chodzi o ćpanie picie,palenie czy bzykanie tylko o to że bym się bardzo martwiła i tyle i na pewno Twojego tatę targają takie same emocje..z drugiej strony uważam że jak będziesz chciała się przygotować porządnie do matury to przygotujesz się sama, trochę samozaparcia i to się uda, a na angielski czy francuski możesz się zapisać u siebie w mieście popołudniu.. Cytat: 
  dobre i 100zł  na ulicy pieniądze nie leżą  a butki się przydadzą  Cytat: 
  Cytat: 
  dzisiaj znowu miał radioterapię i znowu zareagował drgawkami  no i teraz do końca tygodnia będzie miał codziennie tą radioterapię.. ja tam biegam codziennie  oprócz niedzieli  i nic mnie nie boli więc myślę że z moimi mięśniami ok  ale co drugi dzień też jest dobrze  u mnie na kolację kanapki z polędwicą i rzodkiewką byłam biegać, dzisiaj standardowo pół godzinki, trochę padał deszcz jak biegaliśmy ale później się przejaśniło  wykąpałam się i zaraz chyba zrobię sobie pazurki znowu bo mi odprysł lakier z jednego paznokcia przez to sprzątanie   | ||||
|     | 
|  2010-05-24, 20:22 | #259 | 
| Zakorzenienie | 

ja dzisiaj tez biegalam 30min  moze gdybym miala wiecej czasu to codziennie, ale slyszalam, ze miesnie musza odpoczac...zreszta... ja nie wiem czy moge biegac, bo kiedys mialam zwolnienie od kardiologa...ale kit tam   taka jestem dumna z siebie ze sie za do zabralam  ale jak usiade nie wyprostowana...to tak mnie wkurza moj tlusty brzuch!!   mnie na szczescie deszcz nie zlapal  ojj...szkoda...ale lekarze mowia cos co dalej z tata bedzie? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-24, 20:32 | #260 | |
				 | 

Cytat: 
  ja też mam mega fałdę na brzuchu  od jutra biorę się za brzuszki!! no lekarze dają mu miesiąc życia  już mu morfinę podają   | |
|     | 
|  2010-05-24, 20:42 | #261 | 
				 | 

Anastazja Tylko właśnie w tym problem, że u mnie w mieście nie ma takich szkół dobrych. Jest tylko jedna, ale taka średnia i tam uczą jedynie angielskiego. A francuskiego w moim  mieście nie ma. A mi najbardziej na tym języku zależy.  Gała Nie znają jej osobiście, ale dość dużo o niej wiedzą, bo często o niej wspominałam jak mówiłam ogólnie o mojej klasie. Więc wiedzą, że jest z dobrej rodziny, dobrze się uczy itp. Ale pewnie niedługo ją poznają, bo akurat zaprosiłam ją na week, więc może pomoże mi przekonać rodziców. Ola Dziękuję, że mnie popierasz, hehe    No będę im truć, aż się zgodzą. Sunset Tak, uważam, że to dobry pomysł  I wiem, że będzie ciężko, ale mi się to należy, bo jestem strasznie leniwa. I przyda mi się kop w dupę, żebym zaczęła się porządnie uczyć.   
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     | 
|  2010-05-24, 21:08 | #262 | 
				 | 

Ola-no to ładnie pobviegałas  pomogłam mamię trochę w klejeniu kartek i zrobiłam 8 i pokręciłam hula hopem  teraz herbatkę złopię i się zastanawiam co porobic   
|     | 
|  2010-05-24, 21:39 | #263 | ||||
				 | 

Cytat: 
   Co do sukienek , to oczywiście, że się Wam pokażę    Cytat: 
  Myślisz ?  W ogóle to ja żałuję teraz trochę, bo mogłam jakoś sprowokować wtedy spotkanie, tzn. pojechać jeszcze kawałek i skręcić na ubocze, tamtędy przepływa nasza rzeka. Zawsze można było ściemnić, że przyjechałam sprawdzić, czy woda opadła po tych deszczach i przynajmniej by się okazało  ,czy faktycznie za mną jechał  No ale teraz sobie mogę układać co by było gdyby, czasu nie cofnę  Cytat: 
  Na dniach wstawię fotki    Kurcze strasznie mi przykro z powodu Taty Twojego Tż :/ Rozumiem , że on jest w pełni świadom tego, co się z nim dzieje ? Ciężko mi sobie w ogóle wyobrazić , co musi czuć człowiek w takiej chwili :/ Masakra...  Cytat: 
    Ja niedawno wróciłam do domu, odezwał się jeszcze kolega z wesela i byliśmy na kolacji  Ale ja grzecznie zjadłam sobie sałatkę  I wypiłam piwko  Oczywiście reddsa z soczkiem malinkowym  Aa i zapomniałam napisać, jak było u dentysty  Otóż nie bolało mnie prawie wcale  Dał mi podwójne znieczulenie  Było kilka momentów, że coś tam zabolało ,ale na ogół to nic nie czułam  W piątek mam kolejną i już ostatnią wizytę, ale to będzie odbudowa i nic tam nie powinno boleć   Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-24 o 21:43 | ||||
|     | 
|  2010-05-24, 21:53 | #264 | |
				 | 

Cytat: 
  w dzień porodu szykowała imprezę, goście przyszli do domu a moja mama na porodówce leżała  faktycznie mogłaś tak zrobić, może by jakieś spontaniczne mizianko z tego wyszło  mój Tż wie że jego tata jest strasznie chory i spodziewa się najgorszego, jednak na takie coś jak śmierć najbliższej osoby nie można się przygotować... no to super jak u dentysty nie bolało  ja niestety wszystkie leczenia kanałowe wspominam jako horror może dlatego że robiono mi je na jednej wizycie | |
|     | 
|  2010-05-24, 22:00 | #265 | 
				 | 

no  ładnie  moja mama powiedziała tylko że poród przy karmieniu mnie to pikuś  podbno pierwsze co zrobiłam to do cycka,jeden,drugi wyżłopałam wszytsko i nadal mordę darłam,że mało   Sunset-no to super ze nie boało  moja telepatyczna ręka pomogła!   Anastazja-straszna wizja...  właśnie wypiłam pół kubka kefiru z kropelka soku porzeczkowegpo   
|     | 
|  2010-05-24, 22:10 | #266 | 
| Zakorzenienie | 

anastazja, szczerze wspolczuje   sunsett no nie ma teraz co plakac nad rozlanym mlekiem...ale jak bedzie nast taka okazja to zrob cos!!  on ewidentnie szukal jakiegos komtaktu z toba  aaaleee dzisiaj widzialam policjanta  PATRZYL SIE  az sie odwrocil   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-24, 22:12 | #267 | |||
				 | 

Cytat: 
   Haha nie nie, byłabym grzeczna  Trzeba zrobić dobre wrażenie na początek  O ile już nie jest za późno... Może po tym ostatnim wziął mnie za łatwą ? Że tak o wsiadam do samochodu nieznajomemu facetowi i pozwalam się pocałować ?  No Tż to podejrzewałam, że jest świadom, ale chodziło mi o Jego Tatę ... wie, co się z nim dzieje, prawda? O matko , jakby mi on wszystkie te kanały zrobił na jednej wizycie, to chyba bym tam umarła !! Nie dziwię, się, że tak fatalnie to wspominasz...  Cytat: 
  No tak ,czułam tą rękę i ona dodawała mi otuchy i dlatego nie bolało nic a nic    A żeś nawaliła tego soku , tylko się nie udław  ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat: 
  Ja zawsze myślę za późno  ALe może następnym razem się uda  : Oo proszę, jak się patrzył , to już na pewno jest Twój !   | |||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-24, 22:15 | #268 | 
| Zakorzenienie | 

sunsett napewno sie uda!! w koncu nie mieszkacie na 2 roznych kontynentach zeby sie nie widywac   taaa...konieczkie moj  juz mialam pomachac, ale mowie...a...policja:hahah  a: nie zadzieram   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-24, 22:19 | #269 | ||
				 | 

Cytat: 
  następnym raziem masz go bez zadnych ogródek zgwałcic!  Cytat: 

|     | 
|  2010-05-24, 22:24 | #270 | 
| Zakorzenienie | 

no co...za mundurem...panny gesiego     dobrze ze wiem ze po moim osiedlu sie buja  nastepnym razem pokarze mu paluszka srodkowego to moze zechce mnie spisac  ide laseczki spac  czuje nozki po biegach, a po 1 dniu mialam taaakie zakwasy  a dzisiaj bez zatrzymywania sie czyli postepy sa  nie jest ze mna tak zle  kosmatych jak zwykle    
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.