![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Dzięki Karolku, zaraz to przeanalizuję! Ty to jesteś jednak dobra i kochana duszyczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
kobitkki dzis widze szal na zakupki,
![]() te spioszki bardzo mi sie podobaja chyba sobie tez zamowie,zreszta poczekam...moze jutro wyjedziemy do mamy to tam razem po sklepach polatamy...zawsze jak tam jestem to sie w ciuchy obkupie,jakos taniej mi sie wydaje... ![]() ja kupilam ostatnio 3pary bodow,na ramiaczka krotki i dlugi rekaw oraz pajacyk ![]() i jeszcze fotka Klaudii ktora zgubila w szkole 2 zabek ![]()
#244 |
Raczkowanie
|
aaa Carolku wozek fajny,solidny,bardzo mi sie podoba i ta cena...a to caly zestaw czy jak bo nie doczytalam tej aukcji
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- dobra juz znalazalm ![]()
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hymm a Wojtuś (Mateusz lub jeszcze jakoś inaczej) ![]() ![]() Dziś mi się śniło, że urodziłam i dziecko nie miało imienia... mało tego, to dzień po porodzie miał wygląd, wzrost dziecka 7-miesięcznego ![]() Cytat:
![]() ![]() też kupiłam te bodziaki, wyglądają na fajne gatunkowo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
dziewczyny co myslicie o takich tanszych fotelikach?
http://www.allegro.pl/item1052450148...gap_warto.html http://www.allegro.pl/item1049771436...lik_capri.html mysle ze chyba warto co?przy Klaudii nie mielismy auta wiec nie potrzebowalam wszedzie z wozkiem ale teraz....wozek mam i che tylko fotelik dokupic,
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monia9980 Czas edycji: 2010-06-01 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Wam kobitki ![]() U nas spokojnie, bez zmian.. Jedynie mała coś brzuszek pobolewał i kupy nie mogła zrobić bo tak się pręzyła, stękała.. ale już zasnęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
na potem mam cos takiego (tzn nie identyczny ale baaardzo podobny) po klaudii,ona juz na podstawce jezdzi,a jak w nim wozic takiego malca?!niby tez jest 0-18 klaudia pozno w nim jezdzila,
http://www.allegro.pl/item1052627829..._promocja.html
#251 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kotuś zleci Ci czas szybciutko, zobaczysz, ja już jestem cała chora i nawet przestałam myśłec o bólu porodowym ![]() Kochanie, ja jestem jak najbardziej za takimi fotelikami, cena super, jedyny dla mnie przynajmniej minus to taki, ze nie ma osłonki na nóżki- tego śpiworka, nawet w lato możesz w chłodny dzień założyć i dzidzi nie będzie zimno, nie trzeba nawet kocyka. W ogóle ja zawsze wybieram najlepsze rzeczy (jestem wybredna strasznie ![]() ![]() ![]() Pamelko ciesze się , ze Tobie tez podoba się wózeczek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Karolinko niestety tak to jest, ja tez się aż boję kolek małego, będzie miał po mnie ogromne skłonności, ale mam nadzieję, ze po Łukaszu odziedziczy przewód pokarmowy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówie że tamten jest gorszy ale napewno nie przechodził testów i niewiadomo czy jest w miare bezpieczny wiadomo tez że w kazdym foteliku może się coś stać ale ja stawiam na maxi cosi, jak kupie go w zestawie z wózkiem to nie wychodzi aż tak drogo wole też kupić tansze łóżeczko drewniane i dołożyć do fotelika ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-06-01 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
carol77 no ja tez rozgladam sie orientacyjnie za takim wózkiem z akcesoriami zeby wlasnie był fotelik samochodowy w zestawie
![]() ![]() ![]() a co do ceny to nie zawsze tanie znaczy gorsze a drogie lepsze... moja koleżanka ma taki wózek i do dzis wozi swoja 2letnia córeczke w nim, bardzo sobie go chwali ![]()
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Enis jasne, rozumiem, jak jest taniej w zestawie, to kup, pewnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamelko no własnie, ja jestem identyczneg zdania co Ty, ale np butelki mam te droższe i lepsze, kosmetyki tez, ale reszta dobra,ale tańsza, przecież polskie marki tez są dobre, a pampersów np w ogóle nie kupię, sa przereklamowane i dużo za drogie, Ola je miala pare razy jak i inne markowe, a dada sa super, moja kuzynka używa dla synka i bardzo je chwali ![]() Wklejam moja Olcię, zdjęcie zrobione moją nowa zabaweczką ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-06-01 o 14:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak dokladnie sa rzeczy ktore trzeba kupic drozsze ![]() ![]() co do pieluszek dada sa super wiem bo kolezanka wlasnie je stosuje dla swojej malej, sa duzo tansze od pampersow a niczym sie nie roznia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() narazie przeglądając wózki nie znalazłam takiego który by mi odpowiadał w 100% nawet patrząc na te za 3000 ![]() nie jestem zdecydowana na żaden wózek, muszę chyba jeszcze poczekać trochę aż taki wyprodukują specjalnie dla mnie: ![]() a i jestem zdania że te wózki za 3000 zł też nie są warte swojej ceny, bo np niektóre z nich nawet nie mają pompowanych kół, obracanej spcerówki przodem do rodzica i jeszcze kilku rzeczy, czasem taki za 1000 ma wiecej tych funkcji niż takie za 3000 zł Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-06-01 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Enis no i super, ważne żeby Tobie odpowiadał ![]() ![]()
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na początki takiemu malenstwu trzeba co chwile przebierac pieluszke, a ponoc te dada wcale nie odbiegają od pampersów, napewno je wyprubuje ![]() a co do kasy ![]() powiem Ci szczerze że mi nie zależy na super drogich rzeczach, chce tylko żeby miały konkretne funkcje, jeśli to mają to ja biore i nie jest ważna dla mnie cena mysle że gdybym nie miała żadnych limitów to by było tak samo jak teraz ![]() nigdy nie byłam rozrzutną osóbką ![]() chyba też dlatego że nie byłam nigdy za bogata i chyba mnie tak nauczono że nie warto przepłacać ![]() a tez sama kupuje ciuszki na allegro, bo wydają mi się takie same gatunkowo jak w smyku czy w innym firmowym sklepie a są dużo dużo tansze ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-06-01 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak po trochu dopiero kupuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dużo kupiłaś ciuszków na 56 ?? bo ja nie wiem ile mam kupić, dzidzia może urodzić się wieksza i potem tych ciuszków nie wykorzystam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, dlatego ja kupiłam chyba 2 pary śpiochów ze 2 bodziaki, 2 połśpiochy no i więcej kaftaników ale te to podostawałam chyba z 5 szt więc w razie co to bede zakladać kaftaniki i półśpiochy, już więcej ciuszków mam na 62 i wzwyż. sporo podostawałam ale mimo to na 56 mam nie wiele, no dokladnie nie ma sensu, zawsze można podwinąć!
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 5 bodziaków z krotkim, 3 z długim i 3 pajace na newborn, reszta to na 0-3 mies ale są duże, a powiem Wam, że te rozmiary sa różne i te najmniejsze ciuszki służą nawet 2 miesiące
![]() Kurde ja sie pomierzyłam i troszke mnie zaniepokoił fakt, że brzuch mi o 1 cm sie obniżył ![]() ![]()
#265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałyśmy iść razem a ja już mam prawie 65!!! I powiem wam ze ja też zauważyłam ze brzuchol się obniżył. A dlaczego? Bo jak siadam na kibelku to czuję go na nogach a wcześniej nie czułam. Nie wiem, moze to dlatego ze urósł a moze naprawde poszedł w dół a zresztą już 2 osoby mi to powiedzialy wiec moze cos w tym jest ![]() Ale co się dziwić?? został nam miesiąc i troszeczkę!
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-06-01 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki. Melduję się, że żyję
![]() Nie było mnie kilka dni, a tyle naskrobałyście, że chyba nie nadgonię tego. Wczoraj remontowałam przedpokój. Dziś już wszystko skończyłam. Boli mnie każdy mięsień i stawy. Strasznie było mi ciężko i gdybym wiedziała, że tak ciężko mi będzie, to chyba bym się za to nie brała. No ale trudno... tym sposobem wreszcie mam gotowy przedpokój ![]() Mąż jak wróci z delegacji pomyśli, że pewnie pomylił mieszkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero niedawno minełam połowe, wiec jeszcze całe lato przede mną |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
No troszkę przekichane, ale pocieszę cię niby lata ma nie być więc nie pomęczą cię mocno upały
![]() ![]() Ja niby się cieszę ze to już niedlugo i niby się nie boję porodu... ale jak się bardziej wgłębię w swoje myśli to stwierdzam ze się chyba jednak boję.... |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
A ja nie daje rady z kregolsupem i koscia ogonowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Weronisiu nie pozna mieszkania lub ci się zbierze!!!!Kto to widział baba w ciąży i remontuje przedpokój!!!!
Irsin ja mam to samo, kośc dupna tak mnie naparzała ze mialam problem ze wstawaniem, a kręgosłup non stop nawala... podłóż sobie jaśka pod plecy bedzie trochę lepiej. Ja i tak dlugo nie wysiedzę tak mnei boli, chyba sie położę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.