Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 12:08   #241
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Dzięki Karolku, zaraz to przeanalizuję! Ty to jesteś jednak dobra i kochana duszyczka
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:23   #242
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Dzięki Karolku, zaraz to przeanalizuję! Ty to jesteś jednak dobra i kochana duszyczka
Nie ma za co kochanie dziękuję za miłe słowa, polecam się na przyszłość, zawsze chętnie pomogę

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:59   #243
monia9980
Raczkowanie

kobitkki dzis widze szal na zakupki,
te spioszki bardzo mi sie podobaja chyba sobie tez zamowie,zreszta poczekam...moze jutro wyjedziemy do mamy to tam razem po sklepach polatamy...zawsze jak tam jestem to sie w ciuchy obkupie,jakos taniej mi sie wydaje...

ja kupilam ostatnio 3pary bodow,na ramiaczka krotki i dlugi rekaw oraz pajacyk

i jeszcze fotka Klaudii ktora zgubila w szkole 2 zabek

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 13:09   #244
monia9980
Raczkowanie

aaa Carolku wozek fajny,solidny,bardzo mi sie podoba i ta cena...a to caly zestaw czy jak bo nie doczytalam tej aukcji och dziewczyny tez juz bym czhcila byc tak blisko Tego Dnia....

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

dobra juz znalazalm

Stary 2010-06-01, 13:10   #245
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Marlenko powtórz najlepiej to badanie moczu, mnie wyszła 2 mies temu krew w moczu i bardzo liczne bakterie, po 2 dniach powtórzyłam i było ok, może zabrudzili mocz, nie martw sie kochana, będzie dobrze! Ja mam teraz jakies szczawiany wapnia, ale czytałam, ze to z wody mineralnej może być i , ze to niegroźne, nie powtarzam już badań, pewnie jeszcze z jedne będę miec o koniec w tej ciąży A jak Wojtuś??
mam taką cichą nadzieję, że na powtorce nic nie wykaże... trochę mnie pocieszyłaś, że też było coś nie tak, a przy powtórce wszystko grało. W środę mam iść do gina (za tydzień) to powtorzę badanie we wtorek.
hymm a Wojtuś (Mateusz lub jeszcze jakoś inaczej) ma się dobrze, fika jak szalony
Dziś mi się śniło, że urodziłam i dziecko nie miało imienia... mało tego, to dzień po porodzie miał wygląd, wzrost dziecka 7-miesięcznego ... pomieszane jakieś sny...
Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
a my dzisiaj mamy 3 rocznicę zaręczyn, tak się cieszę, na pewno gdzieś pójdziemy na wyżerkę. bosze, ja tylko o jedzeniu myślę!
gratulacje

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
a ja byłam w biedronce kupiłam synkowi na dzień dziecka body niemowlęce 3 sztuki
też kupiłam te bodziaki, wyglądają na fajne gatunkowo.
Stary 2010-06-01, 13:12   #246
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Irsin kochana mnie brzuś boli od początku ciąży z różnym nasileniem i wszystko jest ok, ale jak się martwisz, to idź do lekarza kochana!

Kasieńko
Ty pracusiu!! Uwazaj na siebie!!

A ja znowu sie pochwalę Filus dostał wózeczek na dzień dziecka, właśnie zamówiliśmy, tańszy, ale nam sie bardzo podoba, z przesyłka 700 zł Kolorek czarny z zygzakami, to 1 zdjęcie, tamto 2 cały zestaw
Kochana zarąbisty wózek bardzo mi sie podoba i tez planujemy taki kupic w niedalekiej przyszłości a kolorek cudny cena przystepna i fajne akcesoria... a ten fotelik to samochodowy też

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 13:22   #247
monia9980
Raczkowanie

dziewczyny co myslicie o takich tanszych fotelikach?
http://www.allegro.pl/item1052450148...gap_warto.html

http://www.allegro.pl/item1049771436...lik_capri.html

mysle ze chyba warto co?przy Klaudii nie mielismy auta wiec nie potrzebowalam wszedzie z wozkiem ale teraz....wozek mam i che tylko fotelik dokupic,

Edytowane przez monia9980
Czas edycji: 2010-06-01 o 13:25

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 13:24   #248
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia9980 Pokaż wiadomość
dziewczyny co myslicie o takich tanszych fotelikach?
http://www.allegro.pl/item1052450148...gap_warto.html

mysle ze chyba warto co?przy Klaudii nie mielismy auta wiec nie potrzebowalam wszedzie z wozkiem ale teraz....wozek mam i che tylko fotelik dokupic,
hm nie wiem, ja kupuje maxi cosi, nie jestem przekonana do takich tanich
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 13:27   #249
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Ja widziałam że te z belli są before newborn i one są takie malusie
A ja dziś już po dentyście ząbki wyczyszczone, dentystka pochwaliła że mam bardzo ładne i zadbane ząbki i jak na kobietę w ciąży to mam piękne dziąsłą

Filipek teraz po południu nabrał więcej energi i troszkę podskakuje może pogoda mu nie pasowała wcześniej no ale jestem spokojniejsza
aa no popatrz. ja mam normalne te jedynki z belli. Ale u mnie wogole jest cięzko dostać te belli.. jedynie od 3 wzwyż.. Jedynki raz widziałam w rossmanie to kupilam a teraz ani widu ani słychu

Cześć Wam kobitki

U nas spokojnie, bez zmian.. Jedynie mała coś brzuszek pobolewał i kupy nie mogła zrobić bo tak się pręzyła, stękała.. ale już zasnęła

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 13:29   #250
monia9980
Raczkowanie

na potem mam cos takiego (tzn nie identyczny ale baaardzo podobny) po klaudii,ona juz na podstawce jezdzi,a jak w nim wozic takiego malca?!niby tez jest 0-18 klaudia pozno w nim jezdzila,

http://www.allegro.pl/item1052627829..._promocja.html

Stary 2010-06-01, 13:40   #251
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia9980 Pokaż wiadomość
aaa Carolku wozek fajny,solidny,bardzo mi sie podoba i ta cena...a to caly zestaw czy jak bo nie doczytalam tej aukcji och dziewczyny tez juz bym czhcila byc tak blisko Tego Dnia....

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

dobra juz znalazalm
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Kochana zarąbisty wózek bardzo mi sie podoba i tez planujemy taki kupic w niedalekiej przyszłości a kolorek cudny cena przystepna i fajne akcesoria... a ten fotelik to samochodowy też
Moniczko piękne zalupki, ja to bym wszystkie ciuszki świata wykupiła najchętniej a Klaudia cudna!!!!!! Jejku kiedy Ola była taka malutka i słodka kochana tak, cały zestawik dużo tam tego jest i naprawdę za super cenę i te koła wielkie są superowe!
Kotuś zleci Ci czas szybciutko, zobaczysz, ja już jestem cała chora i nawet przestałam myśłec o bólu porodowym

Kochanie, ja jestem jak najbardziej za takimi fotelikami, cena super, jedyny dla mnie przynajmniej minus to taki, ze nie ma osłonki na nóżki- tego śpiworka, nawet w lato możesz w chłodny dzień założyć i dzidzi nie będzie zimno, nie trzeba nawet kocyka. W ogóle ja zawsze wybieram najlepsze rzeczy (jestem wybredna strasznie)ale w cenach tych w miarę najniższych, dlatego zawsze szukam i szukam i zajmuje mi to dużo czasu, ale udaje mi się znaleźć zawsze coś dobrego, nie chwaląc się i zawsze polecam te tańsze jak się oczywiście sprawdzą

Pamelko ciesze się , ze Tobie tez podoba się wózeczek kochanie ten fotelik jest jak najbardziej samochodowy, nam właśnie o to chodziło zeby od razu było wszystko (tak jak w zestawie z łóżeczkiem) i bardzo wazne było dla mnie to, ze fotelik można zamontowac na ramie wózka, bierzesz malutka z autka w foteliku i nie musisz go budzić przekładając do wózka. Dla mnie ten zestaw naprawde jest super, polski i ładny, kolorek tez specjalnie ciemny wzięliśmy, bo nie mam zamiaru czyścić co chwilę jak Filuś ubrudzi

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
hm nie wiem, ja kupuje maxi cosi, nie jestem przekonana do takich tanich
Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
aa no popatrz. ja mam normalne te jedynki z belli. Ale u mnie wogole jest cięzko dostać te belli.. jedynie od 3 wzwyż.. Jedynki raz widziałam w rossmanie to kupilam a teraz ani widu ani słychu

Cześć Wam kobitki

U nas spokojnie, bez zmian.. Jedynie mała coś brzuszek pobolewał i kupy nie mogła zrobić bo tak się pręzyła, stękała.. ale już zasnęła
Enis kochana nie ma reguły, że te tańsze są gorsze, a często zdarza się, ze te tańsze niczym nie odbiegaja od tych droższych, przekonałam się o tym wiele razy, płacisz w większości przypadków już za markę którą sobie producent wyrobił. I naprawde nie warto przepłącać, wiesz nie mówię np o sprzęcie rtv,agd czy autach, bo tu rzeczywiście marka robi swoje, ale też nei zawsze

Karolinko niestety tak to jest, ja tez się aż boję kolek małego, będzie miał po mnie ogromne skłonności, ale mam nadzieję, ze po Łukaszu odziedziczy przewód pokarmowy

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-06-01, 13:49   #252
enis84
Zakorzenienie

Cytat:

Enis kochana nie ma reguły, że te tańsze są gorsze, a często zdarza się, ze te tańsze niczym nie odbiegaja od tych droższych, przekonałam się o tym wiele razy, płacisz w większości przypadków już za markę którą sobie producent wyrobił. I naprawde nie warto przepłącać, wiesz nie mówię np o sprzęcie rtv,agd czy autach, bo tu rzeczywiście marka robi swoje, ale też nei zawsze
możliwe ale maxi cosi to sprawdzona marka i te foteliki przechodziły testy, są jedne z lepszych jesli chodzi o bezpieczenstwo

nie mówie że tamten jest gorszy ale napewno nie przechodził testów i niewiadomo czy jest w miare bezpieczny
wiadomo tez że w kazdym foteliku może się coś stać

ale ja stawiam na maxi cosi, jak kupie go w zestawie z wózkiem to nie wychodzi aż tak drogo

wole też kupić tansze łóżeczko drewniane i dołożyć do fotelika

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-06-01 o 13:50
Stary 2010-06-01, 13:53   #253
Pamela86
Zakorzenienie

carol77 no ja tez rozgladam sie orientacyjnie za takim wózkiem z akcesoriami zeby wlasnie był fotelik samochodowy w zestawie nie ma sensu kupować wszystkiego odzielnie bardzo mi sie podoba, a później jak dzidzia zacznie siadać to mozna zrobic z niego spacerówkę
a co do ceny to nie zawsze tanie znaczy gorsze a drogie lepsze... moja koleżanka ma taki wózek i do dzis wozi swoja 2letnia córeczke w nim, bardzo sobie go chwali dlatego ja tez nie bede szalala i kupowala wózka "firmowego" za nie wiadomo ile kasy...

Stary 2010-06-01, 14:11   #254
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
możliwe ale maxi cosi to sprawdzona marka i te foteliki przechodziły testy, są jedne z lepszych jesli chodzi o bezpieczenstwo

nie mówie że tamten jest gorszy ale napewno nie przechodził testów i niewiadomo czy jest w miare bezpieczny
wiadomo tez że w kazdym foteliku może się coś stać

ale ja stawiam na maxi cosi, jak kupie go w zestawie z wózkiem to nie wychodzi aż tak drogo

wole też kupić tansze łóżeczko drewniane i dołożyć do fotelika
Cytat:
carol77 no ja tez rozgladam sie orientacyjnie za takim wózkiem z akcesoriami zeby wlasnie był fotelik samochodowy w zestawie nie ma sensu kupować wszystkiego odzielnie bardzo mi sie podoba, a później jak dzidzia zacznie siadać to mozna zrobic z niego spacerówkę
a co do ceny to nie zawsze tanie znaczy gorsze a drogie lepsze... moja koleżanka ma taki wózek i do dzis wozi swoja 2letnia córeczke w nim, bardzo sobie go chwali dlatego ja tez nie bede szalala i kupowala wózka "firmowego" za nie wiadomo ile kasy...

Enis jasne, rozumiem, jak jest taniej w zestawie, to kup, pewnie ten co my będziemy mieli z zestawu też ma odpowiednie atesty i spełnia normy, nie wypuścili by tego na rynek a powiem Ci szczerze, ze ja w te testy nie wierzę za bardzo nie widziałam i nie wierze wiesz, moze jestem wredniak,ale te całe testy mogą być tez podpłacane przez te marki, ale obym sie myliła powiem Ci tylko, ze ja np nie kupiłabym wózka dla dzidzi za ponad 3 tys, bo to za dużo, nie wiem czym sie różni od tego naszego, dla mnie strasznie zdizeraja z nas te wywoąlne marki i to jest chamstwo.

Pamelko no własnie, ja jestem identyczneg zdania co Ty, ale np butelki mam te droższe i lepsze, kosmetyki tez, ale reszta dobra,ale tańsza, przecież polskie marki tez są dobre, a pampersów np w ogóle nie kupię, sa przereklamowane i dużo za drogie, Ola je miala pare razy jak i inne markowe, a dada sa super, moja kuzynka używa dla synka i bardzo je chwali

Wklejam moja Olcię, zdjęcie zrobione moją nowa zabaweczką

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-06-01 o 14:21
Stary 2010-06-01, 14:15   #255
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Enis jasne, rozumiem, jak jest taniej w zestawie, to kup, pewnie ten co my będziemy mieli z zestawu też ma odpowiednie atesty i spełnia normy, nie wypuścili by tego na rynek a powiem Ci szczerze, ze ja w te testy nie wierzę za bardzo nie widziałam i nie wierze wiesz, moze jestem wredniak,ale te całe testy mogą być tez podpłacane przez te marki, ale obym sie myliła powiem Ci tylko, ze ja np nie kupiłabym wózka dla dzidzi za ponad 3 tys, bo to za dużo, nie wiem czym sie różni od tego naszego, dla mnie strasznie zdizeraja z nas te wywoąlne marki i to jest chamstwo.

Pamelko no własnie, ja jestem identyczneg zdania co Ty, ale np butelki mam te droższe i lepsze, kosmetyki tez, ale reszta dobra,ale tańsza, przecież polskie marki tez są dobre, a pampersów np w ogóle nie kupię, sa przereklamowane i dużo za drogie, Ola je miala pare razy jak i inne markowe, a dada sa super, moja kuzynka używa dla synka i bardzo je chwali

Tak dokladnie sa rzeczy ktore trzeba kupic drozsze jak wlasnie kosmetyki itp... ale nie trzeba przesadzac
co do pieluszek dada sa super wiem bo kolezanka wlasnie je stosuje dla swojej malej, sa duzo tansze od pampersow a niczym sie nie roznia tez je bede kupowala, po co przeplacac za marke...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 14:18   #256
enis84
Zakorzenienie

Cytat:

nie mówie że nie ja też nie kupuję takiego drogiego wózka, chce znalezc taki żeby mi odpowiadałi i żeby miał takie funkcje jak chce, jeśli bedzie on kosztował 100o zł to tylko sie bede z tego cieszyć że mam to co chciałam za niską cene
narazie przeglądając wózki nie znalazłam takiego który by mi odpowiadał w 100% nawet patrząc na te za 3000
nie jestem zdecydowana na żaden wózek, muszę chyba jeszcze poczekać trochę aż taki wyprodukują specjalnie dla mnie:

a i jestem zdania że te wózki za 3000 zł też nie są warte swojej ceny, bo np niektóre z nich nawet nie mają pompowanych kół, obracanej spcerówki przodem do rodzica i jeszcze kilku rzeczy, czasem taki za 1000 ma wiecej tych funkcji niż takie za 3000 zł

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-06-01 o 14:25
Stary 2010-06-01, 14:24   #257
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dokladnie sa rzeczy ktore trzeba kupic drozsze jak wlasnie kosmetyki itp... ale nie trzeba przesadzac
co do pieluszek dada sa super wiem bo kolezanka wlasnie je stosuje dla swojej malej, sa duzo tansze od pampersow a niczym sie nie roznia tez je bede kupowala, po co przeplacac za marke...
Cytat:
nie mówie że nie ja też nie kupuję takiego drogiego wózka, chce znalezc taki żeby mi odpowiadałi i żeby miał takie funkcje jak chce, jeśli bedzie on kosztował 100o zł to tylko sie bede z tego cieszyć że mam to co chciałam za niską cene
Pamelko no widzisz, super kochana, następna dobra opinia o pieluszkach dada

Enis no i super, ważne żeby Tobie odpowiadał a nawiasem mówiąc ciekawe jakbyśmy do tych wszystkich zakupów podchodziły jakbyśmy nie musiały liczyć kasy

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-06-01, 14:26   #258
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Pamelko no widzisz, super kochana, następna dobra opinia o pieluszkach dada

Enis no i super, ważne żeby Tobie odpowiadał a nawiasem mówiąc ciekawe jakbyśmy do tych wszystkich zakupów podchodziły jakbyśmy nie musiały liczyć kasy
no ja też myślałam że zakupić sobie te pieluszki dada
na początki takiemu malenstwu trzeba co chwile przebierac pieluszke, a ponoc te dada wcale nie odbiegają od pampersów,
napewno je wyprubuje

a co do kasy
powiem Ci szczerze że mi nie zależy na super drogich rzeczach, chce tylko żeby miały konkretne funkcje, jeśli to mają to ja biore i nie jest ważna dla mnie cena
mysle że gdybym nie miała żadnych limitów to by było tak samo jak teraz

nigdy nie byłam rozrzutną osóbką
chyba też dlatego że nie byłam nigdy za bogata i chyba mnie tak nauczono że nie warto przepłacać

a tez sama kupuje ciuszki na allegro, bo wydają mi się takie same gatunkowo jak w smyku czy w innym firmowym sklepie a są dużo dużo tansze

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-06-01 o 14:33
Stary 2010-06-01, 14:37   #259
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też myślałam że zakupić sobie te pieluszki dada
na początki takiemu malenstwu trzeba co chwile przebierac pieluszke, a ponoc te dada wcale nie odbiegają od pampersów,
napewno je wyprubuje

a co do kasy
powiem Ci szczerze że mi nie zależy na super drogich rzeczach, chce tylko żeby miały konkretne funkcje, jeśli to mają to ja biore i nie jest ważna dla mnie cena
mysle że gdybym nie miała żadnych limitów to by było tak samo jak teraz

nigdy nie byłam rozrzutną osóbką
chyba też dlatego że nie byłam nigdy za bogata i chyba mnie tak nauczono że nie warto przepłacać

a tez sama kupuje ciuszki na allegro, bo wydają mi się takie same gatunkowo jak w smyku czy w innym firmowym sklepie a są dużo dużo tansze
Ja Ci powiem, ze ta paka z UK którą kupiłam na allegro za 300 zł to w np smyku zapłaciłabym z 800 a ciuszki w większosci sa nowe, albo wcale nie zniszczone, a jakośc rewelacyjna, po prostu kochana łapiemy okazje i ja też nie jestem rozrzutna i to jest dobra cecha, Olę tez tak uczę, trzeba szanowac pieniądz

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-06-01, 14:56   #260
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Ci powiem, ze ta paka z UK którą kupiłam na allegro za 300 zł to w np smyku zapłaciłabym z 800 a ciuszki w większosci sa nowe, albo wcale nie zniszczone, a jakośc rewelacyjna, po prostu kochana łapiemy okazje i ja też nie jestem rozrzutna i to jest dobra cecha, Olę tez tak uczę, trzeba szanowac pieniądz
no to fajnie Ci się trafiło
ja tak po trochu dopiero kupuje tak co miesiąc mam zamiar coś kupować, zaczełam dopiero w sumie jakieś dwa tygodnie temu i będę teraz co miesicac przezanaczać jakąś kwote na ubranka i inne rzeczy potrzebne dla dziecka, żeby potem nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę
Stary 2010-06-01, 15:49   #261
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
no to fajnie Ci się trafiło
ja tak po trochu dopiero kupuje tak co miesiąc mam zamiar coś kupować, zaczełam dopiero w sumie jakieś dwa tygodnie temu i będę teraz co miesicac przezanaczać jakąś kwote na ubranka i inne rzeczy potrzebne dla dziecka, żeby potem nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę
To bardzo dobry pomysł Enis! Ja zrobiłam tak samo i nie odczułam tak mocno ze wydałam kupe kasy Ustaliliśmy z mężem ze za dzidziusiowe zakupki będziemy płacić z mojej wypłaty a ze ja zarabiam masakrycznie dużo bo 1000 zl to tak za jednym razem nie dałabym rady. Także na czerwcową wypłatę zostaną mi kosmetyki i jakieś pierdułki apteczne, typu sól, maści itp..
Stary 2010-06-01, 16:04   #262
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
To bardzo dobry pomysł Enis! Ja zrobiłam tak samo i nie odczułam tak mocno ze wydałam kupe kasy Ustaliliśmy z mężem ze za dzidziusiowe zakupki będziemy płacić z mojej wypłaty a ze ja zarabiam masakrycznie dużo bo 1000 zl to tak za jednym razem nie dałabym rady. Także na czerwcową wypłatę zostaną mi kosmetyki i jakieś pierdułki apteczne, typu sól, maści itp..
no i fajnie
a dużo kupiłaś ciuszków na 56 ?? bo ja nie wiem ile mam kupić, dzidzia może urodzić się wieksza i potem tych ciuszków nie wykorzystam
Stary 2010-06-01, 16:12   #263
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
no i fajnie
a dużo kupiłaś ciuszków na 56 ?? bo ja nie wiem ile mam kupić, dzidzia może urodzić się wieksza i potem tych ciuszków nie wykorzystam
Dokładnie, dlatego ja kupiłam chyba 2 pary śpiochów ze 2 bodziaki, 2 połśpiochy no i więcej kaftaników ale te to podostawałam chyba z 5 szt więc w razie co to bede zakladać kaftaniki i półśpiochy, już więcej ciuszków mam na 62 i wzwyż. sporo podostawałam ale mimo to na 56 mam nie wiele, no dokladnie nie ma sensu, zawsze można podwinąć!

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 16:14   #264
Carol77
Zakorzenienie

Ja mam 5 bodziaków z krotkim, 3 z długim i 3 pajace na newborn, reszta to na 0-3 mies ale są duże, a powiem Wam, że te rozmiary sa różne i te najmniejsze ciuszki służą nawet 2 miesiące

Kurde ja sie pomierzyłam i troszke mnie zaniepokoił fakt, że brzuch mi o 1 cm sie obniżył a ważę 61,2 i w ciągu tyg poszło 1,5 kg, ja pierniczę ale bedzie co gubić

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-06-01, 16:30   #265
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam 5 bodziaków z krotkim, 3 z długim i 3 pajace na newborn, reszta to na 0-3 mies ale są duże, a powiem Wam, że te rozmiary sa różne i te najmniejsze ciuszki służą nawet 2 miesiące

Kurde ja sie pomierzyłam i troszke mnie zaniepokoił fakt, że brzuch mi o 1 cm sie obniżył a ważę 61,2 i w ciągu tyg poszło 1,5 kg, ja pierniczę ale bedzie co gubić
Carol zdradziłaś mnie!!!

Miałyśmy iść razem a ja już mam prawie 65!!! I powiem wam ze ja też zauważyłam ze brzuchol się obniżył. A dlaczego? Bo jak siadam na kibelku to czuję go na nogach a wcześniej nie czułam. Nie wiem, moze to dlatego ze urósł a moze naprawde poszedł w dół a zresztą już 2 osoby mi to powiedzialy wiec moze cos w tym jest

Ale co się dziwić?? został nam miesiąc i troszeczkę!

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2010-06-01 o 16:35
Stary 2010-06-01, 16:56   #266
Weronisia
Zakorzenienie

Hej kobietki. Melduję się, że żyję
Nie było mnie kilka dni, a tyle naskrobałyście, że chyba nie nadgonię tego.

Wczoraj remontowałam przedpokój. Dziś już wszystko skończyłam. Boli mnie każdy mięsień i stawy. Strasznie było mi ciężko i gdybym wiedziała, że tak ciężko mi będzie, to chyba bym się za to nie brała. No ale trudno... tym sposobem wreszcie mam gotowy przedpokój
Mąż jak wróci z delegacji pomyśli, że pewnie pomylił mieszkania
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 16:56   #267
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Carol zdradziłaś mnie!!!

Miałyśmy iść razem a ja już mam prawie 65!!! I powiem wam ze ja też zauważyłam ze brzuchol się obniżył. A dlaczego? Bo jak siadam na kibelku to czuję go na nogach a wcześniej nie czułam. Nie wiem, moze to dlatego ze urósł a moze naprawde poszedł w dół a zresztą już 2 osoby mi to powiedzialy wiec moze cos w tym jest

Ale co się dziwić?? został nam miesiąc i troszeczkę!
oj fajnie macie dziewczyny juz jesteście przy końcu i zaraz bedziecie miały swoje malenstwa przy sobie
ja dopiero niedawno minełam połowe, wiec jeszcze całe lato przede mną

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 17:02   #268
Linka24
Wtajemniczenie

No troszkę przekichane, ale pocieszę cię niby lata ma nie być więc nie pomęczą cię mocno upały mam nadzieję ze trafi się kilka ladnych dni na spacerki i zrzucenie zbędnych kg

Ja niby się cieszę ze to już niedlugo i niby się nie boję porodu... ale jak się bardziej wgłębię w swoje myśli to stwierdzam ze się chyba jednak boję....
Stary 2010-06-01, 17:16   #269
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

A ja nie daje rady z kregolsupem i koscia ogonowa
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 17:21   #270
Linka24
Wtajemniczenie

Weronisiu nie pozna mieszkania lub ci się zbierze!!!!Kto to widział baba w ciąży i remontuje przedpokój!!!!

Irsin ja mam to samo, kośc dupna tak mnie naparzała ze mialam problem ze wstawaniem, a kręgosłup non stop nawala... podłóż sobie jaśka pod plecy bedzie trochę lepiej. Ja i tak dlugo nie wysiedzę tak mnei boli, chyba sie położę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości