|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Dzięki Karolku, zaraz to przeanalizuję! Ty to jesteś jednak dobra i kochana duszyczka
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za miłe słowa, polecam się na przyszłość, zawsze chętnie pomogę
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
kobitkki dzis widze szal na zakupki,
te spioszki bardzo mi sie podobaja chyba sobie tez zamowie,zreszta poczekam...moze jutro wyjedziemy do mamy to tam razem po sklepach polatamy...zawsze jak tam jestem to sie w ciuchy obkupie,jakos taniej mi sie wydaje... ja kupilam ostatnio 3pary bodow,na ramiaczka krotki i dlugi rekaw oraz pajacyk ![]() i jeszcze fotka Klaudii ktora zgubila w szkole 2 zabek
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
aaa Carolku wozek fajny,solidny,bardzo mi sie podoba i ta cena...a to caly zestaw czy jak bo nie doczytalam tej aukcji
och dziewczyny tez juz bym czhcila byc tak blisko Tego Dnia....![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- dobra juz znalazalm
|
|
#245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hymm a Wojtuś (Mateusz lub jeszcze jakoś inaczej) ma się dobrze, fika jak szalony ![]() Dziś mi się śniło, że urodziłam i dziecko nie miało imienia... mało tego, to dzień po porodzie miał wygląd, wzrost dziecka 7-miesięcznego ... pomieszane jakieś sny...Cytat:
też kupiłam te bodziaki, wyglądają na fajne gatunkowo. |
||
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolorek cudny cena przystepna i fajne akcesoria... a ten fotelik to samochodowy też
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny co myslicie o takich tanszych fotelikach?
http://www.allegro.pl/item1052450148...gap_warto.html http://www.allegro.pl/item1049771436...lik_capri.html mysle ze chyba warto co?przy Klaudii nie mielismy auta wiec nie potrzebowalam wszedzie z wozkiem ale teraz....wozek mam i che tylko fotelik dokupic,
Edytowane przez monia9980 Czas edycji: 2010-06-01 o 14:25 |
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Wam kobitki ![]() U nas spokojnie, bez zmian.. Jedynie mała coś brzuszek pobolewał i kupy nie mogła zrobić bo tak się pręzyła, stękała.. ale już zasnęła
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
na potem mam cos takiego (tzn nie identyczny ale baaardzo podobny) po klaudii,ona juz na podstawce jezdzi,a jak w nim wozic takiego malca?!niby tez jest 0-18 klaudia pozno w nim jezdzila,
http://www.allegro.pl/item1052627829..._promocja.html
|
|
#251 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a Klaudia cudna!!!!!! Jejku kiedy Ola była taka malutka i słodka kochana tak, cały zestawik dużo tam tego jest i naprawdę za super cenę i te koła wielkie są superowe! Kotuś zleci Ci czas szybciutko, zobaczysz, ja już jestem cała chora i nawet przestałam myśłec o bólu porodowym ![]() Kochanie, ja jestem jak najbardziej za takimi fotelikami, cena super, jedyny dla mnie przynajmniej minus to taki, ze nie ma osłonki na nóżki- tego śpiworka, nawet w lato możesz w chłodny dzień założyć i dzidzi nie będzie zimno, nie trzeba nawet kocyka. W ogóle ja zawsze wybieram najlepsze rzeczy (jestem wybredna strasznie )ale w cenach tych w miarę najniższych, dlatego zawsze szukam i szukam i zajmuje mi to dużo czasu, ale udaje mi się znaleźć zawsze coś dobrego, nie chwaląc się i zawsze polecam te tańsze jak się oczywiście sprawdzą![]() Pamelko ciesze się , ze Tobie tez podoba się wózeczek kochanie ten fotelik jest jak najbardziej samochodowy, nam właśnie o to chodziło zeby od razu było wszystko (tak jak w zestawie z łóżeczkiem) i bardzo wazne było dla mnie to, ze fotelik można zamontowac na ramie wózka, bierzesz malutka z autka w foteliku i nie musisz go budzić przekładając do wózka. Dla mnie ten zestaw naprawde jest super, polski i ładny, kolorek tez specjalnie ciemny wzięliśmy, bo nie mam zamiaru czyścić co chwilę jak Filuś ubrudzi![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Karolinko niestety tak to jest, ja tez się aż boję kolek małego, będzie miał po mnie ogromne skłonności, ale mam nadzieję, ze po Łukaszu odziedziczy przewód pokarmowy
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówie że tamten jest gorszy ale napewno nie przechodził testów i niewiadomo czy jest w miare bezpieczny wiadomo tez że w kazdym foteliku może się coś stać ale ja stawiam na maxi cosi, jak kupie go w zestawie z wózkiem to nie wychodzi aż tak drogo wole też kupić tansze łóżeczko drewniane i dołożyć do fotelika
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-06-01 o 14:50 |
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
carol77 no ja tez rozgladam sie orientacyjnie za takim wózkiem z akcesoriami zeby wlasnie był fotelik samochodowy w zestawie
a co do ceny to nie zawsze tanie znaczy gorsze a drogie lepsze... moja koleżanka ma taki wózek i do dzis wozi swoja 2letnia córeczke w nim, bardzo sobie go chwali
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Enis jasne, rozumiem, jak jest taniej w zestawie, to kup, pewnie ten co my będziemy mieli z zestawu też ma odpowiednie atesty i spełnia normy, nie wypuścili by tego na rynek a powiem Ci szczerze, ze ja w te testy nie wierzę za bardzo nie widziałam i nie wierze wiesz, moze jestem wredniak,ale te całe testy mogą być tez podpłacane przez te marki, ale obym sie myliła powiem Ci tylko, ze ja np nie kupiłabym wózka dla dzidzi za ponad 3 tys, bo to za dużo, nie wiem czym sie różni od tego naszego, dla mnie strasznie zdizeraja z nas te wywoąlne marki i to jest chamstwo.Pamelko no własnie, ja jestem identyczneg zdania co Ty, ale np butelki mam te droższe i lepsze, kosmetyki tez, ale reszta dobra,ale tańsza, przecież polskie marki tez są dobre, a pampersów np w ogóle nie kupię, sa przereklamowane i dużo za drogie, Ola je miala pare razy jak i inne markowe, a dada sa super, moja kuzynka używa dla synka i bardzo je chwali ![]() Wklejam moja Olcię, zdjęcie zrobione moją nowa zabaweczką
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-06-01 o 15:21 |
||
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak dokladnie sa rzeczy ktore trzeba kupic drozsze ![]() co do pieluszek dada sa super wiem bo kolezanka wlasnie je stosuje dla swojej malej, sa duzo tansze od pampersow a niczym sie nie roznia
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie kupuję takiego drogiego wózka, chce znalezc taki żeby mi odpowiadałi i żeby miał takie funkcje jak chce, jeśli bedzie on kosztował 100o zł to tylko sie bede z tego cieszyć że mam to co chciałam za niską cene ![]() narazie przeglądając wózki nie znalazłam takiego który by mi odpowiadał w 100% nawet patrząc na te za 3000 ![]() nie jestem zdecydowana na żaden wózek, muszę chyba jeszcze poczekać trochę aż taki wyprodukują specjalnie dla mnie: ![]() a i jestem zdania że te wózki za 3000 zł też nie są warte swojej ceny, bo np niektóre z nich nawet nie mają pompowanych kół, obracanej spcerówki przodem do rodzica i jeszcze kilku rzeczy, czasem taki za 1000 ma wiecej tych funkcji niż takie za 3000 zł Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-06-01 o 15:25 |
|
|
|
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Enis no i super, ważne żeby Tobie odpowiadał a nawiasem mówiąc ciekawe jakbyśmy do tych wszystkich zakupów podchodziły jakbyśmy nie musiały liczyć kasy
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na początki takiemu malenstwu trzeba co chwile przebierac pieluszke, a ponoc te dada wcale nie odbiegają od pampersów, napewno je wyprubuje ![]() a co do kasy ![]() powiem Ci szczerze że mi nie zależy na super drogich rzeczach, chce tylko żeby miały konkretne funkcje, jeśli to mają to ja biore i nie jest ważna dla mnie cena mysle że gdybym nie miała żadnych limitów to by było tak samo jak teraz ![]() nigdy nie byłam rozrzutną osóbką ![]() chyba też dlatego że nie byłam nigdy za bogata i chyba mnie tak nauczono że nie warto przepłacać ![]() a tez sama kupuje ciuszki na allegro, bo wydają mi się takie same gatunkowo jak w smyku czy w innym firmowym sklepie a są dużo dużo tansze
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-06-01 o 15:33 |
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja też nie jestem rozrzutna i to jest dobra cecha, Olę tez tak uczę, trzeba szanowac pieniądz
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak po trochu dopiero kupuje tak co miesiąc mam zamiar coś kupować, zaczełam dopiero w sumie jakieś dwa tygodnie temu i będę teraz co miesicac przezanaczać jakąś kwote na ubranka i inne rzeczy potrzebne dla dziecka, żeby potem nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ustaliliśmy z mężem ze za dzidziusiowe zakupki będziemy płacić z mojej wypłaty a ze ja zarabiam masakrycznie dużo bo 1000 zl to tak za jednym razem nie dałabym rady. Także na czerwcową wypłatę zostaną mi kosmetyki i jakieś pierdułki apteczne, typu sól, maści itp..
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dużo kupiłaś ciuszków na 56 ?? bo ja nie wiem ile mam kupić, dzidzia może urodzić się wieksza i potem tych ciuszków nie wykorzystam |
|
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, dlatego ja kupiłam chyba 2 pary śpiochów ze 2 bodziaki, 2 połśpiochy no i więcej kaftaników ale te to podostawałam chyba z 5 szt więc w razie co to bede zakladać kaftaniki i półśpiochy, już więcej ciuszków mam na 62 i wzwyż. sporo podostawałam ale mimo to na 56 mam nie wiele, no dokladnie nie ma sensu, zawsze można podwinąć!
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 5 bodziaków z krotkim, 3 z długim i 3 pajace na newborn, reszta to na 0-3 mies ale są duże, a powiem Wam, że te rozmiary sa różne i te najmniejsze ciuszki służą nawet 2 miesiące
![]() Kurde ja sie pomierzyłam i troszke mnie zaniepokoił fakt, że brzuch mi o 1 cm sie obniżył a ważę 61,2 i w ciągu tyg poszło 1,5 kg, ja pierniczę ale bedzie co gubić
|
#265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałyśmy iść razem a ja już mam prawie 65!!! I powiem wam ze ja też zauważyłam ze brzuchol się obniżył. A dlaczego? Bo jak siadam na kibelku to czuję go na nogach a wcześniej nie czułam. Nie wiem, moze to dlatego ze urósł a moze naprawde poszedł w dół a zresztą już 2 osoby mi to powiedzialy wiec moze cos w tym jest ![]() Ale co się dziwić?? został nam miesiąc i troszeczkę!
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-06-01 o 17:35 |
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki. Melduję się, że żyję
![]() Nie było mnie kilka dni, a tyle naskrobałyście, że chyba nie nadgonię tego. Wczoraj remontowałam przedpokój. Dziś już wszystko skończyłam. Boli mnie każdy mięsień i stawy. Strasznie było mi ciężko i gdybym wiedziała, że tak ciężko mi będzie, to chyba bym się za to nie brała. No ale trudno... tym sposobem wreszcie mam gotowy przedpokój Mąż jak wróci z delegacji pomyśli, że pewnie pomylił mieszkania
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero niedawno minełam połowe, wiec jeszcze całe lato przede mną |
|
|
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
No troszkę przekichane, ale pocieszę cię niby lata ma nie być więc nie pomęczą cię mocno upały
mam nadzieję ze trafi się kilka ladnych dni na spacerki i zrzucenie zbędnych kgJa niby się cieszę ze to już niedlugo i niby się nie boję porodu... ale jak się bardziej wgłębię w swoje myśli to stwierdzam ze się chyba jednak boję.... |
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie daje rady z kregolsupem i koscia ogonowa
|
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
Weronisiu nie pozna mieszkania lub ci się zbierze!!!!Kto to widział baba w ciąży i remontuje przedpokój!!!!
Irsin ja mam to samo, kośc dupna tak mnie naparzała ze mialam problem ze wstawaniem, a kręgosłup non stop nawala... podłóż sobie jaśka pod plecy bedzie trochę lepiej. Ja i tak dlugo nie wysiedzę tak mnei boli, chyba sie położę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

dziękuję za miłe słowa, polecam się na przyszłość, zawsze chętnie pomogę
"Jeśli czegoś naprawdę gorąco pragniesz,wszystko sprzyja potajemnie Twoim pragnieniom"
och dziewczyny tez juz bym czhcila byc tak blisko Tego Dnia....
A jak Wojtuś??