![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetykowe różności !
Cytat:
Powiem szczerze że chętnie przygarniam każde szampony ![]() Mam włosy farbowane .... odżywki również zużywam z prędkością światła ![]() Właściwie szampony wszystkie się przydają .... Oczywiście jeśli masz tego więcej to proszę napisz.... Jeśli coś Ci się jeszcze u mnie podoba to też pisz ![]()
![]() |
![]() |
#243 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesuje mnie
5. Podkład Fair Intensive, big, EDM - użyty 8 razy (wymienię na innego biga z mojej listy) nie ma innego biga, ale mam z Twojej listy cień EDM ciemno zielony (ok 50% Im keeping yours CDs'), tusz multi action użyty dwa razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jestem zainteresowana: 60. Lakier do włosów "Maksymalna objętość - supermocny", 250ml, Taft Schwarzkopf - nowy, nieużywany odżywka do włosów farbowanych Loreal szampony z Oriflame dodający włosom objętości, regenerujący i przeciwstarzeniowy (każdy po 250ml) Mam jeszcze nowa miniaturę Clinique po za watkiem ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
To który ten tusz chcesz?
![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ale który z Loreala ![]() ![]() Oczywiście mogę dać podkłąd Loreala i dołożyć też ten z Clinique (za Twoją cenę przesyłki) Z żeli pod prysznic mogę zaproponować: Aquolinę nowy żel do mycia ciała peach and apricot 250ml.... I w takim razie jestem chętna (bo zdecydowałam się na avon jeszcze ![]() Lakier do włosów "Maksymalna objętość - supermocny", 250ml, Taft Schwarzkopf - nowy, nieużywany odżywka do włosów farbowanych Loreal szampony z Oriflame dodający włosom objętości, regenerujący i przeciwstarzeniowy (każdy po 250ml) 51. Szampon regenerujący do włosów suchych i zniszczonych, 250ml, Avon - nowy 48. Odżywka do włosów "Fryzura pod kontrolą", 250ml, Avon - nowa co ty na to? ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Wiesz co...kurcze nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Kurcze chcialabym całego, a o jakiej ilosci odsypki mowimy?
![]() dorzucic moge odlewkę odżywki ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- Pewnie by sie coś znalazło jeszcze, np mam ksiazki Kinga, ale to takie już wymienianie się na siłe, więc póki co podziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
Przekupka: 3 pkt / 80% pozyt.
|
Interesuje mnie odsypka pudru bambusowego,krem ochronny do twarzy Soraya,sampel fresh face serum i pędzel LHK
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
W sumie z tego co widze niedostepny jest tylko sorayowy kremik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Słuchaj to ja poczekam,moze negocjacje nie pojda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
jakbyś się jednak zdecydowała na potrójną wymiankę (że dostaniesz balsam+żel aqualiny za lumiere) to napisz do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
rooxaneczko, masz jeszcze hydrolat oczarowy???
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Roxy, a może interesowałyby Ciebie 3 g pixie Tinkerbell 1 cover de luxe(to niecałe pół biga), oraz pół biga Blusche orginal matte Colombian za Twoje Lumiere Fair Cool XXL? Cenowo wychodzi tak samo, mogłabym jeszcze dorzucić coś (cień, róż) z sampli , bo jednak Twoje jest w opakowaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.