![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
panienko- tak się cieszę,że ta historia w ten sposób się skończył! oczywiście trzymammmm baaardzo mocno kciuki, zresztą Ty wiesz;-)
iii doczekałaś się na kucharzyka?! ruciaku- leczo mam jeszcze w lodówce ![]() ![]()
#242 |
Zakorzenienie
|
haha lenka, to w sloiku tez bez miesa
![]() ![]() w ogole, hah, sorka, ale tak sobie wyobrazilam was, jak zabieracie z lazienki wszystko i tak za kazdym razem ![]() i od razu wspolczuje wam. ja tez nie moglam nic zostawic w pokoju (do jedzenia dobrego) bo mi brat sobie bral mlodszy ![]() ale ines- to,ze powiedzieli ci,bys kupowala oddzielnie swoje - to tylko dlatego jestem zla. taki warunek dali, a sami podbieraja. no co za ludzie. nei wierze,ze nie wiedza,ze to twoje.
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ona: bynajmniej masz pewność, że Ci nic nie zginie... a po chwili się śmieje, i mówi że w sumie ja i tak nie mam tej pewności i trochę nie na miejscu powiedziane hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
i tak nie masz pewnosci
![]() hehe dobre. ale zeby 'we wlasnym domu' czlowiek musial rzeczy chowac? klodke kupic i wszystko w szafie trzymac ![]() a jak z tym podkladem?
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
ruciaku- ale to robienie , domowe!;d
#246 |
Zakorzenienie
|
![]() dobijaj mnie jeszcze ![]()
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a z podkładem to dziewczynki go ruszały, przyznały się i wyrzuciły do śmieci, a właściwie młodsza. A najlepsze, że hostka nic się nie odezwała, nawet mnie nie przeprosiła, kultura trochę tego wymaga, też nic nie odezwała się na temat kasy, że odda czy coś, po prostu zero. Niewychowani ludzie i to strasznie. Mama będzie mi musiała kupić w PL i wysłać mi go bo niedługo mi się skończy, a tutaj go nie dostanę na pewno, a nie mogę mieć innego. Koszt ok 50zł z wysyłką już myślę, nie wychodzi źle ale liczy się sam ten fakt, że ona nie przeprosiła ani nic się nie odezwała o kasie, a wie, że musze go kupić. Fajnie, muszę kupić coś co jej głupie dzieci zniszczyly. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Tez bym zjadala dobre leczo
![]() ostatni raz jadlam w st.albans yummie yummie ! ![]() u mnie w lazience bylo tak. jak przez przypadek zostawilam otwarta paste gdzies na półeczce gdzie az sie prosilo (ja bym tak zrobila) zeby zakrecic i polozyc gdzies indziej, zawsze zastawalam ja w tym samym miejscu i w tej samej postaci. kurcze JAAAAKIII PLUS! <lol>
#249 |
Wtajemniczenie
|
dla Ciebie wszystko
![]() w ogóle .. muszę iść do lekarza przez te moje wegetkowanie ;/ ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- co do łazienek.. we Francji mieliśmy jedną wspólną.. w sumie było powiedziane,że mogę 'niby' korzystać z wszystkiego.. ale wolałam swoje.. jak byłam u Rucii kupiłyśmy sobie takie chusteczki.. miałam je w łazience,a gdy chciałam użyć była jedna.. to samo z kosmetykami.. ,a przecież dzieci się nie malują.. ale niech im będzie ![]()
#250 |
Rozeznanie
|
Rodzinka przyjechała
![]() ![]() ![]() ![]() zatem moje Drogie, od jutra Au pair part 2 slodkich snow ![]()
#251 |
Zadomowienie
|
Słiit driims and bjutiful najtmer
![]() ![]() ![]() ![]()
#252 |
Zakorzenienie
|
Andzia- dobranoc
![]() Iza- ![]() to tak z przyzwoitosci chociaz.. ![]() Lenka- co sie dzieje? to przez odzywianie? jako,ze ty myslisz jak dorosla, nie to co ja, to wierze, ze pojdziesz szybko ![]() tez musze isc.. naliczylam 3 lekarzy, ale ciagle to odwlekam, bo sie boje isc. zeby dziewczyna w tym wieku bala sie/wstydzila isc do lekarza ![]() glupota. ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- ja jak spie z siostra, to zawsze na dobranoc mowimy formulke z krola lwa. -dobranoc - pchly na noc - karaluchy na rano ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- ide ogladac simpsonow i spac. glowa boli. scenariusz ten sam: zasypiam przy wlaczonym filmie czy tam czymkolwiek, kabel mi nie dosiega do lozka, wiec laptopa klade na siodelko od rowerka, i wtedy swiatlo z laptopa swieci na mnie i nie boje sie zasnac ![]()
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
ruciak- w tym miesiącu miałam 4 lekarzy? poszłam? nie.. czyste zaniedbanie.. ,a przecież zdrowie mamy jedno! masakra:/ jestem wściekła na siebie.. ,a przecież czekałam kilka miesięcy.. a jak teraz myślę to nie pójdę się zapisać jak chcę we wrześniu wyjechać.. o losie. okropna jestem..
i proszę Cię przestań z tą dorosłą bo padnę! ![]() ![]()
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
haha Ruciak widze, że mamy to samo, przez rok miałam pewne problemy ale do lekarza nigdy nie poszlam, teraz dobrze ale czasami martwi mnei to ze wtedy nie poszlam, bo jednak powazna sprawa troche byla. Jesli chodzi o moje zdrowie jestem kompletnie nieodpowiedzialna, innych to bym tak zjechala od razu ze szok hehe ![]() obejrzalabym sobie krola lwa haha ![]() ![]() najlepiej się zasypia przy filmie lub wlaczonym TV ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
no dziewczyny, glupie my
![]() oby nie bylo powaznych konsekwencji tego wszystkiego ![]() lenka ![]() ja chce na kregle! ![]() moj patent na nauke byl taki: obowiazkowo po 1 w nocy, wlaczony telewizor, wyciszony glos, i jak cos powtarzalam na glos, to zawsze musialam patrzec w telewizor ![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- http://www.papilot.pl/article/9489/V...m-YouTube.html takiego jednego bejbika bym mogla miec. swietne dzieciaki
![]() |
#256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() polecam również filmik http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk uwielbiam śmiech tego dziecka, zawsze mi potrafi poprawić humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
o nie moge
![]() swietny dzieciak.
![]() |
#258 |
Konto usunięte
|
Ale sie nie chce pracooooowac len jak nic ale dwa shitdays I off:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Ej kachaaa, ja też się rozleniwiłam
![]() Ale w czwartek w moje uro przyjeżdża moja Renia!!!! wooooooow! ale sie doczekać nie mogę! |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Odpisała mi ta kobietka od jednego dzieciaka że u nich jest więcej niż 40h pracy, nawet myślę że około 60h za 90 Ł to dużo co nie:/ nie wiem w sumie nie ma zapierdzielu bo nie mają jakiejś willi ale pewnie będę musiała gotować i pranie robić itp co prawda jest to jedno dziecko na daodatek małw więc niby problemu by nie było, chociaż na takim małym non stop trzeba się skupiac i z doświadczenia wiem ze to czasem bardziej męczy niz opieka nad takim co się sam pobawi albo oglądnie bajke...
#261 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziewczyny mam dylemat dnia!!
MAM DZISIAJ WOLNE I NIEWIEM CZY : A) jechac na zakupy i wydać to co mam i wrocic do Polski z 100 E ![]() b) zostac i sie opierdzielac i wypoczywac caly dzien w domku ![]() Ok jak to pisze to juz wiem ze opcja A jest lepsza ![]() A wiec do zobaczenia popoludniu , jeszcze bogata notnice ;*
#262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi maluchami to nie zawsze tak- ja miałam bardzo ciekawską 3 latkę nad ktora opieka była trudniejsza niz nad jej 7 miesieczną siostrą, ktora spała, jadła..i zabawiała sie grzecznie czymkolwiek, co dostała do rączek. w kazdym razie, 90Ł nawet za aniołka ale przez tyle godzin plus nie daj boze sprzatanie, czy gotowanie, prasowanie. Absolutnie NIE. ![]() Szukaj dalej norsk. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() bo zakupery są bezcenne.. ![]() baw sie dobrze i kup fajne rzeczy!
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
jeszcze bogata notnice
![]() padlam ^^ w ogoleee od soboty nie zaksiegowali mi pieniedzy za zegarekk , czyli on przyjdzie w tym tygodniuuu ![]() boziuchno! a co bedzie jak mi pieniadze przepadną? no pewnie cos wpisalam zle :< nie no ide sie powiesiiic ! ketty miala fajnie. siadla do laptopa poklikala wziela karte raz dwa trzy i nastepnego dnia rano odebralam paczke. phi
#264 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moze ten warunek jest wlasnie specjalnie, zeby oni zaoszczedzic mogli na kosmetykach. To od aupair beda podbierac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba dzisiaj mam off-a, fajnie, ze jak zwykle zostalam o tym poinformowana ![]()
Edytowane przez Ines131 Czas edycji: 2010-08-09 o 11:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
kto ostatnio leciał z Katowic? Nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale mają tam te woreczki plastikowe na kosmetyki? Do brania czy do kupienia? w sumie powinny byc na kazdym lotnisku, nie?? achh...no i ...nad tym tez sie nie zastanawiałam nigdy, bo mi nie trzeba bylo...u nas w PL za internet na lotnisku się płaci...nie wiecie jak w Niemczech jest? Bede tam siedziec kilka godzin...to bym sobie posurfowała.. ![]() ![]() takie mnie rozkminy wzieły....lol. brrr.....ide sie szykowac, dzis mam znowu hot dejta z dentystką...
#266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Udanej randki ![]()
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
Ja w tym tyg bede bukowac bilet do londku z pl a Charlie both way
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, ja chyba nie chce eksperymentowac i zeby mi pozniej wywalili moje kosmetyki...ale miło by było, gdyby mi sie cos takiego, jak Tobie przytrafiło ![]() btw, swietny av! haha i dzieeeki ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- widze, ze romans sie ekspresowo rozkręca!! ![]() Zawsze jakas szczesliwsza jestes, jak jestes w UK. Studia i PL definitywnie źle na Ciebie działały.. Aaaa moja znajoma...byla z angolem 4 lata. Pracowal w pl jako nauczyciel angielskiego. ona tez. na weselu poznała jakiegos kolesia. Angol pojechał pozałatwiac swoje sprawy do UK. Przez 3 tyg, podczas jego nieobecnosci znajomosc z polakiem sie rozwijała do tego stopnia, ze w dniu, kiedy ona miała dojechac do UK do narzeczonego....ten polak przyszedł i spytał czy nie zostanie w PL dla niego. Ona, że nie...ze ma narzeczonego..itd. Na co on spytał, czy ona nie zostanie, jak on sie jej oświadczy. Została. On się oświadczył. (dodam jeszcze, zeby bylo smieszniej, ze jeszcze nie zdążył sie rozwiesc i ma dziecko...a juz sie zareczył). niezła historia, co? ![]() ![]()
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
NA lotnisku we wroclawiu nigdy nie widzialam woreczkow, aleee na luton (jak sie wylatuje) są! of kors płatne alee chyba 1szy raz widzialam ^^
dziewczyny ja to placilam przez transakcje bezgotówkowa polcard w sobote. i myslalam ze skoro przez weekend powiedzmy nie pracuja to w poniedzialek bedzie elegancko. a tu dupa. i sie sram w majty bikos to jest kupa kasy! ![]()
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem to sie wszystko opoznia... Nie stresuj sie. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.