Krzywe nogi cz. II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 20:14   #241
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Dot.: Krzywe nogi cz. II

anitusica te cwiczenia ktore wyszukuja ci google sa wlasnie tymi cwiczeniami ktore wykonywaly inne dziewczyny. Innych cwiczen nie ma. Noo, moze jakies tam sa ale zapewniam ze bardzo podobne bo co innego mogloby byc. A wiec radze ci sprobowac. I tak jak ktos juz napisal, nam nie chce sie przeszukiwac calego watku bo sama rownie dobrze mozesz to zrobic

emila_b13 tez mam nogi szpotawe i jak dla mnie to tylko i wylacznie dlugosc mini! Dlugosc do kolan odpada gdyz widac ci tylko lydki, podkreslasz krzywizne. Dlugosci do polowy lydki tez mi sie nie podobaja bo wedlug mnie to taka babcina dlugosc. A kiecki do ziemii, no coz, ja jestem niska a dla niskich taki kroj nie bardzo. Musisz poprzymierzac kazda dlugosc, gdyz kazdemu we wszystkim inaczej nawet jesli ma taki sam problem

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-12, 20:47   #242
emila_b13
Przyczajenie

mini...hmm muszę wypróbować. Do odważnych świat należy. Jest tyle innych kobiet którym to nie przeszkadza.
emila_b13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-12, 22:24   #243
Agaciok xD
Wtajemniczenie

wlasnie, do odwaznych swiat nalezy! Ja w miniowach chodze mimo ze mam krzywe nogi ktorych nie znosze a mimo to nasluchalam sie wielu pochwal na ich temat. Naprawde zachecam cie do miniowki, a do tego szpilki i bedzie super!

Stary 2011-03-12, 22:43   #244
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agaciok xD Pokaż wiadomość
wlasnie, do odwaznych swiat nalezy! Ja w miniowach chodze mimo ze mam krzywe nogi ktorych nie znosze a mimo to nasluchalam sie wielu pochwal na ich temat. Naprawde zachecam cie do miniowki, a do tego szpilki i bedzie super!
Ja również chodzę w miniówach i krótkich spodenkach latem i czuję się świetnie Kiedyś gotowałam się w długich spodniach i powiedziałam dość... ale szpilki nigdy, moją miłością od lat są niezmiennie trampki
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-13, 21:19   #245
emila_b13
Przyczajenie

Ze szpilami z przodu i tyłu - lipa z tyłu.
Jak coś to jakie rajstopy lepsze- gładkie czy duży wzór?
Na buty nie patrzcie bo siostry hehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10434.jpg (69,7 KB, 497 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10433.jpg (71,6 KB, 387 załadowań)
Stary 2011-03-13, 23:07   #246
veronicas15
Zakorzenienie

Jaka lipa, bardzo dobrze

Ja bym gładkie nałożyła, ale to ja
Stary 2011-03-14, 12:31   #247
emila_b13
Przyczajenie

trochę kilo mi przybyło bo obecnie jestem w 7 miesiącu ciąży. I kostki spuchły na foto. Ale już niedługo.....dzięki za odp
Stary 2011-03-14, 13:56   #248
gosiakw
Przyczajenie

dziewczyny a co powiecie o moich nogach, wydaje mi się, że mam krzywizne (), nogi to mój wieeeeelki kompleks, ale mój facet lubi mnie w spódniczkach, dlatego dla neigo czasem zakładam, ale na ulicy nie czuje się pewnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA42010.jpg (25,8 KB, 476 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA42011.jpg (30,1 KB, 332 załadowań)
gosiakw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 19:34   #249
emila_b13
Przyczajenie

na tym pierwszym zdjęciu jedną masz bardziej łukowatą jak drugą. Podobnie jak u mnie. Ale masz szczupłe i mi się podobają. Ciekawa jestem jak z tyłu to wygląda na luzie. U mnie to widać ....
Stary 2011-03-14, 22:43   #250
Agaciok xD
Wtajemniczenie

emila_b13 czasem wysokosc buta trzeba dobrze dopasowac, ksztalt obcasu rowniez zeby wszystko wygladalo ladnie. Aczkolwiek twoje nogi wygladaja naprawde super na tych zdjeciach.
P.S. tez mam w czerwcu wesele i zaloze na bank sukienke mini-jeszcze nie mam ale rozejrze sie-i buty na obcasie

gosiakw moim zdaniem masz krzywizne typu O, czyli szpotawosc. Ale bardzo podobaja mi sie twoje nogi, sa ladne, szczuple, zgrabne, krzywizna jest delikatna.Skoro twoje nogi podobaja sie twojemu facetowi to nie masz sie czego obawiac. On na pewno mowi wszystko szczerze No i facet to facet, a kobietom chyba najbardziej zalezy na opinii facetow. Noo, przynajmniej mi

Stary 2011-03-25, 10:21   #251
antiba26
Przyczajenie

Witam Was. Jako, że również mam szpotawość kolan postanowiłam dołączyć do wątku. Do niedawna myślałam, że jedynym sposobem na wizualną korektę mojego problemu są implanty łydek, niedawno dowiedziałam się również o operacji o czym oczywiście marzę. Mam obecnie 28 lat więc ćwiczenia nie wchodzą już w rachubę. Na operację niestety mnie nie stać ale jak choć trochę wyjdę na prostą to chyba pomyślę o kredycie bo mam już dość ciągłego noszenia spodni a w dodatku dzwonów w których najmniej widać moją wadę. Zastanawiam się jednak co w mojej sytuacji byłoby lepsze tj czy implanty czy operacja prostowania. Mam bardzo chude łydki i obawiam się, że nawet po operacji moje nogi nie będą wyglądać ładnie przez dysproporcję. Mięśni łydek nie jestem w stanie sobie "napakować" ponieważ mam niedorozwój łydki mówiąc prostym językiem. Dodam jeszcze, że z tego co wiem, niedorozwój mięśnia brzuchatego łydki często idzie w parze ze szpotawością o czym nie było chyba jeszcze wspomniane. Szpary między kolanami nie mam jakiejś strasznie wielkiej za to zaczyna się ona tuż pod kolanami gdzie kości piszczelowe wyginają się w pałąki a do tego jeszcze te chude łydki. Czuję się jak pokraka... Do tego na długie spacery wybrać się nie mogę bo pojawia się ból. Mam już dość tylko jak zmienić tą sytuację gdy koszt jest tak wysoki? :-(

Edytowane przez antiba26
Czas edycji: 2011-03-25 o 10:23
antiba26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 23:19   #252
refleks
Raczkowanie

.

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2011-03-31 o 21:36
refleks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 23:28   #253
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez refleks Pokaż wiadomość
od ponad miesiaca zyje z mezem w bardzo zlych relacjach.Po dzisiejszej kłótni wyszlam z domu,a on z okna krzyczal na cale gardło''ale masz krzywe nogi!!! jezu,jakie masz krzywe!!!''wiem,ze caly budynek to słyszał,bo ładna pogoda i okan byly otwarte.Ale jakos wcale mnie ta sytuacja nie zdołowała...moze dlatego,ze on juz nie liczy sie dla mnie jako czlowiek?
takiemu facetowi to ja bym naprawdę w twarz dała wgl nie ma szacunku do Ciebie żadna kobieta nie zasługuje na takie poniżenie (wytknięcie wad przy innych ludziach to nic innego jak poniżenie)
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 00:35   #254
refleks
Raczkowanie

.

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2011-03-31 o 21:36
Stary 2011-03-28, 13:04   #255
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
kazdego dnia utwierdzam sie w przekonaniu,ze ten czlowiek potrafi tylko rzucac mi kłody pod nogi...inne jego zachowania nie dotycza tematu tego wątku.....
wybacz szczerosc aleee to dlaczego jeszcze z nim jestes?..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 14:58   #256
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Agaciok xD Pokaż wiadomość
wybacz szczerosc aleee to dlaczego jeszcze z nim jestes?..
też się dziwię, że jeszcze to znosisz... ale rozumiem, że czasem nie tak łatwo jest odejść od męża (trudna sytuacja, wspólne dzieci itd). nie każda kobieta może sobie na to pozwolić i nie każda jest tak odważna.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 15:26   #257
soulife
Raczkowanie

A mnie dziwi z jaka latwoscia przychodzi wam ocenianie innych zwiazkow. Malzenstwo to nie jakis zart, wiec powstrzymalabym sie przed takimi komentarzami, pytania o sens takiego zwiazku sa po prostu nie na miejscu.
soulife jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 17:58   #258
refleks
Raczkowanie

.

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2011-03-31 o 21:38
Stary 2011-03-28, 21:03   #259
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
nie naleze do ludzi w goracej wodzie kąpanych.Na wszystko przychodzi odpowiedni czas...Zbyt dużo zainwestowalam finansowo.jesli nie bede rozwazna,moge duzo stracic.Sila mojego charakteru pozwalami lekcewazyc jego osobe i realizowac swoj plan spokojnie.
Kupilam samochod ,do ktorego on nie dolozyl nawet 1 grosza,auto jest jednak na niego zarejestrowane.Zapoytalam co z autem po rozstaniu?odparł: jesli bierzesz Ty ,musisz mi go splacic!!! mamy dwa mieszkania,za ktore ja placilam,wiec musze spokojnie rozgrywac ta walke.Juz zbyt wielu facetow z zyciu ustawilam ,teraz to ja chce byc ta,ktora nie straci...
Współczuję ci i uważam, że to twój mąż zachowuje się podle wobec ciebie, ale sprawy finansowe powinnaś była dobrze przemyśleć. Siła twojego charakteru powinna była sprawić, że dołożyłby się do płatności Ale soullife ma rację, nie nam oceniać twoje małżeństwo. Ja wiem tylko tyle, że nigdy w życiu nie chciałabym spędzić życia z kimś kto by mnie tak traktował. Już zbyt wiele przykrości zaznałam od innych ludzi i nie mam zamiaru się dalej na to zgadzać.
Stary 2011-03-28, 21:58   #260
refleks
Raczkowanie

Polak madry po szkodzie moj blad ,ze chcialam sie dzielic tym co mialam z bliskimi.Teraz wiem,ze nie nalezy wierzyc w drugiego czlowieka...
Człowiek postępuje rozsądnie wtedy i tylko wtedy, gdy wszelkie inne możliwości zostały już wyczerpane

Moja dewiza na dzisiaj nic nie robic w imie milosci!!!!

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2011-03-29 o 01:27
Stary 2011-03-29, 17:46   #261
siasiolka
Zadomowienie

Edytowane przez siasiolka
Czas edycji: 2011-12-13 o 11:56
siasiolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-29, 18:29   #262
mychamycha
Zakorzenienie

ja bym już chyba wolała miec O niż to, co ja mam, bo mam łukowate łydki i tylko one mi się nie łączą. Kostki i kolana łączą się. Na obcasach wyglądam gorzej, jak bez, ale be obcasów moje nogi wydają się bardzo grube, bo do najchudszych nie należą.

ja mam coś takiego
| |
( )

to zarys nóg
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-30, 09:58   #263
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
ja bym już chyba wolała miec O niż to, co ja mam, bo mam łukowate łydki i tylko one mi się nie łączą. Kostki i kolana łączą się. Na obcasach wyglądam gorzej, jak bez, ale be obcasów moje nogi wydają się bardzo grube, bo do najchudszych nie należą.

ja mam coś takiego
| |
( )

to zarys nóg
Mam dokładnie to samo co Ty. I przez to moje uda wyglądają na jeszcze grubsze niż są... I beznadziejnie wyglądam w bardzo obcisłych rurkach i legginsach (które chciałabym móc nosić). Ale zbieram na odsysanie tłuszczu z ud i może to jakoś "poprawi sytuację". A jesli nie to implanty pozostają. Chociaż i tak najpierw wolałabym wszczepić sobie implanty w pośladki, na co będę zbierać pieniądze...

REKLAMA
Stary 2011-03-30, 12:21   #264
siasiolka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edsonka Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo co Ty. I przez to moje uda wyglądają na jeszcze grubsze niż są... I beznadziejnie wyglądam w bardzo obcisłych rurkach i legginsach (które chciałabym móc nosić). Ale zbieram na odsysanie tłuszczu z ud i może to jakoś "poprawi sytuację". A jesli nie to implanty pozostają. Chociaż i tak najpierw wolałabym wszczepić sobie implanty w pośladki, na co będę zbierać pieniądze...
a powiedzcie Kochane czy ćwiczenia z motylkiem nie pomagają wam w wysmukleniu ud? Ciwiczenia siłowe z motylkiem należy wykonywać 20-30 min.. a następnie ćwiczenia aerobowe 20-30min czyli jazda na rowerze (może być stacjonarny), lub szybki marsz (nie bieganie). Ćwiczenia nalezy wykonywać 3x w tygodniu. Świetnie spalają tłuszczyk z ud, przede wszystkim z wewnętrznej ich części (to zasługa motylka). Ćwiczę 2miesiąc, a juz na każdym udzie potraciłam po 4cm. Ćwiczenia ułożył mi trener z siłowni.

Może nim nazbieracie pieniążki na Wasze wymarzone zabiegi to choć troszkę poprawicie wygląd nóżek. Zakup motylka to koszt ok 20zł. Nie macie nic do stracenia.
Stary 2011-03-30, 16:15   #265
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siasiolka Pokaż wiadomość
a powiedzcie Kochane czy ćwiczenia z motylkiem nie pomagają wam w wysmukleniu ud? Ciwiczenia siłowe z motylkiem należy wykonywać 20-30 min.. a następnie ćwiczenia aerobowe 20-30min czyli jazda na rowerze (może być stacjonarny), lub szybki marsz (nie bieganie). Ćwiczenia nalezy wykonywać 3x w tygodniu. Świetnie spalają tłuszczyk z ud, przede wszystkim z wewnętrznej ich części (to zasługa motylka). Ćwiczę 2miesiąc, a juz na każdym udzie potraciłam po 4cm. Ćwiczenia ułożył mi trener z siłowni.

Może nim nazbieracie pieniążki na Wasze wymarzone zabiegi to choć troszkę poprawicie wygląd nóżek. Zakup motylka to koszt ok 20zł. Nie macie nic do stracenia.
a co to i gdzie można kupić? ja to raczej nie mam tyle silnej woli żeby ćwiczyć... z resztą boję się ze jak zacznę ćwiczenia to zewsząd mi spadnie... i pewnie do tego trzeba być na diecie ciągłej... przez miesiąć jakiś czas temu chodziłam codziennie na siłownie ale nic mi to nie dało niestety...
Stary 2011-03-30, 17:05   #266
siasiolka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edsonka Pokaż wiadomość
a co to i gdzie można kupić? ja to raczej nie mam tyle silnej woli żeby ćwiczyć... z resztą boję się ze jak zacznę ćwiczenia to zewsząd mi spadnie... i pewnie do tego trzeba być na diecie ciągłej... przez miesiąć jakiś czas temu chodziłam codziennie na siłownie ale nic mi to nie dało niestety...
motylkiem mozna ćwiczyć na kanapie/krześle podczas oglądania filmu.. masz swój ulubiony serial, włączasz tv i ściskasz motylka nogami przez 20min i po krzyku..
Można go kupić w sklepie sportowym/internecie/każdym hipermarkecie.

Jak włożysz motylka miedzy nogi (uda) tuż za kolanami to spalasz tłuszcz z "bułek" na udach tych między nogami..

A jakbyś jeszcze do tego chodziła to już wogole suuuper.. ale wcale nie konieczne. Ja należę do leniwców więc wracając z pracy wysiadam 2 przystanki wczesniej z autobusy i szybkim marszem idę do domu. A później przy serialu ćwiczę.

a tak oto wygląda motylek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BA-105-2_id11.jpg (21,5 KB, 41 załadowań)
Stary 2011-03-30, 20:13   #267
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siasiolka Pokaż wiadomość
motylkiem mozna ćwiczyć na kanapie/krześle podczas oglądania filmu.. masz swój ulubiony serial, włączasz tv i ściskasz motylka nogami przez 20min i po krzyku..
Można go kupić w sklepie sportowym/internecie/każdym hipermarkecie.

Jak włożysz motylka miedzy nogi (uda) tuż za kolanami to spalasz tłuszcz z "bułek" na udach tych między nogami..

A jakbyś jeszcze do tego chodziła to już wogole suuuper.. ale wcale nie konieczne. Ja należę do leniwców więc wracając z pracy wysiadam 2 przystanki wczesniej z autobusy i szybkim marszem idę do domu. A później przy serialu ćwiczę.

a tak oto wygląda motylek
aaa ćwiczyłam kiedyś na czymś takim kiedy chodziłam na rehabilitację... całkiem fajna sprawa. może sobie zakupię, bo i tak zanim uzbieram kasę na odsysanie tłuszczu to minie- tak to przynajmniej czas spożytkuję jakoś...

Edit: kupiłam sobie w sobotę motylka. Zobaczymy czy będzie mi się w ogóle chciało ćwiczyć. Obym dała radę się zmobilizować...

Edytowane przez Edsonka
Czas edycji: 2011-04-04 o 09:25 Powód: takie tam
Edsonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 20:52   #268
refleks
Raczkowanie

Dyiewczyny po operacji! napiszczie mi jak teraz odczuwacie przeciecie kosci przy zmiananch pogody? odczuwacie bole w kosciach czy absolutnie nic?
Stary 2011-04-06, 21:01   #269
soulife
Raczkowanie

To dziwne uczucie, przy chodzeniu nawet nie ból, ale spory dyskomfort. Bieganie jak tylko musze, bo wtedy z zacisnietymi zebami:/
soulife jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-07, 21:09   #270
refleks
Raczkowanie

nie pamietam,ile czasu minelo kiedy stanelas na nogi?ja czytalam ze mozna normalnie robic wszystko,biegac,kopac pilke,jezdzic na nartach...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości