|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krzywe nogi cz. II
anitusica te cwiczenia ktore wyszukuja ci google sa wlasnie tymi cwiczeniami ktore wykonywaly inne dziewczyny. Innych cwiczen nie ma. Noo, moze jakies tam sa ale zapewniam ze bardzo podobne bo co innego mogloby byc. A wiec radze ci sprobowac. I tak jak ktos juz napisal, nam nie chce sie przeszukiwac calego watku bo sama rownie dobrze mozesz to zrobic
![]() emila_b13 tez mam nogi szpotawe i jak dla mnie to tylko i wylacznie dlugosc mini!
|
|
#242 |
|
Przyczajenie
|
mini...hmm muszę wypróbować. Do odważnych świat należy. Jest tyle innych kobiet którym to nie przeszkadza.
|
|
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie, do odwaznych swiat nalezy! Ja w miniowach chodze mimo ze mam krzywe nogi ktorych nie znosze a mimo to nasluchalam sie wielu pochwal na ich temat. Naprawde zachecam cie do miniowki, a do tego szpilki i bedzie super!
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś gotowałam się w długich spodniach i powiedziałam dość... ale szpilki nigdy, moją miłością od lat są niezmiennie trampki
|
|
|
|
#245 |
|
Przyczajenie
|
Ze szpilami z przodu i tyłu - lipa z tyłu.
Jak coś to jakie rajstopy lepsze- gładkie czy duży wzór? Na buty nie patrzcie bo siostry hehe
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka lipa, bardzo dobrze
![]() Ja bym gładkie nałożyła, ale to ja
|
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
trochę kilo mi przybyło bo obecnie jestem w 7 miesiącu ciąży. I kostki spuchły na foto. Ale już niedługo.....dzięki za odp
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a co powiecie o moich nogach, wydaje mi się, że mam krzywizne (), nogi to mój wieeeeelki kompleks, ale mój facet lubi mnie w spódniczkach, dlatego dla neigo czasem zakładam, ale na ulicy nie czuje się pewnie
|
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
na tym pierwszym zdjęciu jedną masz bardziej łukowatą jak drugą. Podobnie jak u mnie. Ale masz szczupłe i mi się podobają. Ciekawa jestem jak z tyłu to wygląda na luzie. U mnie to widać ....
|
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
emila_b13 czasem wysokosc buta trzeba dobrze dopasowac, ksztalt obcasu rowniez zeby wszystko wygladalo ladnie. Aczkolwiek twoje nogi wygladaja naprawde super na tych zdjeciach.
P.S. tez mam w czerwcu wesele i zaloze na bank sukienke mini-jeszcze nie mam ale rozejrze sie-i buty na obcasie ![]() gosiakw moim zdaniem masz krzywizne typu O, czyli szpotawosc. Ale bardzo podobaja mi sie twoje nogi, sa ladne, szczuple, zgrabne, krzywizna jest delikatna.
|
|
#251 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was. Jako, że również mam szpotawość kolan postanowiłam dołączyć do wątku. Do niedawna myślałam, że jedynym sposobem na wizualną korektę mojego problemu są implanty łydek, niedawno dowiedziałam się również o operacji o czym oczywiście marzę. Mam obecnie 28 lat więc ćwiczenia nie wchodzą już w rachubę. Na operację niestety mnie nie stać ale jak choć trochę wyjdę na prostą to chyba pomyślę o kredycie bo mam już dość ciągłego noszenia spodni a w dodatku dzwonów w których najmniej widać moją wadę. Zastanawiam się jednak co w mojej sytuacji byłoby lepsze tj czy implanty czy operacja prostowania. Mam bardzo chude łydki i obawiam się, że nawet po operacji moje nogi nie będą wyglądać ładnie przez dysproporcję. Mięśni łydek nie jestem w stanie sobie "napakować" ponieważ mam niedorozwój łydki mówiąc prostym językiem. Dodam jeszcze, że z tego co wiem, niedorozwój mięśnia brzuchatego łydki często idzie w parze ze szpotawością o czym nie było chyba jeszcze wspomniane. Szpary między kolanami nie mam jakiejś strasznie wielkiej za to zaczyna się ona tuż pod kolanami gdzie kości piszczelowe wyginają się w pałąki a do tego jeszcze te chude łydki. Czuję się jak pokraka... Do tego na długie spacery wybrać się nie mogę bo pojawia się ból. Mam już dość tylko jak zmienić tą sytuację gdy koszt jest tak wysoki? :-(
Edytowane przez antiba26 Czas edycji: 2011-03-25 o 10:23 |
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez refleks Czas edycji: 2011-03-31 o 21:36 |
|
|
|
|
#253 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
wgl nie ma szacunku do Ciebie |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez refleks Czas edycji: 2011-03-31 o 21:36 |
|
|
|
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#256 |
|
amor vincit omnia
|
też się dziwię, że jeszcze to znosisz... ale rozumiem, że czasem nie tak łatwo jest odejść od męża (trudna sytuacja, wspólne dzieci itd). nie każda kobieta może sobie na to pozwolić i nie każda jest tak odważna.
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
A mnie dziwi z jaka latwoscia przychodzi wam ocenianie innych zwiazkow. Malzenstwo to nie jakis zart, wiec powstrzymalabym sie przed takimi komentarzami, pytania o sens takiego zwiazku sa po prostu nie na miejscu.
|
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez refleks Czas edycji: 2011-03-31 o 21:38 |
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale soullife ma rację, nie nam oceniać twoje małżeństwo. Ja wiem tylko tyle, że nigdy w życiu nie chciałabym spędzić życia z kimś kto by mnie tak traktował. Już zbyt wiele przykrości zaznałam od innych ludzi i nie mam zamiaru się dalej na to zgadzać.
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Polak madry po szkodzie
moj blad ,ze chcialam sie dzielic tym co mialam z bliskimi.Teraz wiem,ze nie nalezy wierzyc w drugiego czlowieka...Człowiek postępuje rozsądnie wtedy i tylko wtedy, gdy wszelkie inne możliwości zostały już wyczerpane Moja dewiza na dzisiaj nic nie robic w imie milosci!!!!
Edytowane przez refleks Czas edycji: 2011-03-29 o 01:27 |
|
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez siasiolka Czas edycji: 2011-12-13 o 11:56 |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym już chyba wolała miec O niż to, co ja mam, bo mam łukowate łydki i tylko one mi się nie łączą. Kostki i kolana łączą się. Na obcasach wyglądam gorzej, jak bez, ale be obcasów moje nogi wydają się bardzo grube, bo do najchudszych nie należą.
ja mam coś takiego | | ( ) to zarys nóg
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może nim nazbieracie pieniążki na Wasze wymarzone zabiegi to choć troszkę poprawicie wygląd nóżek. Zakup motylka to koszt ok 20zł. Nie macie nic do stracenia. |
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można go kupić w sklepie sportowym/internecie/każdym hipermarkecie. Jak włożysz motylka miedzy nogi (uda) tuż za kolanami to spalasz tłuszcz z "bułek" na udach tych między nogami.. A jakbyś jeszcze do tego chodziła to już wogole suuuper.. ale wcale nie konieczne. Ja należę do leniwców więc wracając z pracy wysiadam 2 przystanki wczesniej z autobusy i szybkim marszem idę do domu. A później przy serialu ćwiczę. a tak oto wygląda motylek |
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit: kupiłam sobie w sobotę motylka. Zobaczymy czy będzie mi się w ogóle chciało ćwiczyć. Obym dała radę się zmobilizować...
Edytowane przez Edsonka Czas edycji: 2011-04-04 o 09:25 Powód: takie tam |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Dyiewczyny po operacji! napiszczie mi jak teraz odczuwacie przeciecie kosci przy zmiananch pogody? odczuwacie bole w kosciach czy absolutnie nic?
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
To dziwne uczucie, przy chodzeniu nawet nie ból, ale spory dyskomfort. Bieganie jak tylko musze, bo wtedy z zacisnietymi zebami:/
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
nie pamietam,ile czasu minelo kiedy stanelas na nogi?ja czytalam ze mozna normalnie robic wszystko,biegac,kopac pilke,jezdzic na nartach...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

wgl nie ma szacunku do Ciebie 

moj blad ,ze chcialam sie dzielic tym co mialam z bliskimi.Teraz wiem,ze nie nalezy wierzyc w drugiego czlowieka...