![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
moje krzywe nogi???
co sądzicie?
Edytowane przez karolcia011 Czas edycji: 2011-11-26 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: moje krzywe nogi???
wstaw zdjecie ze zlaczonymi nogami w zaleznosci jak stoisz miesnie napinaja sie i nie widac dokladnie. na kazdym zdjeciu twoje nogi inaczej wygladaja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
cześć , mam chude nogi ale wydaje mi się że są również krzywe. czy wy też tak uważacie? dołączam 2 zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
jest przeciez watek o krzywych nogach, po co zakladac nowy...?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Też się dziwię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ok
Edytowane przez karolcia011 Czas edycji: 2011-11-26 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Krzywe nogi, chuda sylwetka... :(
Witam, jestem tu nowa i nie zabardzo wiem jak sie `poruszac` po tym forum wiec przepraszam jeśli taki temat już był. ..
Otóż mój problem polega na tym że mam bardzo krzywe nogi.. ![]() I jak by tego było mało to w dodatku jestem bardzo chuda czego niestety nie mogę zmienić, jem dużo ale to nic nie daje, taką juz mam przemianę materii... Niedługo wakacje a ja jak zwykle bd sie gotować w długich spodniach bo o krótkich spodenkach mogę tylko pomarzyć z taką sylwetka.. ![]() Znacie jakieś sposoby na krzywe nogi, co zrobić zeby je wyprostować? Albo chociaż zeby sprawialy wrażenie prostych. Załączam zdjęcia... Prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi, chuda sylwetka... :(
1 - nie masz krzywych nóg, normalne nogi.
2 - nie jesteś chuda, szczupła, rzekłabym - idealna figura. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
niejedna kobieta na tym forum wiele by zrobiła, by mieć taką sylwetkę.
uwierz w siebie! problem nie tkwi w Twojej fizyczności, a w sposobie myślenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Masz figurę modelki! Musisz się cieszyć, a nie narzekać! No i jak najbardziej spodenki są wskazane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja uzważam tak jak poprzedniczki!! Nie masz krzywych nóg naprawdę nie ma się co wstydzić i też nie jesteś jakoś strasznie chuda pewnie ci to wmawiają jakieś grubasy albo ciocie które chcą żebyś więcej jadła
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
eeeeee tam od razu krzywe :P
nie bój się.. jestem chudsza :P ale zeby nie było..anoreksji nie mam ![]() patrz dziołcha : masz płasciutki brzuchol... cycuchy tez masz ok ![]() ![]() więc zakladaj na nogi jak najmniej i pozwól koleżankom zazdrościć Tobie figury xD ![]() pozdrowki laseczka ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Krzywe nogi cz. II
Poprzedni wątek został zamknięty, nikt nie zakładał nowego więc postanowiłam sama to zrobić
![]() Link do pierwszej części --> Tutaj <--
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krzywe nogi cz. II
Witam kochane ^^ ja rowniez mam krzywe nozki
![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie! Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ciesze sie ze wreszcie znalazłam tyle cennych informacji na temat oferowanych zabiegów/operacji aby na zawsze pożegnac sie z problemem krzywych nóg,który dreczy mnie odkąd tylko pamiętam. Chciałabym nawiązać kontakt z ekler -jestem zachwycona widokiem twoich 'nowych' nózek. Jak dla mnie bez dwóch zdań sa idealne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobrze działa bieganie. Ostatnio codziennie chodziłam biegać przed zaliczeniem z biegów na wf-ie i efekt był większy niż po roku ćwiczeń! Tylko biegałam około 3-5 km dziennie ;D Uparcie. Cytat:
A próbowałaś już ćwiczeń? Zanim te implanty.... Dziewczyny czy Wy będziecie sobie może kupowały kozaki na zimę, takie, żeby spodnie w nie włożyć? ![]() Ja myślę o kozakach za kolano, ale nie wiem czy to nie podkreśli jeszcze bardziej wady? I wracam do poprzedniego pytania: Była może któraś z Was u ortopedy? ![]() i może mówił coś Wam o wkładkach na szpotawość?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
ale od biegania schudne troszke
![]()
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej w nowym wątku
![]() Mam pytanie co do pływania. Czy ono jakoś pomaga na krzywizne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aż ciekawa jestem już efektu - jak to będzie wyglądało ![]() Cytat:
Pływanie żabką na pewno pogłębia szpotawość ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Sama bym sobie kupila kozaki za kolano,ale skróci mnie to, a jestem bardzo niska
![]() Ja mam zalecenie od lekarza, zeby plywac na stopy( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
plywanie tez wplywa na nogi
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Byc moze dok Ciesinski to wspaniały chirurg ale jakos mnie nie przekonał.. Co do ortopedy równiez byłam ale usłyszałam,że no fakt krzywe nózki ale nie poleca zadnych operacji ze wzgledu na mozliwe komplikacje.Mimo wszytsko jestem skłonna do przeprowadzenia zabiegu. Co do kozaczków to równiez tak myślałam ze buciki za kolano rozwiąza problem i zakupiłam w tamtym roku sliczne długie kozaczki w Quazi, jednak z moja krzywizna O kompletnie sie nie sprwdziły i buciki jak i sukienka która zakupiłam w ten sam dzień, leża do dnia dzisiejszego....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie to robie niesystematycznie wspiecia na schodachz dwoma ciezarkami na ramionach (razem 10 kg) i to tyle... poddalam sie juz chyba zupelnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 6 dni w tygodniu jade do pracy rowerem , rano w obie strony jakies 4km i 4 km powrot ,potem po poludniu jakies 8 km w jedna i 8 spowrotem -ale to akurat na szpotawe kolana nie jest zbyt dobre ![]() Co do ciezarkow na nogi kupilam na ebay uk ,bo tez nigdzie nie moglam dostac byly tylko marne po 1kg lub 0,5 ja kupilam te duzo ciezsze chyba 8 kg bo juz nie pamietam nawet, czy 10 (kurcze ![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja zaprzestalam jazdy na rowerze bo moja szpotawosc moze nie jest najwieksza ale jednak spora :/ czyli te moje marne 10 kg to za malo? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz co a ile robisz powt.????czujesz palenie w lydkach???
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI Edytowane przez Aaliyah1981 Czas edycji: 2010-10-04 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.