"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć...Nawyk jest tym,co pozwala Ci wytrwać!" :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-10, 19:41   #241
Simarik
Raczkowanie

Dot.: "Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć...Nawyk jest tym,co pozwala Ci wytrwać

A więc zważyłam się dziś i..... 2 kg mniej 67 waga pokazała
Co więcej...Dziś znowu spacerek z miłym kolegą od zielonej herbatki I zaproszenie do kina na niedzielny wieczór
A Ty czym?

75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
Simarik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 19:43   #242
fleurir
Raczkowanie

Dot.: "Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć...Nawyk jest tym,co pozwala Ci wytrwać

nno ja mniejszy sukces, ale jest- 68,5

nno to widzę, ze coś się rozkręca romans
gratuluje spadku!
fleurir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 19:49   #243
Simarik
Raczkowanie

Nawet najmniejszy spadek się liczy Tak więc

Stary 2010-11-10, 22:11   #244
fleurir
Raczkowanie

no racja, racja cieszę się, zwłaszcza, że nie głodowałam ani nic

a reszta dziewczyn gdzie? meldować co nowego
Stary 2010-11-10, 23:09   #245
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Simarik, gratulacje

Ja właśnie jednym okiem oglądam horror na tvn, a drugim czytam horror

Niestety nagrzeszyłam dzisiaj O 18 zjadłam pół czekoladowego mikołaja, o 20 dwa chlebki ryżowe, a o 21.30 jabłko

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

właściwie to noc mam z głowy, dzisiaj już nie zasne

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 06:54   #246
pooolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez boinnenazwybylyzajete Pokaż wiadomość
Simarik, gratulacje

Ja właśnie jednym okiem oglądam horror na tvn, a drugim czytam horror

Niestety nagrzeszyłam dzisiaj O 18 zjadłam pół czekoladowego mikołaja, o 20 dwa chlebki ryżowe, a o 21.30 jabłko

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

właściwie to noc mam z głowy, dzisiaj już nie zasne
Boinnenazwybylyzajete: to jeszcze nie tak zle... zaczelo sie od Pana Mikolaja
Ja tez wczoraj wieczorem nagrzeszylam... wciagnelam "PöL"!!! pudelka lodöw czekoladowych z pysznymi orzeszkami, a caly dzien wytrwalam dzielnie.

Co tam sie przejmowac Dzisiaj mamy nowy dzien i czas na nowe podejscia, wiec zadnych mikolajowych przysmakow

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Simarik Pokaż wiadomość
A więc zważyłam się dziś i..... 2 kg mniej 67 waga pokazała
Co więcej...Dziś znowu spacerek z miłym kolegą od zielonej herbatki I zaproszenie do kina na niedzielny wieczór
A Ty czym?
Simarki gratulacje i z jednego i z drugiego powodu Kto by pomyslal, ze mezczyzni tak lubiä zielonä herbatke Dzieki koledza- wiekszä pewno masz motywacje, zazdroszcze... zebym ja takä miala ;( Mi mäz wciaz powtarza, ze jestem piekna nawet z dodatkowymi kilogramami... i jakie sä tego skutki? Elwirka wciägajäca tyle lodowych kalorii, ale boinnenazwybylyzajete podniosla mnie na duchu przynajmniej wiem, ze nie tylko ja sie wylamalam :/
pooolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 09:32   #247
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pooolka Pokaż wiadomość
Boinnenazwybylyzajete: to jeszcze nie tak zle... zaczelo sie od Pana Mikolaja
Ja tez wczoraj wieczorem nagrzeszylam... wciagnelam "PöL"!!! pudelka lodöw czekoladowych z pysznymi orzeszkami, a caly dzien wytrwalam dzielnie.

Co tam sie przejmowac Dzisiaj mamy nowy dzien i czas na nowe podejscia, wiec zadnych mikolajowych przysmakow

najpierw pomyślałam, co mi tam przeciez nie ma za dużo kcal, nie zjem najwyżej kolacji, ale chyba byłam za głodna, bo jak widać wciągnęłam sporo
ale zważyłam się i waga stoi w miejscu. nie przybyło, nie ubyło. uf.

Cytat:
boinnenazwybylyzajete podniosla mnie na duchu przynajmniej wiem, ze nie tylko ja sie wylamalam :/
doo usług u mnie to będzie się zdarzać często chyba

Mother
Stary 2010-11-11, 10:11   #248
NikitaGrey
Raczkowanie

Dziewczyny jestem okropnie zła!!!!
Tydzień diety ( żadnych wpadek), sporo ruchu. i co? WAGA STOI!!!!!!!!!!!!!!! Ubrania są co prawda luźniejsze i spadki w cm też są. Ale kurczę!!! Ja chcę na cholernej wadze zobaczyć 6 z przodu!!!!!!!!!!!!!!!!

Simarik Gratuluję spadku 2 kg!!! To bardzo ładny wynik!

boinnenazwybylyzajete Dziś jest nowy dzień ! Możesz naprawić grzeszki z wczoraj i dziś już nie "grzeszyć"

fleurir Każdy spadek jest ważny!! Popatrz na mnie : zero wpadek ,dieta piękna a żadnego efektu na wadze! Zazdroszczę Ci!
Stary 2010-11-11, 10:28   #249
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Nkita, za późno właśnie zjadłam na śniadanie małą miseczkę budyniu
ale to śniadanie,więc...

Mother
Stary 2010-11-11, 12:09   #250
Simarik
Raczkowanie

Ło matko dziewoje, dopiro żem wstała
Dzięki za gratulacje Cieszę się bardzo Jak wróciłam do domu to wszyscy byli bardzo zaskoczeni "jak ty schudłaś" banan na twarzy natychmiastowy
Dziś fajny dzionek się zapowiada słonko świeci i w ogóle

Na śniadanko kromka pełnoziarnistego z polędwicą no i zielona herbata

Dziś trochę zaległych prac napiszę a potem wyruszam na dłuuuuuugaśny spacer, a niech tyłek spada

Miłego dnia Kochanieńkie

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

NikitaGrey nie przejmuj się... Na pewno za tydzień na wadze zobaczysz spadek....i to podwójny

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:

Simarki gratulacje i z jednego i z drugiego powodu Kto by pomyslal, ze mezczyzni tak lubiä zielonä herbatke Dzieki koledza- wiekszä pewno masz motywacje, zazdroszcze... zebym ja takä miala ;( Mi mäz wciaz powtarza, ze jestem piekna nawet z dodatkowymi kilogramami... i jakie sä tego skutki? Elwirka wciägajäca tyle lodowych kalorii, ale boinnenazwybylyzajete podniosla mnie na duchu przynajmniej wiem, ze nie tylko ja sie wylamalam :/
Ale za to Ty masz pewność,że Twój mąż kocha Cię bezgranicznie

Stary 2010-11-11, 12:13   #251
krtek_
Zadomowienie

Część Dziewczyny
Ja też dopiero niedawno wstałam :P Już dzisiaj humorek mi się trochę poprawił, zwłaszcza, że wieczorem jadę do teatru cieszę się na ten wyjazd od miesiąca

A co do jedzenia, to po dniu absolutnej rozpusty i rozpasania powracam do dietowej gry ;-) powróciła motywacja, mam zamiar ulepszyć swoje jadłospisy i z uśmiechem na twarzy dojść do 58kg

Boże, gadam jak opętana, ale naprawdę, siedzę przed komputerem z uśmiechem na twarzy i szczerzę się do monitora ;-)

Miłego dnia!

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 14:28   #252
pooolka
Raczkowanie

Dziewczyny... a ocet jablkowy? 2lyzki na pol szklanki przegotowanej wody? Probowalyscie kiedykolwiek? Ja stosuje i pomaga mi sie "opröznic", ale czy cos wiecej... czuje, ze tak, ale nie weim czy to nie efekt placebo

Jak wy uwazacie#ß

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Niby:

"Ocet pomaga spalić tłuszcz i oczyścić organizm z toksyn, a także jest znakomitym środkiem dietetycznym.
Jego kwaśny odczyn znacznie przyspiesza procesy trawienia i w ten sposób organizm jest w stanie spalić więcej kalorii i skutecznie pozbyć się nagromadzonych zapasów tłuszczów."

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
Część Dziewczyny
Ja też dopiero niedawno wstałam :P Już dzisiaj humorek mi się trochę poprawił, zwłaszcza, że wieczorem jadę do teatru cieszę się na ten wyjazd od miesiąca

A co do jedzenia, to po dniu absolutnej rozpusty i rozpasania powracam do dietowej gry ;-) powróciła motywacja, mam zamiar ulepszyć swoje jadłospisy i z uśmiechem na twarzy dojść do 58kg

Boże, gadam jak opętana, ale naprawdę, siedzę przed komputerem z uśmiechem na twarzy i szczerzę się do monitora ;-)

Miłego dnia!
krtek_ do teatru sie wybierasz? Uuuuuuuuuuuu to przyjemnego wieczorku
A jakaz to motywacja powröcila? Dzieki komu lub czemu? Promieniejesz to fakt
Oby tak dalej!
pooolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 14:36   #253
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

dziewczyny gratuluje Wam spadku wagi

co do octu to nie wiem nic,a chetnie bym sie dowiedziała

u mnei dzisiaj tak sobie,mam nadzieje ze niczym nie zgrzesze,bo czuje ze zaraz bede miec okres a wiecie jak to jest przed okresem

jak na razie jestem zachwycona swoimi włosami jedyny plus dzisiajszego dnia
Stary 2010-11-11, 15:14   #254
zaakazaana
Przyczajenie

oj dlugo mnie tu nie bylo fajnie, ze wam spadlo chociaz musze sie przyznac, ze nie wytrzymalam, weszlam na wage a tam 76.6 takze prawie 1.5 kg mniej

dzisiaj swieto. pyszny obiad, kawa... ojjjj bedzie ciezko. wytrwalosci laski! jak sobie radzicie?
zaakazaana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 15:25   #255
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaakazaana Pokaż wiadomość
oj dlugo mnie tu nie bylo fajnie, ze wam spadlo chociaz musze sie przyznac, ze nie wytrzymalam, weszlam na wage a tam 76.6 takze prawie 1.5 kg mniej

dzisiaj swieto. pyszny obiad, kawa... ojjjj bedzie ciezko. wytrwalosci laski! jak sobie radzicie?
Trzeba myśleć o celu!
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie po prostu zrezygnowanie z ulubionych rzeczy jest ciężkie. Wtedy wymyślam "czy zjedzenie tej czekolady coś mi da? naprawdę chcę ją zjeść? nie, nie chcę, nie lubię czekolady, fuj" i jakoś to jest .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 15:49   #256
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

właśnie skończyłam piec ciasteczka, ale nie dam się im. spróbowała jeden maleńki kawałeczek i nie są tego warte

Mother
Stary 2010-11-11, 15:58   #257
Simarik
Raczkowanie

Ja zjadłam dziś tylko śniadanko... Wiem,że to źle. Ale sprawy mi się troszeczkę pokąplikowały i jakoś nic mi przez gardło nie chce przejść dodatkowo zaczął deszcz padać, jak na złość

Stary 2010-11-11, 16:01   #258
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zjadłam dziś tylko śniadanko... Wiem,że to źle. Ale sprawy mi się troszeczkę pokąplikowały i jakoś nic mi przez gardło nie chce przejść dodatkowo zaczął deszcz padać, jak na złość
a co się stało?

U mnie zaczyna szwankować silna wola jak na początku było okej, umiałam się powstrzymać przed słodkim tak teraz jest fatalnie. Zamknęłam się w pokoju i pije wode bo inaczej napadłabym na lodówkę

Mother
Stary 2010-11-11, 16:13   #259
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
krtek_ do teatru sie wybierasz? Uuuuuuuuuuuu to przyjemnego wieczorku
A jakaz to motywacja powröcila? Dzieki komu lub czemu? Promieniejesz to fakt
Oby tak dalej!
dziękuje motywacja taka swoja, wewnętrzna. Szukałam dzisiaj w internecie ciuchów zimowych w stylu, do którego chcę dążyć i dałam radę sobie wkręcić, że na szczuplejszej osobie będą lepiej wyglądały :P choć nie ukrywam, jest też Pewien Pan, który jest argumentem za zadbaniem o siebie

Simarik, co jest? Trzymaj się cieplutko

boinnenazwybylyzajete, bardzo dobry pomysł z tą wodą, czytałam, że często mylimy uczucie głodu z pragnieniem, więc pij na zdrówko, możliwe, że przejdzie Ci od tego ta chęć na słodycze

a co do tego octu, to ja wolę wodę z wyciśniętym sokiem z cytryny. smaczniejsza, zawiera potężną dawkę witaminy C (w sam raz na jesień i zimę) a efekt taki sam.

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 16:51   #260
dev123
Rozeznanie

witam was dziewczynki
a ja dziś poległam :/ ale nie ma co się załamywać jutro nowy lepszy dzień , a tym czasem ide poćwiczyć

dev123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 16:55   #261
zaakazaana
Przyczajenie

winyl ile juz teraz wazysz i przy jakim wzroscie?
Stary 2010-11-11, 17:36   #262
Simarik
Raczkowanie

Po prostu stało się coś o czym dosłownie marzyłam przez kilka miesięcy... Tylko czemu stało się to teraz a nie np miesiąc temu? Życie sobie ze mnie kpi i tyle.

Ja nigdy nie próbowałam takich specyfików. Zawsze stawiałam na wodę chociaż nie... kiedyś brałam błonnik, ale nie widziałam różnicy i znowu wróciłam do samej wody

Stary 2010-11-11, 17:59   #263
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boinnenazwybylyzajete Pokaż wiadomość
a co się stało?

U mnie zaczyna szwankować silna wola jak na początku było okej, umiałam się powstrzymać przed słodkim tak teraz jest fatalnie. Zamknęłam się w pokoju i pije wode bo inaczej napadłabym na lodówkę
dasz radę wierze w Ciebie,słyszysz?!
Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
dziękuje motywacja taka swoja, wewnętrzna. Szukałam dzisiaj w internecie ciuchów zimowych w stylu, do którego chcę dążyć i dałam radę sobie wkręcić, że na szczuplejszej osobie będą lepiej wyglądały :P choć nie ukrywam, jest też Pewien Pan, który jest argumentem za zadbaniem o siebie

Simarik, co jest? Trzymaj się cieplutko

boinnenazwybylyzajete, bardzo dobry pomysł z tą wodą, czytałam, że często mylimy uczucie głodu z pragnieniem, więc pij na zdrówko, możliwe, że przejdzie Ci od tego ta chęć na słodycze

a co do tego octu, to ja wolę wodę z wyciśniętym sokiem z cytryny. smaczniejsza, zawiera potężną dawkę witaminy C (w sam raz na jesień i zimę) a efekt taki sam.
nawet nie wiesz jak przejmnie sie czyta takie posty zebys miała cały czas taki humor no i baw sie dobrze w teatrze
Cytat:
Napisane przez dev123 Pokaż wiadomość
witam was dziewczynki
a ja dziś poległam :/ ale nie ma co się załamywać jutro nowy lepszy dzień , a tym czasem ide poćwiczyć
pewnie jutro jest nowy dzien,ja tez jutro zaciskam pasa:
Cytat:
Po prostu stało się coś o czym dosłownie marzyłam przez kilka miesięcy... Tylko czemu stało się to teraz a nie np miesiąc temu? Życie sobie ze mnie kpi i tyle.

Ja nigdy nie próbowałam takich specyfików. Zawsze stawiałam na wodę chociaż nie... kiedyś brałam błonnik, ale nie widziałam różnicy i znowu wróciłam do samej wody
mow tu szybciutko co sie stało

ja poległam niby nic niezdrowego nie zjadłam ale przegiełam z iloscia mama nadzieje ze jutro bedzie lepiej

wiecie co,moze sie sobie pokazemy? z dosciwadczenia wiem ze to bardzo zliza i zbija watki,co Wy na to?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 18:16   #264
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
dasz radę wierze w Ciebie,słyszysz?!

niestety nie jestem mistrzem silnej woli i poległam. i to jeszcze nie było tego warte. jestem na siebie wkurzona

Mother
Stary 2010-11-11, 18:35   #265
NikitaGrey
Raczkowanie

Cytat:
Ło matko dziewoje, dopiro żem wstała
Dzięki za gratulacje Cieszę się bardzo Jak wróciłam do domu to wszyscy byli bardzo zaskoczeni "jak ty schudłaś" banan na twarzy natychmiastowy
Dziś fajny dzionek się zapowiada słonko świeci i w ogóle

Na śniadanko kromka pełnoziarnistego z polędwicą no i zielona herbata

*

NikitaGrey nie przejmuj się... Na pewno za tydzień na wadze zobaczysz spadek....i to podwójny [COLOR="Silver"]
Takie komplementy bardzo cieszą i dają powera! Cieszę się wraz z Tobą.
Ja mojej wagi na prawdę nie rozumiem! Spodnie luźniejsze,w talii 2 cm mniej...Ale waga nieugięta!!!!!!!
I nie wiem co robić....Dietę zaostrzać?
Stary 2010-11-11, 18:42   #266
dev123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NikitaGrey Pokaż wiadomość
Takie komplementy bardzo cieszą i dają powera! Cieszę się wraz z Tobą.
Ja mojej wagi na prawdę nie rozumiem! Spodnie luźniejsze,w talii 2 cm mniej...Ale waga nieugięta!!!!!!!
I nie wiem co robić....Dietę zaostrzać?
sama widzisz ze efekty są , nie ma co zaostrzać diety , jeśli ćwiczysz to mięśnie się pojawiają a one również ważą ,ważne że widać efekty

dev123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 19:12   #267
TYSiiiA
Raczkowanie

Mogę sie do was dołączyć>>>>Mam 20 lat mam 171 wzrostu i 59 kg znów przytyło mi się ehhh moim celem jest 55 kg > było juz 57 ale brakło mi motywacji i silnej woli !!!
Ogólnie nie chodzi mi nie wage ale o wymodelowanie mojej sylwetki tzn. mam figurę typu gruszka >>czyli mam szerokie biodra masywne uda a wąskie ramiona i małe piersi( po tym jak schudłam z 73 kg to w sumie z miseczki C zrobiła mi sie B jeszcze mała >>> masakra ), Najbardziej denerwują mnie uda i boczki .Posiadam rowerek stacjonarny ale nie mogę sie wziąć za siebie i ćwiczyć na nim .
Dziewczyny doradzie mi coś żebym nabrała motywacji do realizacji mojego celu

'Spełniam marzenia i dążę do celu'
Walka o figurę !
75. ... ...66 ... ... 55

TYSiiiA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 19:46   #268
zaakazaana
Przyczajenie

Tysia - jak zgubilas 14 kg? w jakim czasie? brawo! super, jestem w szoku jeszcze chcesz schudnac? z czego?
Stary 2010-11-11, 19:46   #269
fleurir
Raczkowanie

ależ się powydarzało!

Simarik co się wydarzyło? opowiadaj!

NikitaGreyno ale przecież centymetry są najważniejsze! nie przejmuj się, budujesz mięśnie! wiem że brak spadku frustruje, ale przecież spadek jest- na centymetrze

boinnenazwybylyzajete jutro jest nowy dzień

Nowa_Nadziejatzn co, powysyłamy zdjęcia?

a ja dziś cały dzień poza domem, jestem wykończona. właśnie wróciłam, a roboty mam duuuużo. z dietą w porządku teoretycznie powinnam jezzcze jeden posiłek zjeść, ale na razie głodna nie jestem...

a, i chciałam zaznaczyć, że wstałam o 7, i musiałam iść na uczelnie, leniuszki;p
Stary 2010-11-11, 20:32   #270
TYSiiiA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaakazaana Pokaż wiadomość
Tysia - jak zgubilas 14 kg? w jakim czasie? brawo! super, jestem w szoku jeszcze chcesz schudnac? z czego?

Zajęło mi to 8 miesięcy a teraz już pół roku moja waga waha sie w przedziale 59-57 kg

'Spełniam marzenia i dążę do celu'
Walka o figurę !
75. ... ...66 ... ... 55

TYSiiiA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości