|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
dziękuje za rade chippe ;*
ale to np wiesz dzisiaj pomarańcza do obaidu ogóreczek i an kolacje suróweczke bd robic z pekinskiej <mniaam>;** a bomba kaloryczna w postaci kotleta schabowego ;D smazonego , ale za to z ryżem
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
cholerka, zbliża mi się @ i znowu mam to samo - 10 dniowe przed okresowe zachcianki związane ze wszystkim co ma czekolade
Ale nie dam się!!
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
sie nie smiej bo schudla duzo
chyba jakies 8kg, zawziela sie niezle....waga dopiero po roku jej wrocila jak pojechala na wymiane studencka na Slowacje
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
a zreszta to nie diety nasze tylko zmiany sposobow ejdzenia
|
#245 |
|
Przyczajenie
|
bita smietana jak bardzo znasz przejścia i sytuacje Cindy90?
bo ja sądzę ze jakiekolwiek one by nie były, nie różnią sie tym co spotkało w zyciu mnie, ciebie moich znajomych i nie pisze tu tylko o płci pięknej ale też o facetach bo ich tez spotyka wiele przykrego z naszej strony. wiec takie przejscia ma 90% społeczeństwa, ale jedni robią z tego wielkie "halo" a z siebie męczenników, a inni traktują to jako nieodzowną cząstkę życia i przechodzą nad tym porządku dziennego
Edytowane przez chippe Czas edycji: 2010-11-27 o 16:59 |
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
chippe, nic nie wiesz a się wymądrzasz. Wolałabym jednak abyś nie pisała, skoro nie masz zielonego pojęcia o pewnych rzeczach.
Każdy ma inne życie i inne przejścia, a ja nie mam zamiaru dzielić się nimi z Tobą, wybacz. Dziewczyny mnie rozumieją i wiedzą o co chodzi.
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
W jakiś sposób Cindy nam zaufała i pisała sporo o swoich związkach w poprzednim wątku, jasne- takie sytuacje się zdarzają, ludzie przechodzą przez różne rzeczy i radzą sobie dalej, tego nie neguję. Tylko wydaje mi się, że przez to, że jej przejścia często się tu przewijały, Cindy wyraża takie opinie licząc na zrozumienie, czego pewnie nie robiłaby na ogólnym forum.
Rozumiem, co chciałaś przez to wszystko powiedzieć, tylko wydaje mi się, że w tym przypadku lepiej popatrzeć też na kontekst wypowiedzi, żeby ją zrozumieć i zaakceptować taką opinię ![]() Właśnie to podoba mi sie w tym wątku- że oprócz czystego rozważania ile kalorii ma chleb i która ile ćwiczyła (albo nie ćwiczyła ), tworzymy taką grupę wsparcia i można też pogadać o innych kwestiach, licząc na zrozumienie reszty ![]() Poza tym chyba nie powiesz, że nie masz ochoty czasem rozładować napięcia i ponarzekać na TŻta, jeśli jesteś takim właśnie przypadkiem- szacun
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez Wizazu Loliteczka - kotlet schabowy i ryż, to jeszcze nie taka bomba kaloryczna, uwierz mi,że miałam doświadczenia z większymi bombami haha!
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
Cindy90 skoro pisałas o swoich przejsciach to własnie miałas ochote dzielic sie z zarejestrowanymi użytkownikami. po drugie kazdy z 616864 userów zarejestrowanych ma prawo do własnego zdania i prawo by je tu napisac, co tez i ja czynię, a to że moja opinia nie zgadza sie z opinią Cindy90 to trudno. znam mnóstwo chłopaków i dziewczyn którzy są "do rany przyłóż" i płeć ma sie do tego jak "pięść do nosa" czyli nijak. zawsze byłam przeciwnikiem takich Cindy-owskich poglądów by wszystkim wrzucać do jednego worka! bo sama nie raz wkurzałam sie jak mnie też tak oceniano, ale jak widać droga Cindy90 ja z tego wyciągnęłam jakies wnioski, może teraz pora na ciebie?
Edytowane przez chippe Czas edycji: 2010-11-27 o 17:25 |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
agnesuk zmieniła podpis :P
A ja postanowiłam od jutra się odchudzam
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
oj kobiety zaczynacie tutaj ladne przeboje
!wiesz ja tam nic nie pisze bo moj Tzt ma do mnie ponad 30km i jak sie spotykamy to on przyjezdza- jedziemy do niego, pozniej mnie odwozi i wraca. Czasami ja jezdze do niego busem, ale to jak jest chory albo np. samochod ma w naprawie chociaz czesto bylo tak, ze po mnie tez przyjezdzal busem i jechalismy do niego lub odbieral mnie ze szkoly, odprowadzal do domu i wracal na busa. To czy sie facetowi chce czy nie zalezy tez od tego czy mu zalezy i jezeli tak to jak bardzo...takie moje zdanie
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
chippe, i po co ta bezsensowna kłótnia? Nie lubię takich osób jak Ty. Przychodzą z nikąd i wtrącają się nie mając zielonego pojęcia dlaczego ktoś tak powiedział. Tak się składa, że nie chcę się dzielić swoimi przeżyciami z 616864 userami, tylko z dziewczynami z tego wątku, które znam od roku (niektóre mniej) i one są zorientowane w temacie, bliskie mi.
Szkoda gadki, po prostu w chwili obecnej nie mam dobrego zdania na temat facetów i tyle. Każdy jest inny. Pewnie gdzieś tam na świecie bywają też faceci do rany przyłóż, ale ja niestety trafiłam, na bardzo złe osoby... nie zrozumiesz i tyle. Koniec dyskusji, zmień temat i tyle.
|
#253 |
|
Przyczajenie
|
dimiti masz w 100% racje
![]() tyle ze sama tez powinnas zaskoczyć go pozytywnie i przyjechac po niego. juz widze jaką by miał minę ![]() i jaka by to była dla niego frajda i miła niespodzianka ![]() ja zawsze traktowałam związek jak partnerstwo a nie tak by przywileje były tylko po jednej stronie. |
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kazdy traktuje zwiazek inaczej i nie ma co pisac komus co powinien a czego nie powinien robic bo tego nikt nie lubi ja jestem juz z moim prawie 5 lat takze dziekuje za dobre rady, ale serio serio wiem co mu sprawia przyjemnosc i umiem go zaskoczyc szczegolnie kiedy sie tego nie spodziewa ![]() a zreszta tak jak pisalam- kazdy traktuje swoj zwiazek inaczej, a zwiazek nie zalezy tylko do twojego podejscia np. tylko tez podejscia twojego Tzta moj nalezy do tych, ktorzy lubia dbac o kobiete, nie lubi jak mu cos kupuje i zle sie czuje jak np. go gdzies zapraszam i place za nas- uwaza, ze skoro on pracuje to on powinien za nas placic i krepuje go to, kiedy ja to robie tak samo jest z przyjezdzaniem- uwaza, ze skoro nie mam samochodu, to nie ma sensu, zebym sie tukla prawie godzine w busie, szla na przystanek itd skoro on moze przyjechac
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-11-27 o 17:38 |
|
|
|
|
#255 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
poza tym każdy z użytkowników ma prawo do pisania w kazdym temacie a ten temat nie nalezy do ciebie i nie masz na niego wyłącznosci, a to ze mnie nie lubisz to juz nie mój problem, nie jestem zupką pomidorową by mnie ktoś lubił. ![]() nie lubisz i nie polubisz mnie bo widać ze nie lubisz konstruktywnej krytyki. jestem szczera a ty jak widze nie za bardzo lubisz słyszeć szczerej prawdy. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko! co tu się dzieje
Cindy - a no zmieniłam zmieniłam od jutra zaczynasz? Super aha, przy okazji oceniłam zdjęcie - ślicznoto chcecie zobaczyć moje nową fryzurkę?
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-11-27 o 17:48 |
|
|
|
#257 |
|
Przyczajenie
|
Cindy90 życze ci byś na swojej drodze spotykała mniej ludzi twojego pokroju bo inaczej sama będziesz oceniana zle przez innych i wrzucana do jednego wora, przez tych co zostali skrzywdzeni przez kobiety.
i nie chciała bys by ci kiedyś ktos przytoczył słowa Budki Suflera "Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam. Nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam..." P.S. z tym poglądem z cytatu też oczywiście staram się walczyć!!!
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za ocenę ![]() Pokaż pokaż No od jutra ruszam po nie całym tygodniu przerwy Teraz chciałabym coś napisać osobistego ale przez chippe nie mogę, niech to szlag chippe, dzięki za troskę, mam nadzieję, że nie spotkam na swojej drodze takich strasznych osób jak ja
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, dajesz!
Dimiti, w ogóle po tej naszej krótkiej wymianie zdań o kosmetykach szperałam trochę na wizażu i dzisiaj po raz pierwszy zrobiłam sobie kolorowy makijaż Byłam z siebie strasznie dumna ![]() Cindy słońce, nie przejmuj się innymi i pisz jeśli coś się dzieje!
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-11-27 o 17:58 |
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
już już
tadaaaa : i co myślicie? ![]() Cindy - a kopa chcesz? ślicznoto i nie przejmuj się, pisz co Ci na serduchu leży
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-11-27 o 18:01 |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
rewelacja! Fryzura na Emmę Watson?
Podobają mi się takie ostatnio bardzo, uroczo wyglądasz
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaa Agnesuk śliczne!! Bardzo mi się podoba, choć przyznam, że nie podobają mi się krótkie fryzury przeważnie, ale tą jest boska! Bardzo Ci pasuje!
![]() nie, nie poczekam aż TA OSOBA zniknie stąd
|
#264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie kolorki byly co ??Cytat:
![]() super! masz tatuaz na rece ??
|
|
|
#265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj party party więc grzechy kaloryczne będą się sypały z rękawa. Albo z butelek
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miała tak ścięte 2 lata temu i mnie tak wzięło Na dodatek sama mnie ścinała jak poleciałam do Polski, ale nie mówiłam Wam i nie pokazywałam, bo nie miałam nawet kiedy zrobić jakieś porządnego zdjęcia. dziękuje kochane moje dimiti mam na ręce , na szyi, na karku i na całym boku ![]() Cindy - mi się też takie fryzury nie podobały i nie wiem dlaczego się odważyłam... jednym z powodów ścięcia były baaardzo zniszczone włosy od rozjaśniania a drugi.. hmm natchnęła mnie Sis ma
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-11-27 o 18:13 |
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Róż
W sensie, trzy odcienie. Ale wiesz, np. teraz dopiero zauważylam ile może np. zrobiż odcień szminki/błyszczyka w całym makijażu, takie detale, na które nie zwracałam uwagi.Od jakiegoś czasu miałam ochotę na taki różowo-fioletowy makijaż. Jechałam ostatnio autobusem z dziewczyna, która miala właśnie oczy zrobione w takich kolorach i nie mogłam oderwać wzroku Zawsze myslałam, że naturalne kolory w makijażu dziennym wyglądają lepiej, ale zmieniłam zdanie jak zobaczyłam, jaki może być efekt ![]() Cytat:
Udanej imprezy!agnesuk, w takim razie siostra jest zdecydowanie trendsetterką
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-11-27 o 18:15 |
|
|
|
|
#268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natix - za mnie też! ja też kaszle jak szalona Bś - siostrę mam po kursie fryzjerstwa to ścięła mnie szybciutko idę po jabłko i muszę jakieś pranie zrobić
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz fajnie heh Cytat:
wazne, ze sie odwazylas i juz kombinujesz z odcieniami
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Ok dziewczyny! Poświęcę się
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

), tworzymy taką grupę wsparcia i można też pogadać o innych kwestiach, licząc na zrozumienie reszty