Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-02-01, 10:24   #241
tur3cka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 461
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

Ja 'nie wiem' co to jest zawrcanie na 3! Nie mia³am jeszcze tego.. Jeju, jeszcze siê oka¿e ¿e w³a¶nie bêdê wszystko ogarniaæ na tych dwóch ostatnich spotkaniach...
Jeszcze nie poinformowalam I o tym, ¿e ju¿ mogê odbyæ te jazdy ;P... Mróz jest ;P (no, a pozatym siê ... bojê! ;P Tylko dwa spotkania zosta³y, jejuuu, jak to zleciaaaa³o.. To chyba teraz jest ta "depresja" o której pisa³y¶cie kiedy¶ ?)
tur3cka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 10:26   #242
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 650

http://www.youtube.com/watch?v=bYvWjcg5e0Y zawracanie na 3 ogólnie poogl±daj sobie zadania egzaminacyjne, jakie manewry mo¿esz mieæ na egzaminie itp po 25h powinna¶ ju¿ to wiedzieæ!
Stary 2011-02-01, 10:46   #243
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272

To siê nazywa zawracanie na 3, ale w praktyce mo¿esz zrobiæ nawet na 33. Nic trudnego, trzeba tylko pamiêtaæ o kierunkowskazach - czego ja zapomina³am notorycznie i nigdy na kursie nie zrobi³am tego manewru z kierunkowskazami.
Tur3cka, Haylee dobrze mówi, poczytaj o zadaniach egzaminacyjnych, ¿eby na egzaminie nie by³o dla Ciebie szokiem, gdy us³yszysz polecenie o jakim¶ zawracaniu z jak±¶ infrastruktur±

A wiecie, ¿e ja przez ca³y kurs ani razu nie zrobi³am rozpêdzenia siê i zatrzymania w wyznaczonym miejscu? Tak naprawdê to ja chyba nawet dok³adnie nie wiem na czym to polega.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:02   #244
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

Witam

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Poka¿ wiadomo¶æ
hej dziewczynki

sweet88, zmieñ I.
tak Ci dogaduje a czyja to jest wina, je¶li niedostatecznie czasu temu po¶wiêca na Waszych jazdach?
¿e mówi co jest ¼le to akurat dobrze... zale¿y jeszcze w jaki sposób to robi
nie martw siê, musi byæ dobrze
Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
A wiecie, ¿e ja przez ca³y kurs ani razu nie zrobi³am rozpêdzenia siê i zatrzymania w wyznaczonym miejscu? Tak naprawdê to ja chyba nawet dok³adnie nie wiem na czym to polega.
ej ja te¿! na Egz Pan ka¿e mi siê rozpêdziæ i zatrzymaæ przy 5 z kolei latarni, ja taka przestraszona, i nie wiem czy dobrze policzy³am te latarnie i czy siê przy w³a¶ciwej zatrzyma³am w koñcu a po tym w³a¶nie zwracanie na 3 mia³am a z wykorzystaniem infrastruktury po lewej te¿ mia³am.

Dziwne, ¿e I. zostawiaj± niektóre rzeczy na ostatnie godziny

zapomnia³am o najwa¿niejszym:
Liwiusz, powodzenia!
trzymam kciuki i wierzê w Ciebie
nie daj siê

Edytowane przez Martolek
Czas edycji: 2011-02-01 o 11:04
Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:06   #245
tur3cka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 461

Cytat:
Tur3cka, Haylee dobrze mówi, poczytaj o zadaniach egzaminacyjnych, ¿eby na egzaminie nie by³o dla Ciebie szokiem, gdy us³yszysz polecenie o jakim¶ zawracaniu z jak±¶ infrastruktur±

A ja my¶la³am, ¿e zawracanie na 3 to jest, ¿e.. na biegu 3!!!
Tak¿e, zaskoczy³oby mnie to polecenie i bym spróbowa³a w³a¶nie wykonaæ wg mojego my¶lenia

Ja na szczê¶cie mia³am rozpêdzenie siê i zatrzymanie w wyznaczonym miejscu. Chyba opisywa³am tu. Raz mia³am.
-Rozpêd¼ siê i zatrzymaj siê przed tym znakiem- pokazuje palcem na znak w oddali. Szybciej. Jeszcze szybciej jed¼...
Zatrzyma³am siê przed.
- Nie zaliczy³aby¶.
- Czemu?
- Za daleko od znaku.
- Ale stojê przed- próbujê siê broniæ.
- A jakby¶ stanê³a wcze¶niej, 10 metrów wcze¶niej na przyk³ad?
- Nie, no na tyle bym sobie nie pozwoli³a
- No dobra, jako¶ mo¿e by¶ siê wybroni³a... < i ta mina

Ciocia z kuzynk± uzna³y, ¿e I. w przemy¶lany sposób prowadzi kurs, tak, ¿eby trzeba by³o dokupiæ jeszcze kilka godzin. Ale mam nadziejê, ¿e tak nie jest.. Ale oczywi¶cie, raczej zrobiê tak, ¿e w samym Wroc³awiu kupiê kilka godzin. Albo u innego w mojej miejscowo¶ci, który jest fajny, z tego co s³yszê.

Dziêki za link!!!
O jeju, siê bojêêêêê... Na nastêpnej lekcji czujê, ¿e bêdê du¿o rzeczy ogarniaæ...
tur3cka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:19   #246
Zilka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 565

Eroll jak ja Ci zazdroszczê takich ciemnych naturalnych w³osów!
Farbowa³am siê kiedy¶ na ciemny br±z ale jasny odrost mia³am ju¿ po dwóch tygodniach i nie dobrze to wygl±da³o
Zilka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 12:20   #247
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

ja mia³am co¶ takiego, ¿e ja s³ysza³am zawracanie ty³em z wykorzystaniem bramy to wy³apywa³am tylko zawracanie z wykorzystaniem bramy i siê pcha³am przodem instruktor hamulec "ty³em mia³o byæ, ty³em"-nieraz siê na tym z³apa³am
a zawracanie na 3 zapamiêta³am jako "do krawê¿nika"

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 12:52   #248
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 494
GG do sylwiszon757

hej
Stary 2011-02-01, 12:58   #249
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
hej
jak by³o w szkole? jak tam mapa?

Stary 2011-02-01, 13:04   #250
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

a super mi posz³o ale jestem padnieta po szkole musia³am i¶æ na zakupy bo mama chora...

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

zaraz kawki siê napijê i wosu siê pouczê
Stary 2011-02-01, 13:08   #251
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
a super mi posz³o ale jestem padnieta po szkole musia³am i¶æ na zakupy bo mama chora...
no to super brawo
pomagaj mamusi, pomagaj

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 13:13   #252
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

pomagam, pomagam w zamian mam ciep³y obiadek na stole jak wracam
Stary 2011-02-01, 13:56   #253
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 699

Cytat:
Widzê, ¿e pogada³y¶cie sobie beze mnie o fryzurach? Mogê siê teraz wy¿aliæ? Mój naturalny kolor w³osów to ciemna czekolada (chocia¿ dla wiêkszo¶ci ludzi i tak s± czarne) i nic nie mo¿na z nimi zrobiæ. Kilka razy farbowa³am je szamponetkami, ale jak wiadomo one nie zmieniaj± koloru tylko nadaj± taki fajny po³ysk. Teraz siê mieni³am w s³oñcu w³a¶nie mahoniem/wi¶ni±. A karnacjê mam do tego jasn± jak cholera
A jak by³am w czasie kursu mia³am straszn± ochotê przefarbowaæ siê na blond (wiecie, blondynka za kierownic± - mia³abym jakie¶ wyt³umaczenie). Ale ka¿dy kto us³ysza³ o moim pomy¶le: "zwariowa³a¶?! bêdzie ci brzydko! nie niszcz w³osów! chyba ¿artujesz?".
A poza tym muszê siê wybraæ do fryzjera. Nie zapuszczam dalej tych w³osów, one siê mnie nie s³uchaj±, to ja te¿ mam je gdzie¶.

Co do kursu. Zawsze mia³am rozpuszczone w³osy, bo ja praktycznie zawsze mam rozpuszczone. Raz przysz³am w kucyku i instruktor, z którym mia³am jazdê dzieñ wcze¶niej zapyta³ czy ju¿ by³am w Krakowie, na co ja: "Tak, z Tob±, wczoraj"

Kasia, specjalistko od w³osów. A mo¿e znasz jak±¶ od¿ywkê na rozczesywanie w³osów? Nigdy nie mia³am z tym problemów, a ostatnio po prysznicu czesanie tych k³aków to dla mnie mêka.

Kurs nie koñczy siê na 30 godzinach, zawsze mo¿esz wykupiæ jakie¶ dodatkowe jazdy. Ja maj±c 5h do koñca, nie umia³am parkowania. Nauczy³am siê prostopad³ego. Równoleg³ego, wstyd siê przyznaæ, chyba nie umiem do dzi¶ - chyba, bo nie wiem co by by³o jakbym musia³a tak zaparkowaæ. Zawracanie na 3 robi³am po raz pierwszy na egzaminie wewnêtrznym i od tego czasu to mój ulubiony manewr. Wykupienie kilku godzin u innego instruktora bêdzie chyba najlepszym dla Ciebie wyj¶ciem. Nie poddawaj siê! I daj znaæ co postanowi³a¶.
Witam Was i ju¿ wszystko uzupe³niam.
Echh, co za dzieñ, co za noc
Zatru³am siê czym¶ i do 5 rano pó¼niej przerwa na 2- godzinny sen i znów...A teraz jak siedzê/le¿ê jest ok, ale jak wstanê krêci mi siê w g³owie i chce wy
miotowaæ.

blondi1041 a kiedy mia³a¶ egzamin i odebra³a¶ plasticzek?

Rozczesywanie w³osów hmm...co w³osy, to metoda, moja jest taka ¿e ostatnie p³ukanie robiê zimn± wod±
Polecam te¿ od¿ywkê bananow± The Body Shop, niedroga a jaki sk³ad (i zapach) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...er.html&next=1
Ta te¿ u³atwia rozczesywanie, ale sk³ad ju¿ nie jest tak imponuj±cy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

zaraz kawki siê napijê i wosu siê pouczê

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Ja te¿ nie mia³am, ale wiedz±c ¿e moja siostra mia³a to na egzaminie zapyta³am I. On mi na to odpowiedzia³, ¿e przecie¿ robi³am to setki razy, chocia¿by zatrzymywanie przez znakiem 'stop' czy przed wyznaczon± lini±.
na pierwszym egzaminie E powiedzia³: Proszê zatrzymaæ siê na wysoko¶ci znaku informuj±cego o ¶wiat³ach.
A na drugim: Proszê rozpêdziæ siê do 50km/h i zahamowaæ na wysoko¶ci drugiego s³upa po prawej stronie.
No to ja sobie w my¶lach narysowa³am liniê na drodzê i za pierwszym i za drugim razem by³o wszystko ok
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 14:00   #254
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja siê mojego I. zapyta³am na czym to polega te zatrzymanie, ale on mi tylko tyle powiedzia³, ¿e nie ma tego na egzaminie, i tyle by³o z tej rozmowy no i faktycznie nie mialam tego na ¿adnym egz
Stary 2011-02-01, 14:01   #255
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
Zatru³am siê czym¶ i do 5 rano pó¼niej przerwa na 2- godzinny sen i znów...A teraz jak siedzê/le¿ê jest ok, ale jak wstanê krêci mi siê w g³owie i chce wymiotowaæ.
Polecam te¿ od¿ywkê bananow± The Body Shop, niedroga a jaki sk³ad (i zapach) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...er.html&next=1
Ta te¿ u³atwia rozczesywanie, ale sk³ad ju¿ nie jest tak imponuj±cy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1[COLOR="Silver"]
jeju, biedactwo to nie wstawaj

Mam Kallosa i rzeczywi¶cie poza proteinami mleka w sk³adzie nie ma nic od¿ywczego ale zapach kocham
A The Body Shop ma swoje produkty w Polsce? bo z mi³± chêci± bym sobie wypróbowa³a tê od¿ywkê

Stary 2011-02-01, 14:06   #256
Eroll
Wtajemniczenie

Cat, wracaj szybciutko do ³ó¿ka!
Dziêki za rady. Ta bananowa od¿ywka zachêca do kupna S± dostêpne np w rossmannie? Z moimi w³osami jest taki problem, ¿e od g³upich od¿ywek do¶æ szybko siê przet³uszczaj±, wiêc nie chcê ich za bardzo katowaæ. Fryzjerka kiedy¶ mia³a takie fajne cudo. Ma³± przezroczyst± buteleczkê, z napisem ice-cream i na³o¿y³a mi j± na mokre w³osy po umyciu, efekt by³ ¶wietny
Stary 2011-02-01, 14:11   #257
Haylee
Zakorzenienie

produkty the body shop kupisz u nich w sklepie lub przez internet :P i w PL te¿ maj± sieæ sklepów

mi pasuj± do rozczesywania w³osów nawet od¿ywki z Rossmanna, seria Isana, bo maj± dobry sk³ad. dobre s± te¿ z Herbal Essences [ mimo, ¿e mam trudne do rozczesania siano ]

Eroll, doczyta³am, ¿e siê przet³uszczaj± - mo¿esz dorwaæ od¿ywki bez sp³ukiwania z Joanny (odsy³am do KWC) - nak³adaæ je na 5 min a potem sp³ukaæ efekt ten sam, ale bez przet³uszczania.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Sylwia, jestem w lekkim szoku, ¿e instruktor mówi³, ¿e nie bêdziesz czego¶ takiego mia³a (rozpêdzenie do 50 km/h i zatrzymanie :P) mo¿e w Kato nie ma miejsca na to?
Stary 2011-02-01, 14:13   #258
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Haylee: a Ty mia³a¶ to? no w³a¶nie nie wiem... w sumie w wytycznych w wordzie nie ma tam tego
Stary 2011-02-01, 14:14   #259
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
produkty the body shop kupisz u nich w sklepie lub przez internet :P i w PL te¿ maj± sieæ sklepów

mi pasuj± do rozczesywania w³osów nawet od¿ywki z Rossmanna, seria Isana, bo maj± dobry sk³ad. dobre s± te¿ z Herbal Essences [ mimo, ¿e mam trudne do rozczesania siano ]

Eroll, doczyta³am, ¿e siê przet³uszczaj± - mo¿esz dorwaæ od¿ywki bez sp³ukiwania z Joanny (odsy³am do KWC) - nak³adaæ je na 5 min a potem sp³ukaæ efekt ten sam, ale bez przet³uszczania.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Sylwia, jestem w lekkim szoku, ¿e instruktor mówi³, ¿e nie bêdziesz czego¶ takiego mia³a (rozpêdzenie do 50 km/h i zatrzymanie :P) mo¿e w Kato nie ma miejsca na to?
O, dziêkujê Lubiê produkty Joanny. I jeszcze zapytam... co to KWC?

Mi te¿ instruktor mówi³, ¿e nie bêdê tego mia³a i nie mia³am na ¿adnym egzaminie. U mnie chyba nie ma gdzie tego zrobiæ, bo z opowie¶ci s³ysza³am tylko od jednej osoby, ¿e takie co¶ mia³a i jeszcze w sumie nie pamiêtam czy zdawa³a tam gdzie ja.
Stary 2011-02-01, 14:19   #260
Haylee
Zakorzenienie

jak to nie ma? :P poszukaj sobie na swoim arkuszu przebiegu egzaminu praktycznego punktu 9. Hamowanie do zatrzymania we wskazanym miejscu

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Eroooooolll... tyle postów na wizazu jeste¶ i nie wiesz co to jest KWC? normalnie wstyd oczywi¶cie jest to Kosmetyk Wszech Czasów, czyli baza opinii produktów stworzona przez wiza¿anki u góry w menu masz link do tego
Stary 2011-02-01, 14:20   #261
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

no jest... no ale nie jest to obowi±zkowe, i mo¿e faktycznie nie ma gdzie tego przeprowadziæ

ja tez nie wiedzia³am co to KWC
Stary 2011-02-01, 14:24   #262
Haylee
Zakorzenienie

no na egzaminie nie wszystkie manewry siê wykonuje wszystko zale¿y od egzaminatora...

u mnie bez KWC to ani rusz... nie kupiê jakiego¶ kosmetyku bez przeczytania opinii o nim - wolê najpierw siê upewniæ, czy bêdzie dobry [ bo tyle mi le¿y nieu¿ywanych kosmetyków, bo zrobi³y "kuku" ]
Stary 2011-02-01, 14:25   #263
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Eroooooolll... tyle postów na wizazu jeste¶ i nie wiesz co to jest KWC? normalnie wstyd oczywi¶cie jest to Kosmetyk Wszech Czasów, czyli baza opinii produktów stworzona przez wiza¿anki u góry w menu masz link do tego
Ale te wszystkie posty s± zrobione w tym w±tku Oooo, widzê
Stary 2011-02-01, 14:30   #264
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 699

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
jeju, biedactwo to nie wstawaj

Mam Kallosa i rzeczywi¶cie poza proteinami mleka w sk³adzie nie ma nic od¿ywczego ale zapach kocham
A The Body Shop ma swoje produkty w Polsce? bo z mi³± chêci± bym sobie wypróbowa³a tê od¿ywkê
Ja swoj± kupujê w Arkadii, tam jest sklepik tej firmy. Na allegro te¿ s±, np tu: http://allegro.pl/bananowa-odzywka-t...433267909.html

Tak, i do tego tych protein nie jest za wiele, ale jednego nie mo¿na mu odmówiæ- piêkny zapach i wyg³adzanie. ale ja jestem bardziej za bananowym cudem
No i oczywi¶cie oleje, oleje kokosowy, Amla, Babydream

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Cat, wracaj szybciutko do ³ó¿ka!
Dziêki za rady. Ta bananowa od¿ywka zachêca do kupna S± dostêpne np w rossmannie? Z moimi w³osami jest taki problem, ¿e od g³upich od¿ywek do¶æ szybko siê przet³uszczaj±, wiêc nie chcê ich za bardzo katowaæ. Fryzjerka kiedy¶ mia³a takie fajne cudo. Ma³± przezroczyst± buteleczkê, z napisem ice-cream i na³o¿y³a mi j± na mokre w³osy po umyciu, efekt by³ ¶wietny
Oj to oleje odradzam, bo nasil± przet³uszczanie siê

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
O, dziêkujê Lubiê produkty Joanny. I jeszcze zapytam... co to KWC?

Mi te¿ instruktor mówi³, ¿e nie bêdê tego mia³a i nie mia³am na ¿adnym egzaminie. U mnie chyba nie ma gdzie tego zrobiæ, bo z opowie¶ci s³ysza³am tylko od jednej osoby, ¿e takie co¶ mia³a i jeszcze w sumie nie pamiêtam czy zdawa³a tam gdzie ja.
Serum regeneruj±ce koñcówki w³osów z Joanny- rewelacja
U mnie nigdzie nie mogê dostaæ, dlatego te¿ jak jestem w Zakopanem to robiê zapas na pó³ roku, bo tam to znalaz³am

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
no na egzaminie nie wszystkie manewry siê wykonuje wszystko zale¿y od egzaminatora...

u mnie bez KWC to ani rusz... nie kupiê jakiego¶ kosmetyku bez przeczytania opinii o nim - wolê najpierw siê upewniæ, czy bêdzie dobry [ bo tyle mi le¿y nieu¿ywanych kosmetyków, bo zrobi³y "kuku" ]
Ja równie¿ nic nie kupujê bez KWC
Parê razy siê przejecha³am, np. na tym balsamie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 ale to mnie nie zniechêci³o
Swego czasu maniê na KWC wypar³a Szafa, ale kiedys przesiadywa³am na KWC parê godzin dziennie
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 14:31   #265
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swoj± kupujê w Arkadii, tam jest sklepik tej firmy. Na allegro te¿ s±, np tu: http://allegro.pl/bananowa-odzywka-t...433267909.html

Tak, i do tego tych protein nie jest za wiele, ale jednego nie mo¿na mu odmówiæ- piêkny zapach i wyg³adzanie. ale ja jestem bardziej za bananowym cudem
No i oczywi¶cie oleje, oleje kokosowy, Amla, Babydream
dzieki za odp
Babydream naprawdê jest niezast±piony

spojrza³am teraz na All- jak podbijaj± ceny tej od¿ywki na innych aukcjach prawie dwa razy wiêksza a ludzie i tak kupuj±

Stary 2011-02-01, 14:34   #266
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

pamiêtacie tego szczeniaka o którym pisa³am? niestety musimy go u¶piæ
Stary 2011-02-01, 14:35   #267
blondi1041
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Cytat:

blondi1041 a kiedy mia³a¶ egzamin i odebra³a¶ plasticzek?
ja... egzamin 2 grudnia a odebralam 13 grudnia, dzien po moich urodzinach
jezdze od wigilii, w sumie tak co kilka dni, dzis bylma w toruniu, wrocilam niedawno, udalo sie bez zadnych przypa³ów
jechalam caly czas ok 80km/h, tylko kilka samochodow mnie wyprzedzilo, ale bez szalenstw moj czas : okolo 40 minut - 35 kilometrow
blondi1041 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 14:37   #268
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

odwiedzi³±m dzisiaj Rossmann kupi³am zachwalany przez Was szampon dla dzieciaków "babydream" mas³o kakowe pó¼niej skoczy³am do apteki po olejek rycynowy i ju¿ siedzê z ptasim zó³tkiem po³±czonym z olejkiem i cytryn±
chyba nied³ugo bêdzie trzeba edytowaæ tytu³ tego w±tku

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
co siê sta³o?

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 14:39   #269
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego?

Stary 2011-02-01, 14:40   #270
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ

co siê sta³o?
ma powa¿ny problem ze sercem... a on ma tylko 3 miesi±ce

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.