Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 21:44   #241
martuska2o
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

justyskaa789
Uciekaj od niego dziewczyno gdzie pieprz rośnie i to jak najszybciej! Masakra. Nie pozwalaj mu na to co robi Tobie, I do tego będzie dalej z nią pracował? no na pewno nic między nimi już nie będzie, na pewno...
Ależ podobna sytuacja do mojej. Bądź ode mnie mądrzejsza i uciekaj!

Ps. Dziewczynki kochane za przykładem mimiki byłam dziś pierwszy raz na SALSIE, w czwartek znowu a w piątek będę machać biodrami na MAMBO ;d
Ogólnie w lustrze to jakbym jakąś kaczkę tańczącą salsę widziała dziś haha ;d (tzn. tańczącą czyli próbującą okiełznać podstawowe kroki i machanie biodrami ;d)
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:50   #242
justyskaa789
Raczkowanie

Nie wiem jak to będzie dalej...
Muszę się wziąć za siebie, jakaś siłownia, może biegać zacznę, może basen, bo po tym jak schudłam przez jakieś dwa miesiące 15 kg skóra jakaś taka obwisła się zrobiłam. i jakby ktoś chciał to mam jakies 15 cm wzrostu do oddania, chętnie oddam ;d
Nie mogę się doczekać wizyty u ginekologa, bo już nie wiem co się ze mną dzieje.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
justyskaa789
Uciekaj od niego dziewczyno gdzie pieprz rośnie i to jak najszybciej! Masakra. Nie pozwalaj mu na to co robi Tobie, I do tego będzie dalej z nią pracował? no na pewno nic między nimi już nie będzie, na pewno...
Nie chcę zmuszać go do zmiany pracy, robi to co lubi. Zobaczymy, czas pokaże.
justyskaa789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:58   #243
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Ps. Dziewczynki kochane za przykładem mimiki byłam dziś pierwszy raz na SALSIE, w czwartek znowu a w piątek będę machać biodrami na MAMBO ;d
Ogólnie w lustrze to jakbym jakąś kaczkę tańczącą salsę widziała dziś haha ;d (tzn. tańczącą czyli próbującą okiełznać podstawowe kroki i machanie biodrami ;d)
OoO
też bym poszła
I chyba nawet sie wybiorę
Od kwietnia jak ogarnę sie finansowo
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:05   #244
yellowbird
Rozeznanie

A ja chodzę na damsko-meską siłownię i też nie narzekam

Wiecie co, tak czytając niektóre wypowiedzi tylko utwierdzam się w postanowieniu pt. " Nigdy więcej poprzestawania na miernocie! ". Naprawdę... Jak Cię ktoś kocha, to będzie się starał. Nie zawsze będzie mu wychodzić, ale liczą się starania...
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:10   #245
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość

Wiecie co, tak czytając niektóre wypowiedzi tylko utwierdzam się w postanowieniu pt. " Nigdy więcej poprzestawania na miernocie! ". Naprawdę... Jak Cię ktoś kocha, to będzie się starał. Nie zawsze będzie mu wychodzić, ale liczą się starania...
Ja nie chodze na siłownie, bo niestety mój eks i jego koledzy, pseudopakerzy z Bialowiezy okupuja najlepszy fitnesclub z siłownią. Kiedyś chodziłam na "złomownie" taką, ale już mi sie odechciało
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:10   #246
justyskaa789
Raczkowanie

lily92920 jesteś z Podlasia;>
justyskaa789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:13   #247
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ja nie chodze na siłownie, bo niestety mój eks i jego koledzy, pseudopakerzy z Bialowiezy okupuja najlepszy fitnesclub z siłownią. Kiedyś chodziłam na "złomownie" taką, ale już mi sie odechciało
A nie możesz ich olać?

Lub inaczej, nie ma innych przyzwoitych siłowni w okolicy?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 22:22   #248
qathe
Wtajemniczenie

Widzialyscie love yhe way you lie 2 ?

http://apacer194.wrzuta.pl/film/9N9P...rt_2_napisy_pl

sponio

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:26   #249
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie dziwie się, że nie narzekasz

Cytat:
Też tak myślę. Już mam dosyć leniwych chłopców zupełnie pozbawionych ambicji. Zresztą jak ktoś jest leniwy w życiu to nie oczekujmy cudów, że naglę o związek będzie się starał. Czuje, że z moimi wymaganiami prędzej zostane sama;p. Chociaż ten nowy był fajny, lekarz z niego będzie

Ja znowu jestem na etapie spania 3 godzin na dobę, ale został mi jeszcze tylko jeden egzamin, jupi. I będzie spokój na pół roku
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:32   #250
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyskaa789 Pokaż wiadomość
lily92920 jesteś z Podlasia;>
Powiedzmy

Ale "pakerzy z bialowiezy" byli w jakiejs reklamie, Hejah chyba

Cytat:
A nie możesz ich olać?

Lub inaczej, nie ma innych przyzwoitych siłowni w okolicy?
No nie, jest tylko ta złomownia, choć moja kolezanka chwiali jeszcze jedną, troche na zadupiu ale da sie zniesc. Bo w innych to tylko ten sprzet do pakowania jest, a ja bym chciala bieznie, rowerek i takie tam do fitnessu.

Właśnie musialam uswiadomic eksa, ze zgubilam nasz biznespaln, bo mi przypomniałyście mamy właśnie o siłowni, na pp to robimy
Pow. ze zrobimy nowy, także dobrze, ze nie jest zły I że zrobiłby sam, ale już jest zmęczony...
Stary 2011-02-01, 22:34   #251
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Mój też mi tak powiedział a teraz nawet na to nie mogę liczyć bo ma mnie gdzieś.Chciałabym go olać ale nie potrafię.Znów wymiotuję,mam zawroty głowy,wszystko mnie boli.

Ja jeszcze tak nie mam i mam nadzieję, że mieć nie będę... Chociaż znam siebie :P:P yhhh

Bądź dobrej myśli, wiem co to znaczy aby go olać ale nie jest to łatwe :/
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 22:36   #252
juniorka89
Wtajemniczenie

A ja zaczynam 6 Weidera
Sesese ;]
Kolega jak mi zasypał jego nowymi ćwiczeniami to upadłam...
Ja i 100 pompek ??;/
Nigdy w życiu
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-02-01, 22:40   #253
yellowbird
Rozeznanie

Wytrwałości Juniorko, przechodziłam przez to i jest ciężko, ale da się wytrzymać, jeśli się chce Efektem jest fajniutki twardy brzuszek
Stary 2011-02-01, 22:40   #254
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez qathe Pokaż wiadomość
Widzialyscie love yhe way you lie 2 ?

http://apacer194.wrzuta.pl/film/9N9P...rt_2_napisy_pl

sponio
ehehe

między innym na tej piosence całowałam sie z nowym na sylwestrze
Stary 2011-02-01, 22:45   #255
qathe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
ehehe

między innym na tej piosence całowałam sie z nowym na sylwestrze

Jak uroczo ^^

Znalazlam cos fajnego na fejsie : Czasami warto przezyc pieklo,zeby potem obudzic sie w raju

Stary 2011-02-01, 22:46   #256
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Wpadłąm się przywitać w 15 części. Padam na pyszczek, więc uciekam spać.
U mnie spokój, rozwijamy się dalej, ja nad soba ciężko pracuję.
Powinnam się też wybrać częśćiej na basen, bo zapuściłam się strasznie.
A za niedługo 30 stuknie.

Robicie sobie prezenty na walentynki z TŻ-tami?

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:47   #257
lily92920
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2011-02-01, 22:48   #258
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Wytrwałości Juniorko, przechodziłam przez to i jest ciężko, ale da się wytrzymać, jeśli się chce Efektem jest fajniutki twardy brzuszek
Akurat ćwiczę od jakiś 2 tyg.po 30 brzuszków dziennie wiec mam nadzieję,ze przetrwam ;]
Cytat:
Stary 2011-02-01, 22:49   #259
qathe
Wtajemniczenie

Juniorka swietna masz fryzurke

Stary 2011-02-01, 23:10   #260
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Robicie sobie prezenty na walentynki z TŻ-tami?
Nie ten wątek!

Dżuniorka, oj łatwo nie jest. Ja wytrzymałam jakieś pare dni, strasznie mnie po tym brzuch bolał i jeść nie mogłam, bo na wymioty mi sie zbierało... Też planuje zacząć robić brzuszki, ale najpierw muszę trochę przytyć żeby mieć co spalać;p
Stary 2011-02-01, 23:21   #261
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Nie ten wątek!
zawsze można się rozstać w walentynki
Stary 2011-02-01, 23:35   #262
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
zawsze można się rozstać w walentynki

No wiesz
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 00:08   #263
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Boję się, ale może to kwestia czasu, odbudowania zaufania.
justyska... nie zaufania, tylko przypasowania sobie nowych, lepszych klapek na oczy
Ten tekst o tym, żebyś na początku tam nie chodziła mi się nie zacytował, ale muszę na niego odpowiedzieć:
Dziewczyno, otwórz oczy. On się zachowuje jak dziecko, które zrobiło wielką śmierdzącą kupę i teraz zakrywa ją chusteczką. Sorry, ale smród i tak się poniesie Z takich przeskakiwanych związków nigdy nie wychodzi nic dobrego. Nie myśl, że u Ciebie akurat będzie inaczej. Szkoda Twojego czasu, to cierpienie, którego unikasz zostając przy nim, tak naprawdę tylko przekładasz sobie na później. I później będzie jeszcze bardziej bolało a wręcz im później, tym bardziej. Dla Ciebie to pewnie wygląda zupełnie inaczej, wszystko jest wyjątkowe a on biedny i zagubiony, ale prawda jest banalna, jak zawsze. Facet nie kocha żadnej z Was, a do obydwu go ciągnie. I może mieć obie na raz, a nawet jak się jedna wykruszy, to zostanie druga. I obydwóm nie przeszkadza, że jest ich dwie. Sytuacja idealna dla każdego skur.czysyna.

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja sie nie czuje poskladana.. wrecz rozsypana ( i co ze wzielam rzeczy -to mnie wlasnie doluje) Spodziewam sie obiektywnego spojrzenia na to.. juz z troszke mniejsza licza emocji.. Zamierzam urwac z nim kontakt do spotkania.. raczej sie postarac o tym nie myslec( co bedzie ciezkie)
Nie zamierzam po tej rozmowie leciec z walizkami po schodach w 2 strone.. raczej nie.
Ilona, sama chcesz tkwić w gównie. Spotykając się z nim będziesz totalnie rozpieprzona i w jeszcze większej histerii a skończy się to w psychiatryku. Na własne życzenie.

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
a więc zakończył ze mną związek. Pozytyw - jest dobrze, nie uroniłam ani jednej łzy jak na razie, trzymam się, sama jestem w szoku i co najważniejsze nie robiłam głupstw tylko boję się nocy... :|
GRATULUJĘ! Nie bój się nocy to taki dzień, tylko ciemniejszy

Cytat:
taa, ja sie zdecyduje. To on powinien się zdecydować.
Ale on już się przecież zdecydował...

Cytat:
Odpisał, że jemu też jest cudownie, ale żebym nie naciskała, żeby to wszystko się powoli unormowało. Żebym nie żyła w zawieszeniu i spotykała się z kim chcę. Po moich kolejnych wyrzutach i naciskach napisał, że nie będzie się z nikim spotykał. Miło...
?!?!?! Widzę, że potrzebujesz przetłumaczenia tekstu z obcego języka na polski. Proszę bardzo: "Czy mogłabyś łaskawie nie cisnąć mnie, bo nie zamierzam rezygnować z wygodnej sytuacji, w której jestem? Nie obchodzi mnie, czy cierpisz, ani czy ta druga cierpi. Liczę się tylko ja. Jak Ci się nie podoba/nudzi, to znajdź sobie kogoś innego i się pobaw, bo na mnie to nie zrobi wrażenia. I tak wiem, że w razie czego, jak gwizdnę, to przylecisz." Jakby Ci to tak powiedział, to trzasnęłabyś mu w twarz, czy powiedziała "ok"? Bo właśnie Ci to powiedział, więc olej chama!!!!!

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Mój powiedział mi dzisiaj abyśmy zostali przyjaciółmi ... MASAKRA może jeszcze mam słuchać o jego nowych podbojach albo randkach ... ;/
Haha, klasyczny tekst, jak w amerykańskich serialach. No normalnie, że oni się nie wstydzą rzucać tych hasełek

Cytat:
Mój były użył podobnych słów... też mnie to boli... Powiedział mi dzisiaj jeszcze, że może spotkamy się za miesiąc, zobaczymy jak będzie i może do siebie wrócimy (?) wtf ?

iiiiii iiiii stwierdził iżmoże tego żałować, znajdę sobie innego :P:P ale nie chce być teraz w związku, że musi poukładać studia, pracę...
Niech spada na drzewo prostować banany. Kolejny przyjemniaszek z hasłem "W sumie nie wiem, czy będzie mi wygodniej bez Ciebie pod ręką, mogłabyś tu zaczekać wiernie, aż się wyhasam i sprawdzę? Dam znać co ustaliłem".

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Przynajmniej na razie nie wroce..mam slowna umowe z nowym mieszkaniem o ktore zabiegalam(nie bylam jedyna chetna) i co odwidzialo mi sie teraz?poza tym nowe M jest ladne i mialabym blizej do szkoly( 4 ulice na pieszo a obecnie mam 15 minut tramwajem)
Moze jakby cos z tego jeszcze mialo byc to kazdy w swoim domku ze tak powiem..(nic dobrego z tego zamieszkania nie wyniklo.. wynikl strach o moje rzeczy w chwilach klotni i ze mi je wypieprzy przez okno..)
Ilona - załamka. Tyle Ci powiem. Weź się w garść :/

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
ooo wlasnie mi sie przypomnialo co mi pare dni temu ex powiedział podczas tej 'wspanialej' ostatniej rozmowy. 'moze zakrec z krzysiem(jego kolega), on jest wolny teraz"
Trzeba było powiedzieć "chciałam Ci właśnie zaproponować to samo, bo też się dowiedziałam, że Krzysio jest wolny, skorzystaj".

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
Po tekscie jaki mu powiedziałam na dowidzenia " wiesz co hmm nie oszukujmy się ciebie po prsotu na mnie nie stać nie dla psa kiełbasa" to wątpię że będę nawet w rezerwie heehhe . nawet sobie już "czesc" po tym nie powiedzielismy

chyba dobrze mu powiedziałam ?
Dobrze
Cytat:
justyskaa789
justyska - posłuchaj martuski, bo była w takiej samej sytuacji, jak Ty. Zresztą nie ona jedna.
Cytat:
Kurdę, zazdroszczę Wam tych tańców

A w walentynki? W walentynki puśćcie sobie to: http://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY wsłuchajcie się w tekst, a potem tańczcie do upadłego i pójdzie Wam na zdrowie

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-02 o 00:38
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 07:43   #264
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ja dziś dostałam zdjęcie, jak dźwiga pudło pełne odżywek. Zdjęcie podpisane było "Kocham Cię". Tylko nie wiem, czy to słowa skierowane do tego pudła z odżywkami czy do mnie?
hahaha chyba jednak Ciebie jak można kochać odżywki
A tak w ogóle, to naprawdę trzeba mieć wytrwałość, żeby tyle tego wypić, te białka są okropne, jedynie węglowodany przechodzą przez gardło, ale też nie zachwycają.
Mój nowy też dużo tego je, wspomaga się jak może (oczywiście w granicach rozsądku), ale i tak nie ma jakiś wielkich mięśni, jak on to mówi "nie ma dobrych warunków fizycznych". A dla mnie to lepiej, bo nie lubie takich wielkich facetów

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 08:40   #265
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez qathe Pokaż wiadomość
Juniorka swietna masz fryzurke
Dziękuję

siaaaa zobaczymy
ja też nie mam czego spalać
Ale mieśnie chcę wyrobić sobie
Zobaczymy wczoraj zaczęłam jak na razie nie jest źle ale mięśnie trochę bolą Żeby tylko efekty było widać
Mnie się od 3 dni jeść nie chce straszne to jest
Cytat:
Stary 2011-02-02, 10:00   #266
Malla
Nie depcze krokusów

Ofelia - widocznie można kochać odżywki, skoro wydaje się na nie ćwierć wypłaty a kobietę zaspokaja słowami Białko waniliowo-gruszkowe jest pyszne Nie lubię gotować, nie wychodzi mi to i z chęcią zaspokajałabym futurystycznie apetyt papkami lub tabletkami odżywczymi.
Ciacho nie jest przypakowanym kafarem bez szyi, ma szczupłą sylwetkę pływaka i ładnie zaokrąglone mięśnie Wielcy faceci są feee, więc dobrze, że Twój nie ma takich genów
Stary 2011-02-02, 10:19   #267
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ofelia - widocznie można kochać odżywki, skoro wydaje się na nie ćwierć wypłaty a kobietę zaspokaja słowami Białko waniliowo-gruszkowe jest pyszne Nie lubię gotować, nie wychodzi mi to i z chęcią zaspokajałabym futurystycznie apetyt papkami lub tabletkami odżywczymi.
Ciacho nie jest przypakowanym kafarem bez szyi, ma szczupłą sylwetkę pływaka i ładnie zaokrąglone mięśnie Wielcy faceci są feee, więc dobrze, że Twój nie ma takich genów
Ja uwielbiałam truskawkowe odżywki
Ale po paru łykach juz nie dałam rady więcej w siebie wlać
Cytat:
Stary 2011-02-02, 11:28   #268
Avv
Wtajemniczenie

Co?! 15 część?! Aaaaa!
Dobra, dałyście czadu.
U mnie z nowości - były mnie kocha, zrozumiał dopiero jak mnie stracił (so predictable... xd.) i cały czas mnie nagabuje, plącze się, smęci, pyta co u mnie itd. ;p
Ja zwariuję z tym człowiekiem.
Kurcze, muszę chociaż kilka stron nadrobić. ;>

Edytowane przez Avv
Czas edycji: 2011-02-02 o 11:29
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 11:36   #269
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Ilona, sama chcesz tkwić w gównie. Spotykając się z nim będziesz totalnie rozpieprzona i w jeszcze większej histerii a skończy się to w psychiatryku. Na własne życzenie.

Nie bede rozpieprzona.. Nie bedzie tak zle nie martwcie sie az tak
Podjelam decyzje o wyprowadzce i bede sie jej trzymac ..A nie jest pewne ze to bedzie za 2 tygodnie bo on planuje wyjazd(a jesli wyjedzie tam gdzie mysle to wiecej sie z nim w zyciu nie spotkam) a jesli w inne miejsce to niby mamy sie spotkac np: jak znow bede we wrocku-czyli koniec lutego..ale jak miesiac go nie bede widziec to moze to mi pomoze.. i wtedy stwierdze ze to spotkanie nie mialoby sensu..zobacze co bedzie dalej..

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ilona - załamka. Tyle Ci powiem. Weź się w garść :/
A mozesz uzasadnic?

W ogole hej dziewczyny wyspalam sie dzis dlugo (od 11 do 10) bo we wrocku nie bylam wyspana bo sie z kims po nocy klocilam
Wstalam w lepszym humorze..wczoraj mialam dola dzis jest lepiej.
Wkrotce ide do lekarza bo od 2 tygodni mam kaszel lecze syropkami i nie wiele pomaga(pewnie znow oskrzela mam chore)
Dzis mam jakas chec do zycia.. zmylam paznokcie i mam ochote malowac od nowa... w ogole chetnie bym sobie żele zrobila na paznokcie ale przez okres 3 tygodni nie moge.

W ogole tu na forum pisala moja kolezanka z ktora dobrze byloby sie spotkac bo dawno sie nie widzialysmy

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 11:43   #270
Malla
Nie depcze krokusów

Ilona - dziwię się, że jeszcze chcesz się z nim spotykać po tym, co Ci zrobił. Co to miałoby mieć na celu?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości