![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa, wygladacie wszyscy pieknie
![]() Iga, to caly malzon i to idealnie widac ![]()
#243 |
Zakorzenienie
|
o gruba Jowisz
![]() ![]() ![]() fajne zdjęcia , płaszczyk super Kristi to wezmiesz wszystkie dzieciaki ![]() zaliczylismy plac zabaw, pogoda super, ale jak słońce zajdzie to troche zimno, nie wiadomo jak sie ubrac no i Wiki bawiła sie z 6 letnią Julką a nie z jej 3 letnią siostrą ![]() jeszcze napiszę i wczorajszym ZOO ![]() ![]() ![]() ![]() największy hicior to dinozaury ![]() ![]() zjadła tez kulkę lodów w wózeczku, no takie duze dziecko juz mamy ze szok ![]() było pięknie ale taka byłam padnięta ze teraz TZ na mnie obrazony bo poszłam spac o 21 ![]()
#244 |
Zakorzenienie
|
takuśna my jak idziemy w komplecie to jest nas strasznie duża banda,
gdzie wejdziemy to od razu robi się tłoczno, A z drugiej strony to nie wypada bo wy będziecie same a ja sama nie przyjadę bo się nie znam w tamtych rejonach więc muszę z tz ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- A co do kilosów to od dłuższego czasu powtarzam sobie że muszę się wziąść w garść i przycisnąć pasa dietetycznego , ale jakoś brak mi mobilizacji i tak mija czas a ja dalej wyglądam jak hipopotan |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Jowisz jeszcze trochę i w kadr nie wleziesz
![]() ![]() nic nie pisałam pry fotach wcześniej, ale też uważam, że Idźce powinnaś ścinać. ja nadal trwam przy sofijowej bombce i nie zmienię ![]() wrócę się i podejrzę, bo jakieś foty łikend były wstawiane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
O raaaaany Takuśna nie gadaj nawet
![]() ![]() Kasiunia pewnie, napiszę jak się na coś zdecydujemy ![]() Jowiszowa, naprowadź nas jeszcze gdzie ten tłuszcz ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-04-04 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
aaa Cestusiu my na kos byliśmy ze scan holiday
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Ale się u nas zrobiło ciemno, wiatr się zerwał dość mocny , no i pada
![]() i tak chyba cały tydzień będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uśpiłam Olgierdę ![]() Jeszcze sąsiedzi z szeregówek labradora sobie sprawili jak ten pies szczeka cały dzień wypuszczony na ogródek to mnie jasna krew zalewa ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mnie to sie marzy nasze spotkanie wątkowe, ale takie w pełnym składzie, choc jak widze jak my , blisko siebie mieszkające nie mozemy sie ugadac to nawet nie wyjezdzam z propozycją ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
łooo matko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha. i Jowiszowa weź już przestań snuć te wyimaginowane wizje z nadprogramowymi kg w tle ![]() ![]() ![]() p.s. jak pokażesz mi, że masz oponę to spasuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
ufff
pół godziny usypiałam Mikiego na sofie, oczywiście nie stosuję się do rad super niani ![]() ![]() dziś już trzecia noc na nowym wyrku, tylko jeden problem budzi się nad ranem i mnie woła do siebie ![]() no i Igusiowa już w moim guście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
foty strasznie ciemne
![]() właśnie sobie za szafkę zapłaciłam: http://allegro.pl/show_item.php?item=1536591917 suszarka kupiona, stoi i czeka na natchnienie małża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
u mnie w łazience przydałby się słupek wysoki, ale te lepszej jakości są drogie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nic nie odłazi,a stoi zaraz przy wannie. kupiony jak Iga miała ok. 9mcy, może ciut wcześniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
no własnie nie liczę że to ma wystarczyć na 100 lat,
![]() może jednak coś będzie niedługo fajnego w Lidlu ![]() ![]() dziś jestem przepracowana jak na brzuchatą umyłam okna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze Wiki ma kazdy włos w inną stronę bo u niej bob tez odpada. Muszę jej kitki robic bo inaczej wygląda jak z buszu
![]() Apocalipto leci na polsacie ![]() nie chwaliłam sie Wam ze łóżeczko turystyczne sprzedałam ![]()
#262 |
Zakorzenienie
|
to super Takuśna, będzie kasa na inne cele
![]() tak film super, trzymał mnie w napięciu jak oglądałam pierwszym razem ![]() i oczywście za bardzo się wczuwałam w ciężarną matkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Takuśna superancko
![]() A ja sobie nabyłam Maluśnową bazę (przez neta bo mi się szukać nie chce po sklepach ![]() ![]()
#264 |
Zakorzenienie
|
Takuśna ja się nie wymiguję tylko piszę jak jest
![]() ![]() ale tak dziś rozmyślałam o tym zoo ![]() i jakoś nie widzę nas tam bo co będziemy łazić tak całą bandą po tym zoo i nawet gdzie usiąść nie będzie //tak jakoś łyso mi się wydało // Może lepiej gdzieś gdzie pójdzie usiąść i gdzie dzieciaki będą miały się czym lub gdzie pobawić No chyba że w tym Zoo jest też takie miejsce - nie orientuję się bo za rzadko tam bywam ![]() Jaka Igusia ładnie uczesana a czy dobrze widzę na ręce pieczątkę???? czy to z przedszkola u nas też dostają pieczątki na ręce za grzeczność, za niegrzeczność,za sprzątanie, Choć nie powiem żeby to było dobre bo potem tego nie idzie domyć jak przyjdzie cały opieczętowany |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Jowisz, jak fajnie wygladacie
![]() ![]() Anka ja kupilam bardzo fajny slupek do lazienki w Ikei. Ladnie zrobiony i dosc solidny. No i w koncu mam miejsce na reczniki i rozne kosmetyki, wkurzalo mnie, jak sie walaly po katach. My moze w nasteonym tyg. wybierzemy sie do Zoo safari, zwierzeta na wolnosci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
hej.
tradycyjnie nie chce mi się robić ![]() ![]() Kasiulka - ja mogę szczerze powiedzieć, że z tej bazy jestem super zadowolona ![]() ![]() Anka - info dla ciebie - pryszczole nie wychodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa, jaki ladny wiosenny avatar
![]() Dzien dobry!!! Pogoda się zrabała i pewnie szybko slonce nie wyjrzy! Bleee! Od razu obnizyla sie tempka o dobre 10 stopni, wiec automatycznie dziecko cieplej ubrane ![]() Szczescie ze wyprany wozek zdazyl wyschnac, bo upieprzony byl jakby sie moja matka z nim w blocie tarzala.. ![]() Mala, co to za baza??? ![]() ![]() Ja wam moge polecic z czystym sumieniem tusz do rzes! Normalnie chwile tuszuje i mam jak aktorka ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/l-oreal-mascara-vo...3.html#gallery tylko, ze ja placilam w rossku 49,99zł
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Anisia - to ta baza;
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...d-makijaz.html tania, a naprawdę dobra ![]() ![]() ![]() a moje dziecko przeziębione ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
hejka
dziś M przespał całą noc u siebie ![]() oby tak dalej Maluśna dziękuję za dogłębną recenzję, za radą Kasiulkowej też kliknęłam bo u nas na osiedlu nie ma tańszych drogerii ![]() ![]() ![]() uuu ponoć na Śląsku deficyt facetów ![]() ![]() ![]() ostatnio tż miał z Mikiego polewkę, M odkrył, że mu siurek urósł jak go głaskał, przy zmianie majtasów ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-04-05 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wczoraj pod wieczór pogoda się zmieniła i dziś jest paskudnie ![]() ![]() Poszliśmy wczoraj na plac zabaw. W piaskownicy była dwójka dzieci, chłopczyk i dziewczynka, z matką albo niańką. Mati się chciała przyłączyć do zabawy, jak zwykle zagadywała do dzieci "chodźcie... zbudujmy zamek z piasku", dziewczynka (lat ok 3,5) patrzyła na nią z taką zniesmaczoną i znudzoną miną że szlag mnie trafił ![]() ![]() Wszystko nic... tylko rok temu ta sama dziewucha latała za mną i za Mati jak piesek, odczepić się nie chciała, właziła wszędzie tam gdzie my byłyśmy, a teraz taaaaaaaka mina ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.