Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 13:38   #241
sygine
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja mialam dzis w nocy taki skurcz łydki ze musiałam ugryzc poduszke bo chyba bym zawrzeszczała i wszystkich obudziła. musze zwiekszyc dawke magnezu (biore 200mg a niby max w ciazy to 500 wiec sie niebede szyczypac).
Kciuki oczywiście trzymam A co do magnezu to mój ginb mi ostatnio kazał 2000 mg dziennie brać Więc kupiłam sobie magnum forte zdrovitu, który ma w jednej kapsułce 300 mg i łykam 6 tabletek dziennie... Tylko że ja pomimo delikatnych skurczów stronię od nospy, bo jakoś zawsze byłam antytabletkowa a w ciąży to tylko ten magnez i femibion
Stary 2011-04-13, 13:39   #242
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
u mnie nie widać dobrze pomimo że mam robione na dobrym sprzęcie powaga
no to musisz czymś zakłócać ten obraz

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Witam Mamuśki.

Ale gonicie w nowym wątku.
Widzę, że trochę kulinarnie się zrobiło. U mnie dziś na obiad pulpety w sosie pomidorowym z kaszą...pycha ale bardzo mnie teraz zgaga męczy. Nawet Rennie nie pomogło
Co do dentysty to ja skończyłam leczenie paszczy gdzieś w lipcu, a w październiku zaszłam w ciążę. Niby powinno być ok, ale i tak muszę wybrać się do kontroli, tylko jakoś nie mogę się zebrać
mnie na mega zgagę pomaga ranigast max, pytalam gin powiedziała że można brać
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:41   #243
Zmalowana
Zakorzenienie

To teraz niech mi jeszcze Mamusie powiedzą jaki materac
http://allegro.pl/materac-kokos-pian...547660296.html ?

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:43   #244
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja niestety jestem zmuszona iść na 3d w tej ciazy juz ide 2 raz.Z synkiem byłam ale obraz marny bo mam dużo tłuszczu na brzuchu
zmuszona why???? oj ja tez mam tłuscior na brzuchu to bedzie zle widac?????

zanetko - nie było parówek specjalnie dla Ciebie heheh

były ziemniaczki pomidorek swiezy pokrojony w czasteczki i kotlety sposob na gołobki inaczej czy cus takiego tak zdrowiej :P ?

ale sie wkur***am przyszły te babki suknie obekrzec i suknia pasowala na panne mloda super lepiej niz na mnie wygladala ale jej matka..... popierwsze stanela oparla sie o sciane i widzi ze ja z tym brzuchem z ta suknia sie mecze i mi nie pomoze wreszcie poprosilam ja o pomoc powiedzialm ze mi z tym brzuchem troche niewygodnie a ona na to ze mi nei pomoze bo nie chce nic zepsuc!!!! wiec sama musialm wlozyc zasznurowac zdjac itp.zmeczylam sie przy tym okropnie bo suknia jest ciezka ma 7 warstw tiulu na dole i gore cala w krysztalkach swarovskiego a ten babsztyl sie tylko krzywil i narzekal ze: welon za krotki (jak jest tren nie moze byc dlugi bo paskudnie to wyglada), ze sukienka na dole jest nie obszyta tylko ucieta (tiulu sie nie obszywa powiedzialam jej ze obszycie 7 warst tiulu koralikami to koszt 2000 zl to sie zamknela!) i ze czemu nie mialam narzutki zadnej (byl lipiec i 33 stopnie!!!!moze golf powinnam miec), pozatym odkryla male rozdarcie ktorego janie zauwazylam wczesniej ale ze sukienka mialaby byc skracana (ten fragmetn i tak do uciecia by byl) to chyab nei gra roli corce sie podobala ale ta babadoprowadzala mnei d szalu!!!!!!!! mialam ochoe dac jej kopa na do widzenia

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-13 o 13:54
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:43   #245
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Carmela nie martw się na zapas. Powtórzysz z 75g. I wyjdzie na pewno dobrze.
Ja miałam po 50g na czczo 81,a po 1h 171.(tylko że ja niestety mam cukrzycę ciążowa,ale dbamy o siebie ) VANILIOWA też chyba miała podwyższona. A później miała ok
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
trochę sporo...pewnie dostaniesz skierowanie na 75g, ale na pewno wyjdzie ok!
nie chce sie martwic na zapas i tez mam nadzieje ze po 75g bedzie OK.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:46   #246
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
potrzebny mi namiar na magnez (tablety) który ma wysoka dawke (500 mg) - znacie jakiś?
Z tego co ja się orientowałam w aptekach, to najwyższą dawkę ma blumag (375 mg) i magnum forte zdrowit, ale w saszetkach lub tabletkach do rozpuszczania (też 375). Ale blumag był za 7 zł 30 tabl., ten magnum też koło 7 zł, ale za 20 torebek. A ja mój mam za 10 zł 50 kapsułek, więc przy takiej hurtowej ilości jaką łykam to mi się bardziej opłaca.
Stary 2011-04-13, 13:51   #247
patik87
Zakorzenienie

Carmela nie martw się właśnie na zapas. Po 75 zobaczysz jaki wynik i wtedy dietka ewentualnie.

Zmalowana - łóżeczkoklaski :

AgaGuersney płaszczyk rewelacyjny, taki na mój gust, i gratuluję miejsca w przedszkolu dla córy.

Bartessa fajny masz brzuszek, kształtny, mi wszyscy mówią ze jak na 27 tc to mam nie za duży brzuch, potem wstawię.

Piszecie jak szalone dzisiaj, trzeba non stop czytac co by na bieżąco być.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 13:53   #248
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
a co do fasolki po bretonsku.

ja zawsze robie takie proporcje:

kg marchewki, kg kiełbasy, kg fasoli.
Do tego wkladam maly sloiczek przecieru, przyprawy, lubie taka zeby byla lekko ostra, dlatego pieprzu nie zaluje.

Niektorzy robią bez marchwi, ale ja nie lubie. Wogole fasoli nie lubie a tej postaci jest wyborna
fasolka z marchewką wychodzi taka slodkawa palce lizac.

Mi tez chusteczki Baby dream nie podeszły, jakies takie sztywne były
Więc Beatko może najpierw przetestuj na sobie?

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Ja się położyłam na chwilę po 11 i własnie wstałam
hehheehe ja też się połozyłam na chwilę jak Filip zasnąl i spałam 2h!

do wieczora moze jakoś dociągnę
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:54   #249
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Z tego co ja się orientowałam w aptekach, to najwyższą dawkę ma blumag (375 mg) i magnum forte zdrowit, ale w saszetkach lub tabletkach do rozpuszczania (też 375). Ale blumag był za 7 zł 30 tabl., ten magnum też koło 7 zł, ale za 20 torebek. A ja mój mam za 10 zł 50 kapsułek, więc przy takiej hurtowej ilości jaką łykam to mi się bardziej opłaca.
któraś już z dziewczyn pisała że asmag forte ma 500 w jednej tabletce, też mi to gin przepisała i kazała zażywać 2 tabletki dziennie.
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:00   #250
BABONIK
Zadomowienie

Zmalowana ja mam taki materac i jest bardzo fajny.Nadia spała na nim prawie 2 lata i teraz będzie dla drugiego dziedziusia,nic sie z nim nie stało.

SweetAngel- tez bym sie wkurzyła,niech sie ugryzą baby w dupkę

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:01   #251
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Beti prosze co za zupa, choc kazdy ma jakies swoje dziwne rzeczy, jak zupa owocowa z makaronem, placki ziemniaczane z cukrem, śledzie w smietanie z ziemniakami.
To są dziwne rzeczy A może typowo wielkopolskie? Bo ja zawsze jadłam placki ziemniaczane z cukrem i dopiero na studiach kumpel pokazał mi że mogą być na ostro. Podobnie śledź w śmietanie z ziemniakami najlepiej ugotowanymi w mundurkach Zupą owocową z makaronem zajadałam się jeszcze parę lat temu do chwili, gdy się nam zamrażalnik nie zepsuł i trzeba było cos zrobić z rozmrożonymi owocami - wtedy zupa ta była dzień w dzień ponad tydzień i mi z lekka zbrzydła

A ja dzisiaj zrobiłam na obiad naleśniki - 4 rodzaje Jedne z jabłkami, drugie z masą serową, trzecie serowe a czwarte zwykłe Ciekawe co na to cała rodzinka...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 14:02   #252
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Tarammmm
Piękny!!!
a ja cię jeszcze pomęczę, gdzie te naklejki kupiłaś? i po ile?

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:06   #253
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
moja mama tez rzadko robiła ale jak siedze w domku a nie na zajęciach to meżuś sobie życzy dwudaniowe obiadki, zawsze mam prawie na drugi dzień i spokój. zupa plus jakieś drugie chyba że jedno danie wypasione to bez drugiego
U nas nigdy nie mam dwudaniowego obiadu. Żadne z nas nie dałoby rady takiego zjeść, bo my oboje jak wróbelki jemy (a szczególnie mój mąż)
Jak jest zupa, to drugie mu żadną miarą nie wejdzie już

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
brat mojego R. to by codziennie chciał jeśc kotlety z fileta kurczaka.... tia... tylko kto by je ciągle kupował jak filety drogie ostatnio..
Mój mąż też chce tylko kotlety z piersi I pal sześć cenę, bo aż tak źle nie jest, ale ja już dostaję drgawek na myśl, że znowu mam smażyć nudnego kotleta i mizerię robić. Bo jak uwielbiam eksperymentować w kuchni, a on to taki nudny tradycjonalista

Napaliłam się na te chusteczki z rossmanna, ale jednak nie kupię. Poczytałam trochę opinii i jednak większość mam za nimi nie przepada. Więc nie będę kupować na zapas czegoś, co i tak może nam nie podejść.

A tak w ogóle dziś miałam dwa razy krew pobieraną i teraz na obu rękach ma dorodne sińce
Stary 2011-04-13, 14:07   #254
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
To są dziwne rzeczy A może typowo wielkopolskie? Bo ja zawsze jadłam placki ziemniaczane z cukrem i dopiero na studiach kumpel pokazał mi że mogą być na ostro. Podobnie śledź w śmietanie z ziemniakami najlepiej ugotowanymi w mundurkach Zupą owocową z makaronem zajadałam się jeszcze parę lat temu do chwili, gdy się nam zamrażalnik nie zepsuł i trzeba było cos zrobić z rozmrożonymi owocami - wtedy zupa ta była dzień w dzień ponad tydzień i mi z lekka zbrzydła

A ja dzisiaj zrobiłam na obiad naleśniki - 4 rodzaje Jedne z jabłkami, drugie z masą serową, trzecie serowe a czwarte zwykłe Ciekawe co na to cała rodzinka...
Ja jak byłam mała to tez uwielbiałam na słodko, ale potem mi sie odmieniło i wole na slono i do tego szklanka zimnego mleka

To dzisiaj zrobiłaś obiad jak w restauracji do wyboru do koloru

Zmalowana super miejsce dla maluszka
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:11   #255
aania_20
Zakorzenienie

widziałyście tą stronę? http://www.wiocha.pl/

Stary 2011-04-13, 14:12   #256
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Tarammmm
pieknie, jakie oryginalne z tymi kuleczkami

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
ale sie wkur***am przyszły te babki suknie obekrzec i suknia pasowala na panne mloda super lepiej niz na mnie wygladala ale jej matka.....

my mieslimy to samo przy sprzedazy mieszkania, młodzi przychodzili i zachwyceni, a mamuśki/teściówki kręciły nosami, ze cos nie tak, za nowoczesnie bylo dla emeryta

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:20   #257
wodaqua
Zadomowienie

Jestem już po ploteczkach
Ja też nie planuję USG 3D czy 4D, jakoś szkoda kasy, wolę dla malucha coś kupić, no chyba że będzie nezbędne...

Cytat:
Wróciłam z zakupów Chwalę się
1. Naklejki na ścianę
2. Szlafroczek
3. Spodenki
4. Spodenki jeansowe
5. Czapeczka od kumpeli
Super rzeczy, mnie ten szlafroczek szczególnie się podoba

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
no to przedstawiam wczorajszą Zuzkę.
Ładna buźka

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
U mnie ranek calkiem udany: po pierwsze dzis byly wyniki rekrutacji do przedszkoli i Zuzia sie dostala! W sumie liczylam na to (bo ma siostre, ktora kontynuuje juz w tym przedszkolu), ale zawsze jakies ziarenko niepewnosci pozostawalo.

Poza tym bylam na zakupach i w koncu kupilam sobie plaszczyk. O taki: http://www.sklep.topsecret.pl/pub/pr...KI_TPZ0056.jpg
Chcialam bezowy, ale w moim rozmiarze juz od dawna nie bylo, no i w ogole okazalo sie, ze jest dzis jeszcze 20 zl tanszy niz do tej pory. W koncu bez obaw moge patrzec na prognoze pogody na swieta.
Fajnie z tym przedszkolem! A jakieś kryteria biora pod uwagę, że taka rekrutacja? Zielona jestem...
Płaszcztk fajny! Ja muszę zweryfikować, czy jeszcze się w swój zmieszcze bo nie chcę ciążowego kupować. Polarek wiosenny jeszcze pasuje

Bartessa, duży brzuszek faktycznie. Mój mąż powiedział, że od kiedy brzuszek mi urósł, to cyce nie wydają się takie duże

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Ja bym sie chciała wypakowac 21 czerwca, koniecznie
moj męzus ma urodziny, malenstwo dostałam od niego na urodziny to bym mu je oddala no a 21 czerwiec to tak juz praktycznie w terminie, 37-38 tydzien ciązy.
No faktycznie byłoby super. My chcieliśmy strzelic sobie dzidzię na rocznicę ślubu, ale wyszło, że będzie miesiąc później, bo zamiast 07.07, będzie 07.08, ale co tam...

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
przyszedł rogal - jakiś wielki jest strasznie, u koleżanki widziałam to był cieńszy, nie wiem jak na niego nogę zarzucę no i wydaje mi się, że koleżanka miała dłuższy bo normalnie się kładło pod plecy i było dużo miejsca na ułożenie dziecka. Ale widzę, że wszystkie silikonowe na allegro mają 170cm.
tu kupowałam http://allegro.pl/poduszka-rogal-dla...538251342.html
Napisz, jak się już pierwszy raz z nim prześpisz . Ja ostatnio coraz mniej wygodnie śpię i nie wiem czy dodatkowej kołdry zwiniętej nie wypróbuję, czy to cos w ogóle daje...

Cytat:
Tarammmm
Ładne, takie królewskie

Dziewczyny, możecie polecić jakąś dobrą stronkę z instrukcją jaki stanik do karmienia kupić, bo nie wiem ile mi jeszcze cyce urosną i w ogóle...

Cytat:
ale sie wkur***am przyszły te babki suknie obekrzec i suknia pasowala na panne mloda super lepiej niz na mnie wygladala ale jej matka..... popierwsze stanela oparla sie o sciane i widzi ze ja z tym brzuchem z ta suknia sie mecze i mi nie pomoze wreszcie poprosilam ja o pomoc powiedzialm ze mi z tym brzuchem troche niewygodnie a ona na to ze mi nei pomoze bo nie chce nic zepsuc!!!! wiec sama musialm wlozyc zasznurowac zdjac itp.zmeczylam sie przy tym okropnie bo suknia jest ciezka ma 7 warstw tiulu na dole i gore cala w krysztalkach swarovskiego a ten babsztyl sie tylko krzywil i narzekal ze: welon za krotki (jak jest tren nie moze byc dlugi bo paskudnie to wyglada), ze sukienka na dole jest nie obszyta tylko ucieta (tiulu sie nie obszywa powiedzialam jej ze obszycie 7 warst tiulu koralikami to koszt 2000 zl to sie zamknela!) i ze czemu nie mialam narzutki zadnej (byl lipiec i 33 stopnie!!!!moze golf powinnam miec), pozatym odkryla male rozdarcie ktorego janie zauwazylam wczesniej ale ze sukienka mialaby byc skracana (ten fragmetn i tak do uciecia by byl) to chyab nei gra roli corce sie podobala ale ta babadoprowadzala mnei d szalu!!!!!!!! mialam ochoe dac jej kopa na do widzenia
Może młoda jednak się odezwie... Jak tak możan wymagać, kiedy idzie się po gotową i używaną suknię. A kulturka pierwsza klasa!

Cytat:
Ooostre..
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:23   #258
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
O jaaaa

Dziewczyny, a jak to jest z tymi łóżeczkami? Różne są rozmiary? Jakie są te najbardziej standardowe i jaki wtedy do tego materac się wybiera?
Bo moi teściowie mają łóżeczko na strychu, które nigdy nie było używane, więc może je weźmiemy i odmalujemy i będzie git. Tylko nie mam pojęcia jaki może mieć rozmiar i czy to ma w ogóle znaczenie.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:23   #259
aania_20
Zakorzenienie

A jeszcze póki mi skleroza ciążowa pozwala i pamiętam, to http://www.motherandbaby.pl/index.php?page=1 7-8 maja targi są w Krakowie. Myślicie że warto się wybrać?

Stary 2011-04-13, 14:26   #260
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Może młoda jednak się odezwie... Jak tak możan wymagać, kiedy idzie się po gotową i używaną suknię. A kulturka pierwsza klasa!
No własnie tym bardzie jze za suknie zaplacilam 3500 tys a sprzedaja ze 700 i to do negocjacji suknia byla czyszona itp dodaje gratis welon rekawiczki i inne duperele a ona za taka cene jeszcze wymaga nie iwem czego to kurde nie salon z sukniami i nie mam wszsytkiego tylko to co mi bylo potrzebne pozatym kazdy ma swoj gust i mi bolerko w upal nie odpowiadalo i dlugi welon do trenu tez! a zawszemoze sobie dokupic na allegro jakies bolerko sweter albo peleryne!!!!! zero kultury .......

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-13 o 14:29
Stary 2011-04-13, 14:26   #261
Zmalowana
Zakorzenienie

Ania, a męcz Kupiłam je w Świdniku w normalnym sklepie i jednaka taka duża kosztowałą 18 zł, są też mniejsze po 7 zł. To nie jest papier samoprzylepny tylko takie coś lepsiejsze

Dziękujemy za łóżeczko ) Jakie by nie było to bym w sumie wzięła, bo to raptem 60 zł no i jest niezniszczone. 3 poziomy regulacji wysokości i 3 wyjmowane szczebelki.

Babonik
to pewnie i ja taki kupię

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:35   #262
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Witam Mamuśki.

Ale gonicie w nowym wątku.
Widzę, że trochę kulinarnie się zrobiło. U mnie dziś na obiad pulpety w sosie pomidorowym z kaszą...pycha ale bardzo mnie teraz zgaga męczy. Nawet Rennie nie pomogło
ha a ja tez mam dziś pulpety w sosie pomidorowym i zupę jarzynową, pychota i jarzynki duszone z cukinią dla mnie do pulpetów

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Tarammmm
jakie piękne łóżeczko - jak nowe super okazyjnie udało Ci się odkupić

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Mi tez chusteczki Baby dream nie podeszły, jakies takie sztywne były
Więc Beatko może najpierw przetestuj na sobie?
Mnie odpowiadały bo używałam, ale fakt do demakijażu twarzy trochę za suche były i je skrapiałam micelem dodatkowo albo hydrolatem jakimś i jest ok ale do higieny intymnej były zbyt pachnące dla mnie i dlatego używam Babydream tych różowych bezzapachowych.

jak dzidzi nie podpasują to sama zużyje jakoś

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:37   #263
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
No własnie tym bardzie jze za suknie zaplacilam 3500 tys a sprzedaja ze 700 i to do negocjacji suknia byla czyszona itp dodaje gratis welon rekawiczki i inne duperele a ona za taka cene jeszcze wymaga nie iwem czego to kurde nie salon z sukniami i nie mam wszsytkiego tylko to co mi bylo potrzebne pozatym kazdy ma swoj gust i mi bolerko w upal nie odpowiadalo i dlugi welon do trenu tez! a zawszemoze sobie dokupic na allegro jakies bolerko sweter albo peleryne!!!!! zero kultury .......
Za taką kasę faktycznie nie ma co się zastanawiać, a te wybrzydzają!
Stary 2011-04-13, 14:43   #264
linuska33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Za taką kasę faktycznie nie ma co się zastanawiać, a te wybrzydzają!
dobrze ze ja wyporzyczalam..a mialam kupowac..mialabym taki sam problem potem
ale moj bobas dzisiaj szaleje...szczesliwa mama zaraz wizyta..mam andzieje ze wszystko ok bedzie
a!zdiecie z usg Stapelka cudowne.. dlaczego mojej tak niew idac?
linuska33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:43   #265
iwonap79
Raczkowanie

trochę późno, ale witam i ja- uciekam nadrabiać wszystko co dziś spłodziłyście)
a potem coś napiszę
prosze tylko o kciukasy dziś o 19.20 usg))
iwona
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:44   #266
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
trochę późno, ale witam i ja- uciekam nadrabiać wszystko co dziś spłodziłyście)
a potem coś napiszę
prosze tylko o kciukasy dziś o 19.20 usg))
iwona
Trzymam mocno

Iwonko, a chodzisz jeszcze na ten basen na Woli?
Stary 2011-04-13, 14:45   #267
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość

mam wyniki po glukozie i kurka...
na czczo 90 mg/dl (norma 74-106)
po 1h-50g glukozy 174 (norma ponizej 140) :conf used:

o 16.20 ide do rodzinnego mu to pokazać.
zanka specu co o tym myslisz?
musisz powtórzyć 75 g i wtedy się okaże
teraz nic nie wiadomo, za wysoko wyszło

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:46   #268
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez linuska33 Pokaż wiadomość
dobrze ze ja wyporzyczalam..a mialam kupowac..mialabym taki sam problem potem
Ja kupiłam swoją na allegro - szyta na miarę i zapłaciłam coś koło 450 zł, ale powiem Wam, że wyglądała nadzwyczaj dobrze... A że miałam ambicję samej za nia zapłacić, to kupiłam własnie taką
Stary 2011-04-13, 14:47   #269
BABONIK
Zadomowienie

Iwona

Aania- jak byłam w poprzedniej ciąży to targi też były w Krakowie,ale wtedy ani pogody nie było,ani ponoc nic specjalnego na targach.Wiele ludzi i tyle.Ja raczej się nie wybieram.

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 14:49   #270
SweetAngel1984
Zadomowienie

to moje ostatnie nabytki pierwszy to prezent od kolegi meza a karuzele sama kupiłam ładneeeee?

wodaqua - niech sie wypachaja mi zalezy tylko zeby sie pozbyc sukni bo mi miejsce zabiera a tak by bylo wiecej dla Małego pozatym za ta kase łózeczko bym kupiła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1517595521.jpg (24,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1544841005.jpg (39,6 KB, 30 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości