Młode dziewczyny do wspólnego odchudzania pilnie poszukiwane :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 09:29   #241
Kolorowymaj
Zadomowienie

Dot.: Młode dziewczyny do wspólnego odchudzania pilnie poszukiwane :)

hej dziewczynki

Dziewczyny wazne zeby nie przestawac, mimo jakis niepowodzen. Jakis spadek wagi jest, wiec wszystko idzie dobrze Wiem ze gorszy dzien demotywuje, ale trzeba to wlasnie pokonywac

Ja jednak robie jakies skromne urodziny w sobote, wiec wiem ze zjem jakas kielbase i wypije piwko
Do tego za 2tyg. jade za granice i zastanawiam sie jak tam bedzie z jedzeniem i dieta, bo jak bylam w Turcji, to kraj bardzo dietetyczny 3/4 jedzenia to warzywa, do tego jak bylo jakies spagetti to makaron razowy itp. wiec nie bylo zle, ale mimo ze Egipt to Afryka, to ponoc tam jedzenie bardziej europejskie (frytki, pizza itp.)
Najwyzej bede cierpiec

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

dajanka87 a co do kondycji to trzeba pare razy sie przemeczyc i pozniej bedzie gladko
Kolorowymaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 15:27   #242
daydream18
Przyczajenie

ja do tych 3 min dolaczam od wczoraj picie czerwonej herbaty oraz spanie z folia spozywcza na brzuchu (ponoc zmiejsza brzuszek ) najpierw smaruje sie kremem wyszczuplajacym a potem folia. w nocy wchodze pod kolde i poce sie na brzuchu mega! a wiec moze to pomoze!

<3
daydream18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 15:55   #243
Tinuu27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez daydream18 Pokaż wiadomość
ja do tych 3 min dolaczam od wczoraj picie czerwonej herbaty oraz spanie z folia spozywcza na brzuchu (ponoc zmiejsza brzuszek ) najpierw smaruje sie kremem wyszczuplajacym a potem folia. w nocy wchodze pod kolde i poce sie na brzuchu mega! a wiec moze to pomoze!
moja mama używała kiedyś tej folii podczas tych marszobiegów. i pomogło jej i koleżance daj znać czy spanie z tym też pomaga i trzymam kciuki!

czerwona herbata jest dobra.. ale mi się do niej cały czas chce się chodzić do łazienki ja piję tylko zieloną

ale się dziś zmęczyłam na rowerze.. jechałam pod górkę, był wiatr.. wróciłam do domu z takim przyspiesoznym rytmem serca, że się wystraszyłam

dieta, dieta..
a może odwiedzisz mnie tu? -> @

wymiana
Tinuu27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 16:22   #244
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

dołączam się, bo w nic się nie mieszczę;/ jestem załamana, ale najgorsze jest to, że ciągle sobie mówię: od jutra nie jem tego, tamtego bla bla...
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 16:49   #245
Tinuu27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misior920127 Pokaż wiadomość
dołączam się, bo w nic się nie mieszczę;/ jestem załamana, ale najgorsze jest to, że ciągle sobie mówię: od jutra nie jem tego, tamtego bla bla...
nie martw się Kochana też tak mówiłam sobie: koniec chipsów, koniec tego i tamtego. I stało się, nie zmieściłam się w moje ukochane spodnie! Przeczekałam maturę i powiedziałam ostatecznie dość. Powoli zaczęłam unikać niektórych rzeczy, a teraz jestem na diecie. I czuję się świetnie.

Najważniejsze to silna wola i prawdziwa chęć zmiany! My Ci tu pomożemy

ja dołączyłam tu także niedawno, ale to super uczucie móc pogadać z innymi, którzy tak samo są w 'walce'

dieta, dieta..

wymiana
Stary 2011-05-31, 18:36   #246
Ulka1525
Przyczajenie

Cytat:
Hmm ciekawe... tylko kurcze, ja się strasznie w nocy wiercę, ta folia mi spadnie ;D Masz może jakiś patent, żeby się ładnie trzymało ?
Ulka1525 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 19:26   #247
monix07
Raczkowanie

GG do monix07

Cytat:
Napisane przez Ulka1525 Pokaż wiadomość
Hmm ciekawe... tylko kurcze, ja się strasznie w nocy wiercę, ta folia mi spadnie ;D Masz może jakiś patent, żeby się ładnie trzymało ?
Wiecie co ja gdzieś kiedyś czytałam o tej folii ale ona podobno wcale nic nie daje, ale nie próbowałam więc w sumie to nie wiem

' i chciałabym powrócić do tych czasów ,

kiedy jedynym makijażem była pomadka mamy ,
uśmiech był zawsze szczery i istniała wiara w to ,
że miłość istnieje '
monix07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 21:20   #248
Sabella
Raczkowanie

Folia na brzuchu powoduje nadmierne pocenie się na brzuchu więc jest to tylko utrata wody. Tak jak owoc po wysuszeniu obkurcza się tak samo brzuch po utracie dużej ilości wody zmniejszy się, ale tkanka tłuszczowa będzie dalej na swoim miejsc, niestety

59 - 58- 57 - 56 - 55,8- 55 - 54 - 53 - 53 - 52 - 51 - 50

in love
Sabella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 21:38   #249
Kolorowymaj
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy to zdrowo tak spac z ta folia
Ja zakladam pas neoprenowy do cwiczen, ale oprocz wyciagania wody to nic wiecej nie zauwazylam
Ja pilam duzo czerwonej herbaty, bo pomaga w spalaniu tluszczu, ale przestalam, bo zaczelam zle sie po niej czuc
teraz przerzucilam sie na zielona

Cytat:
Napisane przez misior920127 Pokaż wiadomość
hej mam nadzieje ze sie uda

Dzisiaj mialam taki zalatany dzien, ze jak pojechalam do tz to wsunelam 3 tosty

Bylam przed chwila po mame i jade samochodem pod gorke, a nagle wychodzi jez i powoli sobie maszeruje. Zatrzymalam sie, korek sie zrobil ale przeciez nie moglam chlopaka rozjechac nie

Ide umyc zębiska i ide spac, bo przez to slonce oczy mi sie zamykaja

dobranoc
Stary 2011-05-31, 22:18   #250
daydream18
Przyczajenie

ja zeby mi sie folia trzymała zawiłam sie nia po prostu wiecej razy i wtedy mi nie spada i daje wiecej kremu na brzuch przed folia

<3
Stary 2011-06-01, 07:33   #251
Tinuu27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kolorowymaj Pokaż wiadomość
Dzisiaj mialam taki zalatany dzien, ze jak pojechalam do tz to wsunelam 3 tosty

Bylam przed chwila po mame i jade samochodem pod gorke, a nagle wychodzi jez i powoli sobie maszeruje. Zatrzymalam sie, korek sie zrobil ale przeciez nie moglam chlopaka rozjechac nie

Ide umyc zębiska i ide spac, bo przez to slonce oczy mi sie zamykaja

dobranoc
to ja wczoraj zjadłam małego pączka, chłopak mnie zabrał, bo zgubiłam serduszko od niego na łańcuszku i to miała być forma pocieszenia. cóż, że dziś za nią będę 'pokutować' ';(

z tym jeżem niesamowita akcja to pomyśl mnie, jadę sobie samochodem i zatrzymałam sie na środku skrzyzowana, bo psy stały i nie uciekały. miałam szczescie ze nic nie jechało ) albo kiedys zobaczyłam ze ptaki sa na drodze to od razu zwolniłam xD

dieta, dieta..

wymiana
Stary 2011-06-01, 07:51   #252
dajanka87
Raczkowanie

GG do dajanka87

Hej dziewczątka
U mnie ok, tylko nie wiem co by tu dzisiaj wrzucić na ruszt... no, coś wymyślę zaraz mam nadzieję
Wczoraj zaczęłam ćwiczyć z Jillian Michaels, i dzisiaj odczuwam to szczególnie w łydkach i łopatkach, ale nie było tragicznie.. przy drugim cardio myślałam, że padnę na zawał, ale wytrwałam, a te abs i reszta wcale nie są takie straszne tak więc zastanawiam się czy to w ogóle działa... oby
Dzisiaj nie wiem jak to będzie, bo jadę z dzieciakami na szczepienie, a młodszy tak już ma, że po szczepieniu jest cały dzień baaardzo marudny

Co do folii to faktycznie wyciąga tylko wodę z brzucha, ale przy okazji uskutecznia wchłanianie składników kremu w skórę, dlatego to wcale nie jest takie głupie Podobne rozwiązania stosuje się w salonach kosmetycznych w przypadku wielu zabiegów wyszczuplających i antycellulitowych

Co do zwierzaków, to jeszcze taka akcja mi się nie przytrafiła, ale też żadnego nie rozjechałam, takie wytresowane wieją
Do mnie w zeszłym roku przychodziła rodzinka jeży na mleko i piły sobie razem z kotkami z jednej miseczki, ale w tym roku spokój... mam nadzieję, że przetrwały zimę

a może ktoś chce małego kotka? Mam trzy maluszki do rozdania
dajanka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 19:51   #253
Sabella
Raczkowanie

Ja kiedyś rozjechałam wiewiórkę

A co do diety. to jakoś trzymam, aczkkolwiek nie zbyt ściśle.. Dzisiaj pojeździłam na rowerku tylko 10 minut, bo przyjechał TŻ z niezapowiedzianą wizytą i z ciasteczkami, że niby na dzień dziecka, ha ha nie żebym była od niego starsza :P
Poza tym zrobiłam8 min BUNS i chciałam poćwiczyć na skakance, ale ręka mnie boli po wczorajszym szczepieniu i nie dałam rady za długo Chciałam biegać ale siostra nie miała czasu a kolega pojechał gdzieś do rodziny, a sama nie znalazłam w sobie motywacji żeby pójść.

Dziewczyny, czy korzystacie z jakiś balsamów/kremów wyszczuplających?
ja od 2 tygodni stosuję Perfekta cośtam Slim, i w sumie nie wiem czy działa, czy bez ćwiczeń byłyby takie same efekty, bo w sumie w talii troszkę jakby mniej Ale wytrwale się tym smaruję, podejrzewam że to nic innego jak tylko palcebo

in love
Stary 2011-06-01, 20:56   #254
Kolorowymaj
Zadomowienie

Tinuu27

Ptaki to maja w sobie takie wyczucie, ze ciezko je rozjechac
I dobrze, ze tylko malego paczka
Cytat:
Napisane przez dajanka87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczątka
U mnie ok, tylko nie wiem co by tu dzisiaj wrzucić na ruszt... no, coś wymyślę zaraz mam nadzieję
Wczoraj zaczęłam ćwiczyć z Jillian Michaels, i dzisiaj odczuwam to szczególnie w łydkach i łopatkach, ale nie było tragicznie.. przy drugim cardio myślałam, że padnę na zawał, ale wytrwałam, a te abs i reszta wcale nie są takie straszne tak więc zastanawiam się czy to w ogóle działa... oby
Dzisiaj nie wiem jak to będzie, bo jadę z dzieciakami na szczepienie, a młodszy tak już ma, że po szczepieniu jest cały dzień baaardzo marudny

Co do folii to faktycznie wyciąga tylko wodę z brzucha, ale przy okazji uskutecznia wchłanianie składników kremu w skórę, dlatego to wcale nie jest takie głupie Podobne rozwiązania stosuje się w salonach kosmetycznych w przypadku wielu zabiegów wyszczuplających i antycellulitowych

Co do zwierzaków, to jeszcze taka akcja mi się nie przytrafiła, ale też żadnego nie rozjechałam, takie wytresowane wieją
Do mnie w zeszłym roku przychodziła rodzinka jeży na mleko i piły sobie razem z kotkami z jednej miseczki, ale w tym roku spokój... mam nadzieję, że przetrwały zimę

a może ktoś chce małego kotka? Mam trzy maluszki do rozdania
a jak masz te filmiki na komputerze, to nie wyslalabys mi ich na mejla?
CO ja sciagne, to nie dziala, a nie chce mi sie juz czekac godziny, az zaladuje mi sie na tej chinskiej stronie

z Tymi jezami, to az nie chce sie wierzyc, skuubane

Cytat:
Napisane przez Sabella Pokaż wiadomość
Ja kiedyś rozjechałam wiewiórkę

A co do diety. to jakoś trzymam, aczkkolwiek nie zbyt ściśle.. Dzisiaj pojeździłam na rowerku tylko 10 minut, bo przyjechał TŻ z niezapowiedzianą wizytą i z ciasteczkami, że niby na dzień dziecka, ha ha nie żebym była od niego starsza :P
Poza tym zrobiłam8 min BUNS i chciałam poćwiczyć na skakance, ale ręka mnie boli po wczorajszym szczepieniu i nie dałam rady za długo Chciałam biegać ale siostra nie miała czasu a kolega pojechał gdzieś do rodziny, a sama nie znalazłam w sobie motywacji żeby pójść.

Dziewczyny, czy korzystacie z jakiś balsamów/kremów wyszczuplających?
ja od 2 tygodni stosuję Perfekta cośtam Slim, i w sumie nie wiem czy działa, czy bez ćwiczeń byłyby takie same efekty, bo w sumie w talii troszkę jakby mniej Ale wytrwale się tym smaruję, podejrzewam że to nic innego jak tylko palcebo
Ja nie korzystam, zwykly balsam garniera(czerwony, polecam !) uzywam
W telewizji ostatnio mowili, ze takie kremy nic nie pomagaja przy odchudzaniu, ale ze warto je stosowac, bo poprostu odzywiaja i skora jak jest nawilzona, to jest jedrniejsza, ladniej wyglada itp

Mam tez pytanie do was, czy stosujecie jakies ''zabiegi'' na piety?
mam brzydkie, suche i twarde... nigdy nie mialam z tym problemu, a teraz niestety... nie wiem czy pumeks i jakis krem do stop wystarczy?

Stary 2011-06-01, 23:37   #255
dajanka87
Raczkowanie

GG do dajanka87

Nie było dziś tragicznie muszę Wam powiedzieć Obeszło się bez wielkich ryków, ale zrobiłam sobie w lewą stopę coś nieokreślonego i nawet stąpa mi się ciężko Może rano będzie lepiej.. a może nie..
Co do Dnia Dziecka to sobie darowałam, bo niestety po pierwsze jestem bez kasy, a po drugie moje dzieci jeszcze niekumate w tym temacie, ale po wypłacie im to wynagrodzę... i już nawet wiem czym.. Zuzia chce gitarę... Dzisiaj non stop śpiewała, grała stukając łyżka o łyżkę i tańczyła, aż w końcu przyszła do mnie i z pretensjami: "I jak ja mam grać? Nawet nie mam gitary!"..... Rozwaliła mnie po prostu, dwulatka dała mi OPR, za to że jeszcze jej gitary nie kupiłam... ale skąd ona wie co to jest gitara i do czego służy to nie mam pojęcia, bo ja jej nie uświadamiałam

Co do kremów to stosowałam teraz jakiś balsam ujędrniający, ale nie zachwycił, obecnie smaruję się na rozstępy resztkami kremu z oriflame i poluję na taki zielony balsam ujędrniający z avonu, bo jest tani, ale ujędrniać to ujędrnia super..
Ogólnie co do kremów to nie można zaprzeczyć, że poszczególne wymieniane przez producentów składniki (np. kofeina, pachnotka czy inne cuda) mają działanie wspomagające odchudzanie, ale jaką mamy gwarancję, że to coś jest gdzieś jeszcze poza etykietką. Poza tym potrzebna jest systematyczność i zaangażowanie, czyli solidny masaż.
Ja ze swojej str mogę też polecić balsam z ujędrniający (taki w czerwonym opakowaniu) z Sorayi -bardzo wydajny, aksamitny, fajnie się wchłania, super pachnie.. i choćby dlatego warto się nim smarować, a działać może też działa
Tak więc Sabella, smaruj się, nawet jeśli nie odchudzi to pomoże zachować Ci dobry stan skóry, nic Ci nie obwiśnie, ani się nie będzie marszczyć po zmniejszeniu obwodu, a jeśli ciut pomaga to tym lepiej

Kolorowymaj, jak ja mam Ci wysłać filmik mailem... ekhm.. ja chyba zbyt tępa jestem znaczy tak jak zdjęcie -dodać załącznik? Załaduje mi to to? Bo jeśli tak, to nie ma problemu
Co do pięt to najlepszy faktycznie będzie pumeks i krem nawilżający i tu też polecam avon Fajne są też maski na stopy i peelingi.. na początku troszkę się z tym pobawisz, ale później wystarczy tarka raz w tygodniu i krem jak Ci się przypomni i będzie ok. Fajnie jest też krem nałożyć na stopy grubiej, na to skarpetki i do spanka.. Zdecydowanie odradzam ścinanie skóry ścinakiem, bo później narasta jak wściekła.
A z jeżami to najszczersza prawda
Kończę, czas spać w koncu... az mi się ziewa...
dajanka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 09:13   #256
Kolorowymaj
Zadomowienie

Sabella mnie juz od okolo miesiaca boli stopa, raz mocniej, raz slabiej, ale boli, jaki jest powod to nie mam pojecia

Z Zuzi jakis muzyk Ci rosnie Kup jej taka dla Cieci, jak masz gdzies u siebie jakas hurtownie to warto zajrzec

I teraz... ja tez nie wiem jak to sie robi ale czytalam wlasnie na watku o Jillian ze wysylaly. MOze sprobuj tak jak zdjecie, a jak sie nie uda to trudno, bede szukac dalej ale dziekuje

Co do avonu to nigdy go nie lubilam, nie podobala mi sie jakosc tych kosmetykow, do tego myslalam- jak mam kupic skoro nie moge powachac...
Jakos od poczatku tego roku zaczelam znow zamawiac i teraz mam tego tyle ze staram sie wykorzystac
Musze cos poprobowac z tymi stopami, mam takie specjalne skarpetki(tez z avonu) ktore zaklada sie na posmarowane syrki, to moze cos pomoze
tz sie ze mnie smieje, ze mam pumeks zamiast piet

Zjadlam wlasnie 2 kromki razowca z kielbasa, pewnie ma troche kcal, ale pokroilam bardzo cieniutko, bo taka pyszna, sucha i pikantna

Ogolnie teraz ja mam jakies 'zalamanie' nie chce mi sie cwiczyc
przedwczoraj duzo chodzilam, wiec mowie- zrobie dzien przerwy, ale wczoraj tez odpuscilam...
Dzisiaj mam nadzieje ze znow wroci mi motywacja
Stary 2011-06-02, 10:34   #257
Sabella
Raczkowanie

Kolorowymaj: nie przejmuj się 'zalamaniami', każdy je ma. Ja przez 3 dni w zeszłym tygodniu prawie nic nie robiłam, ale z powrotem naszły mnie chęci na ćwiczenie - w końcu lipiec już niedługo !
Ja stopy też mam tragiczne :/ Wydaje mi się, że to przez to, że lubie chodzić boso, po podwórku często chodzę, zdarzało mi się że do sklepu poszłam boso ( nie daleko mam) W każdym razie w tamty roku stosowałam ze Scholla Hard SkinReducing Cream - powinno stosować się to 2 razy dziennie: na wieczór nie było prolemu bo smarowałąm nogi, potem skarpetki i pyk do łóżka. Ale rano to jak posmarowałam stopy to masakra ślisko i takie głupie uczucie, ciapało sie to, dlatego stosowałam tylko wieczorami. I nawet były efekty - nie tak szałowe jak chciałam ale trochę się poporawiło. Ponadto 3-4 razy w tygodniu moczylam stopy w ciepłej wodzie z mydłem i potem tarłam pumeksem.
Teraz też już widze, że mi się zaczyna "pancerz" robić na stopach więc muszę znaleźć ten krem i zacząć stosować od nowa

in love
Stary 2011-06-02, 11:25   #258
Kolorowymaj
Zadomowienie

Słyszlam ze scholl jest dobry
Dzisiaj, wymocze sobie nogi, potraktuje pumeksem i nakremuje

Zaraz musze pojechac zalatwic pare spraw i po powrocie zmusze sie do jakis cwiczen
Stary 2011-06-02, 15:45   #259
MuffinBaby
Raczkowanie

Tak, ćwiczenia maja tak juz do siebie,że się ich odechciewa. Najlepiej ćwiczyc w grupie,bo wtedy każy każdego motywuje
Stary 2011-06-04, 12:19   #260
daydream18
Przyczajenie

i jak wam idzie odchudzanie?? coraz cieplej jest i to mnie cieszy! dzis weszlam na wage po 5 dniach cwiczen 3 min odchudzanie i picie czerwonej herbaty i jest kilo mniej! jeszcze tylko 3

<3
Stary 2011-06-04, 12:21   #261
Tinuu27
Raczkowanie

kurde, a ja się boję wejść na wagę..

dieta, dieta..

wymiana
Stary 2011-06-04, 17:08   #262
Ulka1525
Przyczajenie

Ja wczoraj trochę zabalowałam ;/ alkohol ma sporo kalorii plus jeszcze jakieś chipsy i tego typu pierdoły
Stary 2011-06-05, 11:11   #263
Sabella
Raczkowanie

Hej dziewczyny, co tak cicho ?
Ja też wczoraj zbalowałam, zjadłam kebaba + alkohol i jakaś tam przegrycha potem. Ale dzisiaj o i tak na wadze jest 55,7 kg więc się cieszę
Jak u Was?

in love
Stary 2011-06-05, 20:02   #264
Ulka1525
Przyczajenie

Ja dziś mam małą głodóweczkę, ale powiem Wam, że jest tak gorąco, że wgl nie chce mi się ćwiczyć
Stary 2011-06-05, 21:06   #265
daydream18
Przyczajenie

mi tak dobrze szlo. cwiczenia zaczely od nowa dzialac i cieszylam sie bardzo z tego! ale dzis niestety ciasto, smietanka z herbatnikami.. i az nie chce na siebie patrzec za to.. wrrr

<3
Stary 2011-06-06, 09:34   #266
Tinuu27
Raczkowanie

witam w klubie ;( ja wczoraj pączka.. taki był dzzień, że nie miałam nawet kiedy zjeść coś normalnego.. ech :| zła jestem

dieta, dieta..

wymiana
Stary 2011-06-06, 09:44   #267
Kolorowymaj
Zadomowienie

ufff to nie jestem sama
MOj caly weekend to zloooooooo...
w sobote robilam grila, to zjadlam dwie kielbachy, pilam pifa, , cipsy, krakersy itp..
Wczoraj pojechalismy z tz na zakupy, to poszlismy do maka... mowie, aaaaaa mam urodziny to moge i tak zlecial weekend zalamka
Stary 2011-06-06, 10:11   #268
Tinuu27
Raczkowanie

to musimy zapomnieć o weekendzie i teraz wziąć się solidnie w garść! nic straconego przecież ja dziś cały dzień będę ćwiczyć

dieta, dieta..

wymiana
Stary 2011-06-06, 10:29   #269
Kolorowymaj
Zadomowienie

Nie mozna sie poddawac!

Tylko dlaczego tuczace jedzenie jest takie dobre?
Stary 2011-06-06, 12:04   #270
Sabella
Raczkowanie

Tuczące jedzenie jest super <3
Ja postanowiłam sobie zrobić taki ścisły tydzień - od poniedziałku do niedzieli ściśle trzymać się diety i ćwiczyć tyle, ile zaplanowałam! Tydzień to nie tak dużo, powinnam wytrzymać, trzymajcie kciuki

in love
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości