|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Perfumy i Kolorowka u Magsch
Cytat:
w większości są nowe z metkami kupione pod wpływem chwili . Hmm princesska prawie wymieniona, ale mam poza wątkiem jeszcze prada-milano, beyonce-heat, britney spears- fantasy.
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
o a prada miloano to jaka pojemnosc i fantasy??? za ubrania dziekuje musze mierzyc bo moja figura tego waymaga-w ciemno nie moge nic brac
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prada-100ml Britney-30ml albo 50ml nie pamiętam wszystko nowe zafoliowane.
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
A co bys chciala za prade???to jest ta Prada Milano Infusion d"iris(bodajze)bo mam jej probeczke i mi sie podoba
a brytnejke tez mam i lubie
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-08-14 o 11:09 |
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to ten zapach wklejam zdjęcie z internetu. Hmm a może masz coś poza wątkiem? Szukam rozświetlaczy, ronzerów, różu do policzków o brzoskwiniowym kolorze, szminek nude, mydeł brązujących z lusha, masek i odżywek do włosów kerastase, 5tki dior, tuszów do rzęs.
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
mam ladny rozswietlacz z colistara ale pudelko sie nie zamyka choc w nczym to nie przeszkadza,mam tez 2 diora...wkleje linka+ cien maca,tusz tylko testowany
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1310928506 tu zdjecia Collistara Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-08-14 o 13:12 |
|
|
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Coś za Gabrysie (Gabriela Sabatini(klasyczna) edt ok.15ml/20m)?
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazlam
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
UP
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Przejrzałam twój wątek i najbardziej odpowiada mi Ghost i Cinema, mogę jeszcze dołożyć coś do mojego zestawu. Co ty na to?
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki że wtedy nie odpisałam, ale już zeszłam z komputera.
To tak widzę u Ciebie Dior Bronze, Harmonie Sunshine Blush-001 Sunrise Party Ubytek ok 10% Dior Skin Loose Powder 003(puder sypki) -zuzycie jkies 10-15% jaki odcień? Dla jasnej skóry czy raczej ciemniejszej? rozswietlacz z colistara nie przeszkadza mi że pudełko się nie zamyka ![]() Dwójeczki z dior też bym wzięła to brąz i róż? Cień z mac to jakiś ciemny kolor fiolet? Tusz tylko pogrubia rzęsy? |
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety kolorówka będzie dla mnie za ciemna, ja z bladolicych
a jaki zapach byłabyś skłonna do Ghosta dorzucić za zestaw? Ja chętnie bym całości się pozbyła, bo Cool Water to nie moja bajka
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
hehe duzo tego
kolor sypanca diorowskieg jest u mnie na pierwszej stronie w watku. cien mac to granat z fioletowym drobinkami,tusz nie wiem co robi bo,chyba tylko pogrubia(ja mam krotkie i zadkie rzesy i szczotka dla mnie zaduza,nie umiem sie nim malowac )dwojki diora to braz i roz... a teraz powiedz mi jak widzisz wymianke bo ja moge sie jeszcze polasic na Brytnejke
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-08-18 o 20:54 |
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
To ja chętnie od Ciebie przygarnę
*Dior Bronze, Harmonie Sunshine Blush-001 Sunrise Party Ubytek ok 10% *Dior Skin Loose Powder 003(puder sypki) -zuzycie jkies 10-15% *rozswietlacz z colistara *Dwójeczki z dior Może masz coś poza wątkiem jeszcze? Niekoniecznie z tego co napisałam. |
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze czworki isadora Silver Grey-testowany i nic juz za bardzo nie posiadam. Te kosmetyki ktore wypisalas chcialbys za Prade??
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy w grę wchodzi Givenchy EauDemoiselle ok 55/100ml
?
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm za prade przygarnełabym
*Dior Bronze, Harmonie Sunshine Blush-001 Sunrise Party Ubytek ok 10% *Dior Skin Loose Powder 003(puder sypki) -zuzycie jkies 10-15% *Dwójeczki z dior Nie wiem pasuje Tobie? |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
A moze rozswetlacz zamiast rozu diora????
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie na nim zależy mi najbardziej
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
na rozu??aha no to w takim razie ok.roz+puder + cienie za prade,prosze o pw
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś, raport z sypańców: Blota sypkiego w ogóle nie było w salonie Maca. był tylko w kamieniu. i ten w kamieniu w kolorze medium dark nawet mi się podobał. ale muszę pomacać jak wygląda sypaniec.
jak będę w innym Macu to jeszcze looknę, bo dziwne mi się wydaje żeby nie produkowali już Blotów sypanych ![]() a Diorka w którejs perfumerii w końcu udało mi się dorwać ale 03 niestety za ciemny ciut. 02 byłby ok
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
odp
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mam na wymianę
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi sie Ralph i DKNY zielone.
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Hi Mag,
w koncu skusilam sie na zakup belle d'opium i prosze podpowiedz czy na Tobie tez pachnie jak ulepek, blisko ciała nie zostawiając za soba najmniejszego ogona ?? buuu tyle podejsc do niego robillam tyle testow a teraz jak go mam to juz go nie kocham tak bardzo.. ![]() a jak u Ciebie sie sprawuje ![]() buuuzaki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

ubrania masz piekne ale ja ubran nie szukam
dam ci znac jesli dorwe gdzies tester a 5 diora sa juz zwolnione,musze to odznaczyc...a czy za Rock Princess oddalabys za kolorowke???
w większości są nowe z metkami kupione pod wpływem chwili
. Hmm princesska prawie wymieniona, ale mam poza wątkiem jeszcze prada-milano, beyonce-heat, britney spears- fantasy.

)
?