![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
wróciłam
kupiłam sobie żelazko i już 5 min po wejściu do domu mnie wku***li na maxa dalej moja telenowela normalnie dziewczyny chyba komuś dopierdziele
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze mna bylo tak, ze faktycznie od malucha lubilam wynajdywac dziwne zapachy (zapalki, benzyna, kadzidla koscielne, swiece cmentarne i inne - wampir pirotechnik ![]() ![]() ale tez nie urodzilam sie jako nosiciel kadzidel Durbano, do wykrystalizowanego gustu(czy dla niektorych bezguscia) doszlam malymi kroczkami, wachaniem, oswajaniem pewnych rzeczy... ![]() i rzecz jasna dzieki wizazowi ![]() ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-08 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym - nie rozumiem co piszesz, oczywiście z braku rozeznania - ja dzielę zapachy na te, które mi się podobają, i resztę...I nadal nie wiem, co znaczy, że zapach jest dobrej jakości - i się nie nauczę pewnie ![]() ![]() Staram się unikać określenia "ładne" - bo nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba...I zazwyczaj mówię "podoba mi się". A pamiętam z podstawówki - "ładny film". Bądź mądry, co znaczy ładny film ![]() LouLou25 - na zdjęciu jesteś blondynką, a ja - pewnie przez awatar - cały czas wyobrażałam sobie brunetkę o nieoczywistej urodzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Lux Mundi
|
Net mi na chwilkę umarł [pewnie z gorąca
![]() ![]() Lou, sądzę, że na Twój poziom wyrażania myśli słowem w kwestii zapachów, nie wzlecę nigdy ![]() ![]() Ale przyjemnie się czyta- nie ważne, że rozumiem ogólnie ![]() Jush się tak nad tym zastanawiałam na początku, kiedy pierwszy raz weszła na Twój zapachowy blog ![]() ![]() ![]()
![]() |
#245 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() akurat BC dla mnie jest terminem od zawsze zarezerwowanym wcześniej, czy to w dwójkę, czy ze znajomymi ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- jej, a co się działo? może emocje Ci teraz opadły i dlatego? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- jiuna, wdech-wydech... jeszcze trochę i będzie lepiej |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w 'branzy' jest kilku perfumeryjnych gawedziarzy zdecydowanie bardziej oblatanych w temacie ode mnie, ktorych nigdy nie dogonie, bo to dla mnie hobby wielkie, ale nie jedyne i na cwierc etatu ![]() zeby zostac niuchaczem - profesjonalista trzeba skonczyc odpowiednia i odpowiednio platna ![]() to bardzo elitarny zawod, pomarzyc mozna ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-08 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-08 o 15:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
tez nie raz slyszalam, ze Wroclaw jest zaj....
![]() fajni ludzie, fajne rozrywki... ![]() Cindy bede dzwieczna za rozbiorkowe info ![]() najwieksze chciejstwo to: Houbigant Quelques Fleurs - przepiekny kwieciuch ![]() w dalszej kolejnosci: O. Durbano Turquoise - az wstyd, bo taka fanka Durbano jestem a nie znam ![]() Balmain - Ven Vert YSL - Paris ( ten klasyczny ) i Kouros Acqua di Parma - Arancia di Capri ,Bergamotto di Calabria, Cipresso di Toscana, Mandorlo di Sicilia, Mirto di Panarea Jean Patou - 1000 Les Nereides - Imperial Opoponax Zirh - Ikon CK Obsession meski
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-08 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
znowu mój ojciec odpierdziela ![]() a po rozmowie jak zawsze moje ulubione 'oddzwonimy do Pana'
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem lecę, z małżem i znajomymi umówiliśmy się na piwko na Pergoli, pokaz fontanny ma być i w ogóle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem że tak zawsze mówią ![]() a rzadko nam się trafiał żeby dali termin w którym maja zadzwonić, przeważnie jak do końca tyg. nie zadzwonią tzn że nie ![]() coś padnięta jestem po tym wyjeździe już zaliczyłam godzinną drzemkę a teraz idę z gazetką do łóżka a co! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
a to Ty startowalas czy malzon?
Cytat:
![]() zaniu, podczytalam ten watek na perfumach, ktory mi ostatnio podsunelas, he he he toz to dramat w aktach ![]() ![]() a tu taki patrzcie madafaka narcyz jeden, afery sieje jak Drag Queen i fogle ![]() niepotrzebnie sie tak przejmuje...
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Widze wene tworcza
![]() Dzien dobry ![]() Widze fanke Burberry Weekend- Cindy czy Ty kiedys juz wachalas ten zapach? ![]() Mnie od 19 czerwca nie ma-jestem w Bialogorze na goracej plazy ![]() ![]() Jiuna-badz dobrej mysli,ze zadzwonia!Pozytywne myslenie to polowa sukcesu ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Lux Mundi
|
Wróciłam z prawka - w TEN pt pierwsza jazda
![]() Uwaga ! Blondynka na drodze 10.06 o 16: 00 ![]() Lou - skopiowałam listę i będę zwracać uwagę ![]() Gipssis, Weekend i Baby Touch będę wąchać jutro- dlatego napisałam, że się nad nimi zastanawiam, bo opisy ma całkiem fajne ![]() ![]() Białogóra za Łebą jest, 150 km od Koszalina ![]() Jak się ogarnę na tyle z sesją, że będę miała wolny dzionek, to chętnie bym się z Tobą zobaczyła choć na chwilę. I tak muszę jechać po wizę do Gdańska, więc w drodze powrotnej może uda mi się do Cię odbić ![]() Ale to póki co palcem po wodze pisane. Alvesta - ano zapachowo zaszalałam ![]() ![]() Jiuna - mam nadzieję, że wszystko z pracą pójdzie po Waszej myśli ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-08 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Wtajemniczenie
|
A jeszcze mi sie przypomnialo,jakies dwa tygodnie temu lecial taki program "Prawie jak zywe" o lalkach ,co sa robione na podobienstwo malych dzieci. Ogladal ktos? Ale chyba nie,bo juz bysmy o tym dawno pisaly.... Program robi wrazenie
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() No to jestem ciekawa Twoich wrazen Burberry,zwlaszcza po "Weekendzie". Mnie generalnie kazde Burberry sie podoba-najbardziej London,ale Weekend...??? Czekam z niecierpliwoscia na Twoje wrazenia.
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Wtajemniczenie
|
TŻ
Cytat:
ale się wnerwiłam ![]() oczywiście teść i TŻ nie widzą problemu bo się zachlapie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#258 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
A tobie Lou, proponuje abys sie wpisala do pewnego watku ![]() ![]() I dolaczam sie do zachwytow nad twoja wiedza perfumowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fakt, lalki wygladaly jak niemowlaki, ale jesuu...straszne jakies to bylo. Jakbym zobaczyla pelen pokoj takich dzieci to pomyslalabym, ze to jakis horror, a ja jestem w centrum akcji. Najdziwniejsze jest to, ze te kobiety traktowaly te lalki jak wlasne dzieci, cos jak urojona ciaza u psow, no moze kiepski przyklad, ale tak sie zachowywaly. Albo ta babcia, co zrobila sobie lalke-wnuka. Wnuk w wersji niemowlecej, a w rzeczywistosci mial chyba z 7 lat. Sam jej powiedzial, ze lalka jest dziwna. Hmm, nie wiem czy dobrze zapamietalam, ale czy jedna z kobiet nie zazyczyla zrobienie sobie lalki na wzor zmarlej corki?
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-06-08 o 19:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Konto usunięte
|
Ale zmokłam
![]() mam tylko nadzieję że weekend będzie ładny bo trzeba w końcu opalić blade lico |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
U mnie jest tak parno,ze sie rozplyne zaraz.Zero burzy,a przydalo by sie!
I moj mnie wywala z komputerka ,to sie nasiedzialam i se tyle popisalam ,ze normlalnie,az mnie palce bola.Zalamka ![]() Mnie ten program o tych dzieciach powalil.Myslalam,ze juz mnie nic nie zszokuje,a jednak...wariatow nie brakuje ![]() Dobrej nocy laseczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sytuacji to dziwi mnie jeno to, ze Sab jakies 'kumpelstwo' z nim uskuteczniala na gg, a przeciez to ze czubem jest bylo juz dawno wiadomo ![]() mnie tam jego blog grzmi, mam w linkach to odlinkuje bo zlodziejstwa nie zniese, ale nigdy specjalnie mnie nie interesowal; bardzo sie roznimy w odbiorze poszczegolnych zapachow... jesli juz zagladam to do Pracowni Alchemicznej, Sab i Profumo - ten ostatni ulubiony, szkoda, ze juz dawno nie widzialam nowego wpisu Cytat:
![]() schiz jak nic
![]() |
#262 |
Lux Mundi
|
Nie oglądałam tego programu
![]() Jakoś takie zboczenia mnie nie kręcą ;] Zania, Lou - o jakiej sprawie piszecie ![]() Pinkswan, w Koszalinie tesh była piękna burza - co i tak nie odwiodło mnie od wyjścia po lody ![]() Gipssis - dam znać co wyszło z mojego wąchania ![]() Jiuna, będzie lepiej :glaszcze: Rilla, fajnie macie ![]() ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
rzecz dotyczy pewnego chuopaka, autora bloga perfumeryjnego,
gosc juz dawno zostal usuniety z wizazu za 'krzywe' teksty i ogolne mozgozgiecie, pozniej zalozyl bloga (tak to chyba chronologicznie wygladalo), niektorzy ze 'srodowiska' go tolerowali, inni nie, ale wlasciwie wsio jeszcze jako tako sie trzymalo, do momentu az zaczal sie posuwac za daleko zerujac na popularnosci innych blogerek tu sa szczegoly sprawy klik
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
poza tym zle trafil ze swoimi intrygami
![]() ![]() sam na tym zle wyjdzie, obciach, zepsuta reputacja, a pewnie chcial osiagnac przeciwny efekt ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-08 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Lux Mundi
|
Właśnie zgłębiam całą historię...
Nie wiedziałam, że istnieją takie hieny ![]() Najgorsze jest to, że ten niewątpliwie inteligentny drań wszedł na tak taki grunt, gdzie linia między wykroczeniem, a przestępstwem jest tak płynna ;/
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a parcie na popularnosc ma przeogromne, pamietam jak swego czasu chwalil sie ile ma wejsc na bloga i ze niby wiecej od kogostam innego ![]() z tego co Sab pisze perfumerie tez zaczal obsmarowywac, niedlugo bedzie musial przywdziewac maske i tupecik, zeby wejsc do Quality w Warszawie, bo skad on bedzie mial probasy? ![]()
![]() |
#269 |
Lux Mundi
|
Lou, może to rodzaj choroby ? Taka fobia... Podnieca go psucie krwi innym i żerowanie na cudzym projekcie? Nie rozumiem czegoś takiego
![]() Osobiście prócz strony prawnej zajęłabym się inną. Jak to mówił mój ukochany Dziadzio : "z niektórymi w tańcu nie należy się pier.dol.ić" ![]() Zapłaciłabym dobremu hakerowi za niemiłą internetową niespodziankę [niektórym nie trzeba nawet płacić - kręci ich sama możliwość zrobienia komuś psikusa ![]() ![]()
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Dla Was i dla czytelników, którzy mnie nie opuścili wiem, że warto próbować zmienić stosunek do świata' wtf? ![]() tiaaa chuopie warto zmienic stosunek typu 'nasram komus na wycieraczke, zapukam i poprosze o kawalek papieru' ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.