|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Być piękna do września!!
yy czyli że zjadłam jakieś 321 kcal? o loosie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Jak na obiad to wcale nie tak dużo , przeciez nie jesz ich codziennie to nic sie takiego nie stało
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- GRUBA ŚWINIA GRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIAGRUBA ŚWINIA ;( zjadlam paczke ciastek i paczke mieszanki studenckiej i suszone banany bleee nienawidze siebie Za kare ide zrobić 500 brzuszków Edytowane przez Princessa92 Czas edycji: 2011-07-12 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
a ja nie ćwiczyłam
![]() ![]()
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Ja w końcu kupiłam Hula Hop i wczoraj już hulałam
![]() Princessa92 Nie możesz karać się za jedzenie słodyczy i w ten sposób o sobie myśleć. Każdemu się zdarza. Co jesz na codzień? Jak wyglądają twoje posiłki? Może czegoś Ci brakuje i dlatego organizm domaga się cukru? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja już zaczełam dzień, jak zwykle szklanka wody z cytrynką i miodem (mniammmm ![]() ![]() A teraz jogurt + arbuz ;D mniammmm ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Ja jzu po 8 min legs abs i buns aneczka tez mam dzisij jazdę ale tylko godzinkę dzisiaj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj ok.8-10km rowerem, zaraz jeszcze jadę rolkami do biblioteki. A potem jakieś 8minutówki.
Zainteresowałam się Tamilee Web, ćwiczyła któraś z was?
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Masakra jakaś. Czy twister i hula hop działają naprawdę? Mam i to, i to. Lenistwoo uhh... Potrzeba motywacji
![]() ![]() Cel: 20 minut dziennie. Codziennie. Marzenie ![]()
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, dołączę się, jeśli można
![]() Gruba nie jestem, ale sflaczała - owszem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
a mogę napisać?
![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj zaliczyłam orbitrek no i nie jem już nic, a jutro na śniadanie wsuwam owsiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.! Można do Was?
Widzę, że może mnie jakoś zmotywujecie, bo się zaniedbałam straaszliwiee.. Caaly rok przesiedzialam na tylku, nic nie robiac, to teraz mam problemy ![]() A więc tak: 165 cm /61kg!! Okropnee. Najgorszy jest brzuch... łee. Zaczęłam a6w, ale brakuje mi siły na to-nudzi mnie strasznie. Od jutra zaczynam rowerek na świerzym powietrzu i biegi. Mam nadzieje, że to w jakimś stopniu mi pomoże. No i oczywiście: Mniej Żreć!!:P No.. nie moja wina, że kocham jedzenie.. ajj.. Ale dla urody trzeba rezygnować z przyjemności ![]()
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Ja też do a6w nie mogę się zebrać. Na razie spoko, rozciągam się i aeroby, jak mi to przestanie wystarczać (hahaha), to może wezmę się za jakieś ćwiczenia. Póki co, nudzą mnie potwornie
![]() Ale powodzenia, już wielu dziewczynom udało się dociągnąć do końca i cieszyć się rezultatami - tobie też się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale a6w nie spali wam tłuszczu!
Ja po zakupie hula hop obciążyłam je wlewając wodę i już jest wszystko ok ![]() Wczoraj miałam mega ochotę na loda i nawet zaczęłam sobie tłumaczyć, że big milki są zdrowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja poczatkowo cwiczylam tylko 1 program bo 2 nie dawalam rady pod rzad ![]() Jest tam duzo przysiadow, wypadow - dobre cwiczonka na ujedrnienie nozek. Od jakiegos czasu tego nie cwicze bo przerzucilam sie na pilates ![]() Ale wiem, ze duzo dziewczyn chwalilo sobie te cwiczonka z Tammylee. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
ja rozumiem ze a6w nie spali tłuszczu
![]() ![]() dzisiaj już po rowerku..i.. nie mam kondycji! wykończyłam się. 15km.. a ja ledwo dojechałam do domu ![]() ![]() ale nie poddam się. walczę dalej ![]()
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
I słusznie - nie poddajemy się
![]() ![]() ![]() A tak na marginesie, naprawdę chciałabym kiedyś wytrzymac całą A6W. Próbowałam, ale wymiękłam po 5 dniach ![]() Czułam, że coś tam z tym brzuszkiem rusza, ale co z tego, skoro silnej woli zabrakło ![]() Może kiedyś jeszcze spróbuję, ale na pewno nie w najbliższej przyszłości... ![]()
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
A ja wlasnie przed chwila skończyłam biegac bylam cala czerwona jak burak ale bylo warto bo czulam sie swietnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj pomachałam nogami i rękami 1,5h na orbitreku, akurat do pierwszego odcinka Borgiów
![]() ![]() I przygotowałam sobie już na jutro owsiankę z pokrojonymi suszonymi śliwkami, rodzynkami i migdałami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
kurr... co mi sie dzieje ;/ codziennie wieczorem dostaje napadu głodu jakiegoś... a raczej apetytu, bo głodna nie jestem... zjadam wtedy wszystko co mam pod ręką (najwięcej słodkości) o co tu biega?
Aa... no i mam jedną łydke chudszą, drugą grubszą ;/ super po prostu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Dziś się ważyłam i na wadze tyle samo co wcześniej. Wrrrrr
Chyba muszę być bardziej aktywna, bo jeść mam zamiar rozsądnie, bez żadnych głodówek tak jak do tej pory. Nie dajmy się zwariować. Jednak myślałam, że może przez tydzień ten kilogram chociaż poleci, a tu nic. Kolejny raz 21.07 stanę na wagę i może będzie już lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
amor vincit omnia
|
Lavendaaa ile ważysz? ile masz wzrostu? ile chcesz schudnąć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
57kg teraz, a cel to 50. Wzrost 163cm. Wiem, że po tygodniu nie ma co oczekiwac cudów, ale ten kilogram mógł odejść w zapomnienie:p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj..kochana. ile ja bym teraz dała żeby mieć chociaż te 57 ![]() ![]() ![]() Shella: Wiem o czym mówisz. miałam 2 podejścia. Za pierwszym:14 dzień, teraz 10. Też zauważałam już jakieś minimalne efekty. No ale niestety. Lenistwo wygrało-żałuję. Ale widząc efekt jaki uzyskał mój brat, który skończył a6w- aż chce się robić:P
"Chodziliśmy nie szukając się, ale wiedząc, że chodzimy po to, żeby się znaleźć. " ![]() Edytowane przez ludwila Czas edycji: 2011-07-14 o 21:20 Powód: dodanie dalszej części wypowiedzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nastepnie naprzemienne wypady nog, potem poglebienie wypadu i wykop nogi. W tym drugim programie sa troszke inne cwiczonka bo np: z wykorzystaniem krzesla. Ale zabardzo nie pamietam tej 2 czesci bo cwiczylam glownie 1 program. Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-07-15 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
W talii ujrzałam dziś 64,5 <3
To pewnie dzięki hulahop, niestety nie kręciłam codziennie, a zaczynałam chyba z 65,5 czy tam 65. Pól cm to niby malutko, ale jak na tak nieregularne kręcenie, to i tak jest motywujące ![]() Dziś myślę, że pokręcę z pół godzinki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
amor vincit omnia
|
u mnie od poniedziałku -0,5 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
pojeździłam dziś na rolkach
![]() ![]() Aneczka... nie poddawaj się! nawet jeśli raz nie wyjdzie to i tak trzeba walczyc dalej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.