"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 " - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-15, 11:09   #241
tinekk
Zadomowienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

Monia w czasie obiadu jestem w pracy od 8-15 wiec zostaja mi kanapki kolacje zawsze jem ok 3h przed snem a w ciagu dnia pije haerbate albo kawe niz poza tym zadnych sokow ani wody, ogolnie mało pije choc wiem ze to zle ale nie potrzebuje wiecej

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:28   #242
Szyszolka
Przyczajenie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Szyszolka ja myślę, że teraz będzie Ci cały czas waga leciała bo organizm nie jest przyzwyczajony do diety dlatego to dobry czas na zrzucenie kilogramów. Trzymaj się ostro diety i nie przerywaj jej to moment schudniesz. Mi pierwsze 15 kilo zleciało w niecałe 3 miesiące. Tobie też się uda!

Narazie dzielnie walcze jak bede się chciała poddać to napiszę do Was zebyście mi to z głowy wybiły
Monia a ty coś ćwiczyłaś w tych pierwszych 3 miesiącach?? Bo u mnie minus jest taki że ja mam pracę siedzącą a przy tym mało ruchu.. tyle co mi droga zajmuje do pracy i z pracy a boje sie ze mi ta skora taka obleśna zostanie na brzuchu.
Jak już mówiłam chcę iść w twoje ślady i nawet zagospodarowałam sie w słodzik :P bo też nie lubie gorzkiego.
Gdzieś tam na początku pisałaś coś o xenea, pomagało Ci to?? Bo mój Mis dziś ma podejść po to do apteki :P

Właśnie topie GŁODKA w jogurciku + dobijam go kilkoma trskawkami
GIŃ!!
Jest - 83.3
MARZĘ - 58 ale może być 60
Szyszolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:56   #243
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
A na obiad dzisiaj masz kanapki????
Zupełnie jak ja, też zazwyczaj jadałam kanapki na obiad a konkretnie chleb z serem i ogórkiem Nie lubię dań obiadowych i nie chce mi się ich szykować. Niestety teraz mnie TŻ pilnuje i wciska rybę albo kurczaka...

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:57   #244
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

NeverGoodEnough18 z czego Ty sie odchudzasz?? moim zdaniem super wygladasz

meeedzik sliczne pazurki

olaoo87 ja cwicze w domu mam rowerek steper twister hula hop posciagalam tez filmiki z cwiczeniami teraz BBL robie na silownie szkoda mi troche kasy tym bardziej ze szukam teraz pracy

Szyszolka Zapach deszczu witajcie

Eivor nie martw sie ja tez zawsze jak wychodze musze sie pomalowac a przynajmniej puder i rzesy

monika01011986 Monia warto zainwestowac w ten Fit Effect? to jakis spalacz?? Kiedys brałam therm line 2 ale uznalam ze szkoda kasy bo wogole na mnie nie dzialal;/

U mnie znowu burza w nocy była nie wyspałam sie ciagle sie budzilam bo jakies bzdury mi sie snily np ze zeby mi wypadaja
wstałam kolo 12 dpiero
Juz po sniadanku 2 buleczki ciemne z serkiem i ogórkiem
I jakos wogole głodna nie jestem Pokrecilam hula hop 20 min i sie rozpadlo, peklo w drugim miejscu i do wyrzucenia musze w nowe zainwestowac
Dobra Laski biore sie za sprzatanie Odezwe sie pozniej

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 13:05   #245
murka04
Zadomowienie

monia w sumie to nigdy się nie zastanawiałam nad przyczyną tych zawrotów, nauczyłam się z nimi żyć i daję radę. na pewno przydałoby się iść do lekarza ale co oni powiedzą, jak zwykle zrobią wielką łaskę że raczą w ogóle mnie wysłuchać i w dodatku czekać tyle na wizytę..
Szyszolka mój Tż też często mówi coś o pizzy czy kebabie bo wie że je uwielbiam, ale ja mu nigdy nie pozwalam jeść przy mnie czegoś takiego bo wiem że bym się nie powstrzymała. ale i tak mi smaka zawsze narobi
Eivor 61cm w talii dążę do tylu (mam 63)
aada0 witaj
monia no widzę że waga spada, tak jak przewidywałaś w ciągu kilku dni. trzymam kciuki za te 57! na początek a też bym chciała tak ciągle oglądać swój brzuch, ale tak go nie lubię

ja właśnie wróciłam od Tż, cały tydzień pracował do 22 więc mogliśmy się widywać tylko rano. dziś też próbował nauczyć się kręcić hh ale się naśmiałam, świetnie wyglądał tak wywijając tyłkiem chciałabym żeby się szybko nauczył bo jeszcze mu się odechce i co? ale już nie wiem jak mam mu rad udzielać.
a dziś też pewnie posiedzę w domu, pogram w simsy. o 15 mam obiad to zjem, a później poćwiczę.
PS. codziennie wpatruję się w szczotkę i patrzę, czy aby nie jest na niej trochę mniej włosów

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 13:12   #246
aniaczyrek
Raczkowanie

hej kobitki kochane, u mnie pogoda dalej zmienna, dziś np chłodno i weekend zapowiada się to samo, właśnie zrobiłam sałatkę z fasoli szparagowej z ogórkami kiszonymi i jajkiem - pychotka w lecie non stop robię sałatki bo jest ku temu okazja, na wadze niecałe 64 kg jest dobrze, ogólnie czuję się jakaś taka lżejsza - może złudzenie, ale po ubraniach widzę np. dziś spodeneczki luźne a jeszcze nie dawno były bardziej obcisłe, mała rzecz a cieszy wczoraj 3małam się dość dietki dziś też ś: 1 kromeczka z szynką i serkiem + herbatka, 2 ś : kawa a na obiad mam barszcz czerwony to pewnie się skuszę bo uwielbiam

Tinek
ja odkąd przeszłam na dietkę z @ też mam szaleństwo spóźnia się co miesiąc o kilka dni :/ ciężko ugadnąć kiedy będzie

Moniu
ależ ty jesteś nocny marek po wpisach zauważyłam późne godzinki, gratuluję spadku wagi już nie długo i będzie ta wymarzona

ja wczoraj też miałam okropną noc zasnęłam koło 3 nad ranem ... nie wiem jakoś dziwnie byłam niespokojna ....

a dziś już tż wrócił z pracy więc razem coś pomodzimy

całuski i miłego popołudnia

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 13:32   #247
karoolciaq
Raczkowanie

Hej kochane!

Ale się rozpisałyście, czytałam godzinę czasu! U mnie dzisiaj piękna pogoda, czekam na TŻ i jak tylko wróci z pracy to lecimy nad jezioro się opalać

Wczorajsza spowiedź:
ś. - mozzarella, pomidory, suszona bazylia, oliwa z oliwek, 2 kromki pieczywa chrupkiego, zielona herbata
2 ś. - jabłko
o. - 3 kotleciki jajeczne, ziemniak z parowaru, buraczki, marchewka, groszek, kukurydza
kolacji niestety nie było

Dzisiaj:
ś. - 3 kromki razowca, z szynką, serem camembert ( wiem, wiem kaloryczne), plus duuużo warzyw!
2 ś. - jeden kotlet jajeczny z wczorajszego obiadu, buraczki, jedna kromka chrupkiego pieczywa + zielona herbata
o. - idziemy z TŻ nad jezioro, więc będzie grill. Przygotowałam nóżki z kurczka, udko, w zalewie i mnóstwo warzyw na grilla ( cukinia, marchewka, cebula, papryka itp.)
I pewnie niestety będzie piwo Ale jak tu odmówić.
Na kolację znowu nie będzie czasu.

Dziewczyny nie sądzicie, że ja za dużo jem??? Co byście wykulczyły z mojego jedzenia?

Szyszolka - Hej!!! Ja mam ten sam problem z hh. Strasznie chciałabym kręcić, ale jak kiedyś próbowałam to byłam z każdej strony poobijana

Tinekk - Nie dobrze z tym okresem! Koniecznie idź do lekarza, to nie jest normalne. A może to przez jedzenie, a nie tabletki. Zgadzam się z Monią, że bardzo mało jesz! Praktycznie same kanapki! Zmuś się chociaż do ziemniaka z warzywami, kurczaka, albo zupy!

Murka04 - Ja też lubię grać w simsy, ale niestety nie mam już czasu. TŻ ostatnio kupił mi simsy 3 na PS3, ale ja nie mam czasu grać. Zazdroszczę wyjazdu nad jeziorko! Zawsze to jakaś odskocznia od codziennego życia. Mój TŻ ciągle zajmuje się swoją firmą i nie ma czasu na wyjazdy. Muszę zadowolić się paro godzinnymi wypadami nad jeziorko. Na szczęście jeziorko mamy dosłownie pod blokiem. 2 minuty drogi Kocham za to nasze osiedle

Zapach deszczu - Witamy Cię gorąco! Ja piję dużo wody i zielonej herbaty, odziwo mi smakuje Od jutra zacznę pić herbatki Bio Active Slim +, do tego w zestawie były tabletki ziołowe. Mam nadzieję, że będą ok. A kosztowało mnie to tylko 10 zł, bo były w przecenie w Tesco. Gratuluje wstrzemięźliwości od alkoholu. Ja tak nie mogę! Uwielbiam zimne piwko, w gorący dzień nad jeziorkiem. Tego nigdy się nie wyrzeknę!

Monika - Ale masz fajną ratę za kredyt. My jak staraliśmy się o kredyt hipoteczny z TŻ to zaśpiewali nam średnio ratę 1600 zł i to we frankach na 30 lat. Te ceny w trójmieście są chore. Niestety kredytu nie dostaliśmy, bo stwierdzili że jesteśmy za młodzi. Teraz w listopadzie będziemy prónbować ponownie! Jestem pod wrażeniem, że o 1 w nocy chciało robić Ci się brzuszki Też chcę być tak zdyscyplinowana jak Ty! Pokaż nam może zdjęcie swojego brzucha!!!)) Ja z perfum kocham wszelkie zapachy Armani. Teraz mam szał na ArmaniMania! Uwielbiam

Dorisek16 - Hej! Mamy podobny wzrost wagę i cel

Aadao - Hej!
cwiczenia
uśmiech !
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 13:38   #248
olaoo87
Raczkowanie

Mi dzisiaj szef zrobil niespodzianke, znienacka poinformowal mnie, ze mam dzisiaj bojowe zadanie a mianowicie, ze mam jechac nad morze i sprawdzic asortyment do Gdanska na Stogi, do Brzezna i Sopotu. To wybralismy sie z TZ bo mial dzisiaj wolne. Kolezanke wyslalam do sopotu bo byla mi winna przysluge a ja skoczylam z TZ najpierw do Brzezna a potem na Stogi. Szybko sprawdzilismy wszystko i moglismy poplazowac a pogoda w 3miescie bardzo ladna. Teraz w drodze raprtuje z kazdej jeden rzeczy i szef powiedzial ze jak dzisiaj wysle mu cale raporty to dostane dodatek za efektywnosc . Poprawil mi humor z samego rana . Dzisiaj z TZ jedziemy nad jezioro do znajomych na noc na domek bo ja jutro i w niedziele mam wolne (w koncu!) i TZ tez. Pani z baru postawila nam obiad, przyzywczailam sie, ze tak robia bo mysla, ze zraportujemy lepiej niz jest jak beda sie podlizywac ale ja nie chce miec na sumieniu setki ludzi ktorzy zjedza cos nie swiezego, dlatego raportuje zgodnie z prawda i wiem, ze za to nie przepadaja za mna. Tyaka praca. Zjadlam pange miala 240gram i surowki. Na moje za slona byla. Ale obiad mam z glowy bynajmniej .
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 14:00   #249
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki moje ;*
Ale żeście naprodukowały od wczoraj Dziś rano zerknęłam tylko na chwilę i nie miałam czasu nic napisać.

Monia tak ten wzorek to jest stempelek
Szyszolka trzymam kciuki, żeby udało Ci się dojść do upragnionej wagi i żeby kg szybko spadały
Alexis dziękuję a może Ty nam pokażesz jakieś swoje zdjęcia ?
Deszczyku jestem pod wrażeniem, ze udało Ci się tyle kg zrzucić
Ja teraz jestem na etapie utrzymywania wagi
Dorisek akurat znalazłam kartkę na której notowałam mój spadek wagi i utratę cm
Więc zaczęłam 23 lutego z wagą 53kg, a pierwszy raz na wadze ujrzałam 47,3 ostatniego maja.
Z tym, że długi czas (jakiś miesiąc ) waga stała mi na 51,5kg i nie chciała spadać.
A mój przykładowy jadłospis to:
Śniad. 2 garście płątków Vitalle z Lidla + szklanka mleka 0,5%
2 śniad. (nie zawsze jadłam) jakiś owoc, albo jogurt Jogobella Light
Obiad tu uzależniona jestem od mamy co gotuje. Np. 3 ziemniaki z koperkiem i filet z piersi ( bez panierki) + jakaś surówka ( buraczki, mizeria itp)
Podwieczorek owoc ( nektarynka, jabłko) albo jogurt Jogobella
Kolacja przeważnie to samo jem na kolację, 2 kromki chleba ( zwykłego białego, bo nie opłaca mi się kupować ciemnego tylko dla siebie) z serkiem kanapkowym i pomidorem ( uwielbiam serek kanapkowy czosnkowy z Biedronki jem z nim codziennie prawie) albo serek wiejski z pomidorem.
Teraz oczywiście jem już inaczej, bo nie chcę więcej chudnąć no i do tego minimum 1litr wody z cytryną dziennie ( szkalnka codziennie naczczo bo miałam problemy z załatwianiem)
Murka trzymam kciuki, żeby Twój Tż nauczył się kręcić

Sprawdziłam na tej stronce moje zapotrzebowanie i wyszło mi 1300 kalorii a żeby utrzymać wagę mogę zjadać 1790 a jak jeszcze bym chciała chudnąć to musiałabym jeść 690!! Masakra jak mało.
Pewnie dlatego waga mi stoi bo jem około 1300 na dzień, a dziś na wadze 46,8kg
Stary 2011-07-15, 14:24   #250
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karoolciaq Pokaż wiadomość
ś. - mozzarella, pomidory, suszona bazylia, oliwa z oliwek, 2 kromki pieczywa chrupkiego, zielona herbata
ś. - 3 kromki razowca, z szynką, serem camembert
o. - idziemy z TŻ nad jezioro, więc będzie grill. Przygotowałam nóżki z kurczka, udko, w zalewie i mnóstwo warzyw na grilla ( cukinia, marchewka, cebula, papryka itp.)

Dziewczyny nie sądzicie, że ja za dużo jem??? Co byście wykulczyły z mojego jedzenia?

Monika - Ale masz fajną ratę za kredyt. My jak staraliśmy się o kredyt hipoteczny z TŻ to zaśpiewali nam średnio ratę 1600 zł i to we frankach na 30 lat. Te ceny w trójmieście są chore.
Uwielbiam pogrubione Aż zgłodniałam. I zazdroszczę grilla chociaż sami idziemy w przyszły weekend, planuję wziąć drobiową kiełbaskę i warzywa.
Wg mnie wcale nie jesz za dużo, przy Was to ja obżeram się jak goopia. Nic bym nie wykluczała, podoba mi się - zdrowe tłuszcze, dużo warzyw, białko w miarę... No może te sery za tłuste jak na redukcję Tylko posiłków mało, raptem 3.

My płacimy za jedno mieszkanie kredyt we frankach około 800 zeta i 1450 w PLN za drugie. Drugie jest wzięta jako rodzina na swoim więc za kilka lat ten kedyt sięgnie koło 2000... Złodziejstwo No ale warto było bo i tak jesteśmy do przodu z wynajmu.

Mam ostatnio dziwne wrażenie, że wszystkie dziewczyny na ulicy są ode mnie sporo szczuplejsze. Ale niemożliwe żeby same anorektyczki pętały się po osiedlu, pewnie są niższe i przez to drobniejsze W każdym razie mimo schudnięcia czuję się wielka.

Stary 2011-07-15, 14:33   #251
emilka773
Rozeznanie

zalatana, zabiegana czytam na bierząco pozdrawiam wszystie odchudzające się duszyczki u mnie znowu poniżej 70

aha i łącze się w bólu z tymi z was ktore mają kredyt we frankach MAM I JA
emilka773 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 15:50   #252
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
Mam ostatnio dziwne wrażenie, że wszystkie dziewczyny na ulicy są ode mnie sporo szczuplejsze. Ale niemożliwe żeby same anorektyczki pętały się po osiedlu, pewnie są niższe i przez to drobniejsze W każdym razie mimo schudnięcia czuję się wielka.
Ja mam to samo
Idziemy z Tż ulicą widzę jakąś szczupłą laskę i mówię do Tż "Jak ja bym, chciała być taka szczupła" a Tż do mnie, że ona jest przy mnie gruba, że ja jestem dużo szczuplejsza, a ja mam całkiem inne wrażenie. Ala jak przechodzimy koło jakiejś wystawy w której widzę swoje odbicie, to widzę, że jednak jestem szczupła. Tż się śmieje jak gadam do niego "zobacz w odbiciu nawet szczupło wyglądam, szkoda że w rzeczywistości jestem grubsza "
Nie wiem czemu nieraz tak mi się wydaje.
Stary 2011-07-15, 17:18   #253
aada0
Rozeznanie

ja dzisiaj dosc ladnie z treningiem, ale słabo rozplanowalam posiłki :< w zasadzie w ogole nie rozplanowalam i jadlam kiedy zglodnialam i to mieszanki wybuchowe teraz np. rybe z grilla i troche jagód hahaha.. ale jutro juz postaram sie jakos lepiej to zaplanowac, zeby faktycznie wyszlo te 5 posilkow

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

aada0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 18:36   #254
Eivor
Rozeznanie

TŻ się dzisiaj uczepił białka tzn. sprawdził ile powinnam dziennie jeść i wyszło 120 g. Kurde, skąd ja mu tyle wytrzasnę. Ze 3 szklanki mleka, 2 jogurty, kawał kiełbasy, udko kurczaka i jest zaledwie 80 a jeszcze połowa tego. Kiedyś nadrabiałam odżywką białkową, teraz nie mam pomysłu. Ser żółty taki tuczący, za mięsem nie przepadam. O, jajka lubię ale dnia na to żarcie zabraknie. Może lody?

Stary 2011-07-15, 18:37   #255
Dorisek16
Raczkowanie

to czas na moj dzisiejszy jadlospisik:

ś: 3 kromki razowca+ szkl. zupki
II śn: szklanka zupki
o: bulka z ziarnami dyni z serkiem i pomidorkiem + bazylia
k: to samo co na obiad
wypiłam ok 5 litrow plynow moze nawet wiecej
Łacznie 990 kcal i jestem happy, do tego jak co dzien lekkie rozciaganie plus 1200 brzuszków

kurcze ale czuje sie jakbym nic nie jadla, ale musze wkoncu zmniejszyc zoladek i zapanowac nad obżarstwem
jutro urodzinki jednego z chlopcow, mam nadzieje ze zadnego grzeszka nie bedzie, musze byc twarda

Pozdrawiam i dzieki meedzik za jadlospis, a powiedz mi tylko czy te jogurty jogobella light to male czy te duze jadlas??
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 20:02   #256
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Witajcie dziewczyny
A ja wróciłam dzisiaj z wakacji.. miałam dość już tego miasta, dość patrzenia jak dziewczyny się obżerają pizza itp a ja siedzę z boku i popijam wodę po prostu byłam tak tym zmęczona, że masakra.. cieszę się, że jestem już w domu w końcu jutro na siłownię pójdę bo czuję, że już tłuszczem zarastam. Dzisiaj mam wielką ochotę na żarcie ale nie jest tak źle trzymam się i jest ok.

Dziękuje wam wszystkim za komentarze do zdjęc Wiem, każdy mi mówi że już nie powinnam ale ja nie umiem przestać nie chce przytyć i tyle. Będe się odchudzać dalej jak zobaczę na wadzę 52 kg dam sobie spokoj

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 20:17   #257
monika01011986
Zakorzenienie

hej
No jestem już w końcu!
Ale dziś była piękna pogoda! Spędziłam cały dzień na dworze. Byłam na zakupach ale nic ciekawego nie kupiłam.... dla męża trochę kosmetyków na imieniny (dam mu razem z bluzą) i sobie kupiłam koralowe bolerko na długi rękaw. Najlepszy numer odwalił mój synek. Kupowałam perfum dla męża a na ladzie stały lakiery do paznokci na jakiejś kartce i kawałek tej kartki wystawało poza ten blat. Moje kochane dziecko pociągnęło tą kartkę i te wszystkie lakiery spadły na podłogę i się pobiły ;( jeden kosztował 10 zł!!!! a pobił ich aż 3 (reszta się uratowała) więc 30 zł wywaliłam w błoto. Myślałam, że go zamorduje!
Byłam też w solarium i się ładnie spiekłam. Zrobiłam dwie foteczki w solarium bo mają tam takie fajne lustro więc mogłam ładnie się ustawić i pstryknąć fotkę. Zaraz Wam wkleje No i zdjęcie brzuszka też wkleje choć Wam powiem, że na zdjęciu słabo widać bo ogólnie jeszcze mało widać. Narazie tak delikatnie się zarysowały te mieśnie ale za to świetnie je czuć ręką. Jeszcze jakiś czas i będzie je lepiej widać
Szyszolka głównie wklejam dla Ciebie te fotki bo napisałaś że boisz się iż zostanie ci obleśna skóra na brzuchu. Masz tu dowód że tak być nie musi. Wkleje Ci tez zdjęcia w ciąży abyś zobaczyła jaki miałam ogromny brzuch!!!

Obraz 020.jpg

Obraz 008.jpg

DSC00088.jpg

DSC00102.jpg

DSC00104.jpg

a moje dzisiejsze menu:
śniadanie: szklanka Just Fit z owocami i 3 łyżki otrębów + 200 ml mleka 2%
śniadanie 2 : dwie kostki 3Bita - ok. 100 kcal
obiad - pół saszetki ryżu z sosem gulaszowym i gotowanym kurczakiem
kolacja - kromka chleba ciemnego ze słonecznikiem z dwoma plastarmi szynki konserwowej i 100g serka wiejskiego z posiekanym ogórkiem + Inka z odrobiną mleka i słodzika.

A kupiłam dziś znowu te Fit Effect i łyknęłam po kolacji 1 tabletkę. Już czuję jak mi serce szybciej bije od guarany i mam więcej energii w sobie. Świetne są te tabletki szkoda tylko, że uzależniają trochę ;/

Zaczynam Wam już odpisywać, zaraz wkleje posta/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 20:24   #258
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Będe się odchudzać dalej jak zobaczę na wadzę 52 kg dam sobie spokoj
Oczywiście przegapiłam jak pisałaś - ile masz wzrostu i ile teraz ważysz?

Rodzina się na mnie uwzięła z tym białkiem itp., wymyślam więc idealną dietę

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Monia, ja Cie zamorduje jak będziesz narzekać na szerokie biodra! Masz biodra jak chłopak, naprawdę! I nóżkie chudziutkie, zobacz jaka szpara między nimi! Ech

Szyszolka, też napiszę a propos brzucha, np. ja miałam w ciąży 98 cm w najszerszym miejscu a teraz wszystko się wciągnęło ładnie i nawet nie mam ani jednego rozstępu. A niczym teraz nie smarowałam tylko oliwką podczas ciąży. Więc wcale nie musisz mieć obwisłej skóry

Stary 2011-07-15, 20:32   #259
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Eivor mam 165 cm a ile teraz waże to nie wiem bo zamknęli mi vacu a tam byla waga i się ważyłam swojej w domu nie mam ale ważę pewnie 55 lub 54 kg

Monia piękne zdjęcia i jaki brzuszek płaski Moim zdaniem już się nie masz z czego odchudzać naprawdę świetnie wyglądasz

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 20:35   #260
Eldo_rado
amor vincit omnia

monika dałabym wiele żeby mieć taką figurę zwłaszcza nogi
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 20:43   #261
_Baletnica_
Zadomowienie

Żyję, żyję...dziękuję Kochane za troskę..(Monia, buuuziak ode mnie).przyjechało do mnie w poniedziałek rodzeństwo...i był masakryczny zawrót głowy, codziennie jeździliśmy nad wodę..jestem skwarek..
Jutro Kochane Wam podopisuje..
Dzisiaj urodziny Tżta..nie miałam kasy to przystroiłam cały pokój w 200świeczek..kupiłam wino, zrobiłam spaghetti, komplecik bielizny i torcik..
w załączniku przesyłam Wam zdjęcie mojego stołu, jestem z siebie dumna..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12067.jpg (73,0 KB, 95 załadowań)
Stary 2011-07-15, 21:03   #262
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 ta Twoj figura normalnie zaje**** zazdroszcze

_Baletnica_ super pomysł Moim zdaniem lepszy niz prezent udana noc widze bedzie;p;p

Co tam porabiacie w piatkowy wieczor??
Ja sie wykapalam wybalsamowalam i jakis film poogladam Lenia mam nigdzie mi sie wyjsc nie chce

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:28   #263
monika01011986
Zakorzenienie

Tinekk no właśnie skoro kończysz pracę o 15 to przecież po powrocie do domu możesz śmiało zjeść jakiś obiad

Szyszolka ja nic nie ćwiczyłam przez te pierwsze 3 miesiące. Nawet brzuszków nie robiłam jeszcze wtedy. Tylko, że ja sporo czasu spędzałam na dworze z dziećmi i ciągle byłam w ruchu, a w pracy to już w ogóle miałam masakre bo musiałam nosić sama panele Ledowe 40 cali do telewizorów Sony. Biegałam tak po 3 metry z każdym a było ich zawsze ok.200 przez 8 godzin. Także się narobiłam potwornie ale przynajmniej miałam darmową siłownię i dobrze płacili A ja bez słodzika to bym już żyć nie umiała. Jeden noszę w torebce i jak jestem w gościach to sobie słodzę nim, a drugi mam w szafce w kuchni Co do Xenea to mam to nadal w szafce. Może i troche pomaga ale ja to króciutko stosowałam bo mi później ten smak zbrzydł. Możesz spróbować i się przekonać

Eivor ja kiedyś strasznie uwielbiałam kanapki z serem i ogórkiem - jadłam je bez przerwy. Jutro na kolację chyba tez sobie jedną zrobię Co do obiadów to ja lubię je jeść bo wtedy mogę zjeść więcej i praktycznie wszystko byleby w 350 kcal sie zmieścić a jest w czym wybierać

Aguniaaaa Co do Fit Effect to dla mnie niema nic lepszego. Kiedyś też miałam Therm line forte i takie dziadostwo, że szok. Zostało mi chyba z 40 tabletek i leżą w szafce. Ogólnie dla mnie wszystko co jest w aptece na odchudzanie to jedna wielka kupa badziewia ;p Ten Fit Effect jest sprzedawany w sklepach z odzywkami dla sportowców, jest mocny i czuć jego działanie. To nie jest raczej żaden spalacz bo to nie jest dla osób które ćwiczą na siłowni. To się połyka przy jedzeniu. Tu masz pełny opis:

Preparat FIT EFFECT to precyzyjnie dobrana kompozycja naturalnych składników zwiększających efektywność procesu odchudzania.W skład preparatu wchodzą bioaktywne wyciągi roślinne o działaniu termogenicznym z zielonej herbaty i guarany (podwyższającym ciepłotę ciała), L-karnityna, chrom oraz CLA (sprzężony kwas linololowy). Synergiczne działanie tych składników wpływa bezpośrednio na redukcję zgromadzonego pod skórą tłuszczu oraz zapobiega powstawaniu nowych komórek tłuszczowych - szczególnie w okolicy brzucha, bioder i ud. Uwalniana w procesie spalania tłuszczu energia wpływa na poprawę wydolności ogólnej u osób obciążonych dużym wysiłkiem fizycznym, szczególnie w czasie diety redukcyjnej. Produkt działa wspomagająco w okresie odchudzania, a stosowany po jego zakończeniu pozwala zachować już uzyskane rezultaty ograniczając ryzyko efektu „jo-jo”.

Dawkowanie Sposób użycia: 3 x dziennie po 1 kapsułce w trakcie lub po posiłku. Preparat popić około 200ml płynu. Preparat najlepiej stosować systematycznie przez okres 6-8 tygodni.

Skład:

Ogólnie to POLECAM

Mureczko ale te zawroty to nie jest normalne. Musisz iść z tym do lekarza. Może wystarczy tylko jakiś jeden lek lub jakieś badanie i będzie ok. Idź i nie czekaj. A waga rzeczywiście mi spada... ale pewnie szybko wróci znowu do 58-59 ;/ Jak byłam młodsza to też grałam w simsy, wpisywałam kody na bezgraniczną kase i budowałam sobie takie duże piekne domy obok zawsze cmentarz miałam (wcześniej musiałam kogoś zagłodzić) to w nocy duchy mi chodziły

Aniu ja uwielbiam po nocach siedzieć, wtedy jest taka cisza i spokój A wczoraj też zasnąć nie mogłam więc nie byłaś sama ;/ Dobrze, że trzymasz się dietki! Niedługo ślub

Karolciaq no trochę dużo tego jedzenia... ja bym tu trochę pozmieniała.
W trójmieście ceny wiem, że są straszne. My braliśmy 160tyś i to na 40 lat ;/ A brzuszki uwielbiam robić w nocy i właśnie przed spaniem. Dla mnie to idealna pora Zdjęcie brzucha wkleiłam

Ola ale masz za✂✂✂istą pracę!!! Zazdroszczę!!!!!! Też bym taką chciała ;(

Meeedzik tak myślałam, że to stemple są A Ty już lepiej nie sprawdzaj ile musiałabyś jeść żeby schudnąć bo do niczego Ci to potrzebne nie jest hihi ;p chudzinko nasza śliczna!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-15, 21:45   #264
murka04
Zadomowienie

karoolciaq jesz w sam raz, oczywiście jeśli kolacja jest zwykle w Twoim menu
olaoo87 ale Ci się udało z tym wyjazdem, nie dość że przyjemne to i pożyteczne
monia widzę że masz podobny brzuch do mojego, ale jak dla mnie to i tak za mało mięśni wciąż. chciałabym żeby były mocno widoczne, niedawno na wątku "Pokaż brzuch" jakaś dziewczyna wstawiła zdjęcie swojego, nie mogłam się napatrzeć tak świetnie wyglądał. a Tobie też się marzą większe mięśnie czy może Twojemu już niewiele brakuje do celu?
Baletnico cudownie to wygląda!! Twój Tż na pewno będzie zachwycony sama chciałabym zrobić mojemu taką niespodziankę, ale nie mam warunków.. a marzy mi się taka kolacja przy świecach, w romantycznym nastroju
agunia ja też mam dziś lenia i cały dzień w domu siedzę, nie ma to jak korzystać z wakacji

jutro w końcu wyjdę do ludzi, rano idę na miasto z mamą i siostrą patrzeć jakieś rzeczy do pokojów bo mamy mały remont piętra (wprowadza się mojego brata narzeczona, ale dopiero po ślubie który będzie we wrześniu). no i ja na tym skorzystam bo chyba dostanę nowe meble do pokoju trochę się boję jak to później będzie bo wiadomo jak to jest, można się z kimś dobrze dogadywać ale mieszkać to już co innego..

dziś:
ś:bułka z twarogiem
2ś:rogal z masłem
o:karkówka z ziemniakami i mizerią
k:bułka z twarogiem
+40min hh, 8min abs

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2011-07-15 o 21:48
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:45   #265
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Dzisiaj urodziny Tżta..nie miałam kasy to przystroiłam cały pokój w 200świeczek..kupiłam wino, zrobiłam spaghetti, komplecik bielizny i torcik..
w załączniku przesyłam Wam zdjęcie mojego stołu, jestem z siebie dumna..
Łooo, się będzie działo

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Eivor mam 165 cm a ile teraz waże to nie wiem bo zamknęli mi vacu a tam byla waga i się ważyłam swojej w domu nie mam ale ważę pewnie 55 lub 54 kg
Ale wyglądasz na mniej Może to grube kości?

Cytat:
wpisywałam kody na bezgraniczną kase i budowałam sobie takie duże piekne domy obok zawsze cmentarz miałam (wcześniej musiałam kogoś zagłodzić) to w nocy duchy mi chodziły

Też grałam i też z kodami na kasę i przedmioty, zazwyczaj budowałam jakieś ogromniaste średniowieczne zamki z gargulcami i murem obronnym ale o duchach nie pomyślałam.

Stary 2011-07-15, 21:49   #266
monika01011986
Zakorzenienie

Meeedzik i Evior ja tez tak mam, ciągle wydaje mi się, ze jestem grubsza niż w rzeczywistości. To chyba kwestia przyzwyczajenia, za jakiś czas będziemy już widziały, że jesteśmy szczupłe (chyba)

Ada Ty myślisz, że my tu wszystkie codziennie jemy po 5 posiłków? Często jest tak, że po prostu się nie da zjeść tych pięciu, bo albo niema sie czasu albo apetytu

Dorisek 5 litrów dzisiaj wypiłaś??? Gdzie Ty to zmieściłaś Ja to nawet litra dziennie nie daję rady wypić ;p 1200 brzuszków??? W jaki sposób je robisz? Ja robię 100 na kołysce i boli jak cholera.

Karolinko ja Cie rozumiem, że nie chcesz przytyć Nikt z nas nie chce Ile Ci jeszcze brakuje do 52 kilo? Ja Tobie też mówię, że nie masz z czego się odchudzać a mimo to chcesz więc wiesz już jak to jest Jak dojdę do 55 kilo to też przestanę

Eivor ja na biodra nie narzekam - są ok. Wkurzają mnie tylko uda bo są sflaczałe i pośladki też ;p Zamówiłam sobie dzisiaj na allegro pareo takie krótkie żeby dupe zakryć bo wstyd jak nie wiem! A szpara to tylko tak na zdjęciu wyszła bo mam nogi roszerzone, ale w rzeczywistości jest mniejsza.

Eldo_rado a moje nogi mi się bardzo nie podobają. Jestem chyba zbyt wymagająca dla siebie.

Baletnico!!!! No w końcu!!!! Już się martwiłam!! Nigdy więcej nas nie opuszczaj w taki sposób CIeszę się że jesteś i dziękuję za buziaka A stół przepiękny!!!!!!!!!!!! Cudowny wręcz!!! Ależ Ty zdolna kobitka jesteś TŻ na pewno będzie wniebowzięty Napisz później jego rekację nam

aguniaaa nie przesadzaj gdzie tam za✂✂✂ista ;p jeszcze dużo mi brakuje a przez moją obwisłą skórę i miliard rozstępów nigdy nie bedzie za✂✂✂ista.... No ale dziękuję oczywiście

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-15, 21:51   #267
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldo_rado a moje nogi mi się bardzo nie podobają. Jestem chyba zbyt wymagająca dla siebie.
chyba tak... co Ci się w nich nie podoba?
Stary 2011-07-15, 21:55   #268
Eivor
Rozeznanie

A właśnie, zapomniałam o fotce. Teraz widzę, że przybierałam pozy sieroty ale mniejsza z tym Cyknęłam sobie trzy wersje i widać jaka jest różnica na obcasach i w mini albo tunice kryjącej "pućki" na udach. Ale myślę, że jakbym trochę opaliła nogi to byłoby lepiej... Bo do góry i nóg od połowy ud w dół w zasadzie nie mam zastrzeżeń. Chyba czas wyciągnąć ciężarki i popracować nad ramionami i brzuchem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070228.jpg (51,4 KB, 114 załadowań)

Stary 2011-07-15, 21:57   #269
Eldo_rado
amor vincit omnia

Eivor boska figura
Stary 2011-07-15, 21:58   #270
monika01011986
Zakorzenienie

Mureczko ja chcę jeszcze większe mięśnie i bardziej widoczne. Będę cały czas brzuszki robiła. U mnie znowu jest trudniej bo ja po ciąży mam bardzo grubą skóre na brzuchu i ciężko będzie się przez nią przebić z mięśniami ale najważniejsze, że pierwsze delikatne zarysy już są. Zobaczymy co będzie dalej.

Eivor a te duchy to było najlepsze w tych Simsach. Dochodziła 12 w nocy i one wyłaziły z grobów Po zagłodzeniu kilku osób miałam już spory cmentarzyk ;D A najlepsze jak się duch spotkał z żywym Simem ;D ależ to był krzyk i ucieczka heheh

Eldo_rado chciałabym aby były jeszcze szczuplejsze. Poza tym mam obwisłą skórę wokół kolan ;( Uda są sflaczałe i całe w rozstępach

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości