|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Wiem co mogę wywalczyć,a co tż uważa za kompletną głupotę,z tych myślników chyba popracuje nad winietkami :P Chociaż sama nie jestem do nich 100% przekonana.Cytat:
|
||
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
O ;D Nowa część
Także się melduje ;]
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja myję okna
tzn zaczynam wiem, że późno ale jestem przed @ i złapała mnie na to ochota a wolę myć okna niż jeść, bo do tej pory kilka dni nie mogłam się opanować i tylko jadłam... też tak macie przed @????
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Zaproszenia z dzieciakami w mojej cześci rodziny jest mnóstwo dzieci i prosimy wszystkich. W mojej rodzinie (już z dzieciakami) na dzień dzisiejszy proszę coś koło 70-75 osób. Wiem, że to sporo, ale nas tez tak proszono, a dla dzieciaków takie wesele to już coś! Córa mojej kuzynki już mnie dopytuje kiedy ten ślub i jak długo musi jeszcze czekać. Tylko, że u nas śluby są w południe, więc wesele zaczyna się koło 13/14 dlatego dzieciaki też chętnie się bawią. i nie raz zostają do 2/3 w nocy
![]() Sztuczkazauważyłam nowy awatarek i se myślę, kto to do mnie pisze??? Ale luzik, jutro już automatycznie będziemy zaskakiwały.
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to takie domowe obowiązki wiec będzie dobrze. Tym bardziej że to praca z polecenia i Twoja siostra tam pracowała to już wogóle. Stawke też dobrze przemyśl. Nie moze byc zbyt mała bo za samo sprzątanie wiesz jaka jest ![]() Ah na początku myślałam że może załapiesz się na prace w centrum Austrii, we Wiedniu to byłoby mi raźniej przez cały sierpień... Trzymam kciuki abyś jednak pozytywnie podeszła do tego
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też byłoby raźniej, nie wiem jak to z TŻtem zgramy. No i prawdopodobnie dopiero jechałabym tam we wrześniu, po mojej obronie. Więc i tak byśmy sie minęły. I kurka nie wiem ile mam sobie życzyć za takie "usługi", bo oczywiście wolne tez mam do dogadania, albo weekendy, albo np 3 tygodnie jestem tam i na tydzień przyjeżdżam do domku.
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porażka w takim wieku bawić się w takie rzeczy.... nie znam nikogo kto by w takim wieku bawił się w jakies gwizdy każdy w tym wieku próbuje już być dorosłym
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co masz na myśli pisząc praca w "weekendy" Ale myśle ze lepiej rzadziej wracać do Pl a na dłużej- podróż też kosztuje,,,
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-07-12 o 18:22 |
|
|
|
|
#249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi się kojarzyło jak oglądałam traillera i już wiem co. Też go chciałam obejrzeć ![]() Cytat:
A ja się nie załapałam na fotki stroju i figury sztuczki ![]() Zawieźliśmy z TŻ moje autko do mechanika, bo "padło". Dziś sobie robię "dzień dobroci dla Tusi" , czyli.... totalne lenistwo - książka, net, tv, książka, net i żeby mi się nie nudziło - tv ![]() Też jestem za pomysłem, żeby w jednym miejscu skumulować wszystkie suknie naszych PMek. Ułatwi nam to buszowanie po wątku. Nie trzeba będzie za każdym razem wklejać swojej sukni, tylko zainteresowana osoba kliknie w pierwszym poście sobie
|
||
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
chatko na jakiej podstawie Ty wybrałas swoich kamerzystow? Jakiś ich film widziałas?
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już tyle godzin, na nic dzisiaj czasu nie mam, a za 15 min będzie TŻ po mnie, bo zadzwonił, że dzisiaj romantyczny wieczór spędzamy u niego. Mama jest na nocce w pracy, wiec chłopak szaleje. A wszystko przez to, że posłałam mu mms-kiem zdjęcie mojego nowego kostiumu kąpielowego, oczywiście na sobie A ja cała w rozsypce jeszcze jestem To do następnego napisania!!!!
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy inaczej ja wolałabym jeden tydzień wolny na powrót do domu i jakieś małe odreagowanie, odpoczynek..Bo kilka miesięcy non stop u kogoś obcego bym nie wytrzymała Chyba że miałabym kogoś bliskiego niedaleko lub możliwość właśnie spotkania się z TŻ w weekendy.. Ale przecież Twój TZ nie będzie też tak dłygo tam pracować ![]() Zawsze możesz pierwszy miesiąć zostawać na weekendy (spotykając sie wówczas z TZtem) A później zjężdżać do Polski bo sie za Nim zatęsknisz Ciekawe czy daleko masz z tego miejsca do centrum Wiednia :p Mogę Was oprowadzić bo jestem w tym (nie chwaląc sie ) świetna albo Wam mapki zrobić i polecic pare fajnych miejsc![]() Cytat:
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-07-12 o 18:37 |
||
|
|
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że u mnie tak nie będzie muszę... na szczęście więcej dzieci to chłopcy
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
A ja skończyłam pracę wracam do domu i będę wkońcu aktywnie uczestniczyć w wątku
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę teraz obczaić, gdzie mam tą rozmowę, bo nie znam jeszcze tak dobrze miasta, a nie chcę jutro tracić czasu na szukanie tej firmy. Zrobimy sobie od razu z Tż małą przejażdżkę rowerową i nacieszymy się pięknym słoneczkiem
|
#259 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm, grunt, żebyś wiedziała, jaki adres, na miejscu się zorientujesz, która to robota ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Forsuj winietki, bo bez nich jest masakra, mój TŻ podobnie jak ja stwierdził, że nigdy by nie zrobił wesela bez winietek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przemyślaj, przemyślaj, oby Ci coś pozytywnego wyszło z tego myślenia ![]() Cytat:
Cytat:
A co, zamierzacie się jednak zdecydować na kogoś profesjonalnego? ooo, Salon sukien ślubnych jest na TLC
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
hm... a ja myjąc okno w jednym pokoju pomyślałam, że chcę zmiany i zakupię w najbliższym czasie makaron w okno
hehehe tylko zastanawiam się jaki kolor... bo są tu zielone ściany, ale zielonych nie kupię bo będzie za zielono... i tak myślę jaki kolor pasowałby do takiego jasnego zielonego... ja chciałam czarny ale mama mówi kategoryczne NIE... a moim zdaniem byłby najlepszy a Wy jaki kolor mogłybyście mi zaproponować??? nie chcę żadnych żółtych ani pomarańczowych
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko koleżanka wzięła ich i trochę dziwnie się dziwnie zachowywał. I ona nie wzięła ich zdjęć i tak trochę nie zbyt skory do rozmowy był i sama nie wie czy dobrze wybrała
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Nattiv powodzonka
oczaruj ich jutro ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem niemiecka dziewczynka
Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe jak to zrobi Żeby nie było żadnego kamiennego kręgu wokół nas W końcu to NASZ pierwszy taniec. Goście mają siedzieć na tyłkach. Jak widzę na filmach gości w kółku na pierwszym tańcu i te ich przecudowne miny, to aż się chce ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
To jest bardzo specyficzny człowiek, mam wrażenie, że nie każdy się z nim dogada, my akurat się dogadaliśmy. A jak będzie wyglądać współpraca, to się dopiero okaże...
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#269 | |
|
Wtajemniczenie
|
hm... też na początku myślałam o tym różu.... taki ostrym
hehe ale nie ma w pokoju zadnego dodatku w tym kolorze hm....o tym też myślałam, w sumie dywan ma domieszki beżu i brązu... i komputer czarny... dlatego ta czerń za mną chodzi Będę próbować jeszcze namówić mamę na to ja lubię takie ciemne akcenty ale jak nie to chyba ciemny brąz będzie ![]() Cytat:
ale podobnie jak róż, nie pasuje do niczego... niestety... a i ja w maju malowałam okna u babci w taką pogodę, więc nie jesteś sama ![]() DZIĘKUJĘ dziewczynki za rady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Wiem co mogę wywalczyć,a co tż uważa za kompletną głupotę,z tych myślników chyba popracuje nad winietkami :P Chociaż sama nie jestem do nich 100% przekonana.
Także się melduje ;]

porażka w takim wieku bawić się w takie rzeczy.... nie znam nikogo kto by w takim wieku bawił się w jakies gwizdy każdy w tym wieku próbuje już być dorosłym
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

albo Wam mapki zrobić i polecic pare fajnych miejsc
mam nadzieję że u mnie tak nie będzie muszę... na szczęście więcej dzieci to chłopcy
Wysłałam kilka CV i teraz nie wiem z której to oferty dzwonili, a zapomniałam co mówiła babka przez telefon 
Hm, grunt, żebyś wiedziała, jaki adres, na miejscu się zorientujesz, która to robota
Jedynie komunikacyjnie trochę daleko od sali, ale ja wiem czy to taki problem ?