|
|
#241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
wiesz co, mnei to tam nawet nie dziwi, moje niektóre spoza Syfory też nie robią wrażenia
" śmierdzi kiełbasą", "jedzie spalenizną " ,kurzem , kościołem... obelgi normalnie
|
|
#242 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A jak powiedziałam,że to męskie to było większe zdziwienie,że ja to używam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję.
I na 3 dni wystarczy. A teraz chyba powinnam kupić sobie namiot wojskowy, albo cyrkowy w ramach urozmaicenia kolorystycznego garderoby.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red- zalej niebieskiego zegarka czymś przeźroczystym - żywicom? przykuł me oko ale z bliska cyrkonie są intrygujące (chyba) bo to juz nie maj stajl again ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
na zaś będę pamiętać, zanotowałam - na razie Madżik kliknięty Loreala - bo na czerwone oczy niewiele pomaga - wszystko tylko pokrywa tapetkom a czerowne ślipia widać spod - tzn te obwódki---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
tylko gdzie? na allu?
|
||||
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
A na czerwone to nie lepszy byłby zielony?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
wbrew całej "kosmetologii" -
E.T go home przerobione - zieleń na poliki - ale nic i tak im nie dało rady przez lat kilka i juz se daruję bajery - juz się nie bawię w kamuflarze bazy srazy - nic - żółta tonacja letkich podkładów Bourjois lub minerałki żółte i tyle i pierś do przodu
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo u mnie przy czarnych włosach to jakoś te rumieńce nie raziły, przy białych ewentualnie mogłam robić za flagę, ale obecnie bez tonera jakoś tak coś zaczęło prosiaczkowato na facjacie wyglądać, a na kominiarkę jeszcze za ciepło.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten Hours Sleep Effect tyż fajnie neutralizuje - tzn podejrzewam ze masę innych Diorów robi to fajnie ale przy trądzikowej cerze trzymam sie tych co mnie nie zawiodły, nie zapchały i nie zrobiły tapety - czego nie znoszę nie czuję ich fogle na twarzy - są jak kremik - mogę o nich zapomnieć acz nie są to cuda - po jakimś czasie znikają - ale akurat są buildable dobrze robią - neutralizują Edit:wiadoma rzecz ze takie Colorstaye i Dermacole lepiej spełnią to zadanie ale ja akurat nie zdzierżam osobistycznie prosiaczkowatego zdjęcia prędko nie wkleję - łoj nie - ale kto ma ten wie polikos pijakos a ja przyoszczędziwszy tu i tam - czyli na kosmetologii - wybieram buty jakie kcem bo akurat buty mnie cieszą najbardziej
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-10 o 23:01 |
|
|
|
|
#249 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. wywalić lepiej zewsząd? A może fogle se darować? Bo coś mnie sie zdaje, że to badziew straszny ![]() Ewentualnie mogę sobie robić skoro lubię. |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przeca sama mówiłaś że taki kupujesz i ze nie szukasz wówczas pod hasłem Tiffany z czego Ty byś to chciała robić, ze złota? ja uważam że masz smykałę, talent i wprawną rękę - i to nie ja tak tylko uważam i po prostu kontynuuj, zmieniaj koncepcje, poszerzaj asortyment - moze tak - zamiast zrobić 30 na jedno kopyto zróp po 3 każdy w inkszym stylu, może nie tyle inkszym co zletka odmiennym - taki wiesz wider range of products - dla sprawdzenia kto i ile czego kupuje, na co jest branie? czy na karpia czy na klenia? coś z czerwienią, ala cyrkoniową, mocno gotyckie i romantyczne - miałam taki badziew kiedyś ale był piękny - że nie naszam rozdałam ale był piękny - czerwień wina zieleń butelkowa szafir pojedziesz kolorami i masz klientelę Ci mówię - na bazie tych miedzianych czy jakich tam obwódek - czy jasno sie wyrażam? ważka rzondzi - sprawdź za ile pójdzie - jesli pójdzie możesz ją robić an taśmie produkcyjnej liść z różą na zegarze też mega nostalgiczny/poetycki są klimaty ja bym juz nic nie zmieniałą w tej kolekcji no i powtórzę po wszystkich - jesteś genialna w prezentacji produktu, foty, pomysł na foty - prezentują sie jakościowo kompletnie niebadziewnie ![]() no, a cyrkonie ożywiają, przykuwają uwagę - świetnie sprawiają produkt widocznym i niemdłym - dobre som Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-10 o 23:20 |
|
|
|
|
#251 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red wyrobu sim spoko
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- dibranic
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#253 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sie oyraki s\fdzie kuilismy taki superowy system nebli hyehye
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Diora niestety z konieczności a nie z miłości używam. Mam bardzo jasną cerę i do tego w odcieniu różowym, więc wybór podkładów nie jest duży. ![]() A jakąś bazę czy coś pod niego trzeba, czy sam wystarczy? ![]() Aaa buuutyyy...
|
|
|
|
#255 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A na poważnie miałam na myśli wieśniackie cyrkonie, chamskie kluczyki, te sprawy.2. to nie takie proste bo każda zmiana kolorystyczna wymaga kupienia np. innego lakieru do pazurów czy całego pakietu cyrkonii bo jeszcze nie znalazłam np. po 10 gr sztuka. A szkoda mi kasy na inwestycje No, w lakier mogę 5 zeta zainwestować ![]() 3. ale że jak różnicować kolorystycznie na bazie obwódek? Co w nie wciskać oprócz różnego tła - różę, trybiki, coś? Może rzucę na Szafę, o ![]() Czy dobrze tłumaczę, że pytali gdzie kupiliście taki superowy zestaw mebli? |
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zauważyłam.
Ni na allu. Poszukam bazy wojskowej albo jakiegoś cyrku w okolicy.
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Red- mnie się podoba najbardziej ten pierwszy- abstrakcyjny, i też, jak Rejcz, uważam- rób różne. Czerwone cyrkonie są fajne, a długość- jak dla mnie między cyce (obwisłe) ![]() W. dziś rozmawiał z panem od wstrzeliwania kołków- słyszę rozmowę przez telefon "Ile kosztuje jeden strzał?"... "10zł??? Tak dużo??? Ja bym płatnego zabójcę wynalazł taniej" ![]() Potem oglądał dizajnerskie zegarki- takie w stylu, gdzie jedna cyfra jest największa- "O, patrz, Justysiu- to zegarek dla ludzi, ktorzy mają coś ważnego do załatwienia o trzeciej- o, a ten- dla innych- co nie mogą przegapić dziewiątej. O- jest też i taki z dwoma cyferblatami- dla nieufnych- "Kurde, to już tak późno? Niemożliwe! A jednak- jestem spóźniony" Tymczasem mam już gotowe w ołówku 3 obrazki Lecę spać- papa
|
#258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
Cytat:
A ja tylko wydziergałam 6 projektów i padam na pyszczek. Własny. Kolorowych.
|||
|
|
|
#259 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2 i 3 Nie wiem, jam mocno internetowa Ale jak znam życie 1 szt w pasmanterii kosztuje 1 zeta podczas gdy na allegro pewnie 50 szt = 5 zeta. Ale może demonizuję pasmanterie, trzeba by się przejść.
|
|
|
|
|
#260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te 51 przeca som blade jak mleko z kroplom waniliowego cukru mnie już o działanie nie pytaj - ja w te klocki nie wprawna - z wyboru - żadnych baz nie używam - bo nie mam na nie chęci ani czasu - nie wyobrażam sobie rozpocząć dnia od maziania się kilkoma rzeczami - bazy mnie odpychają - coś tam kiedyś próbowałam i wiem ze to nie dla mnie ale do odważnych ... ![]() no właśnie diory chyba rzondzo w odcieniach bladych - zimnych - to dobrze to na cusz szukać, lepsze wrogiem dobrego czy jakoś tak ( na zimę Chanel o20 używam i to jest takie mleko dla mię prawie nic żółte) poza tym zakryłaś byłaś twarz wiec foch, pffff - tak w ciemno to szczelam ona cornaaaaaa była ta twarz ![]() Cytat:
ad.3 nie nie - na tych bazach co masz - tych obwódkach takich piknych - jesu jak to sie zowie pomóż mi - to co okala te zegarki jako wieniec ? to tam wciś co inne niż zegarki - cyrkoniowy/kamieniowy szał - monokolorystyczne miałam coś takiego - i było zacne - we "środowisku" przykuwało łoko, no ale to jako ewentualność zapodajem, inksza inność niestety nie wkleję bo się pozbyłam - ale to tylko luźna refleksyja nic nie męczaj się nic wbrew sobie ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
ale Wam dobrze o mammo - oni Cię tam na tym szlabanie parkingowym wykorzystują, za pół darmo - czysty wyzysk strach się bać nie dziwię się że miałaś dylemat - zamawiać pizzę czy nie ![]() ![]() ![]() ![]() baj baj Cytat:
o jaaaaaaano i spróbuję iść spać dobrej nocki i dnia all Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-11 o 00:46 |
||||
|
|
|
#261 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A jak mało to sru, Kup Teraz bo się sprzeda i co będzie, a poza tym wyrób, że tak powiem, niby rzadszy ![]() 2. ramki? rozumim, rozumim ino koncepcji ni mom co.
|
|
|
|
|
#262 | |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29326159]Dofciapny jak zafsze
[/QUOTE]Cały ja! ![]() Pozwól, że jutro, OK? ![]() Cytat:
![]() --- Udaję się na spoczynek |
|
|
|
|
#263 |
|
Wpisz tu zomzing
|
wszystkie są sensowne, ale wg mnie w tych 2 ostatnich sortach można robić bardziej rozbudowane rzeczy; krótkie to obróżki? a nad biust to te do dziury międzyobojczykowej? to te dziurowe najdelikatniejsze chyba
|
|
|
|
#264 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dobry,czemu jeszcze śpita?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#265 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Ja nie śpię
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie!
Pięknie- upał- blacha- idę się opalać
|
#267 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
no pogoda super... może to ostatnia taka niedziela
![]() my jedziemy odchamić się do Torunia
|
#268 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() musze pamietac zeby przed imprą wyłaczac komputer ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie ic do galeriowej pasmanterii ![]() kiedys poczebowałam 2 małe rozowe guziczki i zapłaciłam po 1,80 za sztuke , a kiecka do której one mialy byc była szmateksowa za 3 zeta ![]() ide popołudniu ogladac wypas owiec w Krakowie
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Scenta CN- drugi raz- 50ml używ. lekko za 65zł!!!
Już go nie sprzedam, O NIE
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam kompleksy teraz Nie potrzebujesz pomocy? Pracowników tj?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

" śmierdzi kiełbasą", "jedzie spalenizną " ,kurzem , kościołem... obelgi normalnie

z włąsnej woli?
Mam bardzo jasną cerę i do tego w odcieniu różowym, więc wybór podkładów nie jest duży.