Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-27, 11:17   #241
natasia20
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
u mnie nie było wyników rekrutacji, a już dali plan

poszłam wczoraj spać o 22, wstałam o 6, a czuję się nie do życia i baardzo niewyspana a w dzień zaś nie znoszę spać.
Bo tak powinno być a ja ma czas do piątku żeby kupić miesięczny a nie wiem na jaki środek transportu wszystko zależy od plana ale nie ma go
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 11:19   #242
Galadriela87
Zadomowienie

Witam.

Co do kurek domowych: ja mam straszne zapędy w tym kierunku. Uwielbiam gotować, dbać o dom i o D. To chyba jedyna kobieca cecha którą posiadam, bo poza tym jestem totalny babochłop.

A w kwestii pigułek: to ja chyba jestem jedyna na wątku, której tęskno do tabletek. Pomijając względy praktyczne czuję się po nich lepiej i nie mam okresu, który trwa bite 7 dni i zmusza mnie do wpychania w siebie tony tabletek.

~Xbox & rock fan

Edytowane przez Galadriela87
Czas edycji: 2011-09-27 o 11:20
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 11:21   #243
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Witam.

Co do kurek domowych: ja mam straszne zapędy w tym kierunku. Uwielbiam gotować, dbać o dom i o D. To chyba jedyna kobieca cecha którą posiadam, bo poza tym jestem totalny babochłop.

A w kwestii pigułek: to ja chyba jestem jedyna na wątku, której tęskno do tabletek. Pomijając względy praktyczne czuję się po nich lepiej i nie mam okresu, który trwa bite 7 dni i zmusza mnie do wpychania w siebie tony tabletek.
Ja bym się najchętniej ich już pozbyła ale tak mi wygodnie
Stary 2011-09-27, 11:25   #244
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.

ja też uwielbiam zajmować się domem i czuję, że będę pracującą kurą domową powiedziałam już TŻ, że jak zamieszkamy razem to skończy się kupywanie gotowców i mrożonek. Sama chcę piec chleb, sama chcę zrobić dżem czy ukisić ogórki. wiem, że wtedy zjemy sobie śniadanie czy obiad z większym smakiem

pigułki brałam, ale strasznie źle się po nich czuję. jedyny plus, że okres trwa 3-4dni a nie 6.
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 11:29   #245
aQ01
Zadomowienie

Ale Ci nasi TŻ będą mieli z nami dobrze

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 11:33   #246
bluesky89
Zakorzenienie

Cześć dziewczęta! Ale miałam czytania!
Co do 'P.S kocham Cię' książka cudna, ryczałam na niej jak bóbr, zresztą film też jest dobry, nawet mojemu TŻ się podobał i w październiku w którąś sobotę, będzie leciał na tvn
Pisałyście o pamięci o rocznicach, to ani ja ani TŻ nie przywiązujemy wagi do rocznicy typu 'nasz pierwszy pocałunek' czy 'nasz pierwszy raz'. Pamiętamy kiedy się poznaliśmy, obchodzimy rocznicę jak zaczęliśmy ze sobą być no i teraz zaczniemy obchodzić rocznicę zaręczyn, a później ślubu
Wczoraj rozmawiałam z tą koleżanką z pracy o której Wam pisałam i strasznie mi jej szkoda, przyszła do pracy, ale widać, że płakała i jak ze mną rozmawiała to łzy miała w oczach. Strasznie miała przez ten weekend na prawdę. Ale też z jednej strony jej nie rozumiem, bo podobno to nie był pierwszy taki wyskok tego kolesia, może nigdy nie było aż tak jak teraz, ale po alkoholu zawsze ma po✂✂✂*ny łeb. Uderzył ją w twarz, współlokatorkę popchnął, a on siłę ma. Całe mieszkanie mieli we krwi, w niedziele wszystko sprzątała, bo to mieszkanie wynajmowane przez agencje i gdyby im na dniach wpadła kontrola, to by ich wywalili z mieszkania. Musieli prawie wszystko kupować nowe, typu lustro, prawie całe mieszkanie do odmalowania, bo było za✂✂✂*ne krwią. No porażka. Ona się zastanawia czy od niego nie odejść, ale on jej powiedział, że jak ona go zostawi, to on się zabije :/ No i ona nie odejdzie.
Jak on będzie miał tak za każdym razem jak za dużo wypije, to będzie miała prze✂✂✂*ne życie. A nie daj Boże, kiedyś będą dzieci i będą musiały na to patrzeć i co gorsza pewnie brać w tym udział. Szkoda mi jej, wiem, że go kocha, może i on żałuje, wszyscy go usprawiedliwiają, że przecież pijany był, ale ludzie! Gdyby TŻ podniósł na mnie rękę, nawet jakby był pijany, to bym się pakowała i wracała do domu.
Dziś idę na 5 do pracy. Ale muszę jeszcze iść na zakupy, bo TŻ brat ma córkę i musimy jej coś kupić.
Ale wiecie co? Jak się urodziła, to napisali TŻ smsa 'Siema wujek, tu Zosia, urodziłam się dziś o 2:30 i waże 3,9500. Jestem zdrowa, tylko nie chce mi się jeść. Pozdrowionka od całej naszej rodzinki.' No i w domu zaczęliśmy rozmawiać o prezencie dla małej i mówię TŻ, że coś kupimy i coś jej TŻ da. Na to on, że my damy. To mu mówię, że on jest wujkiem. To on 'A Ty ciocią' Wiec mu powiedziałam, że w sms była tylko mowa o wujku tak? No i już nic nie powiedział. Niby głupia sprawa, ale oni bardzo pokazują, że ja do rodziny nie należę i jestem nikim. Choć narzeczona brata TŻ też nie jest w rodzinie, no ale mają dzidziusia i ona jest lepsza. Ale czuje sie fatalnie z tą myślą, że mnie nie akceptują. Powiedziałam to TŻ, sam to też zauważył, bo za każdym razem jak J. (narzeczona brata) piszę do niego, albo dzwoni, to na koniec np mówi 'trzymaj się' a on każe pozdrowić wszystkich. Ja jestem zero. Eh. No ale to ja jestem tą złą i po✂✂✂*ną. Ona jest fantastyczna, przecież urodziła dziecko!
Stary 2011-09-27, 11:33   #247
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
ja też uwielbiam zajmować się domem i czuję, że będę pracującą kurą domową powiedziałam już TŻ, że jak zamieszkamy razem to skończy się kupywanie gotowców i mrożonek. Sama chcę piec chleb, sama chcę zrobić dżem czy ukisić ogórki. wiem, że wtedy zjemy sobie śniadanie czy obiad z większym smakiem

pigułki brałam, ale strasznie źle się po nich czuję. jedyny plus, że okres trwa 3-4dni a nie 6.
Co do pogrubionego: yes!

D. twierdzi, że ja go rozpieszczam i się przy mnie utuczy. (lubię piec ciasta).

U mnie pewnie to lepsze samopoczucie wynika z tego, że dzięki tabletkom jajniki zaczynają w końcu normalnie pracować, ale nie wyobrażam sobie łykać non-stop tej - bądź, co bądź - "chemii".

Edit: a propos gotowania: http://kwejk.pl/obrazek/512473/ooo...so,true,.html

~Xbox & rock fan

Czas edycji: 2011-09-27 o 11:34

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 11:41   #248
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Stawiam na nadwrażliwość, bo nie zauważyłam, by było jakoś specjalnie sucho. Chyba, że to kwestia lekkiego niedopasowania między nami i stąd tak łatwo się obcieram. Będę musiała pomęczyć gina i podpytać o to.

...pies leży obok mnie i pierdzi. Nie wytrzymam! Spycham ją, to i tak po chwili wraca.
A ja Ci powiem, że jak używaliśmy durexów to też zdarzało mi się być poobcieraną... Ale zmieniliśmy na unimile skyny i są dużo lepsze (ale zrobiłam zapas na wyjazd )

hahaha, co za pies
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Moja kuzynka (18l.) ma chłopaka (27l.) mówi tak: "Byle skończyc technikum i chcę wziąc ślub, siedziec w domu i gotowac"
o kurna .... co za gościówa
Cytat:
Obejrzałam właśnie powtórkę "Na Wspólnej", Adam jaki naiwny (Ala wie o co chodzi )
też oglądałam nooo, ta mina Adama bezbłedna
Ale i tak najlepszy jest wątek z Ludwiką (czy jak ona ma na imię ) tą "teściową" Agnieszki

Bluesky, faktycznie mocno prze*ebana sprawa z tym gościem... Współczuc tylko tej dziewczynie. Zdecydowanie powinna go rzucić... Tacy ludzie się nei zmieniają...
A szwagierką się nie przejmuj, jakaś pie*dzielnięta baba. Jednak moim zdaniem fajnie by było, jakbyście jednak razem kupili prezent, bo jakby nie patrzeć to dziecko to też i Twoja rodzina będzie a ono nie jest niczemu winne.

No, dziewczynki, ja już prawie spakowana. W zasadzie przyszłam się pożegnać Nie wiem kiedy się odezwę, najprawdopodobniej dopiero jak już będziemy mieli unormowaną sytuację z mieszkaniem (no i będziemy mieli net)
P.S. kurcze, mała ta walizka nie wiem jak ja to wszystko upcham

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 11:44   #249
Galadriela87
Zadomowienie

Mutny ja kupuję Unimile Natural czy jakoś tak.
I jakby co, to polecam żel truskawkowy Unimil - jedyny, który pachnie, a nie śmierdzi chemią jak np. fioletowy Durex.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-27, 11:44   #250
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta! Ale miałam czytania!
Co do 'P.S kocham Cię' książka cudna, ryczałam na niej jak bóbr, zresztą film też jest dobry, nawet mojemu TŻ się podobał i w październiku w którąś sobotę, będzie leciał na tvn
Pisałyście o pamięci o rocznicach, to ani ja ani TŻ nie przywiązujemy wagi do rocznicy typu 'nasz pierwszy pocałunek' czy 'nasz pierwszy raz'. Pamiętamy kiedy się poznaliśmy, obchodzimy rocznicę jak zaczęliśmy ze sobą być no i teraz zaczniemy obchodzić rocznicę zaręczyn, a później ślubu
Wczoraj rozmawiałam z tą koleżanką z pracy o której Wam pisałam i strasznie mi jej szkoda, przyszła do pracy, ale widać, że płakała i jak ze mną rozmawiała to łzy miała w oczach. Strasznie miała przez ten weekend na prawdę. Ale też z jednej strony jej nie rozumiem, bo podobno to nie był pierwszy taki wyskok tego kolesia, może nigdy nie było aż tak jak teraz, ale po alkoholu zawsze ma po✂✂✂*ny łeb. Uderzył ją w twarz, współlokatorkę popchnął, a on siłę ma. Całe mieszkanie mieli we krwi, w niedziele wszystko sprzątała, bo to mieszkanie wynajmowane przez agencje i gdyby im na dniach wpadła kontrola, to by ich wywalili z mieszkania. Musieli prawie wszystko kupować nowe, typu lustro, prawie całe mieszkanie do odmalowania, bo było za✂✂✂*ne krwią. No porażka. Ona się zastanawia czy od niego nie odejść, ale on jej powiedział, że jak ona go zostawi, to on się zabije :/ No i ona nie odejdzie.
Jak on będzie miał tak za każdym razem jak za dużo wypije, to będzie miała prze✂✂✂*ne życie. A nie daj Boże, kiedyś będą dzieci i będą musiały na to patrzeć i co gorsza pewnie brać w tym udział. Szkoda mi jej, wiem, że go kocha, może i on żałuje, wszyscy go usprawiedliwiają, że przecież pijany był, ale ludzie! Gdyby TŻ podniósł na mnie rękę, nawet jakby był pijany, to bym się pakowała i wracała do domu.
Dziś idę na 5 do pracy. Ale muszę jeszcze iść na zakupy, bo TŻ brat ma córkę i musimy jej coś kupić.
Ale wiecie co? Jak się urodziła, to napisali TŻ smsa 'Siema wujek, tu Zosia, urodziłam się dziś o 2:30 i waże 3,9500. Jestem zdrowa, tylko nie chce mi się jeść. Pozdrowionka od całej naszej rodzinki.' No i w domu zaczęliśmy rozmawiać o prezencie dla małej i mówię TŻ, że coś kupimy i coś jej TŻ da. Na to on, że my damy. To mu mówię, że on jest wujkiem. To on 'A Ty ciocią' Wiec mu powiedziałam, że w sms była tylko mowa o wujku tak? No i już nic nie powiedział. Niby głupia sprawa, ale oni bardzo pokazują, że ja do rodziny nie należę i jestem nikim. Choć narzeczona brata TŻ też nie jest w rodzinie, no ale mają dzidziusia i ona jest lepsza. Ale czuje sie fatalnie z tą myślą, że mnie nie akceptują. Powiedziałam to TŻ, sam to też zauważył, bo za każdym razem jak J. (narzeczona brata) piszę do niego, albo dzwoni, to na koniec np mówi 'trzymaj się' a on każe pozdrowić wszystkich. Ja jestem zero. Eh. No ale to ja jestem tą złą i po✂✂✂*ną. Ona jest fantastyczna, przecież urodziła dziecko!
ja bym nie zastanawiała się tylko uciekałabym od takiego gdzie pieprz rośnie! nie powinno się ulegać takim szantażom, że co on to nie zrobi jak ona odejdzie. niech pakuje walizki i ucieka od niego albo wyrzuca go z domu!

Cytat:
Co do pogrubionego: yes!

D. twierdzi, że ja go rozpieszczam i się przy mnie utuczy. (lubię piec ciasta).

U mnie pewnie to lepsze samopoczucie wynika z tego, że dzięki tabletkom jajniki zaczynają w końcu normalnie pracować, ale nie wyobrażam sobie łykać non-stop tej - bądź, co bądź - "chemii".

Edit: a propos gotowania: http://kwejk.pl/obrazek/512473/ooo...so,true,.html
dobrze napisane
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 11:45   #251
bluesky89
Zakorzenienie

Wiem Mutny, prezent oczywiście damy razem, pójdziemy tam kiedyś na chwilę. I zrobię to tylko dla TŻ i małej, bo nie mam zamiaru słodzić ani się przymilać do J. Najbardziej mnie boli to, że wymagają, żebyśmy się interesowali ciążą, tym jak się J czuje itp a oni o Naszą sytuacje, o ślub, wesele, Nasze plany nie spytali ANI RAZU! I to mnie najbardziej boli.
A z koleżanką bardzo nieciekawie, ale mi się wydaje, że ona go nie zostawi.

Mutny, to życzę Wam udanej podróży, Żeby wszystko Wam się szybciorem poukładało i będziemy czekać na wieści od Ciebie

Edytowane przez bluesky89
Czas edycji: 2011-09-27 o 11:51
bluesky89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 11:46   #252
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
No, dziewczynki, ja już prawie spakowana. W zasadzie przyszłam się pożegnać Nie wiem kiedy się odezwę, najprawdopodobniej dopiero jak już będziemy mieli unormowaną sytuację z mieszkaniem (no i będziemy mieli net)
Udanej podróży.
Koniecznie daj znać, jak tylko będziesz mogła.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-27, 12:07   #253
aQ01
Zadomowienie

Wróciłam ze sklepu, ale gorąco jest

Cytat:
1.też oglądałam nooo, ta mina Adama bezbłedna
Ale i tak najlepszy jest wątek z Ludwiką (czy jak ona ma na imię ) tą "teściową" Agnieszki

2.No, dziewczynki, ja już prawie spakowana. W zasadzie przyszłam się pożegnać Nie wiem kiedy się odezwę, najprawdopodobniej dopiero jak już będziemy mieli unormowaną sytuację z mieszkaniem (no i będziemy mieli net)
1. Haha i ten ich ślub
2. Szczęśliwej podróży, szybkiego zadomowienia się w nowym miejscu I żeby świetnie Ci się tam układało mieszkanie z TŻ

Stary 2011-09-27, 12:27   #254
rudy_moniq
Zadomowienie

siemano!
co do gumek i innych takich... na szczęście nie muszę używać nawilżaczy
ej Dziewczyny jak Wam za sucho to niech TŻty postarają się bardziej! bo co to ma być?!
Cytat:
Moja kuzynka (18l.) ma chłopaka (27l.) mówi tak: "Byle skończyc technikum i chcę wziąc ślub, siedziec w domu i gotowac"
no to za*e*iście niech sobie siedzi w domu głupia kwoka, dla mnie praca będzie
Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
(...) on jej powiedział, że jak ona go zostawi, to on się zabije :/ No i ona nie odejdzie.
(...) Ja jestem zero. Eh. No ale to ja jestem tą złą i po✂✂✂*ną. Ona jest fantastyczna, przecież urodziła dziecko!
e tam nie wierzę w takie pier**lenie o zabijaniu szantaz emocjonalny i tyle, phi a głupie baby się na to nabierają :P
a tą babą się nie przejmuj zajść i urodzić to nie problem, trzeba jeszcze wychować... każdy podnieca się swoim bachorkiem na początku, normalna rzecz, olej to i już
a prezent kupcie i dajcie razem nie daj wypchnąć się tej zołzie

Mutny to już niedługo

dziś mam jakiś cięty humor... wszystko przez test kwalifikacyjny z rana oczywiście roboty nie ma zła jestem na siebie bo zabrakło mi jednego punktu żeby przejść na etap rozmowy kwalifikacyjnej ale w sumie i tak się cieszę, to drugi test, trudniejszy od poprzedniego a wynik bliski sukcesu (przynajmniej częściowego ) im dalej tym będzie lepiej mam nadzieję
teraz idę spać... bo zakuwałam i spałam tylko 3h

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 12:31   #255
GagaFace
Zadomowienie

Jasna aniela już 14 część ? ...

A ja mam takie zaległości

GagaFace jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 12:39   #256
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
siemano!
co do gumek i innych takich... na szczęście nie muszę używać nawilżaczy
ej Dziewczyny jak Wam za sucho to niech TŻty postarają się bardziej! bo co to ma być?!
Biorąc tabsy nigdy nie używam nawilżacza, ale teraz muszę. Nie mam problemu z...naturalnym nawilżaniem, ale bez wspomagacza po wszystkim czuję się, jakbym właśnie przed chwilą brała kąpiel SPA w wannie pełnej pokrzyw. Zresztą "z" wcale nie jest dużo lepiej

Będę męczyć ginekologa żeby wydumał przyczynę takiego stanu rzeczy.

BTW: D. kupił mi gacie z komiksową świnką i napisem "shake that booty" .

~Xbox & rock fan

Czas edycji: 2011-09-27 o 12:42
Stary 2011-09-27, 12:40   #257
natasia20
Zakorzenienie

wróciłam z zakupów
Stary 2011-09-27, 12:41   #258
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
oh ślicznie muszą wyglądać kręcone pokaż nam się kiedyś
ja raz mam, raz nie mam grzywki, teraz mam zwykle na boczek, bo normalna jest wkurzająca, a zupełnie bez jest jakoś łyso i ulizanie jak to powiedział TŻ Alicji i jak zupełnie nie ma grzywki to najlepiej mieć przedziałek po boku
Marlena weszłam na Twój profil, piękne masz te włosy! i powiem Ci, że w tych krótkich tuż po ścięciu było Ci prześlicznie! w ogóle ładna dziewczyna z Ciebie (wyobrażałam sobie, że wyglądasz inaczej)
kurcze może ja dodam coś do swojego profilu, bo nic nie zmieniałam od początku założenia no, tylko lokalizację ale nie bardzo wiem gdzie wstawia się zdjęcia, muszę pogrzebać i widzę Marlena że masz dodanych przyjaciół... hm jak to się robi?
Calipso jak ładnie Ci w krótkich to zostań w krótkich
KOCHAM CIĘ!! Tyle ze grubasek ze mnie jest
No właśnie ostatnio bierze mnie na ścięcie znowu a zapuszczam już dość długo i trochę szkoda by mi było ściąć tylko że te krótkie co miałam to prostowane były (bo jak nie wyprostowałam to się pofalowały i wygladały jak u faceta)
Ja w ogóle mam kręcone wlosy, tylko że kręcone to one są jak mi wyschną po myciu, a po spaniu to już bardziej fale wkurzające

Cytat:
U mnie jest podobnie...z tym, że to ja zapominam.

D. pamięta nawet datę naszego pierwszego "rrr", a mnie jest wstyd, bo zapominam notorycznie i wstydzę się mu o tym powiedzieć.
My nie przywiązujemy wagi do takich dat. Ja pamiętam datę pocałunku w policzek, w usta, z języczkiem, rrrr, ale TŻ raczej nie
Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
Czytam P.S. kocham Cię - już sie popłakałam...

Dzisiaj rano wychodził do pracy, ja tak niby czuwałam niby spałam, ale nie ruszałam się, więc TŻ pewnie wyszedł z założenia że śpię, pochylił sie nade mną i szepnął mi do ucha "kocham Cię, kocham Cię nad życie", pocałował mnie w policzek i wyszedł do pracy...mmm
Ksiązka boska!! wyłam jak syrena

A TŻ zrobił cudowny gest
Cytat:
Oooo.

U mnie w sumie też się "romantycznie" zaczął dzionek - cerowałam D. skarpetę, a on siedział tak zapatrzony na mnie i powiedział, że uwielbia mi się przyglądać i wyglądam słodko jak jestem tak skupiona i ceruję.
to słodkie że w tak prostej sytuacji dostrzega romantyzm

Cytat:

Cytat:
Trzymaj się cieplutko i nie zapominaj o nas
Niech się Wam ułoży w Italii

Uhhh ale naskrobałyście :mdjele: myślałam że nie nadrobię

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 12:42   #259
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:

dziś mam jakiś cięty humor... wszystko przez test kwalifikacyjny z rana oczywiście roboty nie ma zła jestem na siebie bo zabrakło mi jednego punktu żeby przejść na etap rozmowy kwalifikacyjnej ale w sumie i tak się cieszę, to drugi test, trudniejszy od poprzedniego a wynik bliski sukcesu (przynajmniej częściowego ) im dalej tym będzie lepiej mam nadzieję
teraz idę spać... bo zakuwałam i spałam tylko 3h
No dokładnie!

Nie przejmuj się, Moniq dla mnie najczęściej te roboty, do których jest najwięcej testów kwalifikacyjnych są najczęściej najmniej warte
Na pewno znajdziesz lepszą robotę niedługo

Dzięki dziewczyny za wsparcie, musi być dobrze już jestem spokojniejsza po tym umówieniu się na oglądanie mieszkania
Papa trzymajcie się mam nadzieję, że jak się u Was pojawię to się dowiem, że pojawiły się i nowe pierścionki

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 12:43   #260
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
wróciłam z zakupów
Pokaż zdobycze

Stary 2011-09-27, 12:44   #261
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Pokaż zdobycze
Kupiłam peeling i krem do rąk w biedronce ale super pachną
taki peeling:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0261.jpg (81,6 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez natasia20
Czas edycji: 2011-09-27 o 12:46
Stary 2011-09-27, 12:45   #262
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Daj powąchać

Stary 2011-09-27, 12:47   #263
aQ01
Zadomowienie

Ja chcę 50 mln

Stary 2011-09-27, 12:47   #264
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Daj powąchać
zapach borówki ale suuper

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Ja chcę 50 mln
ja też nawet kupony 2 kupiłam
Stary 2011-09-27, 12:49   #265
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Ja chcę 50 mln
I co Ty byś zrobiła z taką kasą? nie masz innych problemów
Cytat:
zapach borówki ale suuper

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

ja też nawet kupony 2 kupiłam
To się podzielisz jak wygrasz prawda?

Stary 2011-09-27, 12:51   #266
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
I co Ty byś zrobiła z taką kasą? nie masz innych problemów

To się podzielisz jak wygrasz prawda?
Podzieliłabym się z Wami, z rodziną, kupiłabym dom i wyjechała na wakacje A resztę dałabym na lokatę dla moich dzieci Coś takiego

Stary 2011-09-27, 12:51   #267
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Podzieliłabym się z Wami, z rodziną, kupiłabym dom i wyjechała na wakacje A resztę dałabym na lokatę dla moich dzieci Coś takiego
Mam podobne plany
Stary 2011-09-27, 12:52   #268
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
taki peeling:
Widziałam (i wąchałam) produkty z tej serii SPA - faktycznie ekstra zapach.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-27, 12:52   #269
1988Marlena
Zadomowienie

Oj kochana jesteś
No i do końca życia nie musiałabyś pracować ehhh ja też chcę

Stary 2011-09-27, 12:53   #270
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam (i wąchałam) produkty z tej serii SPA - faktycznie ekstra zapach.
ja kupiłam żeby wypróbować czy działa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości