|
|
#241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Kilka dni temu było 70 pod biustem i 90cm w biuście i dla mnie to jak w sam raz i mogło by tak zostać. Stanik miękki sportowy noszę 70 C Dodam, że jestem bardzo zadowolona z kształtu i anatomki były bardzo dobrym wyborem
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
zabulek
Slonce Ty moje ale zeby mi do PL wyslali to wiecej mam z tym zachodu niz nie wiem co-konto na PayPalu, wysylka, moze poprosze kogos z UK zeby mi kupil kilka i przeslal niech tylko kogos dorwe ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny zobaczcie w moj album
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
hejka!!!
wpadłam się przywitać!!! ja dziś wolne ale nie czuję się jakbym wolne miała z małą,później z dużym ![]() ale byłam dziś w końcu poćwiczyć!!! ogólnie humorek w miarę!!!powoli mi się polepsza!!! znów zaczynam mierzyć cycki a zważyłam i razem ważą 0,8dkg więc po 400cc wychodzi!a jak wy mówicie że z ryżem wydają się wieksze niż później to luzik!!!wszystkim wam słonka tak wychodziło??że przymiarki większe niż rzeczywistość??? AGA robiłaś z ryżem??? a co do twoich nowych nabytków to są ŚLICZNE,jak dla mnie takie jak były ![]() ANEK to mierz na bierząco i ciekawe jak CI spadnie lub urośnie!!! ![]() VANESITTA,OLIVKA,PRZYRODA ,JOASI
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-03 o 22:38 |
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z ryzem nic nie robilam, u mnie spontan
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-03 o 22:58 |
|
|
|
#245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
może jakąś paczkę zmontujemy
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mowisz ze stanikiem zblize to jestem spokojna ![]() Ale wieksze niz Twoje nie beda-Ty jestes szczuplejsza i masz naprawdę kawał cyca ![]() Paczke montujmy tak tak tak
|
|
|
|
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym tri acion który dokupiłaś uważaj , do tego w roz 70C -szkoda piersi katować. Ja znam ten stanik na wskroś- przetestowałam go na wszelkie sposoby i wszystkie rozmiary. Jest tak stabilny i uciskowy że moje poprzednie żelki dzięki niemu nie przekręciły się do 6 msc - no ale tkanakę miałam zmasakrowaną przez ten ucisk---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
tylko takie maleństwa :diabe lek: Kochana jak je objęłaś to widać jakie są malutki ![]() A z paczuszką dobry pomysł, tylko musimy dorwać kogoś z UK - i jakby było kilka staniorków to by się nawet opłacało
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Moje to sredniaczki
![]() Moze cos sie zbierze na te staniory, ja sie piszę, kurcze naprawdę sie oplaca
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Jak już jesteśmy przy staniczkach to mi się marzy Shock Absorber do uprawiania sportów
![]() http://www.shockabsorber.co.uk/focus/run-sportsbra.html Muszę poszukać, czy gdzieś można kupić u nas. Myslę, że nie.
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI ![]() Nitka_I 17.10 - 14![]() ![]() SweetMegi 25.10 - 22 ![]() ![]() joasi 03.11 - 30 ![]() ![]() grazia78 14.11-41 ![]() ![]() klaudeczka2 010 28.11-54![]() ![]() Nadinka2 19.12- 78![]() ![]() malinkac 19.12- 78 ![]() sherry.b 26.04.2012r-204![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-282 Witajcie z rana Chyba dziś jestem pierwsza na forum Miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beatafit powodzenia!!!!!! Miłego dnia
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
![]() klaudeczka2 010 28.11-54![]() Witajcie z rana Chyba dziś jestem pierwsza na forum Miłego dnia wszystkimhejka ![]() jak patrzę na tą wyliczankę to mi słabooo czas tak zasuwa że nie wiem kiedy a tu zostało 54dni...ja myślę że to mój ostateczny termin żeby się nie rozchorować i nie dostać opryszczki tylko![]() niestety ja do rozmowy o staniczkach się nie włączam..ostatnio takowy kupiłam z rokk temu i nawet do takich sklepów już nie chodzę bo nie ma po co...ale wracając do nudnego ryżu to wczoraj przymierzyłam przy tż i kazałam mu objąć ręką..jakby się ten ryż nie ułożył to...jeszcze miał luz w objęciu600 na jego łapę wyjątkowo wielkie dłonie,aczkolwiek zgrabne nawet![]() i co chciałam przez to powiedzieć,że tak mi przejdzie czasem przez myśl czy aby może niech włoży te 420 jak uzna że będzie ok ![]() sama nie wiem!!!!wyjdzie w praniu!!SHERRY co tam???idziesz na inną konsultację w najbliższym czasie???i kiedy wpadasz na kawę???? z resztą..WSZYSTKIE NA KAWĘ ZAPRASZAM!!!
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc laseczki, tak Was podczytuje i milcze bo dla mnie te sportowe staniory to czeski film, zupełnie nie wiem z czym i do czego, w życiu takiego nie miałam, to wygodne jest wogóle?
![]() Agatko Ty chyba nie myślisz, że Twoje okrągłe 525 będzie mniejsze od Myajkowych anatomków 485 no nie możliwe fizycznie to jest poczekaj jeszcze moment jak Ci bułeczki wyskoczą ![]() Klaudeczko buziol wielki, super, że lepiej się poczułaś, jak Ci sport pomaga to biegaj na fitnesy ile możesz fajnie masz, że masz z kim pogadać o żelkach, ja mogę tylko z Wami no i z mężem jak mamie powiedziałam to zaczęła wymyślać olaboga nie wiadomo co i skończyłam temat, nawet jej nie powiem kiedy na op ide bo by się denerwowała niepotrzebnie
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
joasi
moze tak byc horo ma kolezanke co ma 300 okragle a horo 600 i ta kolazenka ma takie same jak Ona. To jest bardzo osobnicze, zalezy od miesnia, implantu, wyjsciówki, postawy ciała itd. |
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudeczka ja nie wiem jak Ty w stanik wepchałaś 400g ryżu i wyszedł Ci fajny cycek a mi przy 200g wydawał sie tak ogromny, ze juz nie chciałam na więcej patrzeć
a Twój tz to łapuchne musi mieć hoho i powiem Ci, że jak Ty chodzisz non stopa z tymi wypychaczami i fajnie się w nich czujesz to spokojnie możesz te 420 brać i napewno szoku nie doznasz wielkościowego![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Agacia może horo koleżanka miała swojego cyca przed op i tylko dołożyła do niego a nasza horo płaściutka była ![]() ja rozumiem, że patrząc na Ciebie i na Mya tak całościowo może się wydawać, że Mya ma większe bo jest drobniejsza ale przy zdjęciu samych cycków, wygrywasz
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
joasi
no mi trzeba schudnac, niestety. Wzrostowo z Mya chyba jestesmy podobne, ale wagowo ja wygrywam 8 kg wiecej![]() Ale ja mam beznadziejny plan w tym semestrze. Pocieszam się ze byle do Świąt, potem juz styczeń sesja i semestr letni może będzie planowo lepszy. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-04 o 09:17 |
|
|
|
#257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#258 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
dziś wielki dzień beatafit - także trzymam mocno kciuki i jestem ciekawa jak jej maluszki będą wyglądały
![]() gwendolinka ja bym nie szukała w sklepach tylko kupiła taki staniczek sportowy w internecie, bo tylko nabiegasz się bez potrzeby. |
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że tam już był wałkowany, ale gdzieś mi uciekły nazwy tych specyfików na blizny. Co mam kupić i jak stosować, bo za parę dni mogę pielęgnować swoje blizny.
Zapraszam do albumu |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klaudeczko ciesz sie ze operacja juz niedlugo zobacz ile ja musze czekac Musze sie napatrzec na anatomki zeby byc pewna na 100 % swojej decyzji
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
AGATKO I OLIVKO ja tam by wróciła na studia,nawet teraz przed urodzeniem córci zrobiłam podyplomówkę roczną bo mi się zachciało,może jeszcze coś wymyslę zaocznie!!!a mgr broniłam jak mój mały miał 2 latka,a w ogóle czas na studiach..hmmm...żyć nie umierać
a dziennie studiujecie widzę tak???OLIVKO no oby była tak szybko ja od marca odkładam ją na rzecz ważniejszych spraw....mam nadzieję że już tym razem nie przełożę![]() JOASI no buziol ja to jestem głupia bo gadam wszystkim(prawe)o operacji ja w ogóle jestem bardzo szczera,aż za bardzo...nie raz się już przejechałam na szczerości!! w ogóle ufna i empatyczna!!jak dla mnie to moje WADY![]() ANEK twoje gwiazdy wymiatają!jakieś duże,pisałam Ci już w albumach!!cudowne,kształt ne i urosły???też to czujesz??? ![]() ja oczywiście do albumu wrzuciałam znów zdjęcia ryżowe..echh.ale niech będą tu dla porównania ,mój szwagier czasem siedzi z moją małą i jak robi coś na kompie i obejrzy przypadkiem to stwierdzi ze serio kopnięta jestem,tam kasuję wklejam tu!!dałam też zdjęcie cycorów mojej koleżanki,po 2 karmieniach i cyc jak nic już z desperacji nakłaniam koleżanki do pokazywania biustu![]() ![]() ale ta ma taki że z 700 wyjdzie przekładając na ml silikonków!!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-04 o 12:03 |
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Dziennie studiujemy choć ja mam taki plan jakbym wieczoroww studiowała
|
|
|
|
#264 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
klaudeczka2010 o operacji nie da się mówić, choćby niewiadomi co gada się i gada
![]() Agatau88 to źle że zajęcia są późno? Przecież można się porządnie wyspać i pójść gdzieś dzień wcześniej wieczorem
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale byle do Świat
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
hejka
MAYU że mało?nieee ryż sypki ![]() Darling no nie da się przestać gadać!!! ![]() buziaki,jakiś tu spokój!!!
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#268 |
|
BAN stały
|
beatafit powodzenia! trzymam za Ciebie mocno kciuki!!
![]() Klaudeczka świetnie że masz taki dobry nastrój I podziwiam Cię za to ćwiczenie rano...ja nie mogę się zmobilizować...ani rano ani wieczorem
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Beatafit- trzymam kciuki za panienki
Klaudeczko- nie małe , nie duże - takie w sam raz, jak Twoje własne ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Chyba za mało czytamy i nam z prawej strony ekranu wrzucili zakładkę gdzie coś do czytania znaleźść żebyśmy znalazły Agatau- a Ty jak się czyjesz? zajęcia Ci się zaczęły- będzie ciężko czy dasz radę? ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Maści na bazie cebuli i inne: contatubex, cepan, tointex ,cicatrix krem. Plastry silikonowe Silon
|
|
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasam trzeba odlozyc cos kosztem czeg0os ja tez dlugo bede czekac ale wiem ze warto jezeli tyle lat wytrwalam to i wytrwam choc bedzie mi ciezko. Trzymam kcuki zebys juz nie przekladala i doczekala sie swoich piersi---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
juz marza mi sie Świeta choc wiem ze potem dopiero sie zacznie |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

z małą,później z dużym 

może jakąś paczkę zmontujemy

:diabe lek: Kochana jak je objęłaś to widać jakie są malutki 

czas tak zasuwa że nie wiem kiedy a tu zostało 54dni...ja myślę że to mój ostateczny termin
bo nie ma po co...ale wracając do nudnego ryżu to wczoraj przymierzyłam przy tż

Musze sie napatrzec na anatomki zeby byc pewna na 100 % swojej decyzji