![]() |
#241 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXV
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#243 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dodatkowo dziecko uniemożliwia przemykanie chyłkiem pod ścianą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio w pracy do kogoś powiedzialam : nie fiem ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() dopranoc
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
nie powstrzymuję jedź
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tyż fakt ![]() Dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale z tego da sie wyleczyć. Wymaga to tylko mocnego natlenienie substancji białej i szarej. Najlepiej jesiennym powietrzem z nutką zbutwiałych liści przeplatanym smuzką palonych jesiennych lisci. ------------------ Fitam ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-03 o 07:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zimno jest, mgliście i paskudnie ![]() Jak tak kcesz, to możesz iść za mnie umyć samochód, a potem pozbierać naciętego drewna i zawieźć do stodoły ![]() a ja posiedzę w suchym, ciepłym domu Cytat:
![]() ludzie naprawdę palą liście? ![]() U mnie na wsi chyba w życiu nie widziałam, żeby ktoś palił ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-03 o 08:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie na wiosce to standard zagrabiają lisciory i chrust z działek i robia z tego łogniska. Fajnowo sie idzie rano do pracy przez park: od ziemi pachnie wilgocia i butwiejacymi lisciami a mgła ma delikatny zapach palonych (pominę niezbyt miły aspekt spaceru po parku czyli gnijace tez liscie w stawie). No ale moja wioska to taka z miejskich ludzi co to tylko maja tu domki bez pola czy zywego inwentarzu (innego niz dzieciory). Nawet kury to nieczeste zjawisko.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-03 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, czy u mnie ludzie palą, ale jeśli tak, to chyba bardzo dyskretnie, bo nigdy nie widziałam, ani nie czułam dymów ![]() Jesienią, to tylko jak się tzw. "łentę" (nie wiem, jak to się pisze ![]() ![]() Cytat:
u mnie się kiedyś wywalało liście do obory, sucha ściółka pod krowy ![]() A teraz ani krów, ale też drzewa na podwórku wycięli, to nie śmieci nic. Się tylko zagrabi przed łogródkiem, ale tam to max 1 koszyk jest. A reszta leży i zgnije do wiesny ![]() (a jak dużo liści jest, to wywalają na kupę z gnojem - przegnije i pójdzie na pola)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-03 o 08:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cusz..... z życia wzięte.... złamanie kości piszczelowej z przemieszczeniem na obu gnatkach łydkowych, a dochtory zagipsowują tak jak jest bez ustawiania kości czy czegoś... dają zastrzyki na rozrzedzenie krwi odsyłają do domu, każą chodzić po miesiącu wizyta, kości bez zmian czyli dalej przemieszczone, na zdjeciu nei widać aby cokolwiek było lepiej, co ja mówie... tak samo to wyglada, zdjęcie rózni tylko data.... dochtory dają zastrzyki i odsyłają do domu, za kolejne 3 tygodnie kolejna wizyta, kości dalej przemieszczone zrastania nie widać, dalej zastrzyki i do domu i zakazują chodzić ... i tak... mineło prawie 2 miesiące od złamania, noga puchnie sinieje, po kilku kuśtykach nic się nie zarasta... zdjęcie takie jak było tylko data inna.... próba uzyskania jakiegoś helpunku w innym szpitalu, dochotry nawet nie tykają, mówią: w szpitalu na ul. S pracują lekarze a nie weterynarze..... I powiedzcie mi czy ja jestem tępa czy tu jest coś bardzo nie tak ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-11-03 o 08:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już do dziecka często mówię did i do tża też , że did to lub tamto, nie pytał co tzn, chyba się domyśla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przekonałyście mnie, chyba też idę zaraz na dwór, bo super pogoda jest ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziękuję wszystkim za rzewne pocieszenie ![]() Jaki paskudny koszmar miałam... :/ Aż sobie przez sen paznokieć prawie do krwi w drugi palec wbiłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
kurde, dziś wieczorem mają łazić po domach i sprawdzać szczelność gazu a ja mam burdl i syf, chyba ich nie wpuszczę
![]() Cytat:
![]() tym razem na płótnie? Cytat:
![]() muszę Cię rozczarowac, przechodziłam wczoraj koło Pimkie jak poszłam po żwirek do Kerfura i takich nie było... ale za to były krótkie kurtki w dokładnie takim żółtym curry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a serio to łączę się w bólu, żeby nie mus chodzenia do pracy to bym tylko spała i czytała... żałosna beznadzieja ![]() Cytat:
![]() protestuję, jest ciepło i pięknie ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-03 o 09:58 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Macham z nad kawy ![]() ![]() Ju piękny ptaszek ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Mother of Cats
|
Przyszłam się zameldować w nowym barze
![]() Macham znad, yyyy... kubka po kawie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie nie wiem co robią ale zwłaszcza wieczorem jak otworzę okna lub balkon to czuć właśnie liście, dym i mgłę znaczy taką fajną wilgoć. Czasami więc stoję na balkonie w nocy i się narkotyzuję. Ale mam tu niedaleko działki i jezioro więc pewnie dlatemu. Cytat:
![]() ![]() Dziś z powodu braku słońca moja wyprawa ograniczy się do bazaru gdzie kupię se płaszcz za całe 100 zeta... A potem pójde z didem na lokalny spacer we mgle, o ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
ʞɐɯǝuɐ
|
kontinuum śledziony
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale aj curry tylko jako detal -w całościowym plus me nadalżołte włosy wyglądam jak kurczak z ulicy sezamkowej - moja mam kupiła se ciepły żakiet noname szafirowy - mniaaaaaaaaaaaaaaam no ale dla mnie za stary Cytat:
![]() i jeszcze płaszcz za stówe? ![]() Rozterko - "nie fiem" ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-03 o 11:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Koszmarna historia
![]() Jest bardzo nie tak ![]() Cytat:
![]() Ano na płótnie- przestałam sobie stawiać jakiekolwiek ograniczenia- czy to w temacie, czy w środkach A o salcesonie pierwsza wiedziałaś ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Wariatki ![]() Śledziona była potem ![]()
![]() |
#261 |
Nindżopesz
|
Pięknie to brzmi
![]() Podobno takie jak szukam właśnie za stówę u Chińczyków. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Widzę, że jest jakiś konkurs dla Mai o męskim ciachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o! Cytat:
![]() no sorry, ale to jakiś koszmar w ogóle... Cytat:
![]() tłusty czwartek dziś? ![]() Ja zjadłam właśnie 2 kanapki ale zjadłabym trzecią ![]() Fogóle byłam już w pracy i na poczcie... jak sie wstaje o 7 to dzień jakiś dłuższy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
No u mnie tez wychodziła, ale żeby tak codziennie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- To po coś se tyle kupiła? Czy sama stworzyłaś? ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Czwartek tłusty, pączek tłusty, ja tłusta...
Jeszcze trochę i będę odpędzać lodowe potwory w reklamach Michelin... ![]() Dostałam i było: Jedz! No co robić,co robić... EDIT: Przyznajcie się - byłyście na konkursie - coś oceny w galerii pospadały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skarb ![]() ![]() cześć robaczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
skrbitko - o matyldo - toż to średniowiecze abo i innksza prehistoria
![]() współczuję komukolwiek się to trafło od Ciebie ale to już mniemam było minęło ? już poskładane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.