![]() |
#241 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale grunt że dla Was było to miłe ![]() Jeżeli chodzi o "tyranie cery" to zależy właśnie czego się używa. Jeżeli są to kosmetyki z dobrym składem to wręcz się cerę pielęgnuje ![]() Ale rozumiem ze są różne podejścia do sprawy - np. moja mama poza makijażem oczu i ust nic nie używa - żadnych podkładów, pudrów itp. a z kremów to od zawsze stosuje tylko i wyłącznie krem Nivea klasyczny - ten w granatowych puszkach - niczemu innemu nie ufa i nie kładzie na twarz żadnych przeciwzmarszczkowych cudów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
fari no mi akurat nie musisz mowic c pielegnuje cere a co nie
![]() nawet w najdrozszym podkladzie znajdziesz mase ☠☠☠☠☠☠☠ ktore mga podraznic, pozapychac ![]() ![]() a co do mszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
moj wie, to naturalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To Ty się znasz na kosmetykach i ja o tym nie wiem? ![]() Aaa no ja tam akurat o podkładach nie mówię ze są pielęgnujące ale o kremach, żelach do mycia czy tonikach mówiłam ![]() O ile podkładu nie nakładam codziennie tylko 1-2 razy w tygodniu o tyle żelu, toniku i kremu używam codziennie i tu dbam od kilku miesięcy o dobre składy (sama się na tym nie znam, ale sugeruję się analizami na blogach czy tu na wizażu) bo wiem z doświadczenia że kremem też można sobie cerę spieprzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
nie, no moze nie jakos tak mega profesjonalnie, ale troszke chemii na kosmetologii lyknelam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lece spac, bo pobudka o 5, a o 6 wyruszamy w droge... |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
w końcu santom kosmetologie studiowała jakiś czas
![]()
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jlys super fryzura ![]() Fari super fryzura ![]() santom bezpiecznej podróży ![]() eh dziś smutno mi się zrobiło, bo uświadomiłam sobie, że moja rodzina podupada na zdrowiu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Siema! Ale mnie dziś złożyło. Koleżanka dostała pracę (sama ją na rozmowę zapraszałam, buehehe) i poszłyśmy do kawiarni opijać. Uparłam się,że nie chcę wina, więc wzięłam czekoladę. Ostatecznie łyknęłam od koleżanki, zasmakowało mi, więc ta zamówiła nam po lampce.
Efekt: mdłości, bóle brzucha, p0rawie wymioty, boo.....po pierwsze połączyłam czekoladę z winem (baran), a po drugie teraz biorę proszki dowcipne, których nie mogę łączyć z alkoholem, o czym na śmierć zapomniałam ![]() ![]() Santom, to weź zarzuć nazwami kosmetyków, których tu w PL używałaś! Takimi niedrogeryjnymi ![]() ![]() Ja tam nie mam zamiaru wszystkiego wyznawać, bo nie żałuję, a jak się nie żałuje to się nie liczy, więc po co. Zresztą ja do kościoła podchodzę jak pies do jeża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Mnie tak cyz siak czekaja dwie ,a moglaby byc tylko jedna. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jezeli ksieza mieliby normalne podejscie to tematu seksu przedslubnego to i ludzie by sie spowiadali ,a jak oni czekaja tylko na "wspolzyje z chl/dziewczyna ,zeby pociagnac dalej temat to niech spieprzaja gdzie pieprz rosnie ![]() Razu pewnego ,pare lat temu moja znajoma zostala wyrzucona z konfesjonalu i nazwana KUR...A.bo wspolzyla ze swoim chlopakiem !!!! Moniq wszystko bedzie dobrze ,wiadomo rodzice nie maja 20 lat ,ale mam nadzieje ,ze to nie cos powaznego .Moj tata tez juz w grudniu 60 skonczyl ,tesciowa w styczniu 65 ,a babcia w tym roku 80 i tez sie o nich martwie ,bo wiadomo ,ze z wiekiem przybywa chorob ,dolegliwosci wszelkich . Moj tz byl dzis u mnie pod wieczor ,a teraz pojechal sie z kolegami pozegnac % przed wyjazdem ,jutro idziemy na tance ostatni raz ,potem jeszcze piatek i wyjazd ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-07 o 21:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Jeśli o morze chodzi to myśmy zawsze jeździli z rodzicami do Jastrzębiej Góry, natomiast z Jotem byłam w Gdańsku. W jednym i drugim żesmy się nie nudzili ![]() Mordziak mi się goi! ![]() Dziś mamy pierwsze spotkanie w poradni rodzinnej. Bojam się ![]() Kiniuś ![]() Ja jeszcze niedawno używałam tylko pudru i bardzo dobrze mi z tym było, ale niestety. Przyszła zima, z nią wypryski, trzeba się było przykryć, żeby ludzi nie straszyć ![]() Pokomplikowało nam się też z podrożą poślubną, bo jeden najpopularniejszy przewoźnik zawiesza kursy do Druskienników od 1 czerwca. W efekcie plan mamy taki, żeby wyjechać zaraz po obiedzie weselnym (23 coś jest bus) i dopłacić za jeszcze jeden dzień. Wyszłoby, że na miejscu spędzilibyśmy 5 pełnych dni! i w piątek 15 czerwca o 12:00 w busa ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-03-08 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |||
Rozeznanie
|
Santom aa to Ty po kosmetologii... nie wiedziałam
![]() ![]() Szerokiej drogi ![]() Ruda Monia dzięki ![]() ![]() ![]() Co do Kościoła to zgadzam się ![]() Co do zdrowia rodziców to nie martw się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie martw się Kochana o najbliższych (wiem, łatwo mówić), mam znajomą która ma 95 lat i do tej pory nie bierze żadnych leków, czyta bez okularów( ![]() ![]() ![]() Zleciał ten czas do wyjazdu TŻa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to na lepsze by Wam wyszło z tą podróżą ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() Gdybym nie miała takiego problemu nic bym na cerę poza kremem nie kładła bo nie świeci się ani nic ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() Laski a słyszałyście o pomyśle wydłużenia nauk przed małżenśkich? ![]() Mają być warsztaty, testy psychologiczne ![]() ![]() ![]() Rzekomo za dużo ludzi unieważnia małżeństwa kościelne z powodu niepoczytalności małżonka i etc. Stąd będą sprawdzać i psychikę naszego przyszłego męża/żony ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-08 o 09:54 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cudzołóstwo – termin religijny, określający zdrade małżeńską. Oznacza stosunek płciowy z cudzą żoną lub z cudzym mężem. Niekiedy definicja jest rozszerzana na stosunek pomiędzy osobą pozostającą w związku małżeńskim, a kimkolwiek oprócz własnego męża lub żony. Cytat:
Cytat:
![]() No my najwczesniej w pazdzierniku bedziemy mogli pojsc na nauki,a jak wprowadza testy przychologiczne to chyba sie bedziemy musieli pozegnac ze slubem koscielnym. Laski popatrzcie dawniej kobiety uzywaly mydla szarego ,szamponu pokrzywowego i kremu nivea i mialy piekne wlosy ,piekna cere ,gdzie tam ktora jakie prychole miala ,a teraz szok normalnie .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-08 o 11:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Wymyslalaja z tymi naukami. U mnie w parafii sa nawet organizowane takie weekendowe wyjazdy, jakies obozy czy cos w trakcie ktorych sa rozne zajecia dla par
![]() W pracy dostalam gozdziki i rajstopy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
A i kochane wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta ,duzo milosci ,usmiechu ,wyrozumialych kochajacych ,mezczyzn ,spelnienia marzeń
![]()
#259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I ja używam od czasu do czasu mydła- nieszarego ale Białego Jelenia. Coś podobnego i powiem Wam dobre na trądzik, oczywiście niestosowane reguralnie bo skóra odpadnie ![]() Ogółem cenie sobie właśnie te naturalniejsze kosmetyki ![]() ![]() ![]() nadal dużo kobiet używa ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Ja tulipany ![]() ![]() Również wszystkiego dobrego dla Nas Kobiet, które codziennie powinny dostawać kwiatki, rajstopki i być noszone na rękach- nie tylko jednego dnia ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-08 o 11:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
goździki jak za PRL-lu
![]() ![]() Ja tez tulipany zołte ![]() ![]() W ogole ile smsow mi naplywa z zyczneiami to szok ,niektorych nr.to nawet nie mam zapisanych kto to ![]()
#261 |
Zakorzenienie
|
kochaneeeeeeeee
ZDAŁ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lekarz 21 marzec a szkółkę zaczyna od 8 maja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
![]() ja byłam dziś na uczelni później widziałam się z C przyjechał do mnie z różyczką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kinia nie chodziło o spowiedź tylko Twoje pytanie do Santom, czy O WSZYSTKIM powie na spowiedzi - tylko o to. Sylvi brawa dla P ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
I będzie Mundurowy
![]() ![]() ![]()
#265 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ooooo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle czy w Biblii jest jakaś adnotacja o seksie przedmałżeńskim jako grzechu? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Sylvi, brawa dla Twojego P. !!!
![]() ![]() Ja nie cudzołożę. ja mojołożę. moje łożko, mój narzeczony, wszystko moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Sylvi brawa dla P!
Gaja nic się nie bój !! my poradnie zaliczylismy już we wrześniu i bardzo miło wspominam ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-03-08 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylvi, gratki dla P. ![]() Nie wazne, ze jak za PRLu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.