Moje piersi (zdjęcia) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 16:42   #241
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja
Dot.: Moje piersi (zdjęcia)

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
proponuje zalozyc nowy watek w tym temacie - ktora na ochotnika?
I będziemy dywagować nad swoimi tyłkami?

Przecież jak mój TŻ zobaczy co ja komentuje, to stwierdzi, że mnie już całkiem porąbało!!!

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
ok, ja się poświęcę ale błagam nie idźmy dalej w te tematy, cycki, tyłek...co dalej?
prawy łokieć?
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 16:45   #242
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Może lepiej pośladki Obalimy mit że dupę każdy ma taką samą, niektórzy mają płaską inni wypukłą itp
Nie spamować nowymi wątkami
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110206

xD
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 16:48   #243
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
ok, ja się poświęcę ale błagam nie idźmy dalej w te tematy, cycki, tyłek...co dalej?
Stopy? Jak ja bym chciała mieć drobniutkie stópki A nie 40stkę w porywach 41
Stary 2012-03-11, 16:51   #244
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Nie spamować nowymi wątkami
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110206

xD
o mój bobrze
Cytat:
ja bym chciała mieć trochę większe, zawsze jest 40tka a z 36tką w sklepach różnie
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 16:57   #245
3asiex
Zadomowienie

A ja chciałaby mieć proste rączki

Miałem taki piękny sen, że byłem ostatnim ssakiem na ziemi.(Mort: a ja w nim byłem?) Tak ale jako padlina.

3asiex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 17:00   #246
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
I będziemy dywagować nad swoimi tyłkami?

prawy łokieć?
moze byc. a potem lewe kolano...

Cytat:
no, widzisz, to zalozysz watek z pytaniem czy masz duza stope, a ja na to wkleje moja waska w rozmiarze 38, oczywiscie w ramach pocieszenia.
Stary 2012-03-11, 17:01   #247
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
ciesz się 40-tką,bo moja p-rzyjciółka ma 32,ubiera się na dziecinnym
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 17:29   #248
Joline
BAN stały

Tinkerbell: dziękuję za słowa otuchy.
Masz bardzo ładne piersi, może pewnego dnia moje też urosną

Dziewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak bardzo pomogłyście mi swoimi komentarzami.
Dodam jeszcze, że wstawiając tu zdjęcie moich piersi, nie myślałam o nich w kategoriach 'piersi', a raczej czegoś - po prostu nie uważałam ich za intymną część ciała, ponieważ prawie w ogóle ich nie ma!

Kilka z was poleciło mi udanie się do brafitterki - moje pytanie, czy jeżeli raz zostanę zmierzona, to czy mam korzystać z takiej usługi za każdym razem? Czy może kiedy zostanie mi pokazane w jaki sposób mam dobierać biustonosz, to będę mogła sama kupować bez konsultacji ?
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 18:05   #249
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość

chwast
Dziękuję za obronę, i masz rację, absolutnie nie chciałam obrazić autorki! Chciałam pokazać, że wszystko może się zmienić w ciągu kilku lat, i że nasze piersi nie zawsze będą takie, jakie są w tym momencie.
tylko Tobie nie urosly piersi ot tak, "z wiekiem", tylko pod wplywem hormonow, a autorka wątku chyba łykać tabletek nie zamierza. No chyba, ze juz dawno pigulek nie bierzesz, a piersi nie zmalaly...
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 18:07   #250
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Autorko! Masz cudowne piersi! Mam osiemnaście lat, niby niedużo, nie? Tylko.. ja jeszcze w 3 gimnazjum (prawie 3 lata temu) nosiłam staniki - zerówki, takie dla dziewczynek, które dopiero zaczynały dojrzewać. niby jakieś usztywnienie było, ale wiesz, o co chodzi. Piersi nie wypełniały nawet miseczki A. Miałam podobne kompleksy, co ty, wszystkie koleżanki miały już biusty, które im się tak ładnie zbierały, takie dwie kuleczki, można rzec, że śliniłam się na ich widok, chciałam zabić za piersi w rozmiarze B. Ale cóż, nie rosną, no to nie.. Również, jak któraś wizażanka pisała, smarowałam preparatami - cud (milion rozmiarów więcej w tydzień! - jak się teraz śmieję), piłam kozieradkę, tabletki, również z milionem rozmiarów W 1 liceum dałam spokój, zaczęłam się zajmować ciałem, a właściwie najładniejszymi częściami. Podobno pupę mam niezłą (nie chodzi o to, żeby się pochwalić, broń boże!), więc zaczęłam ją akcentować. Zaczęłam malować oczy, bo są duże.. Potem po prostu zaczęłam twierdzić "taka moja uroda" i lubić swój mały biust. Nigdy nie katowałam się puszapem. Zaczęłam mieć poważne problemy z twarzą, trądzik, niewyleczalny chyba dermatologicznie, zostałam skierowana do ginekologa po hormony. I ta daaam! Urosły do rozmiaru 70 A. Byłam strasznie dumna. Potem, przy dalszym braniu hormonów, odpowiedniej diecie, dowiedziałam się, że jestem posiadaczką biustu 65-70 B. Teraz potrafię stanąć przed lustrem, i po prostu na nie patrzeć. Nie chodzi o to, że chwalę się swoim rozmiarem, bo wg mnie jest idealny, wg kogoś (np. wcześniejszej mnie) olbrzymi, a znowu według posiadaczek miseczek E F G (nie chcę obrażać nikogo, ja tylko przytaczam) jest maleńki, po prostu chcę powiedzieć, że podstawą jest POKOCHAĆ SIEBIE. Ze wszystkimi mankamentami/niedogodnościami - zrobić z nich zalety. To brzmi banalnie, ale jeśli ty zaczniesz uważać, że twój mały biust jest cudowny, jędrny, sprężysty, gładki, to zobaczysz, wszyscy zaczną tak uważać! Pozdrawiam autorkę, i ANI MI SIĘ WAŻ ROBIĆ JAKĄŚ OPERACJĘ, bo tam wpadnę i pogadamy inaczej ;P

A poniżej wystawiam moje piersi do oceny. Tylko szczerze proszę
Pozdrawiam małobiuściaste, i apeluję KOCHAJCIE SWOJE PIERSI, BO NIGDY NIE WIECIE, KTO RÓWNIEŻ SIĘ W NICH ZAKOCHA!

To takie tam "niebieskie", to efekty farbowania moich końcówek.

Dla mnie to już właściwie biust średni. I bardzo ładny.
Pozdrawiam.

Joline, cieszę się, że zaczęłaś lepiej myśleć o sobie.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-03-11 o 18:12
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 18:15   #251
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joline Pokaż wiadomość
Kilka z was poleciło mi udanie się do brafitterki - moje pytanie, czy jeżeli raz zostanę zmierzona, to czy mam korzystać z takiej usługi za każdym razem? Czy może kiedy zostanie mi pokazane w jaki sposób mam dobierać biustonosz, to będę mogła sama kupować bez konsultacji ?
Tak będziesz mogła ale w odpowiednich sklepach z odpowiednią rozmiarówką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 20:14   #252
Pragni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
tylko Tobie nie urosly piersi ot tak, "z wiekiem", tylko pod wplywem hormonow, a autorka wątku chyba łykać tabletek nie zamierza. No chyba, ze juz dawno pigulek nie bierzesz, a piersi nie zmalaly...
hmm to jak już się odstawi hormony jest możliwość, że zmaleją?
Pragni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 20:17   #253
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pragni Pokaż wiadomość
no zazwyczaj jak się odstawia leki to ich efekty uboczne prędzej czy później ustępują chyba że powiększenie piersi było związane z przytyciem, to dopóki nie schudniesz pewnie się nie zmienią
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 20:25   #254
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
raczej odwrotnie: jest mozliwosc (malutka), ze piersi nie zmaleją po odstawieniu albo tak jak pisze monius9. po hormonach zwykle piersi sa wieksze, bo sa opuchniete, posiadaczki naturalnie wiekszych piersi maja w nich wiecej tluszczu, a nie wody (jak sie myle, to poprawic mnie)
Stary 2012-03-11, 20:26   #255
Pragni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monius9 Pokaż wiadomość
no zazwyczaj jak się odstawia leki to ich efekty uboczne prędzej czy później ustępują chyba że powiększenie piersi było związane z przytyciem, to dopóki nie schudniesz pewnie się nie zmienią
mhm to takie buty
Stary 2012-03-11, 20:32   #256
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
raczej odwrotnie: jest mozliwosc (malutka), ze piersi nie zmaleją
Ej, weŚcie mnie nie dołujcie, co?!
Bo ja się tak cieszę, że mi cycki urosły po tabletkach i od jakiś dwóch lat mam wreszcie "rowek"

A tak z innej beczki: bo wszystkie polecacie braffiterkę. A czy orientujecie się mniej więcej jaki jest rząd wielkości ceny za taką usługą? - nie powiem, że się napaliłam na "uświadomiony stanik" jak Arab na kurs pilotażu i nie wiem ile mam kasy odłożyć
Stary 2012-03-11, 20:38   #257
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, weŚcie mnie nie dołujcie, co?!
Bo ja się tak cieszę, że mi cycki urosły po tabletkach i od jakiś dwóch lat mam wreszcie "rowek"

A tak z innej beczki: bo wszystkie polecacie braffiterkę. A czy orientujecie się mniej więcej jaki jest rząd wielkości ceny za taką usługą? - nie powiem, że się napaliłam na "uświadomiony stanik" jak Arab na kurs pilotażu i nie wiem ile mam kasy odłożyć
hmmm jezeli Twoje cycki zrobily sie po hormonach baaardzo jędrne, troche inne w dotyku, jakby wypelnione to jest prawie pewne, ze po odstawieniu wroca do stanu wyjsciowego, bo opuchlizna zejdzie

a co do brafittingu wydaje mi sie, ze w dobrych sklepach z bielizna poradę takiej pani masz wliczona w cene stanika
Stary 2012-03-11, 20:41   #258
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:

a co do brafittingu wydaje mi sie, ze w dobrych sklepach z bielizna poradę takiej pani masz wliczona w cene stanika
dokładnieale za stanik nie zapłacisz tyle co w jakiejś sieciówce
Stary 2012-03-11, 20:45   #259
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
hmmm jezeli Twoje cycki zrobily sie po hormonach baaardzo jędrne, troche inne w dotyku, jakby wypelnione to jest prawie pewne, ze po odstawieniu wroca do stanu wyjsciowego, bo opuchlizna zejdzie
Pomacałam () i mi wyszło, że nie są jakieś bardzo sprężyste wewnętrznie. Nie są w dotyku jak balon z wodą. To co? Myślisz, że jest szansa, że nie będą z powrotem liliputami?
Bo jak będą, to pierdzielę, robię zdjęcie, wstawiam i sobie będę wracać z nostalgią do tego wątku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 20:47   #260
Pragni
Raczkowanie

Cytat:
w takim razie jak się przytyje w czasie brania hormonów, a później się je odstawi to waga też wróci do poprzedniego stanu, tak?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Pomacałam () i mi wyszło, że nie są jakieś bardzo sprężyste wewnętrznie. Nie są w dotyku jak balon z wodą. To co? Myślisz, że jest szansa, że nie będą z powrotem liliputami?
Bo jak będą, to pierdzielę, robię zdjęcie, wstawiam i sobie będę wracać z nostalgią do tego wątku
będzie co wspominać
Stary 2012-03-11, 20:48   #261
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
jak balon z wodą to nie, ale czy ogolnie jakies takie bardziej jędrne sie zrobily? wielu kobietom sie tak robi przed okresem, stanik na kilka dni robi sie za maly, tabletkowe dziewczyny maja tak caly miesiac czesto ja nie wiem jak to jest z Twoim cialem, bo moze byc roznie i bedziesz miala takie szczescie, ale wg mnie jest wieksza szansa, ze wieksze zostana po ciązy i karmieniu niz po odstawieniu pigulek anty
Stary 2012-03-11, 20:51   #262
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
w takim razie jak się przytyje w czasie brania hormonów, a później się je odstawi to waga też wróci do poprzedniego stanu, tak?
łudź się, łudź... jak mówi bajka o Łodzi

Niestety, wzrost wagi na tabletkach tylko w niewielkiej części spowodowany jest odkładaniem wody w organizmie.
Najlepszym sposobem na nieprzytycie podczas brania hormonów jest po prostu pilnowanie diety i większy niż zwykle wysiłek fizyczny.
Jak organizm się do hormonów przyzwyczai, to jest większa szansa, że nie przytyjesz. Ja akurat na tabletkach (przy całkowicie leniwcowym trybie życia) przytyłam tylko (aż) 9 kg, ale moja koleżanka już prawie 20...
Stary 2012-03-11, 20:51   #263
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

będzie co wspominać
jesli przytyjesz prawdziwie tzn. przybedzie Ci tluszczyku, to po odstawieniu on zostanie. jezeli tylko bylas napuchnieta wodą i wygladalas grubiej, to po odstawieniu szybko sie "chudnie", przynajmniej ja tak mialam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 20:52   #264
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
jak balon z wodą to nie, ale czy ogolnie jakies takie bardziej jędrne sie zrobily? wielu kobietom sie tak robi przed okresem, stanik na kilka dni robi sie za maly, tabletkowe dziewczyny maja tak caly miesiac czesto ja nie wiem jak to jest z Twoim cialem, bo moze byc roznie i bedziesz miala takie szczescie, ale wg mnie jest wieksza szansa, ze wieksze zostana po ciązy i karmieniu niz po odstawieniu pigulek anty
Zdecydowanie przed okresem mam syndrom "większych cycków" i wtedy faktycznie robią się baaaardzo jędrne (i niedotykalskie)...
No nic, na razie nie zamierzam odstawiać tabletek... jakoś to sobie tak wytenteguję w głowie, żeby odstawić tabletki i zajść w ciążę

Wtedy nie zdążą zmaleć przez jakiś czas
(aaale jestem sprytna)
Stary 2012-03-11, 20:54   #265
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie przed okresem mam syndrom "większych cycków" i wtedy faktycznie robią się baaaardzo jędrne (i niedotykalskie)...
No nic, na razie nie zamierzam odstawiać tabletek... jakoś to sobie tak wytenteguję w głowie, żeby odstawić tabletki i zajść w ciążę

Wtedy nie zdążą zmaleć przez jakiś czas
(aaale jestem sprytna)
cwaniara
Stary 2012-03-11, 20:55   #266
inc0rrect
Zakorzenienie

Mi podrósł w wieku 21 lat z rozmiaru 60D(mniej wiecej takie jak autorka ma) na 60G, nie wiem dlaczego

a za to tabl anty nic nie działały, brałam kilka okresów w swoim życiu (po 3,6, 12 miesiecy) różne rodzaje tabletek i nic... No moze przez pierwszy miesiac brania typowa opuchlizna i wraźliwość piersi, ale żadnych satysfakcjonujących efektów.
Teraz nie biore tabl,żeby nie bylo jak widać każdy jest inny, a ja zwykle w sprawach leków odstaje, to co innym pomaga na mnie nie działa i odwrotnie... Gdyby to było takie piękne, że każdy kto zacznie brać anty to zwiększy rozmiar swojego biustu choćby optycznie

A autorka ma bardzo ładne sutki też takie bym chciala moje niestety tak nie sterczą, ale oprócz tego,że stercza to ich zaletą jest też wielkość, takie estetyczne

co do rozmiaru- ja swoje lubiłam gdy miałam takie jak autorka

teraz-przyznam szaleję i mam fioła- nigdy nie miałam tak dużych piersi, tak nie powinno być- ale czuję sie duzo bardziej kobieca...przez taką błahostkę...

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2012-03-11 o 20:57
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 21:07   #267
Pragni
Raczkowanie

Cytat:
łudź się, łudź... jak mówi bajka o Łodzi

Niestety, wzrost wagi na tabletkach tylko w niewielkiej części spowodowany jest odkładaniem wody w organizmie.
Najlepszym sposobem na nieprzytycie podczas brania hormonów jest po prostu pilnowanie diety i większy niż zwykle wysiłek fizyczny.
Jak organizm się do hormonów przyzwyczai, to jest większa szansa, że nie przytyjesz. Ja akurat na tabletkach (przy całkowicie leniwcowym trybie życia) przytyłam tylko (aż) 9 kg, ale moja koleżanka już prawie 20...
ech ale właśnie o to chodzi abym przytyła! mam sporą niedowagę wiec by się przydało pare kg ale jak sie tyje to i cycki też rosną wiec moim zdaniem to głupota gdyby waga została a cycki bum i nie ma
Stary 2012-03-11, 21:08   #268
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
a za to tabl anty nic nie działały, brałam kilka okresów w swoim życiu (po 3,6, 12 miesiecy) różne rodzaje tabletek i nic... No moze przez pierwszy miesiac brania typowa opuchlizna i wraźliwość piersi, ale żadnych satysfakcjonujących efektów.
U mnie widoczne powiększenie biustu nastąpiło dopiero po 1,5-2 latach brania tabletek... Nie wiem czy to reguła, ale wydaje mi się, że kilka miesięcy to mimo wszystko zbyt krótko.
Stary 2012-03-11, 21:16   #269
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie widoczne powiększenie biustu nastąpiło dopiero po 1,5-2 latach brania tabletek... Nie wiem czy to reguła, ale wydaje mi się, że kilka miesięcy to mimo wszystko zbyt krótko.

Ja jednak zawsze robilam przerwy w tabletkach,

mam pytanko: to ile czasu bralas tabletki bez robienia przerwy w takim razie? bo jak po 2 latach efekt to raczej dlugo sie z efektu nie cieszylas bo po 2 latach brania to juz trzeba przere zrobic
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 21:22   #270
All That Jazz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Ja jednak zawsze robilam przerwy w tabletkach,

mam pytanko: to ile czasu bralas tabletki bez robienia przerwy w takim razie? bo jak po 2 latach efekt to raczej dlugo sie z efektu nie cieszylas bo po 2 latach brania to juz trzeba przere zrobic
Ja tam biorę od 5 lat i ani myślę o przerwie
All That Jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości