![]() |
#241 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Korzystam żeby Was nadrobić bo naprodukowałyście tu od wczoraj że szok
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oj z chęcią przyłączyłabym się bo tak za mną chodzi np. martini a tu tylko woda ze soczkiem ![]() Cytat:
![]() Po urodzeniu Antka nasze życie towarzyskie się nic nie zmieniło znajomi przesiadywali u nas po nocach i normalnie gadaliśmy i było super ale po Antku nie wiem co nie przespana noc i obawiam się że teraz będzie inaczej ale nie mam co na zapas się martwić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No tak mamuski zamiast tulic sie do Tz-ow to sobie mocne rozmowy urzadzily ![]() I odpowiedzialas im cos ?? Ja bym powiedziala ze to nie ich sprawa.... A poza tym ile ma byc stopni zeby mozna bylo wyjsc na spacer z maluszkiem?? I pewnie to byly moherowe berety ![]() U mnie na szczescie nie ma czegos takiego.... jak juz zaczepiaja to mowia ze Olivka jest ladna... i pytaja czy spi w nocy. W czwartek np przysiadla sie do mnie starsza pani i opowiadala ze jak jej syn byl maly to plakal caly czas .... wiec sie nie zdecydowala na drugie dziecko ![]() Ja z Olivka bylam juz chyba wszedzie.... w kazdym jednym sklepie, w urzedzie.... aptece..... ![]() Moja zauwazyla ze mozna swoje raczki podniesc ponad glowe.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- A tak w ogóle to dzień dobry Kochane! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry .
![]() A wy wczoraj się widzę nie nudziłyście ![]() Normalnie nadrabiania tyle , że szok ![]() Ale dziś znów piękna pogoda. ![]() ![]() ![]() Mała dostała dziś dwie malutkie łyżeczki jabłuszka ![]() ![]() ![]() Po za tym, mała się zaczęła siłować ![]() ![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Idę prasować a wieczorkiem na imprezkę do szwagra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
ztak raczkujei powoli wstaje przytrzymujac sie lozka albo mebli..., przemieszcza sie z taka szybkoscia ze juz nie mam sily czasem
Tak bardzo martwilam sie kiedy zacznie raczkowac, wstawac itd..a teraz z nostalgia wspominam czasy kiedy sobie grzecznie lezala i nie sciagala co sekunde wszystkiego z polek...dzis na dzien dobry zbila moj ukochany kubek ![]() ![]() a my dzis z niunia same caly dzien i wieczor.. tż na studiach a po zajeciach mają urodzinową impreze z kolegami... no coz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ja po sprzątaniu, praniu, zrobieniu sałatki odpoczywam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |||
Zadomowienie
|
produkcja aż kwitnie
![]() oj biedne biedne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie też ładnie, byliśmy na zakupach a po obiedzie skoczymy na spacerek ![]()
![]() |
![]() |
#249 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zakupy udane Tz wymienił pół garderoby i wyczyścił moje konto ![]() ![]() Ale nogi to mi do tyłka wchodza dobrze ze mała poszła na drzemkę teraz to mam chwile oddechu ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Jak ja bedziesz przeciagac to moze sie skonczyc rozdraznieniem jej lub poprostu wybiciem ze spania i potem wcale nie ebdzie chciała zanać. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ooo tak sobie siedzę na Wizażu, podczas gdy moja kruszyna śpi i widzę taaaaaaaki fajny wątek, to śmiem dołączyć ![]() ![]() Mam 22 lata (tzn chyba już trzeba mówić 23 - bo tyle skończę w tym roku) i jestem mamą dokładnie 2 miesięcznej Julki (dziś kończy 2 miesiace ![]() Ogarniam ją i siebie 24/7, gdyż nasz kochany Tż pracuje za granicą ![]() Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- No i już się obudziła, także się nie nasiedziałam ![]()
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
ale wy ty produkujecie
![]() witam nowe mamusie ![]() my dzis tez spacerek zaliczony aż chce sie życ w taką pogode ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#252 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
widać ze mamy na spacerkach... bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
śmiej śmiej! witamy ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
powiedziałam NIE i glowa w inna stronę... a babki takie ok 45-50, wiec niespecjalnie jakies mohery ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale rozumiem Cie ze nie warto teraz kupowac zbyt wielu rzeczy .... ja bedac w ciazy kupilam tylko 3 bluzki i 2 pary spodni... a i tak przechodzilam w legginsach ![]() Cytat:
![]() 2 msce ![]() A gdzie tz pracuje tzn w jakim kraju ?? Wszystkie na spacerkach a ja caly dzien w domu ![]() ![]() A i dzisiaj 3 sezon Spartakusa ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- To i dla Twojej ![]() Moja pierdzi ustami.... i co ...? Podczas obiadku tak robila... i wkladala sobie stopy do buzi i rajtki cale w marchewce ![]() ![]() Czy w kazdym obiadku musi byc ta przekleta marchewa??? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mocz ubranka wczesniej w waniszu a potem pierz u mnie zawsze sie wszystko ładnie spiera ![]()
![]() |
![]() |
#255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehehe.... mała akrobatka ![]() ![]() ![]() my na szczescie jeszcze nie mamy marchewkowych przezyc, bo wciąż cycujemy ![]() ja w ciąży nie kupowalam nic poza sukienką, a nosilam legginsy i ze 3-4 bluzki takie tuniki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
MamaZosi
Cytat:
![]() Ja właśnie wcisnęłam mojemu maruderowi smoczek aby podejść do kompa. Sam zajmuje się sobą max 15 minut i to też jak podaje mu się zabawki i robi durne miny. Tak- to każde wyjście z pokoju kończy się wrzaskiem. Dzisiaj jak chciałam się ogarnąć na spacer to zabrałam go go łazienki i wsadziłam do wyścielonej wanienki a i tak zaraz było niezadowolenie. Zaraz zwariuję, serio. Czy dziecko w tym wieku może być już rozpieszczone czy co ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2012-03-17 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | ||||
Zakorzenienie
|
jestem
![]() bry wieczór ![]() my dzis od rana spacerowalismy potem na chwile w domku a nastepnie uroidziny mojej siory a potem szybka kawa u znajomych i dopiero w domku zlądowalismy-jestem padnieta ![]() Cytat:
![]() ![]() brawo za wprowadzenei jabłuszka u nas to hit i mały uwielbia) a kupny jaki epo tym sa cudne ![]() miłej imprezki Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kuircze dwa miesiace to takie maleństwo jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
uchacha wziełam kapiel i jak nowonarodzona
![]() tż ma wychodne z kumplami a ja jestem taka miła ze mu nawet upiekłam muffinki z kawałkami czekolady( jak ktos chce to dam przepis) a niech chłopina wie ze extra zone ![]() wracam do mojej małej rozrabiaki- bo dziadek sie nią zajmuje. pewnie zajrze tu do was jak Karinka pojdzie spac. to milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój własnei oglada mecz a ja mimo woli tez ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
aa dlatego pisze, ze zazdroszczę
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej ![]() Jak po sw Patryka ?? Cytat:
dobra z Ciebie zonka.... ja oczywiscie poprosze o przepis ![]() Cytat:
![]() moja kumpela tak miala ze nie mogla wyjsc z pokoju bo synek zaraz palakal..... ale przeszlo mu ....wiec jest nadzieja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |||||
Wtajemniczenie
|
heja wróciliśmy od rodziców
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
witam wszystkie mamuśki..szczególnie te,co dziś dolaczyly
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a u Nas ok. dzionek spędziliśmy w Dublinie.. na paradzie,obiadku za znajomymi. wróciliśmy wieczorkiem a teraz mloda śpi a my sobie pijemy ![]() ogólnie padnięta troszkę jestem a jak tam u Was kobitki??
![]() |
![]() |
#268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja wlasnie pije winko.... wiec stuknijmy sie Martus ![]() Ja jestem taka osoba ze lubie jak jest czysto ( wiem ze musze sie zmienic bo mam teraz swoja kochana coreczke) ale taka jestem czasem zla ze ona podczas jedzenia pierdzi i wszystko wokol jest upaprane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() ![]()
![]() |
#270 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.