![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() widze że najlepsze fryzjerki mają często na imie Ania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3324116 9]tak offtopowo powiem Ci że zazdrość mnie zżera bo ja mam ładny tylko kolor - naturalny blond
![]() widze że najlepsze fryzjerki mają często na imie Ania ![]() ![]() no to się pomyliłam, a zwiodło mnie imię i cena ![]() wiwat Anie. widać zdolne bestie. |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
pamietam, raz trafil mi sie przyplyw gotowki i poszlam u siebie w miescie (30.000 mieszkancow) do fryzjera w centrum(
![]() ![]() ![]()
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Mam takie dziwne wrażenie, że fryzjerki z mniejszych zakładów tną znacznie lepiej i za nieporównywalnie mniejsze pieniądze. Pamiętam, jak w podstawówce pod wpływem głupiego kaprysu pozwoliłam sobie ściąć sięgające pasa włosy fryzjerce z (ponoć) renomowanego trójmiejskiego salonu - kobieta zrobiła mi na głowie coś, co w jej mniemaniu było hitem sezonu; wyglądało to na mnie jako tako jedynie w komplecie z czapką naciągniętą na uszy
![]() A tak w ogóle, to rozwalają mnie niechlujnie ubrani faceci. Ja wiem, że taki artystyczny nieład jest teraz fajny, ale przechadzając się po stolicy często muszę się długo zastanawiać, czy mijany na ulicy pan jest żulem czy po prostu ma taki "styl" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
KAMILA!
Dziewczyno, jak Ty się wylaszczasz! Pamiętam, że jeszcze swego czasu sporo osób zarzucało Ci niefotogeniczność (przyznaję, że za czasów Twojego starego bloga i ja podzielałam tę opinię), ale Twoje ostatnie sesje są naprawdę dobre! Może nie wszystkie zdjęcia wpasowują się w mój gust, ale na tym http://2.bp.blogspot.com/-p_lmt57v6-Y/T3WcgYDPnsI/AAAAAAAABx4/13Q6ppT6wOk/s640/_MG_0146.jpg i na tym http://4.bp.blogspot.com/-YkVBYagM8r...1600/20345.jpg wyglądasz niesamowicie! ![]() ![]() ![]()
#248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja miałam fazę żeby zrobić jedną wielką sesję z 3 różnymi stylizacjami inspirowanymi moimi ukochanymi piosenkami. I wyszło. Mnie się naprawde podoba. Nie wszystkie zdjęcia są idealne to przyznaje ale większość nawet mi samej się podoba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
No co do tych Ań, to może coś w tym być
![]() ![]() ![]() W nagrodę za genialne wyniki w gimnazjum mama zafundowała mi wizytę u chyba najdroższego fryzjera w Lublinie. Nie pamiętam, jak się to "studio" nazywało (bodajże Montownia Fryzur, w każdym razie sami faceci strzygli). Wyszłam i ryczałam ![]() A co tam, pokażę Wam moją fryzurę za 150zł ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-03-30 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Moje koleżanki nie mogą uwierzyć, że u mnie w miejscowości podcięcie, ścięcie, cieniowanie itp - 12zł. Gdy rozjaśniałam jeszcze włosy płaciłam 35zł. Za farbowanie- 40zł. Długość włosów nie ma u mojej fryzjerki większego znaczenia.
Kunsztu mogą jej pozazdrościć wszystkie modne super drogie salony ![]() Nie mogę sobie nawet wyobrazić, gdybym musiała chodzić co miesiąc, półtora aby nałożyć kolor na całe włosy, czy to na odrosty i płacić kwoty rzędu jak Charlize. Trochę mnie te ceny rozwalają jak na polską rzeczywistość. Ale może faktycznie, dla ludzi ze stolicy to nie są duże kwoty? Ciężko mi w to uwierzyć, ale nie wnikam dogłębnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
co do Charlize i jej fryzjera - bardzo wiele salonów w warszawie ma wyższe ceny (u Czajki można zapłacić chyba koło 800zł
![]() chociaż ja wam powiem, że TŻ i ja polubiliśmy takie salony które są droższe, ale... mają zniżkę studencką 30-40% i dzięki temu strzyżenie jest relatywnie tanie. tylko co będzie, jak zniżki się skończą? ![]()
#257 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze przy telefonowaniu trza się na Charlize powołać co by miszczu wiedział, że interesy z blogerką się opłacają bo nagania klientelę. Nie no, ja wysiadam przy czymś takim. Oni to sobie mogli nawet załatwić po koleżeńsku i w przyjacielskich stosunkach, ale mimo wszystko ... ![]() Cytat:
![]() Wyjątek stanowi akcja kiedy w wieku 16 lat fryzjer farbował mnie na różowo - kolor był boski, ale i tak wolałam sobie sama robić płukankę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-03-31 o 08:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie za ścięcie płace 35 zł, co w moim salonie znaczy drogo- ale tyle sobie liczą za gęste i trudne do współpracy włosy. Na głowie mam fryzurę w której mozna sie pokazac ludziom, a i rano ułożenie nie zajmuje duzo czasu. BTW jak czytam cennik farbowania od 100 zł wzwyż, w Polsce kobiety naprawdę na to stać? 100, 200 zł na farbę co 3 tygodnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3324116 9]tak offtopowo powiem Ci że zazdrość mnie zżera bo ja mam ładny tylko kolor - naturalny blond
![]() widze że najlepsze fryzjerki mają często na imie Ania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-03-31 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście jak ktoś ma naturalne, niefarbowane włosy to mu może mama podcinać końcówki. Ale ja mam włosy ciemne, które rozjaśniam na blond więc nie wyobrażam sobie abym robiła to sama lub mama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jednak po Waszych sugestiach widzę, że to faktycznie wygląda jak reklama salonu i pewnie nią jest. Ta Charlize to straszny kłamczuch jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Nie mieszkam w Warszawie, wiem, że ceny w stolicy bywaja często 2 razy wyższe niż na prowincji. Te 100 zł to ceny z mojego małego miasteczka.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Raz poszłam do fryzjera - wiedziałam, że tam obcina moja znajoma. Poszłam z kolegą bo on też chciał się 'odpicować'. Wchodzimy we dwoje - ja mówie a dobra chce grzywkę na prosto. A on standardowo po całości skrócony.
Ona się mnie pyta czy z myciem - tak z myciem. Nie wyobrażam sobie jak ona by chciała na nie wiem na sam spryskiwacz utachać mi grzywkę skoro miałam włosy wyczesane do góry. Na to umyła mi włosy i z tekstem - to ja obetne Adama a ja Ci dam suszarke i sobie wysuszysz oki ? Dobra - zgodziłam się. Nie dość, że musiałam sobie sama suszyć włosy to jeszcze zapłaciłam za to 35 zł. Na tle tych Waszych 17 zł za strzyżenie to duża cena tym bardziej, że połowe usługi wykonałam sobie sama ![]()
#266 |
Zadomowienie
|
Naprawdę kiedyś bardzo lubiłam Charlize, ale widzę że się główce poprzewracało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopiero teraz ogarnęłam fryzjerski post z bloga Charlize - jako przyjezdna studentka pewno się nie liczę, ale imho to jednak dużo jak na Warszawę. No ale przecież to CHMIELNA, lans być musi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
właśnie zerknełam na bloga KAsi T. i musze stwierdzić, że coraz wieksza nuda tam.. nigdy nie było tam nic odkrywczego, ale teraz to juz calkiem nie ma co oglądać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() a tak fokle, mam na imie Ania, ale niestety, z fryzjerstwem nie mam nic wspolnego^^ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.