|
|
#241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
no i tym samym jest w centrum uwagi, a Ty, chcąc tez byc w centrum uwagi, chcesz byc troche jak ona, lub czujesz się gorsza, mniej atrakcyjna..? faktycznie, wieje kwasem... mnie z tego wyleczył facet, zobaczylam, że świat moze sie krecic wokol mnie, a nie wokol przyjaciolki ktora jest chuda zgrabna, mala i ma budowe zupelnie inna niz ja. a co do brzucha - no coz, rozumiem to niestety, bo sama tez tak mam nie wiem jak z tym walczyc, to wszystko jest w Twojej glowie. a aerobik to byl dla mnie czarna magia ale to chyba dlatego, ze zajecia byly tez w piatek, a ja bylam wtedy na silowni. grupa ogarniala wtedy jakis skomplikowany krok w ktorym: byla przeplatanka, machanie rękoma , pozniej w miedzy czasie jakies pajacyki i rozne inne cuda wianki ale to byla tylko jedna piosenka. pozniej szlo mi raz lepiej, raz gorzej Cytat:
2. moi rodzice tez, umówimy sie na obiad ? ![]() Cytat:
daim tylko z czekolada!!!!!!!!! ee, to te batoniki chyba przerobia wszystkie na posypke do makflarów! Sandej nie przyznalas nam sie do tamtego batonika, no ladnie przez przypadek wyszlo! jak zawsze polecam ![]() zauwazylam, ze ostatnio Wegry są bardzo modne ! Cytat:
2. pochwalisz sie gdzie mierzylas? ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- dziewczyny, oglądacie wojewodzkiego? sikaaam! ten koles w lokach to mistrz ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- albo z panthenolem na pleckach ;D nie prasuj! ;p boli mnie strasznie wewnetrzna strona uda, tak mnie rwie, od jakis 5 minut
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Sandej, o tak, ja lubię dużo jeść, może dzięki temu, że nigdy jakoś specjalnie się nie głodziłam, nie tyję od większej ilości jedzenia
![]() Jejku, jadę w piątek do Niemiec, zostałam wzięta z popierdółki, muszę podzwonić do dziekanatów, zarejestrować się na studia, iść do sekretariatu w szkole, iść do lekarza. A to wszystko z podwyższoną temperaturą
|
|
|
|
#243 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Eeee... widziałam ogród japoński i rynek przez okno. No i klub. W niedzielę widziałam ciemność Wrzucę foty na stronkę, to Wam wrzucę linka w klubie, jeśli któraś sierotka nie ma zapisane ![]() W Bazylii? Jest szansa, że tam się zatrułam :/ Ja też tak jem w Poznaniu jak nie mam czasu na obiad, ale w Express Marche. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A jak nie ogarniesz, to tam przyjade i będziesz chodziła z korepetytorką Ja mam tak jak Laura, ogarniam takie sprawy migiem. Idę SPRÓBOWAĆ poćwiczyć. yhhh.
|
|
|
#244 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chcę się usprawiedliwić, bo ja też jem coraz więcej! momentami moje menu nadawało się do kz, jadlam mało, przesadzalam z ograniczeniami, np. latami nie jadłam pizzy max 1 kawalek/pol roku O_O i ostatnio tz mnie zabrał, bo nie mielismy innego pomyslu na obiad. on nie jadl, bo jest teraz na cyklu. ja zjadłam całą! i co. świat się nie zawalił nadal przeraza mnie np. zjedzenie calego kotleta, jak patrze na ziemniaki, to widze je w moim brzuchu, jak we mnie zalegaja, nie chca sie strawic, a ja czuje sie przez nie zle, czuje ze mam wielki brzuch, i nawet jak zaloze luzna bluzke, to i tak wszyscy go zobacza sa i takie momenty. mam czasami takie schizy, ale za sukces uwazam to, ze są gdzieś tam na dalszym planie, nie rujnują mi zycia :P ALE po postach Sandej i po dluuuugich i częęęęęęstych moneologach tza widze, ze trzeba jesc wiecej :P od kiedy jem więcej mniej narzekam na to, ze nie mam sily, ze cos mnie boli. nie chce przejmowac sie kazda kaloria. za kilka lat metabolizm bedzie jeszcze bardziej wolny, i co zrobie, zaczne jesc 200 kcal dziennie? ![]() (mega dawno nie jadlam milki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!) uuu biedna Aga. Faktycznie wybralas sobie kiepki moment na chorobe gdzie sie tak zalatwilas?A nie boisz sie tych Niemiec? jej w Twoim wieku tez bylam odwazna, nie balam sie zyc! teraz jestem os.rana na sama mysl, ze Ty gdzies jedziesz daleko, sama ![]() Cytat:
o takim w portkach w paski? ![]() Cytat:
![]() Ewelka, byłaś w EM kolo Arkad, po 20.00? ![]() nie wiem czy nadal tak tam jest, ale przez długi czas bylo tak, ze po 20.00 jedzenie jest tansze o 50 % no i jak mieszkalysmy z kolezanka w okolicy, nie mialysmy kasy na piwo, to mowimy - chooo do express marche, zjemy tania kolacje! a tam: TŁUMY!!!! po prostu Tłumy jak w lumpie na dostawie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
limonkowa kiecka czeka na premiere! (btw; ona jest z orsaya? )2. a wiesz, ze jak nie wiedzialam o co chodzi do tego stopnia, ze juz bezradnie stalam, to myslalam, ze dziewczyny z watku, chyba nawet Ty i Agnes pocieszaly mnie, ze na poczatku jest ciezko i zeby sie nie poddawac! tylko ze to bylo w przypadku TJ. ale to co. i tak mi te mysli w czoraj pomogly!pani chyba byla na mnie zla, ze jej rozwalam zajecia a dzisiaj mam mniejsze zakwasy niz ostatnio! Dziewczyny. mam jeszcze jedno pytanie: w czym chodzic na silownie np. ostatnio bylam w koszulce bokserce, i plastus powiedzial mi, zeby nie chodzic w koszulce na ramiaczka, bo to obciaza barki...( ) czy cos w tym stylu, pewnie mial racje, tylko ja cos przekrecilam :PNO ALE: w ofercie firm sportowych, linie na silownie sa przeciez wyposazone w koszulki na ramiaczkach, w staniki sportowe - tez na ramiaczkach.. nie tylko w bluzki z rekawkiem takze dziwne. no ale nie o to mi chodzilo, ja kurat mam 2 koszulki nike z rekawkiem, wiec w nich bede chodzila, zeby nie plakalgorzej z dolem, bo nie mam profesjoalnych legginsow ani innych portek :P ostatnio bylam w luznawych bawełnianych spodniach, ale w nich mam spocona pupkę. i tu pytnie: czy mozna chodzic w krotkich portkach? bo jak ostatnio bylam to wszystkie kobiety mialy dlugie spodnie, chyba sie zagotuje pomozcie
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki
Jadę na ostatni ustny! MP pamiętam o Tobie
|
#246 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zostanę przy czarnej spódnicy, włosy wyprostuję i zepnę. Jak zbiorę jakis komplet i nie zapomne to zrobie zdjęcie i sie Wam pokażę. 2. w 5-10-15 są fajne ubrania ![]() 3. myśle, że Twoje podejście jest naprawdę ok Cytat:
2. Kochana i tak Cie podziwiam, że tam chodzisz bo ja nawet przy 8min legs miałam prblemy żeby nadążyć z tempem ![]() Cytat:
Ja Housa oglądałam sporadycznie, więc dla mnie to niezbyt duża różnica ale ludziska w szkole ubolewali strasznie.... I z takim podejściem powinna żyć każda z nas! Cytat:
Cytat:
2. Kuruj się Kochana spróbuję już dziś nie marudzić - obiecuję. Sęk tkwi w tym, że wiem jak mało umiem a przy napływie stresu zaczne się trząść i tyle. Brak mi pewności siebie.... Idę na kawkę, potem pouczę się trochę z prawa (skoro rachunkowośc w ogóle mi nie idzie), umyję włosy, przypiłuję pazury i bedę szła na podbój świata. Zaczęłam wczoraj marudzić TZ że nie mam co ubrać, a potem śmiał się, że jak pracowałam w chłodni to na rozmowę o pracę była mi potrzebna kurtka i rekawiczki ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Trzymam! ![]() Dziękuje |
|||||
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Laura, MP trzymam kciukasy za Was
Dajcie później od razu znać jak Wam poszło |
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
AAAAA! TRZYMAM KCIUKI!
Cytat:
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-23 o 10:12 |
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=131126 tylko jej nie prasowałam i widać moją stopę rozmaśloną na parkiecie i bałagan w tle ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Loriette trzymamy mocno!!!!!!!!
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ma piękny kolor! też chcę sobie uszyć spódniczkę. brzoskwiniową, na szerokiej gumie, mialam taka w przedszkolu
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, bo ją się nosi wyżej, a ja zrobiłam foto na kościach, bo nie lubię mieć krótkiej talii
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Jak schudnę to go sobie kupię!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w sumie.. Psyholu, skad ten stroj? potrzebna mi zolta lub rozowa gora od stroju ;>
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, VS czyli też nie wiem jak z jakością, ale teraz ten kostium jest po 99 na all
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
99 to w sumie nie duzo, przytulilabym ;D jest takie piekne slonce a ja siedze i pisze, nie wytrzymam. biore zeszyt i bede pisala recznie, topless
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, ja też zmykam się uczyć na słonko
|
|
#256 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie widziałam nigdy cekinowych portek ![]() Miałaś już kiedyś pokazać zakupy z stówe i gdzie one są? ![]() Jak ja bym chciała mieć takie podejście jak Ty Druga sprawa że Ty jesteś na prawdę szczupłą dziewczyną a u mnie jednak jakiś tam wałeczek tłuszczu się znajduje Dobija mnie ciągle ta waga... Przed @ miałam 56 kg Już mam dośc tego odchudzania!! Uwielbiam ćwiczenia i jestem mega zadowolona z każdego dnia jak nie zjem niczego słodkiego/ jak zjem bardzo mało złych kalorii ale waga wszystko psuje, całe nastawienie. Ale z drugiej strony jak nie będę ważyła się miesiąc to boję się że jak nie będę tego kontrolowała to że jak stanę po tym miesiącu to że zobaczę 60 ![]() Cytat:
![]() Z każdym dniem będzie Ci na pewno szlo coraz lepiej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ma piękny kolor i myślę że biała bokserka by ją rozjaśniła i byłoby świetnie ![]() Cytat:
Jestem załamana wagą czemu ona wogóle nie chce spaść |
||||||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, nie ma rozcięć
Jak schudnę to nie będzie miała co poszerzać ![]() Jutro albo w piątek ważenie.......
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, brawo za postępy w jedzeniu. Jej, jestem przerażona, miałaś obsesję do tego stopnia, że nie chciałaś zjeść całego kotleta! Straszne! Mam nadzieję, że za jakiś czas będziesz pałaszować wszystko bez lęku, to jedyny dobry sposób na właściwe tempo metabolizmu. Ja jak mało jem to mi zaraz słabo, ogólnie beznadziejnie się wtedy czuję. A no właśnie i ta uwaga związana ze spadkiem tempa metabolizmu z wiekiem jest słuszna- dlatego ja po prostu drastycznie nie ograniczam jedzenia, bo potem mogę żałować, jak po 30tce zacznę tyć
Nieee, w sumie to się nie boję. Wiadomo, jakieś lęki mam, czy sobie poradzę, czy zrozumiem co do mnie mówią, czy mnie nikt nie okradnie xD Ale ogólnie cieszę się, że jadę. Zarobię trochę pieniędzy, ominie mnie rekrutacja na studia, a zarobię więcej niż w PL i jeszcze będę mieć dwa miesiące wakacji Lekarz mnie odesłał z kwitkiem, bo nie mam skierowania z uczelni. Szkoda, że się wzięłam za to dopiero dzisiaj. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-23 o 12:11 |
|
|
|
#259 | ||
|
Zakorzenienie
|
mi nie wyszlo. napisałam 5 zdan i pochłonęło mnie zmywanie różnokolorowych warstw lakieru na paznokciach u stóp, później nakladanie odżywki i malowanie na różżżżż pod kolor zegareczka
Cytat:
widzialam cekinowe portasy u Jessie z seamsforadesire i tam mega mi sie spodobaly, ja sie w nich czuje yyy jak do tira xD to totalnie nie moj styl i nie bede ich nosila bez wzgledu na to jak one na mnie wygladaja :P edit: tak patrze na to zdjecie na ktorym spodobaly mi sie na tyle, abym pomyslala, ze moglabym je zalozyc - iii nie wiem jak moglam przez chwile pomyslec, ze ja bym w tym wyszla ;D takie, tylko ze czarne ![]() ![]() 2. hmmm a jak jesz? bo samo niejedzenie slodyczy to nie wszystko. moja siostra ma podobny problem. duzo cwiczy, nie je slodyczy i jest zalamana bo nie chudnie. ale np. wieczorem wciąga mnóswto węgli, je same przetworzone produkty wierzac w to, co jest napisane na odwrocie opakowania, w sensie, sugeruje sie tylko kaloriami, nie zaawartoscia bialka, cukrow itp. nie wiem, duzo cwiczysz, to dziwne ze nie chudniesz gdzies robisz błąd ![]() 3. poczekam na jakies promo, wtedy mozna tam kupic rzeczy za grosze i nawet gdyby jakosc byla nieodpowiednia- nie bede miala czego zalowac ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
trwało to dosc dlugo, i co najlepsze, nie widzialam w tym nic zlego bardzo latwo jest sobie zrobic krzywde jedzeniem, odchudzaniem. i nie mowie tu nawet o krzywdach typu fizycznego, ale to ryje banie. wszystko kreci sie wokol zjedzonych kalorii. to nie jest normalne 2. hehe fajnei sie to czyta super! tak trzymaj. mam nadzieje ze bedziesz miala laptopka / dostep do internetku ![]() 3. noooooo ta papierologia dobija
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-23 o 13:19 |
||
|
|
|
#260 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co na śniadanie zawsze jem jakąś bułke albo kromkę chleba białego. Na obiad to zawsze to co jest w dumu ale staram się małe porcje i przeważnie tylko 2 danie, zupy rzadko Poza tym jem tak jak jadłam wcześniej a 5 kilo jakoś mi sie udało zrzucić
|
||
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
hm, to nie wiem
mi w momencie krytycznym pomogło jedzenie śniadania w formie owsianki, o stałej porze może spróbuj..?musiałabym do tegio wrócić, niestety aktualnie prowadzę bardzo nieregularny tryb życia, organizm nie ma możliwości załapania jakiegoś rytmu
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Baniaaa, gUpkuuuuuu! Ja już je pokazywałam
![]() Alexis, z tłuszczu...
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nie podobaja mi sie jeszcze bardziej ;d ide się zbierać na silownię ale się cieszę!nadal nie wiem jakie założyć gacie chyba założe cekinowe
|
|
#264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przy okazji tego Housa to nie wiem na jakiej zasadzie tak wykorzystują? Dziewczyna ma pewnie stawkę za godzinę, więc co, przykładowo przepracuje 100 godzin,a płaca jej za 50? Bo dla mnie to jest kosmos. Jak ja pracowałam na umowę zlecenie gdzie miałam płacone od godziny to nigdy nie było tak,żeby kasa się nie zgadzała. A jak u kogoś się nie zgadzała to dzwoniał, wyjasniał i po problemie. Dlatego nigdy nie pójdę na aerobik, nie potrafię stawiac wyuczonych kroków i w ogóle ![]() Taaa chyba za 2 m-ce ![]() Cytat:
![]() Nigdy się nie głodziłam,a pomimo tego w cudowny sposób jedząc normalnie przytyłam i to sporo. Nie 2 czy 3 kg. Co najdziwniejsze, wymiary pozmieniały się ledwie o 3-4cm. Dlatego teraz zaczęłam mieć w tyłku te całe jedzenie, pilnowanie siebie,wielkich śniadań, lekkich kolacji itd. Nie myślę o jedzeniu, jem mało i niestety dopiero to sprawiło,że waga zaczeła spadać. I o dziwo energii mam duuużo więcej niż jak wpierdzielałam 5 posiłków ![]() To zaraz wakacje Cytat:
Stroje piękne, ale nawet 3miesięcznego sezonu nie przetrwają. Z mojego dosłowanie po 2-3 praniach znikły wzorki, materiał wyblakł i pokosmacił się pomimo ręcznego prania. Za taką jakość dałabym maks 50zł.Niestety nie uczę się na błędach i już czaję się na jakiś strój z VS |
|||
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaaa, bo są piękne i urocze
A skoro już kupowałaś to powiedz mi... Jak z ich rozmiarówką???
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak kupowałam majtki z Pinka, Ski wypadają jak mniejsze Mki. |
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, na allegro są komplety gdzie majtki i staniki są malutkie
A ja potrzebowałabym malutkie majtki i namiot na górę
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Moooniaaa, mam w cycach mniej od Ciebie! Bo ja mam 91
To mówisz, że upchnę?
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam taki http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS tyle że ze złotymi kropeczkami (po których nie ma już śladu ) i na majtkach nie mam serduszek po bokach tylko jedno z tyłu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

Zawsze zastanawiałam się jak można być nieporadnym na fitnessie, bo akurat tutaj szybko kumam 
nie wiem jak z tym walczyc, to wszystko jest w Twojej glowie.
ale to chyba dlatego, ze zajecia byly tez w piatek, a ja bylam wtedy na silowni. grupa ogarniala wtedy jakis skomplikowany krok w ktorym: byla przeplatanka, machanie rękoma , pozniej w miedzy czasie jakies pajacyki i rozne inne cuda wianki
mogę jeszcze lekko schudnąć, na pewno chcę się ujędrnić i potem zacząć rzeźbić, ale naprawdę wyglądam ok 
.

moze wtedy pilabym mniej. DOSTAJECIE BANA ZA NIE WYPROBOWANIE PIWA SOMERSBY
Piekarnik Laury
BLOGUJĘ 

chyba założe cekinowe