Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-03, 14:39   #241
201607111022
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3447551 0]Sytuacja z dzisiejszego poranka. Parę minut po 4-tej. Kobieta wychodzi z klatki i wypuszcza psa - pittbula, bez obroży i kagańca. Sama w szlafroku wraca do domu. Pies widać młody. Biega po podwórku, załatwia potrzeby fizjologiczne, węszy. Nagle na horyzoncie pojawia się znajoma z widzenia starsza pani ze swoim czworonogiem. Owczarek szkocki collie kulejący na przednią łapę. Pies wiekowy, wiernie idzie u boku właścicielki. Pitbul zwęszył psa, przybrał postawę "bojową" i gdy tylko owczarek nieco się oddalił od kobiety to rzucił mu się do gardła. Połowa dzielnicy postawiona na nogi wygląda przez okna, skowyt był tak donośny, że gardło mi się zacisnęło. Pitbul tak zacisnął zęby na gardle owczarka i szarpał, że pies nie miał możliwości uwolnienia się. W obronie ugryzł go kilka razy ale silny pitbul powalił owszarka Pies był kulejący, nie miał jak się bronić Starsza pani zaczęła okładać do znalezionym kijem ale to nic nie dało. Z sąsiedniego bloku wybiegł mężczyzna z kubłem wody, oblał pitbula, próbwał go odciągnąć ale pies stale dusił owczarka. Właścicielka pitbula wyszła na chwilę, zobaczyłą co się dzieje i uciekła do domu! Pies zdychał w męczarniach wykrwawiając się na śmierć. Jak tylko zobaczyłam całą sytuację chwyciłam za telefon i zadzwoniłam na policję, ale kazali mi dzwonić do straży miejskiej. Jak sie okazało, chyba nie byłam jedyna w swoich poczynaniach, ponieważ kilka minut później przyjechał radiowóz. Pies młody, zaczął się do nich łasić!

Ten widok był męczarnią. Jak tak można! Jak można psa tej rasy bez kagańca i bezpośredniej opieki wypuścić z domu?! Jestem zszokowana takim postępowaniem. Całe szczęście, że tamtędy nie przechodził rodzic z małym dzieckiem. Aż strach pomyśleć, co ten pies mógłby zrobić...[/QUOTE]

nie rozumiem ludzi, którzy kupują sobie psy agresywnej rasy, kompletniej nie mając pojęcia o tresurze. Co gorsza mieszkają sobie w bloku, pies się męczy, a właściciel jest zbyt leniwy, by ruszyć tyłek na spacer z pupilem. Po co takim ludziom zwierzęta?!

Wkurza mnie taka nieodpowiedzialność za zwierzęta i swoje dzieci.

Edytowane przez 201607111022
Czas edycji: 2012-06-03 o 14:41
201607111022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 15:30   #242
Klementyna12
Zadomowienie

Oglądałam dziś pierwszy raz program pt "Perfekcyjna Pani Domu" czy jakoś tak. I strasznie mnie dziwią ludzie, którzy idą do takiego programu i płaczą przed kamerą : " Małgosiu , pomóż , bo mam w domu straszny bałagan i nie wiem co z tym zrobić". Trzeba im powiedzieć, że się sprząta. Gdyby pokazano mój dom w takim stanie jak były te 2 mieszkania to bym się wstydziała pokazać w pracy i na ulicy później I jeszcze jedno: kobieta płacze, bo nie radzi sobie ze sprzątaniem w domu, a oni pokazują jej nagranie męża i on mówi coś w stylu: "trzymam kciuki za żonę, że dostanie zastrzyk energii i posprząta w końcu dom" , a prowadząca program: " spójrz jak mąż cię wspiera, on cię kocha, masz wspaniałego męża". Noszsz wspaniały kochający mąż chwyciłby za szmatę i pomógł żonie posprzątać bałagan, przynajmniej ja tak myślę ...
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 15:42   #243
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
Oglądałam dziś pierwszy raz program pt "Perfekcyjna Pani Domu" czy jakoś tak. I strasznie mnie dziwią ludzie, którzy idą do takiego programu i płaczą przed kamerą : " Małgosiu , pomóż , bo mam w domu straszny bałagan i nie wiem co z tym zrobić". Trzeba im powiedzieć, że się sprząta. Gdyby pokazano mój dom w takim stanie jak były te 2 mieszkania to bym się wstydziała pokazać w pracy i na ulicy później I jeszcze jedno: kobieta płacze, bo nie radzi sobie ze sprzątaniem w domu, a oni pokazują jej nagranie męża i on mówi coś w stylu: "trzymam kciuki za żonę, że dostanie zastrzyk energii i posprząta w końcu dom" , a prowadząca program: " spójrz jak mąż cię wspiera, on cię kocha, masz wspaniałego męża". Noszsz wspaniały kochający mąż chwyciłby za szmatę i pomógł żonie posprzątać bałagan, przynajmniej ja tak myślę ...
W wersji brytyjskiej w jednym z odcinków mąż zajmował się domem, posprzątał, ale nie wygrał (tam Anthea decydowała, który z uczestników w danym odc.posprzątał lepiejnie wiem,jak w polskiej edycji,bo nie oglądałam)-i komentarz jego żony: "zawiodłeś mnie". Tak, do teraz mnie to rozwala.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 16:16   #244
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Ja chyba się wypowiadałam w poprzedniej części, jak to pies chciał się ze mną "pobawić". Bo tak powiedział jego pan "on chce się tylko bawić". Mój pies skacze na ludzi, nie gryzie, tylko skacze (dziadek ją tak nauczył). Dlatego ja mojego psa biorę CODZIENNIE na minimalnie godzinę do lasu. Wiem, może złapać kleszcze, ale nie ma innego miejsca, gdzie można spuścić psa, bez obaw, że spotka się tam ludzi. No i tam psina (jamnik xd) może się wybiegać, wyszaleś, poaportować szyszki, patyki itd. i nie ważne, czy zima, czy lato, czy deszcz, idę do lasu i łazimy. Skoro taki jamnik musi się wybiegać, to co dopiero pitbull czy amstaf... Miałam bokserkę, i z nią nabrałam nawyku codziennych spacerów. słuchawki na uszy i się idzie, to dobre dla zdrowia itd. Ja uwielbiam spacery, i jeśli ktoś się decyduje na psa, to powinien wiedzieć, jakie są obowiązki... Nie wiem, powinno się podpisywać umowę, i właściciele powinni być sprawdzani -.- Moja kuzynka kupiła mieszkanko od pana który miał dwa psy, podobno jakieś kundle takie "do kolan" które od kilku lat nie były wyprowadzane...
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 16:24   #245
paulinka1128
Zadomowienie

Niedaleko mojego domu w polsce jest polana, kilka razy juz widziałam ludzi z psami:
Wlasciciel jezdzi przez polane autem a pies biegnie za nim, 15 minut i pies wybiegany.....
Stary 2012-06-03, 16:40   #246
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Tutaj ludzie biorą rower, psa na smyczy przyczepiają i jadą na wycieczkę.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 16:50   #247
Asji
Zadomowienie

Cytat:
Dobre
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell
Moja kuzynka kupiła mieszkanko od pana który miał dwa psy, podobno jakieś kundle takie "do kolan" które od kilku lat nie były wyprowadzane...
To już podchodzi pewnie pod znęcanie się. Nie wyobrażam sobie, że pies jest zamknięty przez tyle czasu w mieszkaniu, przecież to dla niego męczarnia

Edytowane przez Asji
Czas edycji: 2012-06-03 o 19:48
Asji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 18:45   #248
ha psi
Wtajemniczenie

masakra ta historia z psem
może zgłoś to do UWAGI

i kiedy spada tyle gwiazd
ja chcę ocalić choćby Nas..

Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst:
"korzystamy z tego konta w kilka osób,
wcześniej pisała koleżanka
a teraz przedstawiam swój problem.."
ha psi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 19:41   #249
Olivvek
Zadomowienie

Co do psa powiem krótko: Ja ******** ***** co za ******** tępa ****** zamknąć ją z tym psem w klatce, niech się miziają.

A tak spokojniej, to próbowałabym pytać policajtów, czy będzie jakaś sprawa, coś? Interesowałoby mnie to jako świadka. Nie wiem czy by to przeszło, ale może pozwoliłoby mieć jakiś pogląd na sytuację, np. pomyśleć, czy już pytać sąsiadów, czy idziemy grupą do sądu.

A zupełnie z innej beczki- przypomniało mi się właśnie, że rozwala mnie Dove, który produkuje kostki i płyny myjące, jak ognia unikając prostego i pięknego słowa MYDŁO
Mi tam jednakowo wszystko ściąga i wysusza skórę
Stary 2012-06-03, 21:12   #250
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Olivvek Pokaż wiadomość
Marzena17, m.in. o tym puci puci judziudziu miał skecz Abelard z kabaretu Limo na sopockiej nocy kabaretowej
http://www.youtube.com/watch?v=djDK7L70hxY

Cytat:
Napisane przez TheKey Pokaż wiadomość
Dziwią mnie panie w urzędzie, które wpisują dane do komputera przy pomocy dwóch palców
Ja też piszę dwoma palcami, znacznie szybciej niż wiele osób, które używają wszystkich.

Sytuacja z psem straszna. Żal mi tej właścicielki zagryzionego psa.
Stary 2012-06-03, 21:58   #251
ha psi
Wtajemniczenie

chciałam napisać że też piszę 2 palcami ale właśnie się zorientowałam że używam 5 palców
no ale żeby mieć każdy paluch dostosowany do każdego klawisza jak w mistrzu klawiatury za czasów informatyki w szkole podstawowej i pisaniu na ocenę w tym programie to aż tak uzdolniona nie jestem po jakichś 13 latach mojej przygody z komputerem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 22:38   #252
Brangien
Rozeznanie

Ja też używam około 5-6 palców do pisania, moje ręce są nieprzystosowane do pisania tak jak w Mistrzu Klawiatury (a mam go od zawsze zainstalowanego). Nigdy nie używam małego palca i nie mogę dosięgnąć T i Y.

Edit: a pracuję w placówce publicznej, ale wstyd No ale na usprawiedliwienie mam, że piszę jednak dość szybko i jednak w miarę bezwzrokowo.

Edytowane przez Brangien
Czas edycji: 2012-06-03 o 22:40
Brangien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:01   #253
Sondrina
BAN stały

Dziwię się, że ludzie marudzą, jak im źle, ale gdy mają okazję to zmienić, to powtarzają dawne błędy. Przy wyborze kursów zmiennych zawsze jest ciekawie... Pytam dzisiaj koleżanki, czy już wie, na co chciałaby pójść. Ona na to, że tak. Okazało się, że chce iść na kurs do pani prof., z którą miała w tym semestrze zajęcia i na którą narzekała, że nic nie tłumaczy, ciągle się czepia, zajęcia są nudne i kończą się po czasie... Zawsze podkreślała, ze przez ten dodatkowy kwadrans zajęć, ucieka jej pociąg... Zapytałam, czy ten przedmiot ją zainteresował. Odparła, że nie. Zastanawiam się, po co go bierze, skoro można wybrać wiele innych. Ciekawszych, z bardziej zaangażowanymi prowadzącymi, którzy zajęcia kończą zgodnie z czasem.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Brangien Pokaż wiadomość
Ja też używam około 5-6 palców do pisania, moje ręce są nieprzystosowane do pisania tak jak w Mistrzu Klawiatury (a mam go od zawsze zainstalowanego). Nigdy nie używam małego palca i nie mogę dosięgnąć T i Y.

Edit: a pracuję w placówce publicznej, ale wstyd No ale na usprawiedliwienie mam, że piszę jednak dość szybko i jednak w miarę bezwzrokowo.
Ja używam 6 palców i piszę bezwzrokowo. Idzie mi to szybko, więc nie patrzę się na to, co ludzie mówią na ten temat. I jakie są zalecenia. Nawet dwoma pisze się mi się szybko

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Też go widziałam i myślałam, że padnę... Nie wiem, czy ludzie naprawdę nie wiedzą, jak się czyści wannę? I do tego potrzebują udziału w telewizyjnym show?
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:25   #254
Stace
Zakorzenienie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3447551 0]Sytuacja z dzisiejszego poranka. Parę minut po 4-tej. Kobieta wychodzi z klatki i wypuszcza psa - pittbula, bez obroży i kagańca. Sama w szlafroku wraca do domu. Pies widać młody. Biega po podwórku, załatwia potrzeby fizjologiczne, węszy. Nagle na horyzoncie pojawia się znajoma z widzenia starsza pani ze swoim czworonogiem. Owczarek szkocki collie kulejący na przednią łapę. Pies wiekowy, wiernie idzie u boku właścicielki. Pitbul zwęszył psa, przybrał postawę "bojową" i gdy tylko owczarek nieco się oddalił od kobiety to rzucił mu się do gardła. Połowa dzielnicy postawiona na nogi wygląda przez okna, skowyt był tak donośny, że gardło mi się zacisnęło. Pitbul tak zacisnął zęby na gardle owczarka i szarpał, że pies nie miał możliwości uwolnienia się. W obronie ugryzł go kilka razy ale silny pitbul powalił owszarka Pies był kulejący, nie miał jak się bronić Starsza pani zaczęła okładać do znalezionym kijem ale to nic nie dało. Z sąsiedniego bloku wybiegł mężczyzna z kubłem wody, oblał pitbula, próbwał go odciągnąć ale pies stale dusił owczarka. Właścicielka pitbula wyszła na chwilę, zobaczyłą co się dzieje i uciekła do domu! Pies zdychał w męczarniach wykrwawiając się na śmierć. Jak tylko zobaczyłam całą sytuację chwyciłam za telefon i zadzwoniłam na policję, ale kazali mi dzwonić do straży miejskiej. Jak sie okazało, chyba nie byłam jedyna w swoich poczynaniach, ponieważ kilka minut później przyjechał radiowóz. Pies młody, zaczął się do nich łasić!

Ten widok był męczarnią. Jak tak można! Jak można psa tej rasy bez kagańca i bezpośredniej opieki wypuścić z domu?! Jestem zszokowana takim postępowaniem. Całe szczęście, że tamtędy nie przechodził rodzic z małym dzieckiem. Aż strach pomyśleć, co ten pies mógłby zrobić...[/QUOTE]
Aż mi się płakać zachciało podczas czytania tego, bo kocham zwierzęta . Co za kretynka z tej baby

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:32   #255
Brangien
Rozeznanie

Jeszcze chciałabym na dobranoc wylać kubeł żółci, wszelkie zarzuty o internetowe hejterstwo są prawidłowe.

1. Dziwi mnie podforum Wyliczanki - w opisie jest napisane "bez rozwijania dyskusji". To na co to komu, skoro nie można podyskutować? Czy w ogóle to ktoś czyta czy tylko się tam wchodzi, żeby nabić posty?

2. Irytują mnie rymowane nazwy wątków, na pewno każda z was może podać jakiś radośnie dziwny przykład ze ślubnego, didkowego, pazurkowego i innych słitaśnych podforów
Ostatnie mnie zmieliło.

Koniec hejtowania na dziś, dziękuję, dobranoc.

Edytowane przez Brangien
Czas edycji: 2012-06-03 o 23:35
Brangien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:39   #256
Dovahkiin
Raczkowanie

Dziwi mnie ludzka naiwność. Ktoś zmienia nick na wizażu, za nic nie chce ujawnić jak brzmiał poprzedni nick ale twardo wali tymi samymi historyjkami, które opisywała wielokrotnie z poprzedniego nicku. I myśli, że nadal jest nierozpoznawalna i anonimowa...

biust: 93cm
pod: 78cm
brzuch: 69...
biodra: 98cm...
udo: 57cm
/46cm
ręka: 29cm
łydka: 38cm
30.05.12
Dovahkiin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:43   #257
Chatul
ma zielone pojęcie

Dziwi mnie, że niektórych irytują rymowane tytuły wątków.
Stary 2012-06-03, 23:45   #258
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brangien Pokaż wiadomość
Jeszcze chciałabym na dobranoc wylać kubeł żółci, wszelkie zarzuty o internetowe hejterstwo są prawidłowe.

1. Dziwi mnie podforum Wyliczanki - w opisie jest napisane "bez rozwijania dyskusji". To na co to komu, skoro nie można podyskutować? Czy w ogóle to ktoś czyta czy tylko się tam wchodzi, żeby nabić posty?

2. Irytują mnie rymowane nazwy wątków, na pewno każda z was może podać jakiś radośnie dziwny przykład ze ślubnego, didkowego, pazurkowego i innych słitaśnych podforów
Ostatnie mnie zmieliło.

Koniec hejtowania na dziś, dziękuję, dobranoc.
Myślę tak samo!

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że niektórych irytują rymowane tytuły wątków.
Bo jakby to było jakoś zgrabnie zrymowane, a nie zaczynamy-sr*amy (przepraszam ) jak w szkole specjalnej.
Stary 2012-06-03, 23:48   #259
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Bo jakby to było jakoś zgrabnie zrymowane, a nie zaczynamy-sr*amy (przepraszam ) jak w szkole specjalnej.
Też nie jestem miłośniczką rymów gramatycznych, ale jakoś nie rażą mnie takie w tytułach wątków. Zwłaszcza, że to nie tytuły wątków na jakimś forum poetyckim, lecz tytuły wątków na podforum plotkowym.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 23:56   #260
ha psi
Wtajemniczenie

myślisz że chcę być anonimowa dla Ciebie czy dla kogoś kto mnie zna w życiu realnym?

Stary 2012-06-03, 23:59   #261
Dovahkiin
Raczkowanie

Myślę, że jak chcesz być anonimowa dla kogoś, kogo znasz w życiu realnym to powinnaś się bardziej postarać

/46cm
30.05.12
Stary 2012-06-04, 00:05   #262
ha psi
Wtajemniczenie

a ja myślę że nikt mi nie będzie rozkazywał..
bo nie wierzę że masz konto od maja i znasz mnie w ten sposób od 2009 r i przeczytałaś widocznie wszystkie moje 24 tys postów ..

a co do ludzkich zachowań które mnie irytują dodam że nie lubię tchórzliwych ludzi którzy nie potrafią czegoś powiedzieć wprost z własnego konta na wizażu tylko zakładają nowe konto aby pośledzić kogoś innego i mu przy okazji podogryzać..
no ciekawa jestem kto to taki "odważny" się znalazł.. żal mi Cię

Stary 2012-06-04, 00:08   #263
Dovahkiin
Raczkowanie

Tobie się wydaje, że specjalnie po to założyłam nowe konto? Ojjj nie pochlebiaj sobie

To JEST moje własne konto na wizażu. I z niego napisałam wprost, w tym wątku, stronę czy dwie wcześniej. Nie zareagowałaś ale jak widać wystarczy być upartym...

/46cm
30.05.12

Edytowane przez Dovahkiin
Czas edycji: 2012-06-04 o 00:09

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 00:15   #264
ha psi
Wtajemniczenie

masz 42 wiadomości
masz konto od maja
i to jest twoje jedyne konto
i dopiero poznałaś wizaż
i już wiesz o czym pisałam w 2009 r ..

faaaaaaaajnie

nie zareagowałam bo może nie miałam ochoty odpowiadać obcej mi osobie na takie pytania.. wybacz ale niektóre wizażanki znam w sieci już dobrych kilka lat a twoje 42 postów i konto założone w maju doprowadza mnie do ataku śmiechu

zajmij się łaskawie swoim życiem .. nie mam zamiaru się wdawać w bezsensowne kłótnie i śledzenie wizażowych afer kto jest kim i ile ma kont na wizażu

Stary 2012-06-04, 00:19   #265
Dovahkiin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ha psi Pokaż wiadomość
masz 42 wiadomości
masz konto od maja
i to jest twoje jedyne konto
i dopiero poznałaś wizaż
i już wiesz o czym pisałam w 2009 r ..

faaaaaaaajnie

nie zareagowałam bo może nie miałam ochoty odpowiadać obcej mi osobie na takie pytania.. wybacz ale niektóre wizażanki znam w sieci już dobrych kilka lat a twoje 42 postów i konto założone w maju doprowadza mnie do ataku śmiechu

zajmij się łaskawie swoim życiem .. nie mam zamiaru się wdawać w bezsensowne kłótnie i śledzenie wizażowych afer kto jest kim i ile ma kont na wizażu
A gdzie ty wyczytałaś, że jest to moje jedyne konto? Jest moje bo poprzednie porzuciłam i tyle. Które też było moje.

Ale po kiego ty mi się teraz tłumaczysz? Ja dostałam potwierdzenie kim jesteś i tyle, swoje uzyskałam. Ucieszyłam się, bo wcześniej byłam zmartwiona, że może istnieją na świecie dwie takie osoby ale na szczęście jesteś jedyna i niepowtarzalna i niech tak zostanie

/46cm
30.05.12
Stary 2012-06-04, 00:27   #266
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dovahkiin nie rozumiem, to ona ma jakis obowiazek oficjalnie potwierdzic jaki miala wczesniej nick? nie klamie, nie wypiera się, nie ma obowiazku sie nikomu tlumaczyc, niczego zlego nie zrobila. jak masz cos do niej prywatnie, to jak sama nazwa wskazuje, pisz prywatna wiadomosc

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-06-04 o 00:29
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 00:30   #267
ha psi
Wtajemniczenie

chciałam coś napisać ale mam to w co sobie myślisz idę spać

albo część napiszę..

sprawiło Ci frajdę że "domyśliłaś się" kim jestem?
poważnie nie masz ciekawszych rzeczy do roboty?
pomogłabyś jakiejś dziewczynce na intymnym albo na seksie w jakiejś ciąży z palca może przynajmniej by coś z tego pożytku było.. a TO to nie wiem co miało na celu

taka odważna jesteś to mi napisz na PW jaki Ty miałaś nick wtedy będzie dla mnie powiedzeniem wprost a nie że ty się chowasz pod nowym
żałosne.. na prawdę

Myślę że możemy zakończyć głupi offtop bo nie ma on nic związanego z tym wątkiem a wszystkie żale i frustracje w moim kierunku proszę kierować na PW a nie zaśmiecać wątki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 00:33   #268
Dovahkiin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Dovahkiin nie rozumiem, to ona ma jakis obowiazek oficjalnie potwierdzic jaki miala wczesniej nick? nie klamie, nie wypiera się, nie ma obowiazku sie nikomu tlumaczyc, niczego zlego nie zrobila. jak masz cos do niej prywatnie, to jak sama nazwa wskazuje, pisz prywatna wiadomosc
A skąd, ja jej każę? Ja napisałam co mnie dziwi, a że dziewczyna sama zaczęła dyskusję to jej sprawa.

Tak jak napisałam wyżej, ja powiedziałam o tym co mnie dziwi, ty zaczęłaś ot, ja sama napisałam, że nie mam pojęcia po co ty mi się tłumaczysz.
A mówić ci kim jestem nie będę bo cię zwyczajnie nie lubię.
I najwyraźniej sprawiło mi frajdę domyślenie się kim jesteś i tak, miałam chwilę, którą mogłam na poświęcić. Ja się w twój czas i 30 postów na dzień nie wtrącam, nie widzę powodu, dla którego ty miałabyś się wtrącać w mój.

/46cm
30.05.12

Edytowane przez Dovahkiin
Czas edycji: 2012-06-04 o 00:35
Stary 2012-06-04, 00:41   #269
ha psi
Wtajemniczenie

no bo jak ktoś do mnie pije jadem to mam siedzieć cicho?
Ty zaczęłaś ot bo to ty poruszyłaś ten temat.. i ja się nie tłumaczę tylko Ci odpowiadam na chamskie docinki..

Stary 2012-06-04, 00:45   #270
Dovahkiin
Raczkowanie

Ciekawa jestem, w którym miejscu byłam chamska

eot z mojej strony, papa

/46cm
30.05.12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości