Chłopak w damskich ciuchach. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-11, 17:10   #241
wieczna_urlopowiczka
BAN stały

Dot.: Chłopak w damskich ciuchach.

Cytat:
Myślę, że chce dalej bawić się w swój żałosny wątek, który wizażanki uznały za wyczerpany i już nudzący. Bo ile można karmić trolla?

to na miliard procent prowokacja, komu by się chciało posiać tyle o kiecusiach i balerinusiach A poza tym może mu się transfer neta w komórce niedługo skończy
wieczna_urlopowiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 17:18   #242
pawel2012
Raczkowanie

Myślisz, że chciałoby mi się pisać o tym gdyby mnie ten problem nie dotyczył? Zdajesz sobie sprawę jaki to jest dla mnie wysiłek psychiczny?
pawel2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 17:19   #243
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawel2012 Pokaż wiadomość
Trollem to może Ty jesteś bo to co piszesz ma niewiele wspólnego z tematem i może zajmij się tym co Ty masz pod czapką? Mogłabyś się więcej nie udzielać?
Pod moją czapeczką jest wszystko w najlepszy porządku

Nie, nie mogłabym. Póki co mam inny kaprys

Cytat:
Napisane przez wieczna_urlopowiczka Pokaż wiadomość

to na miliard procent prowokacja, komu by się chciało posiać tyle o kiecusiach i balerinusiach A poza tym może mu się transfer neta w komórce niedługo skończy
haha no ! nawet nam- babom nudzi się w końcu gadanie o butach, torebkach i bluzeczkach. Ile można
Miejmy nadzieję, że już niedługo
Stary 2012-08-11, 17:29   #244
pawel2012
Raczkowanie

Jakbyście nie mogły gadać o tym otwarcie przez kilkanaście lat to podejrzewam, że szybko byście nie skończyły.
Nie mam już sił przekonywać Was, że nie jestem trollem.
Liczyłem na pomoc, ale się przeliczyłem.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Pod moją czapeczką jest wszystko w najlepszy porządku

Nie, nie mogłabym. Póki co mam inny kaprys
Chyba jednak nie jest wszystko w porządku, ponieważ oceniasz ludzi zbyt pochopnie i w tym momencie to właśnie Ty jesteś trollem. Poza tym Twoja kultura też pozostawia wiele do życzenia.
Stary 2012-08-11, 17:32   #245
wieczna_urlopowiczka
BAN stały

ile można? Do porzygu, do ekstazy, aż do modowego transu

tylko te balerinusie z alla to bardziej są związane z dysko polo i szmateksami niż z modą

czas chyba olać ten wątek

Edytowane przez wieczna_urlopowiczka
Czas edycji: 2012-08-11 o 17:33
Stary 2012-08-11, 17:36   #246
pawel2012
Raczkowanie

To olej i tak do tematu nic nie wnosisz. Postaw się w mojej sytuacji.
Stary 2012-08-11, 17:47   #247
wieczna_urlopowiczka
BAN stały

nie mogę, bo mam pewien szczegół anatomiczny pięknie nazwany waginą. Mi wypada chodzić w kiecusi i kurtałce
Stary 2012-08-11, 17:58   #248
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:
Liczyłem na pomoc, ale się przeliczyłem.
W czymś jeszcze mamy Ci pomóc?
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 18:04   #249
_indestructible
Raczkowanie

Cytat:
Trollem to może Ty jesteś bo to co piszesz ma niewiele wspólnego z tematem i może zajmij się tym co Ty masz pod czapką? Mogłabyś się więcej nie udzielać?
Niewiele wspólnego?
Nie powiedziałabym , poświęca czas i stara wytłumaczyć ci na czym ta sytuacja polega w oczach innych ludzi, spróbuj przyjąć do wiadomości czyjeś zdanie, bo nie sądze żebyś w realnym świecie spotkał się z większym zrozumieniem...
Oczekujesz tolerancji, a sam nie akceptujesz wypowiedzi, które ci nie pasują i się oburzasz
oj, nieładnie...
_indestructible jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 18:39   #250
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dobrze pamiętam ktoś chyba wcześniej napisał, że mogłoby to lepiej wyglądać, niż twarz w 100% męska, ale na pewno nie robiłbym tego by poczuć się kobietą tylko co najwyżej żeby na pierwszy rzut oka wyglądać jak kobieta. Choć w ogóle nie wiem czy to jest dobry pomysł z tym makijażem. Może uważacie, że powinienem od tego zacząć? Czy zostawić to na sam koniec albo może w ogóle tego nie robić?

A jakie buty i co na górę można założyć zimą, albo wczesną wiosną do jeansowej miniówki i czarnych kryjących rajstop?
najpierw twierdzisz, że chcesz nosić damskie ciuchy, bo bardziej podobają Ci się niż męskie; a teraz rozpatrujesz kwestię makijażu, by upodobnić się do kobiety
Stary 2012-08-11, 18:49   #251
pawel2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
W czymś jeszcze mamy Ci pomóc?
Na przykład pytałem się jakie buty i jaką górę tzn. jaki płaszcz/kurtka można założyć zimą do jeansowej miniówki/szortów i czarnych kryjących rajstop?
I co z tym makijażem? Czy się za to brać czy nie? Jeżeli chodzi o fryzurę to raczej na razie tylko peruka wchodzi w grę ponieważ tydzień temu ogoliłem głowę na 5mm.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
najpierw twierdzisz, że chcesz nosić damskie ciuchy, bo bardziej podobają Ci się niż męskie; a teraz rozpatrujesz kwestię makijażu, by upodobnić się do kobiety
Jeżeli ten makijaż miałby zmniejszyć szok otoczenia to może nie jest to taki zły pomysł?
Stary 2012-08-11, 18:50   #252
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

Jeżeli ten makijaż miałby zmniejszyć szok otoczenia to może nie jest to taki zły pomysł?
gdybyś chciał zmniejszyć szok otoczenia, to musiałbyś zrezygnować z damskich ciuchów, makijażu i peruk.
Stary 2012-08-11, 18:56   #253
pawel2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _indestructible Pokaż wiadomość
Niewiele wspólnego?
Nie powiedziałabym , poświęca czas i stara wytłumaczyć ci na czym ta sytuacja polega w oczach innych ludzi, spróbuj przyjąć do wiadomości czyjeś zdanie, bo nie sądze żebyś w realnym świecie spotkał się z większym zrozumieniem...
Oczekujesz tolerancji, a sam nie akceptujesz wypowiedzi, które ci nie pasują i się oburzasz
oj, nieładnie...
Ja już postanowiłem, że będę chodził w damskich ciuchach i tutaj chciałem zasięgnąć porad w sprawie ciuchów i oswajania najbliższych. Nie szukam odpowiedzi na pytanie czy mi to wypada czy nie.

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
gdybyś chciał zmniejszyć szok otoczenia, to musiałbyś zrezygnować z damskich ciuchów, makijażu i peruk.
Czyli uważasz, że facet w damskich ciuchach bez względu na to czy w makijażu czy bez i tak będzie szokował?
Stary 2012-08-11, 18:57   #254
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Bądźmy realistami. Piękne historie o zmianach i akceptacji to jedno, ale nie ma co oczekiwać by ludzie, którzy od wielu lat wiedzą, że kiecka jest dla bab nagle zaakceptowali 'pędzącą do przodu modę' i nie potępiali noszenia jej przez facetów.
To trochę jak przekonywanie starej, moherowej, konserwatywnej babci z kółka Radia Maryja, że Rydzyk to zło a muzyka metalowa wcale nie ma nic wspólnego z satanizmem. Pewnie jakąś tam przekonasz, ale cała reszta pójdzie odprawiać egzorcyzmy
Jasne, że ludzie żyjący obecnie mogą nie zaakceptować tego, że facet chodzi w spódnicy. Tak samo, jak w XIX wieku wiele osób nie akceptowało tego, że część facetów śpi w piżamie, a nie koszuli nocnej. A teraz jakoś facet śpiący w piżamie nie budzi zdziwienia (za to ten śpiący w koszuli nocnej, mógłby). Normy społeczne się zmieniają, po prostu. Nie z dnia na dzień, ale przez dłuższy czas, zwykle powoli i stopniowo. Choć niekiedy towarzyszą temu głosy niezadowolonych osób.

Cytat:
Oceniamy na podstawie pozorów- więc jednak nasze odzienie ma wpływ na odbiór naszej seksualności
To prawda, ubiór również ma wpływ na ocenę naszej seksualności. Przynajmniej ubiór zarezerwowany tylko dla jednej płci, bo jak zobaczę, że ktoś tam ma na nogach np. glany, to nie stwierdzę na podstawie tego, czy to kobieta czy mężczyzna. Gdyby mężczyźni zaczęli nosić spódnice, pewnie podobnie byłoby ze spódnicami Zwłaszcza, że fakt, że mężczyźni nie mogą nosić spódnic, to tylko kwestia kultury i tradycji, a to można zmienić

Cytat:
Nadal nie ma pełnej akceptacji takich osób.
To prawda. Ale akceptacja teraz jest większa niż była wiele lat temu. Za kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt lat, może będzie jeszcze większa.

Cytat:
Zresztą gdzie jest granica tych zmian?
Nie ma tutaj sztywnej granicy. Granicą jest pewnie czas potrzebny na wprowadzenie pewnych zmian oraz zwyczajna potrzeba społeczna, by pewne zmiany wprowadzić. Przynajmniej takie mam odczucie.

Cytat:
Nie trzeba być specjalistą by dostrzec, że ma coś nie teges pod czapką
Stwierdzenie, że ktoś zachowuje się jakby miał jakieś zaburzenia i polecenie mu wizyty u specjalisty jest jak najbardziej sensowne. Za to nie ogarniam stawiania diagnozy przez internet na podstawie tego, co jest na Wikipedii
Stary 2012-08-11, 19:00   #255
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:
Na przykład pytałem się jakie buty i jaką górę tzn. jaki płaszcz/kurtka można założyć zimą do jeansowej miniówki/szortów i czarnych kryjących rajstop?
I co z tym makijażem? Czy się za to brać czy nie? Jeżeli chodzi o fryzurę to raczej na razie tylko peruka wchodzi w grę ponieważ tydzień temu ogoliłem głowę na 5mm.
Bosze, jak rozumiem, jeśli ktoś nie odpowie na choć jedno z Twoich pytań, to od razu jest foch, bo "szukałeś pomocy, ale się przeliczyłeś"?
Noś co chcesz. Czegokolwiek byś nie założył, ludzie będą patrzeć na Ciebie jak na dziwaka, więc po co pytasz, co masz założyć?
Jeśli mi się podoba pikowana ramoneska w czerwoną panterkę z pomarańczowym kożuszkiem w grochy, to też sobie taką kupisz?

Chcesz sobie zrobić makijaż, to sobie zrób. Chcesz sobie kupić perukę, to sobie kup.
Ciekawym jest dla mnie to, że nie wkleisz tutaj swojego zdjęcia, bo nie jesteś na to gotowy, ale czujesz się gotowy na to, żeby wyjść na ulicę w spódnicy .
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 19:06   #256
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Jesteś wirtualnym psychologiem i seksuologiem, że z taką pewnością wystawiać mu diagnozę? I to popierając się Wikipedią?
Do tego nie trzeba byś psychologiem, tak jak nie trzeba być weterynarzem, żeby rozpoznac konia. On nie przebiera się bo musi ,bo jest np. aktorem, tancerzem, modelem, ale lubi się upodabniać do kobiety, więc jest transwestytą innej możliwości nie ma.
Ale jeśli się mylę i to jest inne zaburzenie to właśnie poleciłam mu psychologa przecież ... choćby przyda sie przed rozmową z rodziną lub pomoże mu zaakceptować to kim jest.
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 19:09   #257
pawel2012
Raczkowanie

W spódnicy zamierzam wyjść dopiero z ok. pół roku. Na razie planuję chodzić w spodniach, później w szortach, a następnie w tunice i legginsach.
Nie podobają mi się krzykliwe kolory, wolę te bardziej stonowane.
Liczyłem na jakieś propozycje odnośnie tych butów i zimowej kurtki/płaszcza.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
Do tego nie trzeba byś psychologiem, tak jak nie trzeba być weterynarzem, żeby rozpoznac konia. On nie przebiera się bo musi ,bo jest np. aktorem, tancerzem, modelem, ale lubi się upodabniać do kobiety, więc jest transwestytą innej możliwości nie ma.
Ale jeśli się mylę i to jest inne zaburzenie to właśnie poleciłam mu psychologa przecież ... choćby przyda sie przed rozmową z rodziną lub pomoże mu zaakceptować to kim jest.
Nie jestem transwestytą ponieważ nawet jak ubiorę się w damskie ciuchy to cały czas czuję się facetem.
Stary 2012-08-11, 19:10   #258
WhiteCherry
Zakorzenienie

Chatul, no przyznaj, że facet w damskich ciuchach (typowo damskich, np. króciutka mini i szpilki) makijażu i peruce musi mieć jakieś zaburzenie, co do tego nie ma wątpliwości i nie trzeba być psychologiem, by to stwierdzić. Psycholog po prostu potrafiłby to w specjalistyczny sposób nazwać

transwestyci też czują się facetami, więc Twoja teoria upada, Pawełku
Cytat:

Czyli uważasz, że facet w damskich ciuchach bez względu na to czy w makijażu czy bez i tak będzie szokował?
http://1.bp.blogspot.com/-T3m_k86Bvv...u_dont_say.png
Stary 2012-08-11, 19:12   #259
rousse
BAN stały

Zastanawia mnie jak czułbyś się w towarzystwie innych mężczyzn ubranych jak kobiety? Lepiej niż w towarzystwie kobiet? Chciałbyś żeby inni faceci tak się ubierali, serio- chciałbyś oglądać jakiegoś faceta w obcisłych leginsach ukazujących szczegóły jego anatomii?
Tylko jedna wada- wtedy byś już nei szokował...

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Nie jestem transwestytą ponieważ nawet jak ubiorę się w damskie ciuchy to cały czas czuję się facetem.
Ale transwestyci czują się facetami, nie chcą zmieniać płci. Poleciłeś mi wikipedię , a sam nie przeczytałeś tam jest to napisane.
Stary 2012-08-11, 19:18   #260
sloniatko007
Wtajemniczenie

GG do sloniatko007

Cytat:
Myślisz, że chciałoby mi się pisać o tym gdyby mnie ten problem nie dotyczył? Zdajesz sobie sprawę jaki to jest dla mnie wysiłek psychiczny?
A Ty zdajesz sobie sprawe z tego jaki to wysiłek psychiczny dla większości udzielających się w tym watku kobiet zrozumieć faceta ktory chce ubierać się jak baba?I który w dodatku potrafi tylko nawijać ciągle o tym że oczekuje pomocy?
Chłopie jak chcesz sobie pomóc skończ tą żenade,idz na piwo albo zrób cokolwiek zamiast siedzieć na babskim forum i gledzić o tuniczkach i balerinkach bo zaczyna się to robić żenujace

Nowy,jesienny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473
sloniatko007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 19:22   #261
pawel2012
Raczkowanie

Cytat:
Zastanawia mnie jak czułbyś się w towarzystwie innych mężczyzn ubranych jak kobiety? Lepiej niż w towarzystwie kobiet?
Chcesz mi teraz wmówić, że jestem gejem? Nie uda Ci się to bo gejem nie jestem.

,,Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) – upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej''
Ja nie zachowuję się jak kobieta i nie osiągam raczej jakiejś satysfakcji emocjonalnej. Jak już bardzo chcesz to możesz uznać, że jestem transwestytą na 50%.
Stary 2012-08-11, 19:25   #262
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

,,Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) – upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej''
Ja nie zachowuję się jak kobieta i nie osiągam raczej jakiejś satysfakcji emocjonalnej. Jak już bardzo chcesz to możesz uznać, że jestem transwestytą na 50%.
gdybyś nie osiągał, to nie miałbyś aż takiej potrzeby bawienia się w kobietę i prezentowania tego światu ;-) zostawiłbyś to w sferze wyobraźni.
Stary 2012-08-11, 19:26   #263
sloniatko007
Wtajemniczenie

GG do sloniatko007

Pozatym,zamiast zaśmiecać forum polecam użyć na przyszłość wysukiwarki bo był już na wizazu i takie SZOKUJACE według Ciebie tematy.
Pomoge Ci skoro tak bardzo oczekujesz pomocy

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=267905-Zapoznaj się z tym wątkiem,jest zatytułowany UBRANIA DLA TRANS

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362027-Tutaj wątek o tolerancji wobec trans

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265516 I kolejny przykład wątku na temat mody dla trans

Tak więc bądz tak miły i uprzejmy i zamiast zakładać za chwile kolejny atek na "modowym" zapoznaj sie z tymi watkami.
Mysle ze tam znajdziesz wszelkie odpowiedzi na nurtujace Cie pytania

Nowy,jesienny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473
sloniatko007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 19:27   #264
pawel2012
Raczkowanie

Czy takie buty mogłyby pasować do jeansowej miniówki i kryjących rajstop?
http://moda.allegro.pl/saszki-kobiec...549505970.html
Tylko bez tej kokardy.
Stary 2012-08-11, 19:34   #265
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że ludzie żyjący obecnie mogą nie zaakceptować tego, że facet chodzi w spódnicy. Tak samo, jak w XIX wieku wiele osób nie akceptowało tego, że część facetów śpi w piżamie, a nie koszuli nocnej. A teraz jakoś facet śpiący w piżamie nie budzi zdziwienia (za to ten śpiący w koszuli nocnej, mógłby). Normy społeczne się zmieniają, po prostu. Nie z dnia na dzień, ale przez dłuższy czas, zwykle powoli i stopniowo. Choć niekiedy towarzyszą temu głosy niezadowolonych osób.
Jakby nie patrzeć w piżamie śpi się zazwyczaj w swoim własnym domu.
Są rzeczy, które się zmieniają i takie które na przestrzeni wieków wciąż pozostają takie same. Nie da się wszystkim dogodzić nigdy

Cytat:
Zwłaszcza, że fakt, że mężczyźni nie mogą nosić spódnic, to tylko kwestia kultury i tradycji, a to można zmienić
Pytanie tylko czy warto?
Dla mnie to usilne zacieranie granic pomiędzy płciami nie prowadzi do niczego dobrego.
Sądzę, że fajnie by było gdyby rzeczy zarezerwowane tylko dla kobiet- pozostały na kobietach, a rzeczy tylko dla mężczyzn- tylko na mężczyznach.
Natomiast jedna zmiana wymusza kolejne. No bo patrz: skoro teraz jakaś kobieta pokazuje się w gronie mężczyzn, to starając się pozostać atrakcyjną, podkreślić swoją kobiecość zakłada sukienkę. Co się stanie jeśli grupa tych mężczyzn też wyskoczy w kieckach? Ta kobieta będzie musiała wymyślić coś innego, nowego aby wyróżnić się z tłumu i zaznaczyć swoją seksualność. Co będzie kolejnym krokiem?

Cytat:
To prawda. Ale akceptacja teraz jest większa niż była wiele lat temu. Za kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt lat, może będzie jeszcze większa.
Jest większa, ale nie znaczy, że będzie jeszcze większa za kolejne lata. Może najzwyczajniej w świecie społeczeństwu się to nie podoba. Kolejne pokolenia również mogą uznać, że jest to nie atrakcyjne i nie akceptować tego w pełni.
Dobre pomysły są zazwyczaj podchwytywane dość szybko i dobrze przyjmują się w społeczeństwie.

Cytat:
Nie ma tutaj sztywnej granicy. Granicą jest pewnie czas potrzebny na wprowadzenie pewnych zmian oraz zwyczajna potrzeba społeczna, by pewne zmiany wprowadzić. Przynajmniej takie mam odczucie.
Myślisz, że nasze społeczeństwo chce kiecek dla facetów? Szczerze

Cytat:
Stwierdzenie, że ktoś zachowuje się jakby miał jakieś zaburzenia i polecenie mu wizyty u specjalisty jest jak najbardziej sensowne. Za to nie ogarniam stawiania diagnozy przez internet na podstawie tego, co jest na Wikipedii
Myślę, że to była tylko sugestia. Ale chyba zgodzisz się, że w takiej sytuacji pierwszym krokiem nie powinno być rozważanie wyższości leginsów nad rurkami lub szpilek nad balerinkami tylko wybranie się do specjalisty, który określi czy wszystko z naszymi 'odchyłami' jest ok?
Gdybym nagle poczuła potrzebę dopinania sobie penisa lub malowania wąsów to pierwsze co bym zrobiła, to pognała do dobrego psychologa.

Cytat:
Do tego nie trzeba byś psychologiem, tak jak nie trzeba być weterynarzem, żeby rozpoznac konia.

koń mnie rozwalił

Co tam rodzina ! Ważniejszy jest modny zimowy kożuszek

Cytat:
Chciałbyś żeby inni faceci tak się ubierali, serio- chciałbyś oglądać jakiegoś faceta w obcisłych leginsach ukazujących szczegóły jego anatomii?
Tylko jedna wada- wtedy byś już nei szokował...
Mnie tam już nic nie szokuje. Widziałam tle rzeczy w życiu, że facet w leginsach wżynających mu się między jajka to chyba nic takiego.
Stary 2012-08-11, 19:40   #266
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
tylko nie w Wall-Mart

http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/492...walmartu_szok/

http://fundir.org/gallery,najdziwnie...,3213,0,0.html

to tak for dżołk
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 19:40   #267
rousse
BAN stały

Cytat:

ubieranie się jak kobieta i malowanie, golenie nóg (o tym wszystkim wpsominałeś) to zachowywanie się jak kobieta...
Nie twierdzę , ze jesteś gejem.
Stary 2012-08-11, 19:42   #268
Wyimagin0wana
Raczkowanie

http://majleks.blogspot.com/ styl tego chłopaka jest odpowiednio dziewczęcy? Nie myślałeś, żeby ubierać się tak jak on? Myślę, że wygląda dość "pośrednio"- trochę baby i faceta.
Wyimagin0wana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 19:43   #269
rousse
BAN stały

Cytat:
Czy takie buty mogłyby pasować do jeansowej miniówki i kryjących rajstop?
http://moda.allegro.pl/saszki-kobiec...549505970.html
Tylko bez tej kokardy.
znowu kicz. Nie chcę cię załamać, ale teraz jest modny styl "męski" to prawda niestety dla Ciebie.
mokasyny, loafersy, buty motocyklowe, worker boots.
http://cdn03.devote.se/gallery/big/2...5ff68b7ae6.jpg

https://www.google.pl/search?q=worke...w=1280&bih=670

I modne są męskie koszule i oversizowe "męskie" marynarki

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-08-11 o 19:45
Stary 2012-08-11, 19:51   #270
pawel2012
Raczkowanie

Czy taki płaszcz mógłby pasować? http://moda.allegro.pl/japan-cristal...530653054.html

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Wyimagin0wana Pokaż wiadomość
http://majleks.blogspot.com/ styl tego chłopaka jest odpowiednio dziewczęcy? Nie myślałeś, żeby ubierać się tak jak on? Myślę, że wygląda dość "pośrednio"- trochę baby i faceta.
Niestety nie podoba mi się. Nie lubię stylu unisex, ani łącznia damskich ciuchów z męskimi jednocześnie, ale dzięki za zainteresowanie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości