|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ja i piosenki...
|
|
|
|
|
#242 |
|
BAN stały
|
Jezu mi naprawdę chodziło tylko Mother, która mam wrażenie przychodzi tu w jednym celu. Naprawdę jestem wdzięczna. Czytam Grudzińskiego, robię ćwiczenia Lapidy, staram się o korepetycje przez meila. Chodzi mi o to, że chciałam aby tu panowała miła atmosfera. Tylko o to. Jeśli nie doceniłam was to przepraszam. Założyłam oddzielny plik i skopiowałam wszystkie rady. Chodzi mi tylko o atmosferę.
ćwiczenie Lapidy - Ciemność. Biała karta na pulpicie. Singielka z prawej strony patrzy na mnie. Uśmiecha się. Karolina odgania muchy. Klaps. Moje palce przesuwają się po klawiaturze. Wystukuję, stuk, stuk, stuk. Zegar tyka i dopiero teraz to zauważam. Słychać cichy oddech mojej siostry, Karoliny, która chyba już śpi. Stukanie budzika, który wydaje się tykać w nieskończoność. Moje ciało nie pasuje do tej ciemności, bo już dawno powinnam zamknąć laptop i położyć się. Myszka w laptopie wydaje za głośny dźwięk, jakby chciała powiedzieć – idź już spać. Palce nierówno układają się, ale to nie ważne. Ten budzik naprawdę wydaje się tykać w nieskończoność. Biały modem z zielonym światełkiem ułożył się w załamaniu kołdry. To światełko też krzyczy ŚPIJ JUŻ. Gdyby nie Karolina, siedziałabym przynajmniej do pierwszej, Ps, jeśli chodzi o wiek to 24. Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-18 o 23:18 |
|
|
|
|
#243 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#245 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To ćwiczenie, o ile dobrze zrozumiałam polega na opisaniu tego, co widzisz/słyszysz. Twój modem do ciebie krzyczy? W dodatku z ostatniego zdania wynika, że ten modem ma na imię Karolina. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Fajnie, coś ostatnio mało emocji mam w życiu
|
||||
|
|
|
|
#246 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#248 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=634026&page=24 od postu 696 Niestety niejaka Ramona pousuwała swoje komentarze i może być Ci teraz ciężko zauważyć liczne niuanse wskazujące na winę/niwinę Maxineczki. Edytowane przez Mother Hedgehog Czas edycji: 2012-08-18 o 23:30 |
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, nie wiedziałam
Paskudny ze mnie prowo-manipulator
|
|
#250 |
|
BAN stały
|
Sory.
Boję się, że obudzę Karolinę, która śpi obok mnie w łóżku. Dlatego moje ciało wydaje się nie pasować do tej ciemności, jakby zawadzać jej. Zdecydowanie powinnam zamknąć laptop i iść spać. Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-18 o 23:35 |
|
|
|
|
#251 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzieki za linka Osz ty niedobra ty ![]() Ale wyczucie masz niezłe, jasnowidz normalnie ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ale nie powinnaś tego mi tłumaczyć - postaraj się napisać to tak, abym sama do tego doszła. |
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Tak tylko zauważyłam
, nie oceniam.
|
|
|
|
|
#256 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
BAN stały
|
Dokładnie 30 nie. Pisałam, że pod trzydziestkę.
Słuchajcie, mam pomysł. Może byśmy założyły taki wątek okołocopwritersko - dziennikarski? Bo wiele dziewczyn do mnie pisało na priv gdzie wysłać swoje teksty itd. Mogłyby w tym wątku też być nasze próby, albo ćwiczenia, takie o których pisała Lapida. Można by zaznaczać, na przykład że to ćwiczenie albo artykuł, wiersz. Albo jeśli ktoś zauważyłby błąd gramatyczny, powiedziałby. Mogłybyśmy też robić próbki sloganów reklamowych i zamieszczać informacje, co jest wówczas ważne. Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-19 o 00:05 |
|
|
|
|
#258 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
BAN stały
|
Oczywiście. I nie będziemy złościć się na niepochlebne uwagi. Ale trzeba by jakoś to poukładać, jak na forum dietetycznym, np literka R - redukcja... I też uwagi z tego wątku można pozbierać. Chyba że Lapida jest na mnie obrażona... Przepraszam.
Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-19 o 00:15 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem za
![]() moje ironiczne bluzgomiotacze ognia nie pasują na wizaż, ale chętnie się doedukuję.
|
|
#263 | |
|
Konto usunięte
|
Kobieto, weź się ogarnij. Czy lapida gdziekolwiek dała ci do zrozumienia, że się na ciebie obraża?
Przesadzasz. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() Czy mnie się wydaje czy tu było co innego?
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
BAN stały
|
To fajnie. Tylko musimy to jakoś obmyślić. Mogłyby też być tam linki do miejsc, gdzie odbywają się praktyki, warsztaty. Bo ważny jest pierwszy wpis, kodeks itp.
Może niech każda z nas przygotuje materiały, szczególnie te mądrzejsze . doświadczone. Ja też przygotuję to co wiem, chyba że to będzie złe.
Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-19 o 00:44 |
|
|
|
|
#265 | |||
|
Zakorzenienie
|
to jest normalnie mój ulubiony wątek od dawna
![]() słuchaj - dziewczyny piszą do Ciebie prosto z serca, szczerze, dzielą się z tobą swoją wewnętrzną zmysłowością i wrażliwością jak Ty możesz je tak okrutnie oceniać ? przecież one prosto z serca do Ciebie piszą, wyrażają swoje uczucia... znieczuliaą ! Cytat:
to jest KONKRETNY tekst ? ![]() - nadmiar "efektów dźwiękowych" (które absolutnie niczemu nie służą poza funkcją zapychaczy), średnio rozgarnięty trzylatek ogarnia, że jak zegar tyka to wydaje dźwięki i nie trzeba mu tego jakoś specjalnie namacalnie objawiać - "Moje ciało nie pasuje do tej ciemności, bo już dawno powinnam zamknąć laptop i położyć się" to tutaj to już po prostu szczyt taki kawał mi się przypomniał: leciały dwa bociany, jeden czarny drugi w lewo... tyle mniej więcej jest sensu w tym co napisałaś - krzyczące myszki i światełka oraz patrzące na Ciebie byty internetowe też są co najmniej udane... to jest wręcz konkret konkretny a czy to w czymś przeszkadza ![]() Cytat:
![]() acz pomysł spoko poza tym, że ja osobiście nikomu bym rad zawodowych nie udzielała bo jakoś tak mam, że lubię porozmawiać hobbystycznie ale za to za nikogo roboty nie lubię odwalać Cytat:
Zależy jak na to spojrzeć
|
|
|
|
#266 |
|
BAN stały
|
Nie, ja do ciebie nic nie miałam.
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj no było byyyyło, ale zmieniłam zdanie ![]() Demi ty szpiegu
|
|
|
#268 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój też. Tylko w kółko klikam "odśwież" ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- ![]() Przede mną takich rzeczy nie ukryjesz, muahahaha (sz'fak, nie ma emotki ze złowieszczym śmiechem)
|
||
|
|
|
|
#269 |
|
BAN stały
|
Ja mam informacje dotyczące pisania sloganów reklamowych, ale nie wiem czy są dobre. I książkę z ćwiczeniami na kreatywność Edwarda de Bono.
Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-19 o 00:50 |
|
|
|
|
#270 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Paskudny ze mnie prowo-manipulator