Infantylny wizaz... - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 17:16   #241
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Infantylny wizaz...

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Jakoś nie mam innej zaufanej osoby niż ja sama , której mogłabym coś opowiedzieć takiego dręczącego mnie. No TŻ-ta, ale jemu to zawsze wszystko opowiadam, więc się nie liczy

Da się! Moja (była już) przyjaciółka miała bardziej wystające żebra niż cycki E no, to i tak nieźle, że H. W sumie liczy się też cyferka podbiustowa, 65H to mało (według mnie). Zawsze mnie to śmieszy jak ktoś reaguje na stanik o rozmiarze D - "jezusie maryjo, toż to wielkie, spadochron! ". Jak się ludzie nie znają...
Nie, nie, nie, ja sobie nie ufam, wolę komuś innemu

No, ja mam 60-65 H (różne staniki, różne rozmiary -.-) i wszyscy dają mi góra C Mnie to pasuje, ani nie za duże, ani nie za małe
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 17:46   #242
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Nie, nie, nie, ja sobie nie ufam, wolę komuś innemu

No, ja mam 60-65 H (różne staniki, różne rozmiary -.-) i wszyscy dają mi góra C Mnie to pasuje, ani nie za duże, ani nie za małe
Taki z Ciebie zły człowiek, że sama sobie nie ufasz?

Wiadomo - co kto lubi, co się komu podoba Ja tam moje 80I uważam za idealne, ale dla kogoś może być za duże - miseczkę mojego stanika można założyć spokojnie na głowę jak czapkę Ale przy 179 cm wzrostu to wygląda dobrze, jakby miała 160 cm to może byłoby za dużo i obciążająco
Mi też mój rozmiar pasuje - nie za duży, nie za mały

Czyli co, temat przechodzi na cycki?
Stary 2012-09-01, 17:54   #243
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Taki z Ciebie zły człowiek, że sama sobie nie ufasz?

Czyli co, temat przechodzi na cycki?
Yap, w Yin i Yang, ja jestem Yin

Jak zawsze, w większości wątków prędzej czy później temat schodzi na cycki
Stary 2012-09-01, 17:58   #244
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Yap, w Yin i Yang, ja jestem Yin

Jak zawsze, w większości wątków prędzej czy później temat schodzi na cycki
Lepiej na cycki niż wieczne słowne mordobicie
Stary 2012-09-01, 18:00   #245
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Lepiej na cycki niż wieczne słowne mordobicie
Ano własnie, że też tu jeszcze jakiejś porządnej awantury nie było, żadnych banów ani karniaków... niezwykłe
Stary 2012-09-01, 19:42   #246
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Ano własnie, że też tu jeszcze jakiejś porządnej awantury nie było, żadnych banów ani karniaków... niezwykłe
Niesamowiteeee i niewiarygodneeee..... naleśniikkiiiiii
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 21:48   #247
newmoongirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakoś nie mam innej zaufanej osoby niż ja sama , której mogłabym coś opowiedzieć takiego dręczącego mnie. No TŻ-ta, ale jemu to zawsze wszystko opowiadam, więc się nie liczy

Da się! Moja (była już) przyjaciółka miała bardziej wystające żebra niż cycki E no, to i tak nieźle, że H. W sumie liczy się też cyferka podbiustowa, 65H to mało (według mnie). Zawsze mnie to śmieszy jak ktoś reaguje na stanik o rozmiarze D - "jezusie maryjo, toż to wielkie, spadochron! ". Jak się ludzie nie znają...
Właśnie, taki mały off top, ludzie się zawsze dziwią, że noszę C, "a do cycatych to raczej nie należę"

Edytowane przez newmoongirl
Czas edycji: 2012-09-01 o 21:50
newmoongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 21:56   #248
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Zakładam, że rozmiary podane przez Was pochodzą z miar sklepów brafitterskich. Fajnie, zawsze byłam ciekawa, jaki mam rzeczywisty rozmiar biustu. Tutaj nie mam nigdzie takiego sklepu. Dlatego noszę biustonosze z sieciówek i póki co mam 75C... przed ciążą miałam B
Stary 2012-09-01, 21:58   #249
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Zakładam, że rozmiary podane przez Was pochodzą z miar sklepów brafitterskich. Fajnie, zawsze byłam ciekawa, jaki mam rzeczywisty rozmiar biustu. Tutaj nie mam nigdzie takiego sklepu. Dlatego noszę biustonosze z sieciówek i póki co mam 75C... przed ciążą miałam B
Możesz sobie sama spróbowac sprawdzić, zmierzyć co trzeba i sprawdzić na tabelach rozmiarów w internecie
Stary 2012-09-01, 22:01   #250
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz sobie sama spróbowac sprawdzić, zmierzyć co trzeba i sprawdzić na tabelach rozmiarów w internecie
No tak... o tym nie pomyślałam. Ale mój biust zmienia rozmiar w zależności od ilości mleka w środku .

Czy gadanie o biustach jest infantylne?
Stary 2012-09-01, 22:05   #251
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko w brafitterskich sklepach kupuję staniki, bo na mój biust nie ma nigdzie indziej dobrego No i taki stanik to poezja dla biustu

Cytat:
A weź, te kalkulatory to jedne wielkie gwno. Przynajmniej dla mnie. Internet mi podał, że mój rozmiar to 90K, zamówiłam taki stanik z internetu i... za duży dwa razy Pod biustem to mogłabym się owinąć dwa razy, miseczki za duże - moja mama stwierdziła, że zrobi nam czapki na zimę z nich Poszłam do brafitterki, jest u mnie fajny sklep na starówce. Miła pani zmierzyła i wyszło - 80I. Zdziwiona byłam, ale dobra, niech pani tutaj swoją magię czyni. I co? Pani miała oczywiście rację

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2012-09-01 o 22:06
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 22:07   #252
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko w brafitterskich sklepach kupuję staniki, bo na mój biust nie ma nigdzie indziej dobrego No i taki stanik to poezja dla biustu

A weź, te kalkulatory to jedne wielkie gwno. Przynajmniej dla mnie. Internet mi podał, że mój rozmiar to 90K, zamówiłam taki stanik z internetu i... za duży dwa razy Pod biustem to mogłabym się owinąć dwa razy, miseczki za duże - moja mama stwierdziła, że zrobi nam czapki na zimę z nich Poszłam do brafitterki, jest u mnie fajny sklep na starówce. Miła pani zmierzyła i wyszło - 80I. Zdziwiona byłam, ale dobra, niech pani tutaj swoją magię czyni. I co? Pani miała oczywiście rację
Ja nawet będąc mleczną krówką na szczęście mogę znaleźć stanik w normalnym sklepie. Mogę zadać pytanie, czy kręgosłup od dużego biustu nie siada? Moja szwagierka ma G i narzeka strasznie. Ja płakałam jak mój brzuch był prawie większy ode mnie, bo tak mnie kręgosłup bolał, jak leżałam.
Stary 2012-09-01, 22:13   #253
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Czy gadanie o biustach jest infantylne?
Nie wiem Chyba nie, o ile nie zrobisz z nim suwaczka

Cytat:
A weź, te kalkulatory to jedne wielkie gwno. Przynajmniej dla mnie.
A ja nie mówię o kalkulatorach, tylko o tabelkach rozmiarów W tabelkach akurat wszystko mi się zgadza
Stary 2012-09-01, 22:15   #254
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Ja nawet będąc mleczną krówką na szczęście mogę znaleźć stanik w normalnym sklepie. Mogę zadać pytanie, czy kręgosłup od dużego biustu nie siada? Moja szwagierka ma G i narzeka strasznie. Ja płakałam jak mój brzuch był prawie większy ode mnie, bo tak mnie kręgosłup bolał, jak leżałam.
Napewno większe obciążenie niż przy małym biuście, niektóre boli, inne nie Moja siostra strasznie marudziła, ale popracowała nad mięśniami pleców i klatki piersiowej i jest lepiej, także to też może byc jakas opcja
Stary 2012-09-01, 22:15   #255
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Może by bolał, ale mam 179 cm wzrostu, plecy również dostosowane do tego wzrostu i biustu Także nawet go nie czuję.
A kręgosłup boli i tak, ale z innego powodu, mam dyskopatię operowaną dwa razy, odcinek lędźwiowy, do tego implant między dyskami, żeby się dalej nie p*eprzyło.. Taka rodzinna choroba, cóż poradzić. Jeszcze w ciąży nie byłam, ale wiem, że dla mnie to będzie bardzo niekorzystne. Pewnie całą przeleżę. Jak nawet zdrowe kobiety tak boli... Weź mnie nie strasz. Boję się, że coś mi się bardziej zepsuje z tym ciążowym brzuchem
Stary 2012-09-01, 22:17   #256
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Może by bolał, ale mam 179 cm wzrostu, plecy również dostosowane do tego wzrostu i biustu Także nawet go nie czuję.
A kręgosłup boli i tak, ale z innego powodu, mam dyskopatię operowaną dwa razy, odcinek lędźwiowy, do tego implant między dyskami, żeby się dalej nie p*eprzyło.. Taka rodzinna choroba, cóż poradzić. Jeszcze w ciąży nie byłam, ale wiem, że dla mnie to będzie bardzo niekorzystne. Pewnie całą przeleżę. Jak nawet zdrowe kobiety tak boli... Weź mnie nie strasz. Boję się, że coś mi się bardziej zepsuje z tym ciążowym brzuchem
To niefajnie . Oby Cię wózek ominął szerokim łukiem.

A da się zrobić suwaczek o zmieniającym się rozmiarze biustu w zależności od ilości mleka? To byłby szał
Stary 2012-09-01, 22:18   #257
201607231707
Konto usunięte

A nie wiem, ale to by było fajne
Stary 2012-09-01, 22:20   #258
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiem, ale to by było fajne
Czekam na bulwersy o epatowaniu laktacją, jako dorobkiem swojego życia . Nic na to nie poradzę, że się jaram tym, jak nie wiadomo co.
Stary 2012-09-01, 22:21   #259
visionAM
Zakorzenienie

Dziewczyny, skoro te kalkulatory są gwniane to możecie podrzucić linki do jakiś wiarygodnych tabelek wyznaczających rozmiar wg wymiarów?
Ostatnio trochę schudłam, biust zmalał, nie mogę teraz za nic w świecie dobrac sobie stanika :/
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 22:28   #260
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
To niefajnie . Oby Cię wózek ominął szerokim łukiem.

A da się zrobić suwaczek o zmieniającym się rozmiarze biustu w zależności od ilości mleka? To byłby szał

Też mam taką nadzieję, zobaczymy po ciąży A z kręgosłupem problemy ma połowa społeczeństwa, ale nie wie o tym, że to aż takie zwykle U mnie większość rodziny taka felerna - obie babcie, mama, tata trochę, siostra taty, siostry babci. I na mnie się to skumulowało

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Dziewczyny, skoro te kalkulatory są gwniane to możecie podrzucić linki do jakiś wiarygodnych tabelek wyznaczających rozmiar wg wymiarów?
Ostatnio trochę schudłam, biust zmalał, nie mogę teraz za nic w świecie dobrac sobie stanika :/
Poleciłabym Ci jednak brafitterkę Ona Ci to zrobi dobrze przynajmniej, bo przymierzysz te staniki w końcu. Ja poszłam do sklepu, pani mi pokazała jak się zakłada poprawnie stanik, przymierzyłam ich z 15. Pani latała, szukała, pomagała. Jeśli masz u siebie sklep brafitterski to nic Ci nie szkodzi spróbować
Stary 2012-09-01, 22:34   #261
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
http://stanikomania.blox.pl/2008/03/...-fitterka.html

A tu, proszę, o biuście karmiącym --> http://stanikomania.blox.pl/2009/01/...ymagajacy.html

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Poleciłabym Ci jednak brafitterkę Ona Ci to zrobi dobrze przynajmniej, bo przymierzysz te staniki w końcu. Ja poszłam do sklepu, pani mi pokazała jak się zakłada poprawnie stanik, przymierzyłam ich z 15. Pani latała, szukała, pomagała. Jeśli masz u siebie sklep brafitterski to nic Ci nie szkodzi spróbować
Prawda Samemu to jednak mozna tylko tak orientacyjnie, lepiej pójść do specjalisty
Stary 2012-09-01, 23:01   #262
Hultaj
BAN stały

odchudzanie jeszcze spoko, chociaż to nieco żenada kiedy ktoś od roku a i lepiej wiecznie obwieszcza, że chudnie tych swoich 5 kilo czy że nie je słodyczy. Ale bardzo mi imponował swego czasu podpis Szpiega.
Cytat:
Poza tym jestem z siebie dumna Pewnie na tej samej zasadzie działają podpisy włosowe
yyyy, no dobra, ale włosy?? Jaki to się ma na to wpływ, przepraszam.
Ogólnie to sobie tak luźno rozważuję ;-) bo mnie tam wali za przeproszeniem co kto sobie wpisuje pod postami. Choć i tak uważam, że wielość głupawości ;-) podpisów świadczy głownie o tym, że ludzie najbardziej lubią czytać swoje własne posty :-D - bo bądźmy szczerzy, mało kogo obchodzi ile kto schudł, ile ma dzieci czy ile czasu ma jakiegoś chlopaka.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 23:05   #263
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
odchudzanie jeszcze spoko, chociaż to nieco żenada kiedy ktoś od roku a i lepiej wiecznie obwieszcza, że chudnie tych swoich 5 kilo czy że nie je słodyczy. Ale bardzo mi imponował swego czasu podpis Szpiega.

Ogólnie to sobie tak luźno rozważuję ;-) bo mnie tam wali za przeproszeniem co kto sobie wpisuje pod postami. Choć i tak uważam, że wielość głupawości ;-) podpisów świadczy głownie o tym, że ludzie najbardziej lubią czytać swoje własne posty :-D - bo bądźmy szczerzy, mało kogo obchodzi ile kto schudł, ile ma dzieci czy ile czasu ma jakiegoś chlopaka.
Ja mam zakamuflowane piosenki . A o tym chudnięciu 5 kilo od roku to dobre jest .
Stary 2012-09-01, 23:10   #264
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:

Mam szczęście, że schudłam 17 kg w ponad 2,5 miesiąca, nie jestem żenada A jaki podpis miał/a Szpieg?
Z włosami to rozumiem tak - zapuszcza dziewczyna włosy, płacze nad nimi, bo za wolno, dba o nie bardziej niż o wszystko dookoła, spędza nad nimi godziny dziennie, więc musi się pochwalić, że jej rosną, nie? I że pije te drożdże i inne cuda. Choć mnie to tam wali, noszę 5-centymetrową zapałkę i z chęcią oddam tym dziewczyną moją zdolność do szybkiego hodowania włosia, bo wkurza mnie łażenie co 3 tygodnie do fryzjera.

Tutaj masz całkowitą rację Jak jeszcze może kogoś te włosy czy odchudzanie obchodzić (osoby w tej samej grupie), ale dzieci czy facet? Człowiek to sam dla siebie robi, żeby mu ładnie było - przynajmniej ja tak mam, piosenka też dla mnie, w końcu nie każdy słucha In Flames'a
Stary 2012-09-01, 23:16   #265
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Mam szczęście, że schudłam 17 kg w ponad 2,5 miesiąca, nie jestem żenada
daj sobie czas, jak odbijesz to będziesz
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 23:20   #266
visionAM
Zakorzenienie

Wpisy z wagą itp. przydają się na wątkach o diecie i odchudzaniu, bo pokazują rezultaty. Lepiej to mieć w podpisie niż tysiąc razy odpowiadać na te same pytania jak się udziela w takim wątku

Tak samo np. efekty ćwiczeń. Jak się klepie codziennie najwięcej postów w wątkach w dziale fitness to taki podpis na pewno też ma znaczenie, bo inni widzą na jakim jesteś etapie i mogą o coś zapytać.

Jeśli chodzi o włosy to w wątkach włosowych co chwilę padają pytania - czego używasz, ile ci rosną włosy, pokaż zdjęcie swoich włosów, od kiedy zapuszczasz bla bla bla. Podpis ułatwia sprawę, bo się nikt nie pyta. Linki w podpisie ułatwiają sprawę innym oraz np. mi bo sobie klikne i mam zdjęcie swoich włosów, nie muszę szukać linku niewiadomo gdzie

A to, że później pójdę się wypowiadać na plotkowe czy intymne i ktoś sobie pomyśli - po cholerę jej te centymetry w podpisie albo po co te włosy wkleja, też mi filozofia włosy zapuszczać to mnie szczerze mówiąc nie obchodzi. Dla mnie i jak mniemam dla wielu innych wizażanek taki podpis to swego typu wygoda.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 23:22   #267
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
daj sobie czas, jak odbijesz to będziesz
Z chęcią bym dała sobie czas, chciałam wolniej, niestety samo tak szybko schodzi Ale schodzę z dużej wagi, więc pewnie dlatego. Z nadwagi podobno szybciej schodzą kilogramy.
Stary 2012-09-01, 23:28   #268
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
Ja i tam mam najlepiej; wg mojego ustawienia wizażu ŻADNA z was nie ma ani wierszyka, ani żadnego info czy suwaczka tylko widzę same posty
Jesteśmy bezosobowe.

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Przed chwilą, rzuciła się na mnie reklama tego oto infantylnego cuda: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/29758/alcate...n_660x494.jpeg . Która pierwsza leci kupić?

Mnie nie dziwią takie posty, bo jest cała masa kobiet, które pragną mieć dziecko i nie zawsze się to udaje. Jak już się udaje, to wariują z radości.
Jaaaaa! Wyjątkowo ładna Heloooł Kiti
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 23:30   #269
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja w ciągu niecałych 3 mcy schudłam 10 kilo... ale u mnie to trochę inna sytuacja .

Tak czy owak, lubię swój podpis i tyle.
Stary 2012-09-01, 23:37   #270
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Ja zakładam, że osoba, która przeżyła kilka poronień, męczarnie z zastrzykami, szpitalami itp. rzeczami i widzi nagle dwie kreseczki, to z "obsikanego patyczka" jest w stanie zrobić relikwiarz. Mnie to na szczęście nie dotyczy, ale takie osoby są.
To mi przypomina ten film:
http://www.filmweb.pl/film/Maybe+Baby-2000-1421

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:

Ja w rzekomo dobrych takich sklepach trójmiejskich spotkałam brafiterki, którym bardziej zależało im na sprzedaniu mi stanika w ogóle (a już tym bardziej droższego niż podany przeze mnie stanowczo limit) niż na sensownym jego dobraniu. Ostatnio wychodzę z nich bez stanika (nowego) bo zwyczajnie nie rozumiemy się z panią bądź rzekomo mojego rozmiaru obecnie nie ma
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości