|
|
#241 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Infantylny wizaz...
Cytat:
![]() No, ja mam 60-65 H (różne staniki, różne rozmiary -.-) i wszyscy dają mi góra C Mnie to pasuje, ani nie za duże, ani nie za małe
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo - co kto lubi, co się komu podoba Ja tam moje 80I uważam za idealne, ale dla kogoś może być za duże - miseczkę mojego stanika można założyć spokojnie na głowę jak czapkę Ale przy 179 cm wzrostu to wygląda dobrze, jakby miała 160 cm to może byłoby za dużo i obciążająco ![]() Mi też mój rozmiar pasuje - nie za duży, nie za mały ![]() Czyli co, temat przechodzi na cycki?
|
|
|
#243 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#245 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE." Edytowane przez newmoongirl Czas edycji: 2012-09-01 o 21:50 |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Zakładam, że rozmiary podane przez Was pochodzą z miar sklepów brafitterskich. Fajnie, zawsze byłam ciekawa, jaki mam rzeczywisty rozmiar biustu. Tutaj nie mam nigdzie takiego sklepu. Dlatego noszę biustonosze z sieciówek i póki co mam 75C... przed ciążą miałam B
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i taki stanik to poezja dla biustu ![]() Cytat:
Pod biustem to mogłabym się owinąć dwa razy, miseczki za duże - moja mama stwierdziła, że zrobi nam czapki na zimę z nich
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-09-01 o 22:06 |
||
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem
Chyba nie, o ile nie zrobisz z nim suwaczka ![]() A ja nie mówię o kalkulatorach, tylko o tabelkach rozmiarów W tabelkach akurat wszystko mi się zgadza
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja siostra strasznie marudziła, ale popracowała nad mięśniami pleców i klatki piersiowej i jest lepiej, także to też może byc jakas opcja
|
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także nawet go nie czuję.A kręgosłup boli i tak, ale z innego powodu, mam dyskopatię operowaną dwa razy, odcinek lędźwiowy, do tego implant między dyskami, żeby się dalej nie p*eprzyło.. Taka rodzinna choroba, cóż poradzić. Jeszcze w ciąży nie byłam, ale wiem, że dla mnie to będzie bardzo niekorzystne. Pewnie całą przeleżę. Jak nawet zdrowe kobiety tak boli... Weź mnie nie strasz. Boję się, że coś mi się bardziej zepsuje z tym ciążowym brzuchem
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A da się zrobić suwaczek o zmieniającym się rozmiarze biustu w zależności od ilości mleka? To byłby szał |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Konto usunięte
|
A nie wiem, ale to by było fajne
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, skoro te kalkulatory są gwniane to możecie podrzucić linki do jakiś wiarygodnych tabelek wyznaczających rozmiar wg wymiarów?
![]() Ostatnio trochę schudłam, biust zmalał, nie mogę teraz za nic w świecie dobrac sobie stanika :/ |
|
|
|
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam taką nadzieję, zobaczymy po ciąży A z kręgosłupem problemy ma połowa społeczeństwa, ale nie wie o tym, że to aż takie zwykle ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#261 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tu, proszę, o biuście karmiącym --> http://stanikomania.blox.pl/2009/01/...ymagajacy.html ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#262 | |
|
BAN stały
|
odchudzanie jeszcze spoko, chociaż to nieco żenada kiedy ktoś od roku a i lepiej wiecznie obwieszcza, że chudnie tych swoich 5 kilo czy że nie je słodyczy. Ale bardzo mi imponował swego czasu podpis Szpiega.
Cytat:
![]() Ogólnie to sobie tak luźno rozważuję ;-) bo mnie tam wali za przeproszeniem co kto sobie wpisuje pod postami. Choć i tak uważam, że wielość głupawości ;-) podpisów świadczy głownie o tym, że ludzie najbardziej lubią czytać swoje własne posty :-D - bo bądźmy szczerzy, mało kogo obchodzi ile kto schudł, ile ma dzieci czy ile czasu ma jakiegoś chlopaka.
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A o tym chudnięciu 5 kilo od roku to dobre jest .
|
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam szczęście, że schudłam 17 kg w ponad 2,5 miesiąca, nie jestem żenada Z włosami to rozumiem tak - zapuszcza dziewczyna włosy, płacze nad nimi, bo za wolno, dba o nie bardziej niż o wszystko dookoła, spędza nad nimi godziny dziennie, więc musi się pochwalić, że jej rosną, nie? I że pije te drożdże i inne cuda. Choć mnie to tam wali, noszę 5-centymetrową zapałkę i z chęcią oddam tym dziewczyną moją zdolność do szybkiego hodowania włosia, bo wkurza mnie łażenie co 3 tygodnie do fryzjera.Tutaj masz całkowitą rację Jak jeszcze może kogoś te włosy czy odchudzanie obchodzić (osoby w tej samej grupie), ale dzieci czy facet? Człowiek to sam dla siebie robi, żeby mu ładnie było - przynajmniej ja tak mam, piosenka też dla mnie, w końcu nie każdy słucha In Flames'a
|
|
|
#265 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisy z wagą itp. przydają się na wątkach o diecie i odchudzaniu, bo pokazują rezultaty. Lepiej to mieć w podpisie niż tysiąc razy odpowiadać na te same pytania jak się udziela w takim wątku
![]() Tak samo np. efekty ćwiczeń. Jak się klepie codziennie najwięcej postów w wątkach w dziale fitness to taki podpis na pewno też ma znaczenie, bo inni widzą na jakim jesteś etapie i mogą o coś zapytać. Jeśli chodzi o włosy to w wątkach włosowych co chwilę padają pytania - czego używasz, ile ci rosną włosy, pokaż zdjęcie swoich włosów, od kiedy zapuszczasz bla bla bla. Podpis ułatwia sprawę, bo się nikt nie pyta. Linki w podpisie ułatwiają sprawę innym oraz np. mi bo sobie klikne i mam zdjęcie swoich włosów, nie muszę szukać linku niewiadomo gdzie ![]() A to, że później pójdę się wypowiadać na plotkowe czy intymne i ktoś sobie pomyśli - po cholerę jej te centymetry w podpisie albo po co te włosy wkleja, też mi filozofia włosy zapuszczać to mnie szczerze mówiąc nie obchodzi. Dla mnie i jak mniemam dla wielu innych wizażanek taki podpis to swego typu wygoda.
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Z chęcią bym dała sobie czas, chciałam wolniej, niestety samo tak szybko schodzi
Ale schodzę z dużej wagi, więc pewnie dlatego. Z nadwagi podobno szybciej schodzą kilogramy.
|
|
#268 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ciągu niecałych 3 mcy schudłam 10 kilo... ale u mnie to trochę inna sytuacja
.Tak czy owak, lubię swój podpis i tyle. |
|
|
|
|
#270 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.filmweb.pl/film/Maybe+Baby-2000-1421 ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

, której mogłabym coś opowiedzieć takiego dręczącego mnie. No TŻ-ta, ale jemu to zawsze wszystko opowiadam, więc się nie liczy
Mnie to pasuje, ani nie za duże, ani nie za małe 

Ja tam moje 80I uważam za idealne, ale dla kogoś może być za duże - miseczkę mojego stanika można założyć spokojnie na głowę jak czapkę 

. A o tym chudnięciu 5 kilo od roku to dobre jest