![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wszystkomająca wymiana wrzesień
chwilowo nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie widzę za sweterek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
wymiary marynarki dl 59 od kolnierza w dol, dl rekawa od pachy 46.47, szrokosc w pasie w najwezszym miejscu, delikatnie zwęzany ok 37, chyba dobrze zmierzyłam
![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♣ wszystkomająca wymiana ♣ wrzesień
podoba mi się jedynie zawiązywana koszula
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
CORELIPS
|
![]() 1 - spódniczka, od PLACE, mini ORANŻ , rozm. XS ![]() 2 - spódniczka, od GAP, mini szara w kropeczki (gap kids - L, czyli typowe XS dla szczupłych, ale na gumce). 3 - bluzka/tunika szara z kilkoma ćwiekami na dole, rzekłabym że rozmiar S-L, stan dobry 4 - pasiak klasyczny, szaro-granatowy, pasuje najlepiej na XS-S (ale rozciąga się dobrze, więc jak najbardziej dla M też) 5 - atmosphere tunika/sukienka ![]() ![]() 6 - Tshirt z kołnierzykiem. Paski granatowo - białe. Na ciele ładnie się dopasowuje - jest to firma GAP, rozmiar XS ![]() 7 -śliczna spódniczka ORSAY , rozmiar 36 - czerń w krateczkę. Doszłam do wniosku, że 3 kraciaste spódniczki na tę jesień mi wystarczą Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2012-10-18 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
CORELIPS
|
torebki, portfele..
1,2 - Torebka czarna, duuuża, lakierowana. stan : dobry. REZERWACJA 3,4 . Torebka Vintage! szykowna z Włoch : stan bdb, niewiele mi posłużyła, nie pasuje jakoś do mnie klimat vintage'owy. Jest misternie wykonana, praktyczna ze względu na kieszonki i pachnie skórą. BEDE CHOLERNIE WYMAGAJACA - tylko jesli mnie zachwycisz czyms. 5 . portfel, który wydaje się być niezniszczalny. dużo dziewczyn się o portfele tu upomina, ten jest bardzo praktyczny. polecam mimo że się przywiązałam ciut do niego (używany prawie rok) ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2012-12-08 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
CORELIPS
|
![]() 1. bluzeczka TOP SECRET , rozmiar M metkowy , szara ![]() 2. bluzka czarna CROPP TOWN , rozmiar S (XS też!) , kaptur , fajny wzorek i efektowne przeszycia ![]() 3. ROLKI - STAN BDB ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2012-10-28 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
CORELIPS
|
![]() 1,2. koszula / bluzka FLORAL PORZĄDNY materiał ❤ ma na ramionach poduszeczki (można odczepić) stan : NOWY (lecz bez metki) Koszula kupiona w Nowym Jorku, jest fenomenalna, mam jednak za dużo już takich. Nie ma rozmiaru - polecam od 36-40 (jeśli lubisz się związywać w pasie a jesteś w formacie XS to też będzie OK) 3,4. TUNIKA ❤ marki H&M ❤ rozmiar metkowy 34, ale się rozciąga. polecam na XS i S spokojnie! stan ❤ bdb. kolorek w rzeczywistości bardziej morski (mniej niebieski, troszkę bardziej szafir zielony) 5. TOP ❤ Old Navy ❤ FLORAL Z przyjemnością oddam w dobre ręce kwiecistą bluzeczkę nabyty w usa na wakacjach. Najbardziej lubię ją pod zwykły czarny sweterek, jednak noszę S i wolę bardziej dopasowane ciuszki - polecam na dziewczyny 38 lub mniejsze dziewczyny z większym biustem. ❤ Stan : bdb ❤ Marka : OLD NAVY ❤ ❤ ❤ Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2012-11-02 o 18:44 Powód: dokładam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
CORELIPS
|
![]() Cudowna BIAŁA MARYNARKA bez metek - Nówka ! rozmiar M. przymierzyłam mając S - też wyglądam fajnie, tylko do niczego mi nie pasuje. mogę zrobić zdj na sobie. powinna być również ok na L, jak najbardziej. Kolor idealnie biały - jakiekolwiek wątpliwości mogą być winą aparatu komórkowego ![]() aha. będę wybrzydzać ![]() żakiet delikatnie taliowany, na guziczki. marynarka ta jest z USA, z jakiejś letniej kolekcji '12. Podszewka złotawa, cudo.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NEXT sukienka ZIP panterka nowa PENSJONARKA babydoll Nie ma metki, ale ani razu jej nie założyłam - kupiłam jako nową i przeleżała w szafie... zapomniana ![]() Polecam na rozmiar XS / S ♥ Z tyłu pożądany przez wszystkich w obecnym czasie ZIP Styl ... ciężko określić. Sukienka jest bardzo oryginalna. Pensjonarka - powiedziałabym, że w stylu BABYDOLL BĘDĘ WYBRZYDZAĆ DZIEWCZYNY ♥ Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2012-11-04 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
CORELIPS
|
wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię, że tyle to trwa, ale od kilku dni mam istny 'szał' i tak mało czasu, że padam na nos
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie meskie emu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ramoneska - kurteczka zlota: dł 49-50 rekaw od wew. 43 cm szer 42-3 cm tuba z cekinami: dł 42 pas: 29 ona jest bardzo elastyczna ![]() floral: dł 47 szer: 49 ![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
dwie bluzki za jedną? Taka wymiana wogóle mi sie nie opłaca. Podziekuję
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- kosmetyki średnio mnie interesują, a z dokładek nic nie wpadło mi w oko., Także podobała mi się jedna bluzka. nic więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Dot.:
pewnie cos zle pomierzylam, zaraz postaram się zrobic i wrzucic zdjecie, na mnie jest troche luźna to może nie wygladac to za dobrze, koronkowa to sukienka nie bluzka, ja proponuje marynarke + sukienka za marynarkę + krem milk &honey i krem do rąk, jak pisałam wcześniej, myslę,że to uczciwa propozycja, zaraz robie zdjęcia, mam nadzieje , że mi się wrzuca, bo czesto jest z tym problem
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2012-10-19 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♣ wszystkomająca wymiana ♣ wrzesień - XS/M
to ja poki co wstrzymam sie do tej dokladki, a najwyzej pozniej sie pomsyli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
nic więcej nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
niestety na wizaz nie moge dodac większych zdjec, jesli chcesz to podaj mi swój e-mail i wysle Ci zdjecia żakietu w normalnym duzym rozmiarze
![]()
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2012-10-19 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♣wrzesień♣ Obcasy,Marynarki,Kurtki,S pódnice, Torebki,Chustki,Biżu,Zega rki,Suk
Hej, z dokladki niestety nic ale widze ze pedzle chyba sie zwolniły? chętnie zabrałabym Ci wszystkie
![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
a maja te butki jakis rozmiar typu 40, 42? :P byloby mi latwiej, TŻ-ta nie ma i nie mam jak sprawdzic
![]() zdjae sobie sprawe ze nie kosztowaly malo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
zdjecia żakietu i sukienki sa już u Cienier na meilu
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- ok, a dorzucisz jeszcze krem do rąk? o nim tez wspominałam wczesniej
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Kurteczka jeansowa ma rękawki 3/4 ![]() kurtka jeans: dł - 55,5cm rękawy od pachy - 34cm-od ramienia -42cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Nie robię zdjęć na sobie, co zresztą mam zaznaczone w pierwszym poście wątku.
![]() Kolor jest czarny, być może aparat zjadł kolor, a stan płaszczyka jest opisany - ma rozprucie na szwie w podszewce pod pachą - poza tym nie ma wad. Wcięcie jest w talii, bardziej pod biustem - coś w podobie do tego: klik! Wymiary podam jeszcze dzisiaj. Na załączonym zdjęciu mniej więcej widać, jak się układa - z tym, że guziki powinny być zapięte (na manekinie się nie dopina). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.