Wakacyjne Mamy 2012 - część III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 20:07   #241
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Witam się w nowej cześci

właśnie wróciliśmy z usg bioderek. Wszystko ok - dzieki za kciuki

)

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wasze dzieci też tak intensywnie mielą językiem? Bo moja mała tak się przy tym produkuje że aż wargi do buzi zassiewa [COLOR="Silver"]
tak i do tego ślini się na potęge pediatra powiedział, że wygląda na to, że to już od zębów

Cytat:
Napisane przez Vestis Pokaż wiadomość
J
Ja jak byłam w przychodni, to była taka kobieta z dzieckiem - lat około 5. I w pewnym momencie dziecko rozdarło się na całego, krzycząc "cyca! cyca chcę!" Histeria była niezła, babka czerwona jak burak, ludzie patrzą z zainteresiowaniem. Naprawdę dziwię się jak można tak długo karmić, dla mnie to wręcz niezdrowe..
OMG!
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:10   #242
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
A jakie te ćwiczenia?

Dziewczyny, które zażywają Cerazette - jak się czujecie? jakieś skutki uboczne? Bo ja stosuję od tygodnia i właśnie dostałam okres
Brak skutkow ubocznych. no moze spadek libido i mialam plamienie jeden dzień. tesknie za okresem...
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:18   #243
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ale mnie moje dziecię dzisiaj zaskoczyło! Nie było standardowego marudzenia wieczornego, jak usnęła o 15.30 (tu akurat po wielkim ryku przed karmieniem...) to ją obudziłam o 18.00, dałam papu i położyłam do łóżeczka. Trochę poleżała i coś tam zaczęła kwękać, to dałam ją do leżaczka i najpierw dłuuuuugo bawiła się zabawkami, a jak jej się znudziło to małż odczepił pałąk i sobie leżała, obserwowała świat i się zacieszała. Wykąpałam ją - znowu pełen relaks i zacieszanie cały czas, chociaż robiłam jej zabiegi pielęgnacyjne których nie cierpi. Dopiero przy ubieraniu zaczęła marudzić bo już głodna. Dałam jeść i poszła spać. Genialny wieczór! Aż się z małżem zaczęliśmy zastanawiać, czy nie chora (jakieś wypieki jej się na polikach zrobiły i ma szorstką skórę tam), ale temperatura w normie no i dziecko jak chore to raczej marudne a nie w doskonałym nastroju
e
rozbroiłaś mnie podkreślonym

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
ale fajny

Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
d
moja Gienia kończy dziś 3 miesiące...
Stary 2012-10-12, 20:21   #244
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

pozazdrościłam ciastkowi i piję martini ze spritem

Sol leczo REWELKA
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:26   #245
prince_polo
Zakorzenienie

ddziewczyny cale popoludnie i wieczor kluje mnie nad blizną jak by mnie igłą kłuli

i ma,m pytanie
czy Waszym dzieciom tez sie rączki trzęsą czasami???

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:27   #246
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
a no jo ciekawa diagnoza... powiazanie asymetri z kolkami.. hmmm
Może nie asymetrii, tylko ćwiczeń. Ruch poprawia pracę jelit, więc powinien pomóc również na kolki.
To tylko moja interpretacja. Medykiem nie jestem.

Właśnie przeczytałam, że w pierwszych 3 miesiącach lepiej nie zmieniać radykalnie fryzury, bo dziecię może nas nie poznać. Może lepiej nie mieć czasu na fryzjera?

Edit: Właśnie doczytałam, że Olcia napisała coś podobnego. Noszenia przodem do świata nie rozumiem.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-10-12 o 21:42
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:28   #247
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość

Sol leczo REWELKA

3mam kciuki by naprawde kolki mineły"

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 20:39   #248
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
:

to co zakładasz synkowi pod spodnie jak idziesz na spacer i jest tak chlodno jak dzis? ja wyszlam na zewnatrz i Kube na spacer ubralam w rajstopy, spodnie sztruksowe, body z krotkim, koszulke z dlugim i gruba bluze.
szczerze mowiac nie rozumiem dlaczego Was tak dziwia rajstopy dla chlopcow? co im chcecie zakladac? kalesony?
a
pomyślałam dokładnie to samo Ja też zakładam Leonkowi rajstopki. Zresztą bardzo uroczo w nich wyglada

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
witam. My wczoraj bylismy na usg bioderek, lekarz zachwycony, powiedział że dawno nie widział takich slicznych zdrowych bioderek

super!

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dla męża

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Ja mam camembert panierowany, frytki i sałatkę na obiadek
pyszności!

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Pediatra mówila, że nie muszę.
Teraz nie przystawiam jej do piersi za każdym razem, więc muszę, tylko trzeba trafić na czas pomiędzy karmieniami. Rumiankową Hipp (z glukozą) na szczęście lubi i chociaż trochę pije.
!
Leoś nie chce pić żadnej herbatki ani wody

Też poszalałam ostatnio na allegro. Nie mogę być gorsza
Stary 2012-10-12, 20:41   #249
Linka25
Zakorzenienie

Irmusiu skąd się przypałętało to choróbsko? Ktoś chory miał z nim kontakt...? Mam nadzieję, ze błyskawicznie minie.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:45   #250
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
za to zauważyłam, ze mała wyrasta z .... przewijaka
Leoś też. Kładziemy go teraz tak od rogu do rogu, bo inaczej kopie nóżkami w drewnianą krawędź.

Cytat:
Hej
Narazie się melduję, że żyje, ale ledwo. Czymś się chyba wczoraj przytrułam i dzisiaj cały dzień odchorowywałam, co prawda dziwnie, bo bez wymiotów i biegunki, ale mi było non stop niedobrze i wszystkie mięśnie i stawy mnie bolały. Cały dzień przespałam, dopiero teraz w miarę zaczęłam funkcjonować. Szczęśliwie mała też cały dzień niemal spała albo zajmowała się sobą, bo inaczej nie wiem jakbym dała radę.
I tym sposobem też dzisiaj niestety musieliśmy odpuścić wizytę w poradni wad i zaburzeń...
Biedna. Życzę zdrówka
Stary 2012-10-12, 20:47   #251
pumas
Zakorzenienie

Heja!
Nadrobiłam, ale cytować nie mam już siły. Domowy Terror mnie wykańcza wieczorami. Nie wiem, co jej się stało, nigdy tyle nie płakała co teraz. Uśpić się nie da, tylko wyje...
A tż poszedł na imprezę... A ja miałam taką nadzieję, że się małą zajmie po pracy. On jak widać miał inne plany. Wściekła jestem.

Houserka, dzięki za spacer, zmarzłam trochę i następnym razem radzę Tobie i sobie ubrać się cieplej.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 20:47   #252
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
wróciliśmy. mamy lekką asymetrię lewostronną i zalecone ćwiczenia. na szczęście po dwóch tygodniach powinno wszystko wrócić do normy. co najśmieszniejsze dr stwierdził że możliwe przez to mamy kolki i zapewnił nas że po tygodniu sumiennych ćwiczeń kolki powinny minąć
szkoda ze tak pozno sie dowiedzieliscie oby cwiczenia pomogly

Cytat:
stawiam na wędlinę (a dopiero co kupiona, wrrr) bo ja jadłam wczoraj po południu i mnie dopadło w nocy, a małż jadł dzisiaj na śniadanie i wieczorem go wzięło...

nie ma za co fajnie, że Kubie też się spodobała
ja z wedlin kupuje tylko dwie - szynke juranda i szynke wloska z sokołowa boje sie eksperymentow.

ojjj, spodobala. az o glodzie zapomnial

Cytat:
haha Luśka właśnie sobie złapała hipcia - zawieszkę, uniosła go tak, żeby mieć go na wysokości oczu i zaczęła do niego pierdzieć

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom skończonych tygodni
A Rozalci 3 miesięcy Leoś też od wczoraj jest trzymiesięczniakiem

Cytat:
pomyślałam dokładnie to samo Ja też zakładam Leonkowi rajstopki. Zresztą bardzo uroczo w nich wyglada
a myslalam, ze tylko dla mnie to takie normalne ulzylo mi

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:49   #253
branzoletka
Branzoletka

Hej, dopiero teraz siadłam do kompa, bo mam wolną chwilę,mały zasnął a wcześniej cały dzień szlajaliśmy się z nim i jego'ciocią' więc nas nie było.

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Mam pytanko do mam, które używają pieluszek dada. Czy 2 i 3 mają takie samo wypełnienie pieluszki? Mam 2 ale mam wrażenie, że nie są jakoś specjalnie chłonne.
Wiesz nie pamiętam jakie wypełnienie miały dwójki, my używamy już trójki i są ok. choc dalej uważam, że nic nie pobije oryginalnych Pamperów

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
pokój Jasia jest coraz piękniejszy, poprzykłejałam kubusie puchatni an ścianę i zaiwsiłam firankę, czekam jeszcze ąz tz złozy komode i połozy wykładzinę
też mam puchatka tylko go sama namalowałam

Cytat:
to podeślij adres na priv to Ci wyślę Mam dwa opakowania delicolu (i trzecie napoczęte to sobie zostawię na wszelki W). Jak Ci nie spasuje to dasz komuś następnemu
Oki ale za przesyłkę zapłacę ja i kurcze jakoś tak głupio, bo nie wiem jak ci się odwdzięczyć

Cytat:

3. Płacze od 2 tyg życia, w pierwszym był ekstra jadł i spał, pierwszy ryk odstawił w drodze ze szpitala i to był początek Noce mamy w miarę dobre budzi sie wprawdzie kolka razy ale ryków raczej nie ma, za to dnie są takie "wesołe" W dzień praktycznie nie sypia, poza spacerami-budzi się kiedy wózek staje. Nie podejrzewam kolek, bo dostaje Bobotic, Delicol, regularnie masuję mu brzuszek, kupy i bąki wali jak trzeba. Po prostu nie wiem dlaczego ten typ tak ma. Pediatra też nic mądrego nie wymyśliła
Kurcze to faktycznie "wesoło"się masz, współczuje Nie wiem ale skoro spacery pomagają może bujaczek by coś dał? Mój cwaniaczek też jak jedzie wózkiem to śpi a jak stanę za długo to się budzi to ręką pcham wózek w te i z powrotem i pomaga,ostatnio nawet pomogło w domu, bo on z kolei od 6-j rano mędzi i nie śpi do ok.13-j i nie są to kolki.Nic innego mądrego też nie wymyślę

Cytat:
I co i jak robi się z tym kminkiem?
Parzysz jak cherbatę i rozrabiasz z wodą żeby za gorzkie nie było ja dodaję jeszcze do smaku Hippa koperkową i jest git tylko z tym kminkiem też nie codziennie raczej tak na zmianę ale naprawdę pomaga.

Cytat:

Wczoraj się mega wkurzyłam w dzień. Ale nie pisałam o tym. (...)
Na ludzi niestety nie można liczyć... A najbardziej boli mnie to że na własnego męża nie mogę...

Dobra idę w kimkę bo coś nadal serce mi kołacze... BLUE wiesz, to może z nerwów
Kurcze niedobrze z tym sercem Tak czytam o twoim ślubnym i cholera też masz przechlapane raczej gorzej ode mnie aż mi się nie raz ciśnienie podnosi jak czytam twoje posty

Cytat:
Może powinnam zjeść trochę słodyczy, żeby mleko jej smakowało?
Jedz codziennie banana one dają fajny smak mleku

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
witam. My wczoraj bylismy na usg bioderek, lekarz zachwycony, powiedział że dawno nie widział takich slicznych zdrowych bioderek
Hehe bo nie widział bioderek mojego niuńka Super, że wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ad1. Och jak się nie mogę doczekać aż mój tak będzie.
ad2. No to ładnie się małżonek zachował, no ja na mojego w tym temacie narzekać nie mogę, bo pamięta o wszystkich rocznicach.

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
a my jeszcze nigdzie nie byliśmy sami od urodzenia Małego, niedługo mąż ma urodziny, mamy tez rocznice hmmm spłodzenia syna więc jest co uczcić, trzeba będzie zaangażować któraś babcie

nie żałuj bo teraz to już wiesz... ciesz się że takiego wspaniałego synka Ci dał, zbyt wiele czasu na szukanie potencjalnego ojca juz nie miałaś, tż mam nadzieje że się ogarnie bo teraz to no wiem zamknęłaś temat więc nic więcej na niego nie napisze
ad1. Rocznica spłodzenia no o tym nie pomyślałam Też będe obchodzić a co!
ad2. No w sumie racja

No dzisiaj niuńka zdążyłam w ostatniej chwili wykąpałam, bo już szedł w komarka. Może jakiś skok czy cóś, że taka zmiana pór spania ale może i dobrze, bo wieczór już mam dla siebie.

Jak ja się cieszę, że znowu z wami jestem
Nie wszystko zawsze ogarnę ale się staram, czasem zje mi jakis cytat i zapominam o tym ale cóż.
Piękny był czajnik którejś z was o którym marzy i brzuszek był taki okrągły i duży, że aż współczuje to chyba sol albo ciastka.

Gratuluje rocznic skończonych:3m-cy i 8tyg. mój kończy jutro 2 miechy

Fotkę Patrykowi wczoraj zrobiłam i wrzucę jak tylko z tż będe gadać, bo ja kabla nie umiem znaleźć do mojego grata

Oki jeszcze trochę doczytam i spadam nyny.

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:50   #254
blueberry88
Zakorzenienie

Agunia, jak sprawdza się gryzak z MAM?
Phdwao, już pytałam, ale może nie widziałaś, jak worki próżniowe?

Przyszła herbatka z Milupy - Mała nie chce pić i żółwik (ten co Prince zamawiała) - za tę cenę naprawdę niezły, Młoda patrzy jak zaczarowana.

Cytat:

Alkohol tez piła! I to na chrzcinach!

Cytat:
Ad1.A ja muszę się pochwalić, że dziś Marcinek pospał od 22.15 do 4 potem od 5 do 7 i podrzemał w moim łóżku do 9.15, zdążyłam zjeść śniadanie, przygotować mu mleko i zrobić makijaż( jupi!) Jak to niewiele teraz człowiekowi do szczęścia potrzeba
O jaaaaa, ale bym zjadła

My dziś byliśmy u naszej pediatry na kontroli. Pierwszy raz jechałam z małym po Wawie autem, na szczęscie spał, bo samochód działa na niego super usypiająco Mamy takie wieści- MArcinek ma niedokrwistość, wyszła słaba morfologia, mamy podawać żelazo, wit. B6 i kwas foliowy, dostaliśmy skierowanie do neurologa aby sprawdzić napięcie mięśniowe i przekręcanie się Marcinka wyłącznie na prawą stronę. No i jest stwierdzony refluks. Poleciła spróbować mm AR zamiast zagęszczania Nutritonem. Macie jakieś doświadczenia z nimi?
Maciejko pamiętam, że podawałaś Róży jakieś- jak się sprawdziły?
----
Jaki luksus!
Mniamu - zaprosiłabym Cię, ale trochę daleko
Może będzie na tym mleczku mniej marudny

Cytat:
haha Luśka właśnie sobie złapała hipcia - zawieszkę, uniosła go tak, żeby mieć go na wysokości oczu i zaczęła do niego pierdzieć
Jak słodko!!!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:52   #255
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
wróciliśmy. mamy lekką asymetrię lewostronną i zalecone ćwiczenia. na szczęście po dwóch tygodniach powinno wszystko wrócić do normy. co najśmieszniejsze dr stwierdził że możliwe przez to mamy kolki i zapewnił nas że po tygodniu sumiennych ćwiczeń kolki powinny minąć
uff to dobrze, że tylko tyle

Cytat:
Hej. Ja niestety padam na ryj i nic nie napisze.
ojj...

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Fabi odkrył nóżki i się w nie wpatruje na zmianę z okładaniem pięściami słonia

Leoś z ogromnym zainteresowaniem ogląda sobie rączki. Prostuje rękę, podnosi do góry i ogląda ją na całej długości

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Dałam Fabiemu polizać banana i się cieszy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 20:56   #256
blueberry88
Zakorzenienie

Branzoletka, dzięki

Cytat:

Sol leczo REWELKA
Ja też chcę Normalnie chyba przejdę na mm...

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
ddziewczyny cale popoludnie i wieczor kluje mnie nad blizną jak by mnie igłą kłuli

i ma,m pytanie
Nie, nie zauważyłam. A nad blizną też mam takie uczucie...

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Heja!
Nadrobiłam, ale cytować nie mam już siły. Domowy Terror mnie wykańcza wieczorami. Nie wiem, co jej się stało, nigdy tyle nie płakała co teraz. Uśpić się nie da, tylko wyje...
A tż poszedł na imprezę... A ja miałam taką nadzieję, że się małą zajmie po pracy. On jak widać miał inne plany. Wściekła jestem.

Houserka, dzięki za spacer, zmarzłam trochę i następnym razem radzę Tobie i sobie ubrać się cieplej.
Na imprezę?
Stary 2012-10-12, 20:56   #257
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
ja z wedlin kupuje tylko dwie - szynke juranda i szynke wloska z sokołowa boje sie eksperymentow.
ja tą szynkę kupowałam od dawna (i wcale tania nie jest...) i nic się nie działo, a tu teraz takie coś... Innego winowajcy nie widzę, bo albo jedliśmy co innego albo w tym samym czasie, a tu mnie wzięło w nocy a męża dopiero dzisiaj wieczorem.

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:58   #258
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

i ma,m pytanie
ad1. No właśnie u mnie podobnie
ad2. nie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Irmusiu skąd się przypałętało to choróbsko? Ktoś chory miał z nim kontakt...? Mam nadzieję, ze błyskawicznie minie.
Nie miał kontaktu z chorą osobą. Nie wiem skąd się to wzięło, ale bujamy się z choróbskiem już 2 tygodnie Do tego Młody nie wypił wieczornej dawki antybiotyku. Krzywił się, pluł i poszedł spać

Cytat:

a myslalam, ze tylko dla mnie to takie normalne ulzylo mi

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
mój kończy jutro 2 miechy
Stary 2012-10-12, 21:00   #259
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Agunia, jak sprawdza się gryzak z MAM?
póki co jeszcze nie odkryła jego uroków, próbuje go ssać jak smoczek. Za to chętnie gryzie tę szczoteczkę co była do kompletu z niby-rękawicą królikiem

Pumcia Twój tż jest niereformowalny chyba

Irmusia biedny Leoś Oby jak najszybciej wyzdrowiał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 21:00   #260
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Oki ale za przesyłkę zapłacę ja i kurcze jakoś tak głupio, bo nie wiem jak ci się odwdzięczyć
Podsyłaj adres i się nie przejmuj Ja się cieszę, że u mnie to niepotrzebne i że komuś się przyda A jak się u Ciebie nie sprawdzi to prześlesz może dalej I będzie git

Stary 2012-10-12, 21:01   #261
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
[
Przyszła herbatka z Milupy - Mała nie chce pić i żółwik (ten co Prince zamawiała) - za tę cenę naprawdę niezły, Młoda patrzy jak zaczarowana.
!
tez mi dzis przyszla fajniuchna jest jak na taka cenew tez mała sie patrzy
Cytat:

Nie, nie zauważyłam. A nad blizną też mam takie uczucie...
:
Cytat:
ad1. No właśnie u mnie podobnie
ad2. nie
:
a mojej sie całe rece trzesa. Nie wiem czy z zimna czy co, ale jak lezy w samych bodach to tak ma a jak jest grubiej ubrana to niema tak ale rece miala cieple.......

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-10-12, 21:02   #262
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tą szynkę kupowałam od dawna (i wcale tania nie jest...) i nic się nie działo, a tu teraz takie coś... Innego winowajcy nie widzę, bo albo jedliśmy co innego albo w tym samym czasie, a tu mnie wzięło w nocy a męża dopiero dzisiaj wieczorem.
Mnie się wydaje, że to może być wędlina. Niestety ale teraz ciężko trafić na dobrą. I cena ma tu niewiele do rzeczy.

Stary 2012-10-12, 21:04   #263
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się wydaje, że to może być wędlina. Niestety ale teraz ciężko trafić na dobrą. I cena ma tu niewiele do rzeczy.
no niestety wiem coś o tym Raz kupowałam w innym sklepie niż zawsze, wędlina za ponad 30zeta i oszukana jak jasny pieron, pełno wody się z niej wylewało

Stary 2012-10-12, 21:11   #264
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
p
Irmusia biedny Leoś Oby jak najszybciej wyzdrowiał

Cytat:
a mojej sie całe rece trzesa. Nie wiem czy z zimna czy co, ale jak lezy w samych bodach to tak ma a jak jest grubiej ubrana to niema tak ale rece miala cieple.......
dziwne... a to jednorazowe czy zdarzało się już?
Stary 2012-10-12, 21:12   #265
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

dziwne... a to jednorazowe czy zdarzało się już?
zdarza sie bo po kapieli ma tak samo jak Ja wyciagam i klade na reczniku i jak wycieram., Wiec mysle ze z zimna ale niewiem.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-10-12, 21:13   #266
pumas
Zakorzenienie

Cytat:

Pumcia Twój tż jest niereformowalny chyba

Masz rację
A do tego jutro idzie do pracy i znów cały dzień będę urypana...
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:26   #267
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
póki co jeszcze nie odkryła jego uroków, próbuje go ssać jak smoczek. Za to chętnie gryzie tę szczoteczkę co była do kompletu z niby-rękawicą królikiem
Tam maja w ofercie gryzaki na różne miesiące i właśnie nie wiem który nabyć. Mała ma potrzebę gryzienia, którą zaspokaja zebrą
Stary 2012-10-12, 21:27   #268
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
zdarza sie bo po kapieli ma tak samo jak Ja wyciagam i klade na reczniku i jak wycieram., Wiec mysle ze z zimna ale niewiem.
hmm to może faktycznie z zimna
Stary 2012-10-12, 21:28   #269
prince_polo
Zakorzenienie

http://allegro.pl/komplet-coccodrill...702433484.html patrzcie jaki sliczny komplet dla chlopca

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
hmm to może faktycznie z zimna
niewiem

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-10-12, 21:31   #270
phdwao
Zakorzenienie

dziewczyny jestem skonana! Wróciłam ze spotkania przedchrzcielnego, mama była u nas zając sie mały, był nakarmiony i wciaz go próbowała usypiac, a on wciąz plakał i sluchajcie przyszłam do domu a on sie wpatrywał we mnie jak w obraz, normalnie szk, a potem mówił do mnie "ouu" tak śmiesznie ruszając ustami i patrzył tak wciąż aż sie rozbudził i dopiero go uśpiłam, a zawsze zasypiał o 20. Zaraz Was nadrobię wkleję zaraz zdjęcie pokoju Jasia
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości