|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
0 | 0% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
2 | 4,08% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
|
2 | 4,08% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
|
3 | 6,12% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
1 | 2,04% |
| Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
18 | 36,73% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
2 | 4,08% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
|
3 | 6,12% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Nie mam zielonego pojęcia właśnie jak. Bo tata do mnie też, czy otwierałam jakieś linki, a ja że nieee. Jestem w trakcie sprzątania kuchni i tak sobie podczytywałam co piszecie, aż w trakcie pisania wywaliło mi to.
A nie miałam innej strony włączonej ![]() humpback już wyczytałam, że trzeba wejść w tryb awaryjny i przywrócić system. Tata się zna, to niech robi. Ale ten wirus jest żenujący a policja nic nie może zrobić, że ktoś się pod nich podszywa. Głupota. A jeszcze na zdj widnieje komendant główny policji.
Nasza Miłość - Matylda 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-11-06 o 11:38 |
|
|
|
#242 | ||
|
siedzę i myślę
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Witajcie
![]() Czekam ze śniadaniem, bo boję się, że co zjem to zwrócę ... ![]() Nie wiem ile jeszcze wytrzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
no to ktoś sobie znalazł ciekawy sposób na dorobienie... 300zł piechota nie chodzi
![]() do mnie do firmy ostatnio przychodzą różne pisma a nawet wezwanie do zapłaty (!) od jakichś pseudo organizacji (że niby jest nowy rejestr firm i trzeba zapłacić 250 zł bo jak nie to nas straszą sądem!), oczywiście jest milion pseudo pieczątek i podpisów (tzn ich kiepskich skanów ) i odwołań do ustaw które nie istnieją! ludzie to mają tupet... |
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak jest z tymi wirusami, ale ja kiedyś przeglądałam stronę którą przeglądałam wcześniej mnóstwo razy (z grafikiem zajęć fitness) i pewnego razu też jakiś wirus się przypałętał i zablokował mi dostęp do internetu. też nic nie klikałam, strona nie była jakaś podejrzana/nieznana, a program antywirusowy niby działał.
dobrze że tata ci to naprawi, i będzie po problemie. a wirus rzeczywiście żenujący - zwłaszcza że mogą być osoby które się nabiorą |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku dobrze, że masz bystrego tate i Ci to ogarnie
ja się nie znam kompletnie na tych wirusach i też się ich strasznie wystrzegam. Od kilku łanych lat mam spokój, ale kiedyś złapałam jakiegoś trojana czy coś.. masakra.. Dobrze, że mój były się znał to mi to zrobił
|
|
|
|
#246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj nie ma parcia na skończenie wątku to i mało postów... a ja jak na złość nudzę się w pracy i układam pasjansa.. proszę mnie nie wydać
![]() i nawet wszystkie darmowe próbki pozamawiałam do których linki axella wrzucała... co by tu jeszcze porobić.... |
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem bo mnie nie było
siedziała bratowa... teraz mam zamiar sie byczyć
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
karolina i jak tam? już po śniadanku? ja właśnie pochłonęłam moje trzecie
![]() przez te nieszczęsne możliwości upadków, będzie mi bardzo brakowało nart w zimie. i ja nie potrzebuję śniegu żeby się ślizgać, w zupełności wystarczą mi mokre liście. na szczęście pomimo epizodów z lekkimi zahwianiami, udaje mi się utrzymać pozycję pionową. dziać się zacznie jak urośnie brzuch i środek ciężkości się zmieni. |
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
mysia http://www.sosrodzice.pl/darmowe-pro...jego-rodzicow/
Jenny wrzuć może ten link do 1 posta. bo ja też się trochę naszukałam w 1 części zeby to znaleźć... |
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Jesteście niemożliwe.
Przeczytałam dwie strony i nie mam siły, albo czasu? Mam nadzieję, że mi powie, że wszystko w porządku. Po drodze zrobię zakupy, a wieczorem będę miała do nadrobienia 195 stron pewnie. ![]() |
|
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Trzymam za wizytę, na pewno wszystko będzie dobrze A do jakiego gina się wybierasz ??
|
||
|
|
|
#255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuję na lewym spać, nie podkurczając za mocno nóg, ale nosz kurde, dzisiaj w nocy to się wierciłam dość mocno... lewy bok dość niekorzystny, bo wtedy moja lewa dziurka nosowa jest na dole i się zatyka, a zazwyczaj tylko tą mam wolną i mogę oddychać tętnice i żyły to jedno, ale oddychać chyba też muszę???Cytat:
ale dzisiaj będzie ryba...Cytat:
a teraz relacja z wizyty u gina. dzidzia ma 3,32 cm i ruszała rączką, wszystko wygląda dobrze. no i się mam zastanowić, czy chcę badanie NT. nie wiem czy chcę??????????? no i mam nie rzygać. bo się odwodnię. dostałam jakieś czopki, ale boję się ich trochę...
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Oj gapa ja. Nie zauważyłam, że dopisałam się do starszej częsci tematu
A tam napisałam tak: nareszcie i ja mogę się dopisać. Po wielu miesiącach, latach starań 02 listopada nareszcie ujrzałam upragnione dwie kreski a jeszcze w zeszłą środę 31 października, byłam przekonana, że znów się jakoś miesiączka przesuneła o 2 tyg., bo miałam moment krwawienia. I byłam święcie przekonana, że to okres się rozpoczyna. Ale.. mija środa, czwartek (cały dzień na cmentarzach) i żadnej krwi nie ma. Mąż mówi zrób test, ja mówię 'nie po co? i tak nic nie będzie', ale test zrobiłam i proszę od razu dwie kreski. No to szybko do lekarza. Tam zrobiono mi USG dopochwowe i ... jest ciąża potwierdzona W czwartek idę do szpitala na dokładną diagnostykę i badania. Lekarz pwoiedział, że wtedy będzie już słychać serce Krwawienia i plemienia też już nie wystąpiły od tego incydentu, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok Tylko martwie się, że dopiero 5 dni przyjmuje kwas foliowy Kwasu wcześniej nie brałam, gdyż po paru testach z jedną kreską postanowiłam nie zapeszać. Zresztą doszłam już do momentu kiedy nie wierzyłam, że nam się uda(w grudniu ja miałam iśc do kliniki leczenia bezpłodności, bo mąż zrobił już badania) |
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
W szpitalu poznałam dr. Skrobarczyka, przymuje w lift medzie, bardzo dużo tłumaczył pewnej dziewczynie, nawet powiedział, że zaprasza do gabinetu, jeśli ma jakieś pytania, czy będzie mógł rozwiać jakieś jej wątpliwości. Zobaczymy.
W każdym razie idę do niego.
|
|
|
|
#258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do jakiego lekarza idziesz?Cytat:
Cytat:
Raz jeszcze witaj
|
|||
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
anoxee trzymam kciuki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć zeloth
Cytat:
to się nazywa niespodzianka!
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czekamy na relacje ![]() Cytat:
Też już masz duużego bobaska a czemu tak Cię zmartwiły policystyczne jajniki ? mogą być utrudnieniem kiedy chcesz zajść w ciążę, a tak to chyba nic takiego złego. U mnie też podejrzewali.. ale wszyscy powiedzieli, że jednak nie. Dopiero jeden ostatni gin stwierdził, że mogę je mieć- choć z objawów wizualnych nic u mnie nie zaobserwował miała zacząć mnie na to leczyć żebym mogła zajść.. miałam do niego iść w sierpniu ale pojechaliśmy na urlop no i zaszliśmy ![]() Cytat:
![]() kwasem się nie martw, ja też nie brałam. Znaczy kiedyś brałam, potem przestałam.. no i zaczełam jak się dowiedziałam czyli w połowie 7 tygodnia
|
||||
|
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na kiedy wypada termin??
|
|
#266 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
wariatki jesteście z tym pisaniem
nadrobiłam na razie 3 strony Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też mam wrażenie że od wczoraj urósł ![]() a ja byłam rano na usg jamy brzusznej, miałam skierowanie po tym jak wyszło mi to wysokie crp i ob - nie przypuszczałam, że będzie coś nie tak, ale że mam pod domem, to poszłam - zawsze można sprawdzić. śledziona, wątroba itp idealna, a pielęgniarka zjechała na momencik na podbrzusze, parę sekund tylko, ale zdążyłam podejrzeć, jak maleństwo się odbija o ścianki taka mała radość odebrałam też wyniki posiewu moczu, ale za cholerę nie rozumiem - "mieszana flora bakteryjna 10^4" - jakby było coś nie tak to chyba powinni wyszczególnić? idę do gina 16stego to się dowiem.
|
|||||
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wooow, ale ma niespodziankę
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
niespodzianka niespodzianką ale ja sobie nie wyobrażam dowiedzieć się aż tak późno
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak trzymac laptopa jak sie lezy??
bo teraz o tym pomyslałam;/ mam nadzieje ze nie zaszkodziłam dziecku;/ lece poczytac
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że spokojniejsza jesteś.Czy te czopki to jakoś Advantan? Coś takiego? Tez dostałam na nie receptę, ale lekarz powiedział, że to ostateczność, gdy gdzieś muszę wyjść albo załatwić inaczej nie faszerować się niczym. Kurcze pić kobieto musisz więcej!!!! Fajnie ma dziewczyna, martwić się nie musi Nie przeżywa, a dzieciątko pewnie zdrowiutkie się urodzi ![]() Ja kiedyś nie miałam pół roku okresu (więc w sumie ciąża mogła być) Z biegiem czasu, uważam, że niepoważna byłam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) i odwołań do ustaw które nie istnieją! 
ja też chyba najbardziej boję się upadków szczególnie w późniejszych miesiącach... zima idzie a ja taka zgrabna jestem że zawsze przynajmniej kilka gleb zaliczam jak śnieg spada 

Mam nadzieję, że mi powie, że wszystko w porządku. 
za wizytę, na pewno wszystko będzie dobrze
ale dzisiaj będzie ryba...

Też już masz duużego bobaska