|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Orbitrek cz. II
Astraja
![]() ![]()
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może po prostu puchniesz od ćwiczeń na początku? Waga out ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#245 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj ostatni dzień 1 lvl Shreda. A od jutra wracam do orbiego! ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj 35 minut orbiego, bo jeszcze ciężarkami machałam
![]() Dzisiaj tak rozruchowo, bo coś w niedzielę mnie złapało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
chodzeniem na skróty nazywam branie prochów na odchudzanie,cherbatek, co tam jeszcze prowokowanie wymiotów , (bulimia i anoreksia) Tydzyień jedzenia słodyczy a potem tydzień ostrych ćwiczeń w ramach rekompesaty w poczuciu winy. Potrzebne jest inne zdrowe myślenie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie stosuję żadnej diety. Jem często i mało, a w weekendy uwielbiam gościć innych albo jeść poza domem. Słodycze sklepowe mogą dla mnie nie istnieć, ale deserów sobie nie odmawiam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do ćwiczeń to tak jak planowałam weekend zrobiłam sobie wolny. Wczoraj zrobiłam godzine a dzisiejszy trening mam przed sobą, zaraz wskakuję na orbiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja uwielbiam niemal wszystkie słodycze i dlatego ich nie kupuję gdy jestem na diecie, bo nie umiem poprzestać na dwóch ciasteczkach niestety.. Brakuje mi już wiosny i roweru na świeżym powietrzu ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-02-19 o 22:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
No i dopiero po godzince ćwiczeń...
Jakoś męczy mnie ostatnio ten orbitrek i jak już zacznę ćwiczyć to myślę tylko o tym kiedy będzie koniec. Nie sprawia mi to przyjemności ostatnio w ogóle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Też postanowiłam zacząć coś ze sobą robić przed latem ![]() Nie mam na razie finansów i miejsca na orbitreka,posiadłam za to 5 letni rowerek stacjonarny i chodzik Artech Glider,sądzicie że na początek to wystarczy jeżeli będę systematycznie ćwiczyć czy nie ma co porównywać takich przyrządów z orbitrekiem??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Szybko Ci zleciał. Ciekawa jestem jakie efekty ![]() Edytowane przez amber79 Czas edycji: 2013-02-20 o 07:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Kokosowa nutella do dzieła ![]() Już na następny weekend na plusie 10 stopni ![]() Laisla taka pół rezygnacja osłabia naszą wolę całkowicie ![]() ![]() Amber ja poważnie dać mi ciastko lub dwa a zjem całe opakowanie :dlatego u mnie tylko wchodzi w grę całkowite zewrwanie z nałogiem . A pozatym słodycze sklepowe ![]() ![]()
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Melduję
![]() ![]()
![]() |
#257 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Mogę dołączyć? Ćwiczyłam na orbitreku już w wakacje, zazwyczaj raz dziennie po 45 min + ćwiczenia z Ewą, ale później zaczęły się studia, fast foody na okienkach itp, itd, waga wróciła i ![]() Dlatego teraz, kiedy mam ferie zmotywowałam się do ćwiczeń, nie idzie tak dobrze jak w wakacje, na początek 'orbitrekuje' 30 min na jedynce. Dzisiaj trzeci dzień. ![]() Niestety w poniedziałek zaczyna się semestr letni i znowu boję się że zabraknie tego kopa motywacji dlatego znalazłam Was tutaj. ![]() Z góry dziękuję za przyjęcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;39345113]Hej ![]() Mogę dołączyć? Ćwiczyłam na orbitreku już w wakacje, zazwyczaj raz dziennie po 45 min + ćwiczenia z Ewą, ale później zaczęły się studia, fast foody na okienkach itp, itd, waga wróciła i ![]() Dlatego teraz, kiedy mam ferie zmotywowałam się do ćwiczeń, nie idzie tak dobrze jak w wakacje, na początek 'orbitrekuje' 30 min na jedynce. Dzisiaj trzeci dzień. ![]() Niestety w poniedziałek zaczyna się semestr letni i znowu boję się że zabraknie tego kopa motywacji dlatego znalazłam Was tutaj. ![]() Z góry dziękuję za przyjęcie. ![]() Witamy witamy ![]() ![]() Ja właśnie orbitreka tez póki co lubię najmniej, ale nie chcę z niego rezygnować. WIem, ze daje świetne efekty. Generalnie uwielbiam ruch przy muzyce. Edytowane przez amber79 Czas edycji: 2013-02-20 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
PLANKI-Najlepsze z najlepszych ćwiczeń na Talię i mięśnie brzucha. Lubię babkę z FITTAPY.PL
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Doszedł mój orbitrek i TŻ jest na finiszu składania czyli montowanie obudowy, itp. (dobrze, ze jest, bo sama bym sobie nie poradziła
![]() Pierwsze wrażenia co do modelu Hornet Koweline (może komuś się przyda): - mechanizm wykonany jest dobrze, testowałam już i nic nie skrzypi - natomiast plastikowa obudowa jest kiepsko spasowana i chociaż jest to aspekt wyłącznie wizualny to trochę mnie to wkurza- ale czego wymagać od sprzętu za 700zł ![]() ważne, że działa cicho i płynnie, i mam nadzieję, że tak już zostanie ![]() Jutro pierwsze ćwiczenia, bo dziś mam jeszcze wolne :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Szkoła mnie tak pochłonęła, że nie mam czasu nawet wejść na wizaż
![]() ![]() Już 3 dzień jestem bez słodyczy, ani innych niezdrowych rzeczy. Odstawiłam nawet chleb ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ulcia to nie ma być pół rezygnacja tylko poszukiwanie złotego środka i dietetyczne dywagacje, może ktoś zna panaceum na te wątpliwości. Bo o ile mówimy o redukcji wagi to wszystko jest proste, jednak jeśli chodzi już o utrzymanie, to kiedyś człowiek chciałby jeść w miarę normalnie (mówiąc to mam na myśli coś ok 1600 kcal) ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() Jeśli kasy i miejsca na orbiego na razie brak to pewnie, że możesz ćwiczyć na swoich sprzętach, ważne aby się ruszać systematycznie ![]() Widząc to, co dzieje się za oknem jakoś nie wierzę w to 10 stopni..u nas zadyma śnieżna calutki dzień ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-02-20 o 19:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Przejechałam sobie dla testu 2 km na moim orbim i jestem zdziwiona jak wiele mięśni pracuje w czasie takiego treningu
![]() ![]() Nie wiem tylko jeszcze jakie tętno powinnam utrzymywać, żeby spalać maksymalnie tkankę tłuszczową, ponieważ znalazłam parę wzorów i różnie mi wychodzi od 119 do ok. 130. Myślicie, że taki przedział dla 23 latki bez kondycji będzie ok? Edytowane przez Ariada Czas edycji: 2013-02-20 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
2 dzień bez słodyczy sklepowych i dobrze mi tak
![]() Astraja pół roku? ![]() ![]()
![]() |
#266 | |||||
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;39345113]Hej
![]() Mogę dołączyć? Ćwiczyłam na orbitreku już w wakacje, zazwyczaj raz dziennie po 45 min + ćwiczenia z Ewą, ale później zaczęły się studia, fast foody na okienkach itp, itd, waga wróciła i ![]() Dlatego teraz, kiedy mam ferie zmotywowałam się do ćwiczeń, nie idzie tak dobrze jak w wakacje, na początek 'orbitrekuje' 30 min na jedynce. Dzisiaj trzeci dzień. ![]() Niestety w poniedziałek zaczyna się semestr letni i znowu boję się że zabraknie tego kopa motywacji dlatego znalazłam Was tutaj. ![]() Z góry dziękuję za przyjęcie. ![]() Jaasne, im więcej nas, tym lepiej ![]() Takie wzajemne grupy motywacyjne to baardzo dobra rzecz. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- No to jeszcze słówko ode mnie. Orbik na razie stoi, bo remont pochłonął mnie całkowicie ![]() ![]() Dzisiaj 1 dzień 2 lvl Shreda - padam... a myślałam, że mam kondycję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#267 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do słodyczy, to nie jem od tygodnia, ciężko na razie, ale jestem szczęśliwa po całym dniu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;39361406]
![]() A co do słodyczy, to nie jem od tygodnia, ciężko na razie, ale jestem szczęśliwa po całym dniu. ![]() Życzę wytrwałości! ![]() ![]()
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Jak dostanę w ręce centymetr, to Wam powiem dokładnie, ale po tym co widzę, to na pewno spadło mi trochę resztek tłuszczyku z brzucha, a szczególnie z dolnej części, wysmuklają się nogi i plecy.
![]() Ale nie liczę na cud, bo nie robiłam aerobów (ach, te remonty ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.