|
|
#241 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 807
|
Dot.: Roz³±ka z Ukochanym - ods³ona II - rok 2013 :D
Cytat:
Ja nigdy nie wierzy³am w co¶ takiego jak mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia, mi³o¶æ jak grom z jasnego nieba itp., itd. Ale chyba w³a¶nie to mnie spotka³o By³am z kim¶ ponad 5 lat, wydawa³o mi siê, ¿e to jest mi³o¶æ na ca³e ¿ycie i takie tam bla bla bla, a teraz siê okazuje, ¿e do mojego T¯ czujê to czego wcze¶niej nigdy nie czu³am i chyba dopiero teraz to w³a¶nie jest mi³o¶æ |
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 501
|
Dzieñ dobry
![]() Wszystko nadrobione, kawa zrobiona wiêc ju¿ mo¿na siê udzielaæ ![]() Tak jak my¶la³am, czeka³ na mnie sms ¿e dopiero o 1 w nocy wróci³ z pracy, przeprasza i mnie straasznie kocha. No ok, ale mi i tak jest przykro. Nied³ugo styknie 2,5 roku Jakie plany na dzi¶? U mnie ostatnie szlify przed jutrzejszym egzaminem, ale jestem w miarê spokojna bo ju¿ du¿o umiem |
|
|
|
#243 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 8 711
|
Cytat:
![]() ja w mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia nie wierzê, muszê kogo¶ na tyle poznaæ, ¿eby go pokochaæ, poprostu muszê najpierw chyba przej¶æ przez te ca³e motylki w brzuchu, a¿ do tego uczucia uderzenia kamieniem i zdania sobie sprawy "przecie¿ ja go kocham ;o", mo¿e w³a¶nie przez by³ego, z by³ym mia³am ró¿ne przeboje i zszarpane zaufanie do jakiegokolwiek mê¿czyzny. ![]() |
|
|
|
|
#244 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() U mnie plany ambitne jak zwykle - pisanie pracy ale obawiam siê, ¿e znowu skoñczy siê na planowaniu.
|
|
|
|
|
#245 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ja wsta³am godzinê temu, pijê kawê i dzisiaj mia³am takie ambitne plany ;o posprz±taæ, poprasowaæ, ogarn±æ pokój, i zacz±æ projekty ale co? ale dalej siedzê i nic nie robiê ![]() Siostra da³a nam tak popaliæ w nocy, ¿e a¿ mi siê oczy same zamykaj± :/ |
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 003
|
Dziewczyny nie zrozumcie mnie ¼le,ale ja nie uwa¿am ¿e to "tej jedyny" - dla mnie takie pojêcie po prostu nie istnieje.Nie mam odczucia,¿e jak siê z nim rozstane to ju¿ nigdy na innego nie spojrze... U mnie my¶lenie racjonalne jest wy¿ej ni¿ emocjonalne,dlatego te¿ nie przezywam jaki¶ takich rzeczy,nie obra¿am siê na mojego je¶li powie co¶ g³upiego i ja sie gorzej poczuje,t³umacze mu co i jak i dlaczego o co¶ normalnie jako kobieta bym siê na niego obrazi³a
i zdaje te¿ sobie sprawê,¿e odleg³o¶æ ludzi oddala.Nigdy nie chcia³am byæ w zwi±zku na odleg³o¶æ - 3x zrezygnowa³am z zwi±zku bo w ka¿dym by³abym na odleg³o¶æ z mo¿liwo¶ci± spotykania siê albo w weekendy albo 1-2 w miesi±cu,wiec wola³am zakoñczyæ znajomo¶æ niz j± rozwijaæ.Jestem z moim bo nikt,nawet on nie s±dzi³,¿e wypal± te studia za granic± a zd±¿y³am siê ju¿ zaanga¿owaæ.Spotykamy siê od 1.5 roku,razem gdzie¶ od ponad roku.Chcê z nim zbudowaæ przysz³o¶æ i planujemy j±. Jednak ja sama mam nastawienie do takich zwi±zków negatywne,dlatego nawet te 3 miesi±ce,które dla niektórych s± tylko 3 miesi±cami to dla mnie jest to A¯ 3 miesi±ce. Zawsze siê ba³am takich zwi±zków.Wiem,¿e mnie nie zdradzi,¿e bêdzie na mnie czeka³.Ale oboje w tym czasie siê zmienimy - czy wci±¿ bêdziemy mieæ takie same priorytety? czy wci±¿ bêdziemy my¶leæ tak samo? czy wci±¿ bêdziemy potrafiæ rozmawiaæ tak jak wcze¶niej? itd. Tego nie wiem i tego siê bojê.Nie tego czy wytrzymamy,tylko co bêdzie potem.Nie czy nasz rozdzieli uczucie,tylko czy nie zrobi tego codzienno¶æ. Takie przemy¶lenia mam w chwilach zw±tpienia ![]() Podziwiam was dziewczyny ![]() Ale przyznam szczerze,ze kazdemu polecam tak± 1-2 miesiêczn± roz³±ke bo wtedy cz³owiek docenia drug± osobê i zdaje sobie sprawe jak bardzo mu na niej zalezy . I to by³o niesamowite jak wyjecha³ - to nag³e uswiadomienie sobie,¿e wkurzali¶my siê na siebie o pierdo³y i ze to nie ma wiêkszego sensu w zwi±zku oraz to,¿e chce walczyæ o ten zwi±zek i o niego i to rozczarowanie gdy zda³am sobie sprawe jak bardzo mi na nim zale¿y [ bo ja to taka "twarda babka" co nie ma serca na wierzchu i boi siê zaanga¿owaæ ] i uswiadomienie sobie ¿e "ups, wpad³am!" ![]() I przyznam szczerze,¿e najlepsz± rzecz± jak± mog³am zobaczyæ to jego ³zy jak siê zegnali¶my.To da³o mi wiêcej ni¿ wszelkie s³owa jakie mi powiedzia³
|
#247 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
On jak mnie tylko zobaczy³ i porozmawia³ 5 minut, od razu siê zakocha³. Po 2 miesi±cach powiedzia³, ¿e nie myli³ siê co do tego, co czu³ wtedy kiedy siê 1 raz spotkali¶my Cytat:
Nie wysz³o, wiêc czekam na swoje
|
||
|
|
|
#248 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() a moja ma 4 miesi±ce, do tej pory by³a grzeczna, za to dzisiaj pokaza³a co potrafi do tej pory by³am jedynaczk±, wiêc by³am przyzwyczajona do ciszy w domu ![]() |
|
|
|
|
#249 |
|
Konto usuniête
|
ewa102 Chyba ka¿dy ma takie w±tpliwo¶ci, jak to bêdzie potem, jak siê roz³±ka skoñczy. Ja siê bardzo tego bojê
A to gadanie, ¿e to tylko 3 miesi±ce to tylko gadanie, taka próba wmówienia sobie, ¿e to zleci, ¿e to nied³ugo Ja sobie tak próbujê wmawiaæ ca³y czas: eee ju¿ tyle minê³o, jeszcze tylko 4 miesi±ce, ale uwierz mi dla mnie to te¿ A¯ 4 miesi±ce.Oj, Dziewczyny, ja to jestem strasznie ciekawa jak siê potocz± losy ka¿dej z Was jak siê te roz³±ki skoñcz±! Mam nadziejê, ¿e dacie znaæ co i jak
|
|
|
|
#250 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szybko Was nie opuszczê wiêc nawet nie mam co siê teraz nad tym zastanawiaæ
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 37 553
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 161
|
Je¿u, nie by³o mnie chwilê a tutaj ju¿ dwie nowe strony, jedziecie z koksem.
![]() Cytat:
Jak o tym my¶lê, to chce mi siê ¶miaæ. Chyba teraz jestem ju¿ bardziej wytrzyma³a psychicznie a mo¿e zrozumia³am, ¿e trzeba siê cieszyæ z tego co jest a w nagrodê kiedy¶ nadejdzie taki dzieñ, kiedy znowu bêdziemy razem. Szkoda ¿ycia na zmartwienia!
|
|
#254 | |
|
BAN sta³y
|
Ewasza w pi±tek jadê w strony Twojego t¿, znale¼æ go i mu nakopaæ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 003
|
Ja sobie musze czasem ponarzekaæ bo denerwuje mnie ten stan
ale napisa³am i ju¿ mi lepiej i lepiej mi siê patrzy w przysz³o¶æ z drugiej strony przez ostatnie tygodnie by³am prawie ca³y czas z moim i jak teraz wyjechal fakt,¿e moge sobie pole¿eæ ca³a rozczochrana i bez ¶niadania bez zwracania na nikogo uwagi jest przyjemne [ ja mam tak,¿e najlepiej mi siê ¿yje samej ]i musze przyznac,¿e mam dzisiaj takiego lenia....¿e a¿ mi³o
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nadal nie rozumiem po co z jego strony by³y wyznania mi³o¶ci? skoro niedawno mi zasugerowa³, ¿e we mnie jest zauroczony... da³ mi to do zrozumienia, mówi±c ''zobaczymy jak przyjedziesz''...
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
A dzieñ kiedy bêdziecie razem nadejdzie na pewno i to taki, ¿e ju¿ siê wiêcej nie rozstaniecie!
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak bêdzie z ka¿d± z nas! ![]() Uciekam piec pancakesy. Mhmmm..
|
|
#260 | |
|
Rozeznanie
|
hahaha
by³abym bardzo wdziêczna ![]() Cytat:
Te¿ ostatnio bardziej cieszê siê z tego, ¿e kiedy¶ w koñcu bêdziemy razem a teraz po prostu trzeba wzi±æ siê w gar¶æ i to przetrwaæ |
|
|
|
|
#261 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczê, ¿e Wy mia³y¶cie szanse siê tak naprawdê zakochaæ, bo ja to od pocz±tku na odleg³o¶æ. Zdo³owa³am siê.
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#265 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- A to cham Napisz do niego
|
|
|
|
|
#267 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chocia¿ d³u¿ej siê znamy i troche czasu zd±¿yli¶my ze sob± spêdziæ, ale razem to od niedawna w³a¶ciwie jeste¶my ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() A to Ty nie¼le wygl±daæ musisz, skoro kto¶ Twoje zdjêcia kradnie
|
||
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 524
|
Cytat:
Ale szanuje zdanie innych Cytat:
Booombelku nie dotar³y do mnie maile ![]()
|
|
|
#270 | ||
|
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ale siê zdenerwowa³am ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

Ja nigdy nie wierzy³am w co¶ takiego jak mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia, mi³o¶æ jak grom z jasnego nieba itp., itd.
Ale chyba w³a¶nie to mnie spotka³o
By³am z kim¶ ponad 5 lat, wydawa³o mi siê, ¿e to jest mi³o¶æ na ca³e ¿ycie i takie tam bla bla bla, a teraz siê okazuje, ¿e do mojego T¯ czujê to czego wcze¶niej nigdy nie czu³am i chyba dopiero teraz to w³a¶nie jest mi³o¶æ 

ale obawiam siê, ¿e znowu skoñczy siê na planowaniu.

i to rozczarowanie gdy zda³am sobie sprawe jak bardzo mi na nim zale¿y [ bo ja to taka "twarda babka" co nie ma serca na wierzchu i boi siê zaanga¿owaæ 

Napisz do niego