|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() Czulam tylko, ze ta wielka kupa nigdy ze mnie nie wyjdzie i do konca zycia bedzie mi sie chcialo caly czas biec do toalety ![]() ![]() Dawaj historyjke
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
Cóż, kobieta zmienną jest.
|
|
|
|
#244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bylismy na szczpeieniu pierwszym 5 lutego i teraz jak to jest... nastepne ma byc rowno 6 tyg po tym czy moze byc np w 7 tyg albo po 7 tyg jak to jest.... czy najwaznejsze jest zeby nie bylo wczesniej jak 6 tyg od ostatniego a potem w miare jak najszybciej... ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja jakie objawy ma Dorcia, że podejrzewasz skazę?
Zła jestem okropnie - zrobił mi się zator w prawej piersi, czyli w tej samej co miałam zapalenie tylko w innym miejscu. Mąż mi się przyssał do cycka i guz zniknął. Mam nadzieję, że na dobre |
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Kurde, nam pielęgniarka sama wyznaczyła termin kolejnego szczepienia, jak byliśmy na pierwszym.
Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-08 o 15:43 |
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Nam wyznaczyli od razu w gabinecie wczoraj po szczepieniu. |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
A jak to jest z pierwszym szczepieniem? Ma byc rowno po 6 tyg? Czy nie wczesniej niz 6 tygodni od szpitalnych szczepien?
|
|
|
|
#249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja motywacja na schudnięcie? czuć się sexi, podobać się sobie i tztowi;p ale sobie najwazniejsze.
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja taka sama! ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Meduzza, to były po prostu pozytywne wiatry. ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Słuchajcie, czy u Was też bujaczki działają bączko- i kupopędnie?
|
|
|
|
|
#253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Lady - przeraziło mnie to, co napisałaś, faktycznie to musiało być nieprzyjemne
- ja niczego takiego nie doświadczyłam i ciężko mi to sobie wyobrazić, szczerze mówiąc... Ale na pewno nic fajnego. U mnie się nic nie działo podczas partych, czułam tylko lekkie pieczenie, jak główka małej wychodziła - świeże nacięcie mnie po prostu zapiekło, ale poza tym - nic się nie działo, choć bałam się, że co nieco ze mnie wyjdzie dołem , bo nie dostałam nic na przeczyszczenie, ale tak się nie stało, bo w sumie przed porodem mój organizm się sam postanowił oczyścić i chyba pusto było w jelitach. ![]() Meduzza - eee tam, nie przejmuj się. Wisienka dobrze mówi - pozytywne wiatry. ![]() Nina - a i owszem.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-03-08 o 16:24 |
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wczesniej niz 6tyg po szpitalnym, my bylismy w 8tyg. Drugie po kolejnych 6tyg.
No to historyjka ![]() We wtorek rodzilam, w czwartek nas wypuscili do domku juz, tesciu z mezem po nas przyjechali, weszlismy do domu to jeszcze montowali moskitiere w sypialni, mi sie udalo na 40min drzemnac. Tesciu pojechal, maly zaplakal o jedzonko, nakarmilam. No i stwierdzilam, ze skoro zalecaja wietrzenie krocza i sutkow, to bede sobie gola wesola jedynie z tym podkladem wielkim miedzy nogami w miedzyczasie tak straszliwie, mega straszliwie sie rozryczalam, wiadomo, wszystko ze mnie zeszlo, wiec wyobrazcie sobie, jak wygladalam - po porodzie, wlosy niezrobione, popekane naczynka na twarzy i w oczach, zaryczana, z wielkim siniakiem na prawej rece po jakims zastrzyku, no i gola w takim stanie siedzialam sobie na naszej kanapie, kiedy nagle pukanie do drzwi ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- To moje krocze jakies dziwne chyba jest ![]() Meduzza
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko musi mieć przynajmniej 6 tyg i 1 dzień.
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Lady ja nie chciałam przeć bo bałam się, że te moje spojenie puści całkiem, położna tylko mi mówiła, że mam jej zaufać i nic nie strzeli
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
LADY
|
|
|
|
#265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja juz nie wiem z tym moim dzieciem.... Raz na 4 razy pokusi sie na cyca a tak to z butelki moj pokarm bo wrzask niesamowity No nic, bedzie trzeba bede odciagac. Ciekawe jak dlugo tak mozna.Ja tez Wam zazdroszcze slubow... Ja udaje, ze mi nie zalezy bo wiem, ze TZ mi sie chyba nigdy nie oswiadczy Przykre to. Poza tym nie mamy pieniedzy i nikt by sie nam nie dolozyl-takie czasy
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Delicjanko-thermoval duo scan.
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że to po szczepienie, ale chyba już tak będzie, bo dzisiejszej nocy od 18 do 5.30 . A poszła spac tak wcześnie, bo okupczylasie po pachy i zwymiotowala na dokładkę, więc trwa było wcześnie kapac. Ale spoko, rownowaga musi być - w dzień nie chcę spac
|
|
|
|
|
#268 |
|
Lurker ;)
|
Meduzza- my tez wszystko bedziemy musieli oplacic, ale ja chce male wesele lub obiad dla najblizszych- po prostu zal kasy na wielkie fety dla rodziny ktora ledwo mnie pamieta. Na pierscionek tez czekam... Niby rozmawiamy i planujemy ten slub ale kurna jakby chcial to by odlozyl juz na ten pierscionek
![]() Co do odchudzania, ja zaczynam jutro serio ubylo z 13 kg jeszcze 9 do wagi sprzed ciazy, a najlepiej jakbym z 15 zgubila ;pOd TZ dostalam kwiatka i lusterko ale to juz wczesniej bo swoje zbilam.... Wiecie moze czy kwota za macierzynskie jest zalezna od ilosci dni w miesiacu ?
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Lady zabije ... mloda na kklacie uspilam ... czas przeszly bo jak ryklam ze smiechu tojuz po snie
![]() ![]() ![]()
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
A rodzice Wam się nie chcą dołożyć do ślubu? Bo u nas obie strony finansują po połowie - pół moi rodzice, pół rodzice TŻa, tak samo było w przypadku ślubu mojej siostry. My nie wykładamy ani grosza, taka jest u nas zasada w rodzinie...
Lady, padłam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

U nas z serem to tylko na słodko.

ni wiem co mam robić. Tak mi smutno że moja kruszynka musi być chora.
- ja niczego takiego nie doświadczyłam i ciężko mi to sobie wyobrazić, szczerze mówiąc... Ale na pewno nic fajnego.